De Dropship Academy van Joshua Kaats staat in dit artikel centraal. Als je Joshua Kaats zegt, dan zeg je al snel dropshipping of dropship academy. Dit soort combinaties die onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

Veel websites en zelfs nieuwszenders belichten vaak de wat negatieve kant van dropshipping en de mensen achter deze cursus. Het gaat vaak om snel geld en de mensen achter de cursus verdienen alleen maar aan de mensen die weer online geld willen verdienen.

Is de Dropship Academy dan zo slecht als zij (de media) beweren? Valt er dan echt geen geld online mee te verdienen? Wij nemen je in dit artikel mee in onze dropship academy review en delen graag onze ervaringen met Joshua Kaats.

Dropship Academy Review

Of check direct de gratis training hier

Kennismaking met Dropship Academy en Joshua Kaats

Soms zegt een video meer dan alleen maar tekst en afbeeldingen. Hieronder volgt een video van Joshua die een case study deelt hoe hij binnen 7 dagen 22.000 euro omzet. Dit alles met Shopify en Facebook ads. Op deze manier kom je al in aanraking met de kennis van Joshua en hoe hij het kan uitleggen.

Dropshipping in het algemeen

Voordat we dieper ingaan op de persoon Joshua Kaats en zijn cursus Dropship Academy is het goed om even 1 stapje terug te doen en te kijken wat dropshipping nu precies is. Wij kunnen ons voorstellen dat je net in aanraking komt met dropshipping en er wel iets meer over wilt weten. Zo niet, dan kan je dit hoofdstuk overslaan.

Dropshippen is simpel gezegd het hebben van een webshop maar dan zonder voorraad. Als een klant een bestelling plaatst op jouw website, dan plaats jij als het ware een bestelling bij de leverancier en die levert dan direct bij de klant. De klant zal jou betalen en jij betaald de leverancier. Het verschil tussen wat de klant aan jou betaald en wat jij de leverancier moet betalen is de winst.

Laten we het even aan de hand bekijken van onderstaande afbeelding om het nog duidelijker te maken.

dropshipping

Dropshipment proces

 1. De klant plaatst op jouw website een bestelling. Jij krijgt dus de bestelling binnen en jij krijgt het geld.
 2. Er zal dan een bestelling moeten worden geplaatst bij de leverancier. Dat kan automatisch gebeuren (als je jouw website met de website van de leverancier hebt geconnect) of handmatig. Aan de hand van de gemaakte afspraken betaal je de order direct of doe je dat 1x per maand. In ieder geval moet de leverancier nu in actie komen en de geplaatste order op jouw website gaan verwerken en opsturen naar jouw klant.
 3. Als de leverancier klaar is dan zal het pakket direct worden opgestuurd naar de klant. Jij krijgt het hele pakket niet te zien. Op het pakket zal wel staan dat dit vanuit jou is gekomen. Zo lijkt het voor de klant erop dat jij dit gewoon verzonden hebt. Je hoeft dus zelf geen voorraad te houden.

Mocht je meer informatie willen omtrent dropshipping, dan is het wellicht ook goed om deze gratis training te volgen.

Wie is Joshua Kaats

Joshua Kaats, geboren op 15 december 1995 en is dus nu op het moment van schrijven 25 jaar. Joshua is een echte ondernemer en begon in zijn tiener jaren al met ondernemen. Tijdens zijn studie begon Joshua on the side met een eigen personal training website.

De eigen personal training website liep best prima en verdiende hij (zo vertelde hij zelf in 1 van zijn YouTube video’s) zo’n 500 euro per maand mee. Maar Joshua wilde meer en ging meer websites opzetten, zo ook webshops zonder voorraad waarbij die in 1x naar de klant zou leveren vanuit het buitenland. Oftewel het verdienmodel dropshipping was geboren.

Vanaf dat moment is het hard gegaan. Joshua merkte dat een 9-5 baan bij een baas niks voor hem zou zijn en dat er veel potentie zat in het dropshipping model. Je kan dit eenvoudig opschalen zonder extra kosten te maken.

