Op deze pagina kan je een overzicht vinden van alle cursussen, software, tools en trainingen waar wij zelf mee werken of geprobeerd hebben. Wij geven onze eerlijke mening en proberen je zo goed mogelijk te informeren of het de moeite waard is.

NFT Secrets

NFT’s zijn hot! Mitchel van Duuren heeft een platform opgezet waar je alles kunt leren over NFT’s + een discord community. Check onze review!

Lees onze Review

Cash Cow Academy

De enige echte YouTube Queen van Nederland Jelline Brand laat in haar cursus stap voor stap zien hoe je zelf passief geld kunt verdienen met YouTube.

Lees onze Review

Bitvavo

Bitvavo is een Nederlandse broker / platform waar je snel en veilig cryptomunten zoals Bitcoin, Ethereum en Ripple kunt kopen (met Euro’s) en verkopen.

Lees onze Review

Dropship Academy

Dropship Academy van Joshua Kaats is de bekendste dropship cursus van dit moment. Is het echt zo goed? Wat leer je allemaal in deze uitgebreide cursus?

Lees onze Review

High Ticket Dropship Academy

Wat houdt de cursus High Ticket Dropship Academy van Joshua en Sven precies in? Wat verschilt het met de normale Dropship Academy?

Lees onze Review

Crypto Masterclass

De Cryptocurrency Masterclass van AllesOverCrypto (Derek Westra & Patrick Suiker). Wat ga je allemaal leren en is de cursus zijn geld waard?

Lees onze Review
affiliate marketing revolutie review

Affiliate Marketing Revolutie

De Affiliate Marketing cursus van Nederland? Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Lees onze bevindingen en eerlijke mening.

Lees onze Review

Binance

Handelen in Crypto? Wat kan Binance jou bieden en is dit platform wel zo betrouwbaar? Wij gaan dit bespreken in onze Binance Review.

Lees onze Review
de vastgoed academy review

De Vastgoed Academy

Alles leren over het investeren in Vastgoed? Zowel met klein als met groot budget mogelijk! Lees onze ervaring over De Vastgoed Academy.

Lees onze Review
Phoenix website software review en ervaringen

Phoenix Website Software

Is de Phoenix Website Software echt zo goed als ze zeggen? Wat is het verschil met een normale WordPress website? Lees onze eerlijk review.

Lees onze Review

IMU Plus

Jaarlijks sluiten duizenden ondernemers zich aan bij de Internet Marketing Unie. Ook van plan? Lees dan eerst onze review over IMU+.

Lees onze Review
The Huddle Review

The Huddle

Ben je op zoek naar je eigen community software of een eigen online membership omgeving? The Huddle kan wel eens de oplossing zijn.

Lees onze Review

Bitcoin & Crypto Cursus [Madelon Vos]

De 2 Bitcoin & Crypto cursussen van Madelon Vos. Wat ga je precies leren en wat is de doelgroep van beide cursussen? Wij delen onze ervaring.

Lees onze Review