Binnen 3 maanden verdiende Joshua genoeg met dropshippen dat hij zelfs stopte met zijn studie om zich hier fulltime op te focussen

Wat hij kon, dat kon ook ook aan andere leren. De markt is te groot om alleen te domineren en er kwamen veel aanvragen van mensen of hij dit ook aan hun kon leren. Het begon eerst met een kleine mastermind groep waar Joshua iedereen persoonlijk coachte.

Maar ook in deze tijd bleven er meer aanvragen binnenkomen dan dat Joshua aankon totdat Joshua iets anders bedacht. Een lange termijn oplossing…

Joshua Kaats
Joshua KaatsEigenaar Dropship Academy
Geboren: 15 december 1995
Land: Nederland
Bekend van: Dropshipping

Dropship Academy

Joshua merkte namelijk dat er meer tijd ging zitten in het coachen van mensen dan het onderhouden en optimaliseren van zijn eigen websites. Dat was ook weer niet de bedoeling en daarom zocht Joshua een andere manier van coachen.

In 2018 registreerde Joshua Kaats het domeinnaam dropshipacademy.nl en in 2019 schreef Joshua zich in bij de Kamer van Koophandel met de bedrijfsnaam Dropship Academy BV. Het idee ging zich ontwikkelen tot een product.

De Dropship Academy is een cursus die je van A tot en met Z stap voor stap uitlegt hoe jij je eigen dropship business kunt opzetten. Dit doet Joshua aan de hand van video’s, templates, case studies en coachings. De Dropship Academy focust zich vooral op low-ticket producten. Verderop in het artikel gaan we dieper in op de inhoud van de cursus.

High Ticket Dropship Academy

Waar de Dropship Academy zich vooral focust op low-ticket producten vanuit hoofdzakelijk het buitenland kwamen er ook vragen van mensen die wilde dropshippen met producten in Nederland en een wat hogere prijs.

Joshua Kaats en Sven Janssen speelden goed in op deze vraag en maakte een nieuwe cursus genaamd de High Ticket Dropship Academy. Deze cursus focust zich op Nederlandse leveranciers met high-end producten (prijs vanaf 200 euro). Door deze manier van dropshippen zal je minder veel verkopen maar wel met hogere marges.

De strategie achter High Ticket Dropship Academy is in essentie anders dan de Dropship Academy. Het wil niet zeggen dat als je de ene cursus voltooid hebt dat je de ander niet meer hoeft te volgen. Dropship Academy is gericht op snelle emotie kopers (adverteren met push ads) waar High Ticket Dropship Academy meer gericht is op een relatie / branding (adverteren met pull ads).

Dropship Academy 3.0

Het is even goed om te weten voordat we verder inzoomen op Dropship Academy 3.0 dat dit de ‘oude’ cursus is. Want je hebt nu ook al een upgrade (is een gratis update geweest voor bestaande klanten) Dropship Academy 4.0. Het is sowieso slim om wel toch wel eerst de 3.0 versie te volgen en dan de 4.0 versie want 4.0 is toch een soort aanvulling op de 3.0 training.

Dropship Academy 3.0 is opgebouwd uit 7 modules van 63 lessen met 57 bijlagen. Wij laten je zien wat deze modules precies zijn en wat je in grote lijnen zult gaan leren.

Groep Coaching door Dropship Academy

Dropship Academy 3.0

1. Introductie

1 Les

Als je aan de slag gaat met low-ticket producten dan is het adverteren op Facebook een absolute must. Het is dan ook zaak om hier een expert in te worden. Het bezitten van kennis over hoe je succesvolle advertenties in Facebook en Instagram kunt opzetten is cruciaal.

Je krijgt dus als bonus de exacte strategieën te zien hoe jij Facebook en Instagram voor je kunt laten werken en tot een geldmachine kunt omtoveren. Daarnaast krijg je toegang tot een case-study van A tot Z hoe Joshua €10.000 omzet in 24-uur tijd.

Je krijgt dan echt de facebook advertenties te zien, hoe de webshop eruit zag en zelf het product wat er is verkocht.

2. Mindset en Big Picture

8 Lessen

Als je aan de slag gaat met low-ticket producten dan is het adverteren op Facebook een absolute must. Het is dan ook zaak om hier een expert in te worden. Het bezitten van kennis over hoe je succesvolle advertenties in Facebook en Instagram kunt opzetten is cruciaal.

Je krijgt dus als bonus de exacte strategieën te zien hoe jij Facebook en Instagram voor je kunt laten werken en tot een geldmachine kunt omtoveren. Daarnaast krijg je toegang tot een case-study van A tot Z hoe Joshua €10.000 omzet in 24-uur tijd.

Je krijgt dan echt de facebook advertenties te zien, hoe de webshop eruit zag en zelf het product wat er is verkocht.

Dropship Academy 3.0 - Mindset en Big Picture
3. #1: Product -en Niche Research

15 Lessen

Als het goed is heb je nu de juiste mindset voor jezelf gecreëerd en zijn je doelen duidelijk. We gaan nu duiken in de wereld die dropshipping heet. De eerste video is echt een introductie in wat dropshipping precies is. Wat de voordelen zijn en waar je leveranciers kunt vinden.

Onderschat deze module niet. Dit is vaak een van de grootste obstakels die dropshippers hebben als ze beginnen met dit avontuur. Het zoeken naar de juiste niche en juiste product. Welk product is nu goed genoeg om mee te beginnen?

Aan de hand van verschillende tools en technieken zal Joshua je dit stap voor stap uitleggen. Daarnaast ga je ook verder kijken welke leverancier dan het meest geschikt is en hoe je dan ook het beste zelf een domeinnaam voor je webshop kunt bedenken.

4. #2: Online Marketing 101

6 Lessen

Als het goed is weet je nu alles over dropshipping en heb je een niche en/of product gekozen waarmee je wilt gaan starten? Zo niet, zorg dan wel dat je dat even gedaan hebt want anders loop je zelf straks vast.

In deze module ga je de basisprincipes van online marketing leren. Hier worden slimmigheden uitgelegd die je zelf kunt gebruiken om van bezoekers klanten te maken. En het ultieme doel zelfs van klanten fans te maken (loyaliteit).

Een belangrijk aspect van deze module is funnels en conversie. Zonder goede funnel, geen goede conversie. Hier valt of staat je webshop eigenlijk mee. Wij zouden ook echt adviseren om er eerst voor te zorgen dat dit goed staat voordat je gaat adverteren. Want anders zit je gewoon geld te verspillen.

Dropship Academy 3.0 - Online Marketing 101
5. #3: Onweerstaanbaar Aanbod

4 Lessen

Je bent nu op de hoogte van alles basisprincipes van online marketing. De volgende stap is om te na te denken over je product. Hoe ga je het product noemen? Kies je juist voor een originele naam of ga je meer voor een naam waardoor je weet wat het product direct is?

Een prijs is natuurlijk een ander belangrijk aspect. Ga voor een realistische prijs. Je kunt de prijs altijd later nog wat hoger zetten mocht je product lekker verkopen. Je wilt echt eerst testen of er interesse is in de prijs en niet gelijk de dikste marge proberen te pakken.

Verder moet je een productomschrijving hebben die antwoord geeft op alle vragen. Wat is het product? Wat kan het precies? Moet ik ook nog verzendkosten betalen en hoeveel zijn er nog? Wees transparant en realistisch.

6. #4: Winstgevende Webshop

18 Lessen

Deze module is belangrijk om echt stap voor stap te volgen. Het beste wat je nu kunt doen is je eigen Shopify store openen en naast deze video zetten.

Er dienen verschillende pagina’s aangemaakt te worden. Zoals eerder aangegeven is het aan te raden om gewoon transparant te zijn. Wie ben jij? Wat is je bedrijf? Wat zijn je levertijden? Zet dat gewoon op je webshop. Je hebt toch niks te verbergen als je een eerlijke ondernemer bent?

Sommige dingen zitten een beetje op het grijze gebied en moet je zelf kiezen of je dat wilt ja of nee. Wij zijn niet zo fan van het tonen van fake reviews maar goed, het kan je uiteindelijk wel een vliegende start geven. It’s up to you.

7. #5: Systemen en Automatisering

11 Lessen

Het mooie van het runnen van een dropship business is dat je het uiteindelijk helemaal kunt automatiseren. Want bij dropshipment zorg jij er alleen maar voor dat mensen bij jou bestellen en dat de order op de juiste manier doorkomt bij de leverancier. Jij bent als het ware de verbinder.

Als we het hebben over ultieme vrijheid dan komt dit wel aardig in de buurt (mits je het goed opzet natuurlijk). Het is een kwestie van goed inrichten en ook dingen uitbesteden. Want vergeet niet dat je ook klantenservice moet uitbesteden om echt helemaal vrij te kunnen zijn.

In deze module neemt Joshua je aan de hand om alle instelling van je Shopify store zo in te stellen dat zoveel mogelijk geautomatiseerd gaat. Het kost je wellicht iets meer tijd om goed in te stellen, maar bespaart je later weer een hoop tijd waardoor jij je kunt focussen op de dingen waar jij goed in bent.

Dropship Academy 4.0

Zoals hierboven al even gezegd is de Dropship Academy 4.0 pas net uitgekomen. Het is een upgrade/update van de 3.0 versie. De ontwikkeling van de online marketing wereld gaat snel en dat vereist ook weer andere technieken.

Het is fijn dat Joshua de cursus zo up-to-date houdt zodat je er van kunt blijven genieten en leren. Dat maakt het allemaal wel erg waardevol en zorgt ervoor dat je loyaal blijft als klant.

Dropship Academy 4.0 is opgebouwd uit 5 modules van 47 lessen met 10 bijlagen. Wij laten je zien wat deze modules precies zijn en wat je in grote lijnen zult gaan leren.

Groep Coaching door Dropship Academy

Dropship Academy 4.0

1. Product en Niche Research

12 Lessen

De eerste module van Dropship Academy 4.0 is ook (naar onze mening) de belangrijkste module. We zien dat veel dropshippers juist het meeste moeite hebben met het vinden een ‘winnende’ producten en dan afhaken.

De grootste update ten opzichte van 3.0 is dat Joshua in deze module je toegang geeft tot zijn Nederlandse dropship agent. Een dropship agent is een soort van tussenpersoon tussen jou en de (Chinese) leveranciers.

Het gebruik van een agent is super waardevol omdat je makkelijker kunt communiceren, kwaliteitscontrole hebt en vaak betere prijzen + levertijd. Win win eigenlijk. Alleen door deze toevoeging is 4.0 van toegevoegde waarde te noemen.

Dropship Academy 4.0 - Product -en Niche Research
2. Online Marketing 101

6 Lessen

Deze module is naar ons idee exact hetzelfde als de module #2: Online Marketing 101 van Dropship Academy 3.0. Mocht je die al gevolgd hebben, dan adviseren wij dat je doorgaat met de volgende module.

Mocht je deze module nog niet gevolgd hebben in de 3.0 training, dan moet je deze zeker volgen. Deze module gaat je manier van denken veranderen ten opzichte van online marketing. Het is niet zo simpel als een productpagina lanceren en er mensen naar toesturen.

Je krijgt te maken bezoekers op je website en mensen die niet kopen. Waarom kopen deze mensen niet en waarom kopen sommige mensen wel? Hoe hoger jij de conversieratio kunt krijgen, des te minder jij mensen jij op je website nodig hebt voor hetzelfde resultaat. Optimalisatie is key.

Dropship Academy 4.0 - Online Marketing 101
3. Onweerstaanbaar Aanbod

4 Lessen

Ook deze module is grotendeels hetzelfde als de module #3: Onweerstaanbaar Aanbod uit de Dropship Academy 3.0 versie. Dit zal hoogstwaarschijnlijk zijn gedaan om te zorgen dat je de goede volgorde van training volgt als je direct start bij de 4.0 training.

In de vorige module heb je geleerd wat het belang is van een goede funnel en conversie ratio. Een onderdeel van deze funnel is je productpagina. Op deze pagina zullen je meeste bezoekers direct landen en moeten een spetterende indruk krijgen.

Welke prijs wil je dat ze direct krijgen te zien? Wat voor naam heeft je product? Wat voor productomschrijving ga je gebruiken? Een bezoeker zal binnen enkele seconden beslissen of die blijft of weggaat, zorg voor een onvergetelijke indruk.

Dropship Academy 4.0 - Onweerstaanbaar aanbod
4. Winstgevende Webshop

14 Lessen

De Dropship Academy had niet alleen update nodig op het gebied van product research en advertentie strategieën maar ook op het gebied van inrichting van je winstgevende webshop.

Shopify heeft ook wat updates gehad de afgelopen tijd en daarvoor diende de video’s ook wat geüpdatet te worden. Deze module is belangrijk om stap voor stap te doorlopen en daarom goed dat deze nu weer helemaal is bijgewerkt.

Sla geen stappen en probeer hier en daar je eigen input te geven. Waar wil je dat jouw web winkel voor staat? Voer dat door in al je pagina’s. Zorg er wel voor dat je gewoon helemaal voldoet aan de privacy wet en zet alle benodigde informatie op je website.

Dropship Academy 4.0 - Winstgevende Webshop
5. Systemen en Automatisering

11 Lessen

Dropshipping is zo aantrekkelijk en interessant omdat je het voor het grootste deel kunt automatiseren. Het hele logistieke stuk hoef je al geen zorgen over te maken, dus als je de rest ook kunt automatiseren dan heb je gewoon een business waar je niet elke dag naar om hoeft te kijken.

De meeste ondernemers hebben als doel ultieme vrijheid. Dat betekent dus dat je moet zorgen dat jij je business op orde hebt. Niet even snel geld verdienen maar echt structureel goed inrichten zodat je daar later profijt van hebt.

Alles draait erom wat je onder aan de streep overhoudt. Dus zolang dat positief is dan gaat dan gewoon goed. Volg deze module goed en kijk wat je kunt gebruiken om jouw business verder uit te bouwen.

Dropship Academy 4.0 - Systemen en Automatisering

Groep Coachings

Een van de meest waardevolle onderdelen van de Dropship Academy is naar ons idee de coachings. Alle lof hoe Joshua dit heeft opgezet en durft te investeren in mensen en kwaliteit. Hoe je het ook went of keert; je gaat na het volgen van deze training vragen hebben en de coachings kunnen je dan perfect helpen.

Gemiddeld zijn er zo 1 a 2 coachings per week! Dat zijn meer dan 100 coachings per jaar waar jij gewoon gratis bij aanwezig kunt zijn. Eentje gemist? No worries, kan je gewoon de recording even terugkijken.

Waarom zijn wij zo enthousiast? Omdat Joshua het zo heeft opgezet dat elke coach zijn eigen specialiteit heeft en niveau. Zo zijn er beginners en advance coaching sessies (bij veel andere cursussen zit iedereen op 1 hoop). Daarnaast zijn er specifieke sessies over Facebook adverteren, Conversie Optimalisatie, Copywriting en noem het maar op.

Allemaal even behulpzaam en kundig. Echt onze complimenten voor deze opzet. Dit is wel een unieke opzet in de wereld van online learning platforms. Alleen dit zou het de investering al waard zijn, echt waar.

Groep Coaching door Dropship Academy

Groep Coachings vinden 1 a 2 keer per week plaats

Global Dropshipping Blueprint

Ready voor de next step? Dan is deze training goed voor jou. Wij zouden wel adviseren (en dat doet Joshua tevens ook in zijn cursus) om te beginnen met NL en België. Maar mocht je dat al helemaal ownen en verder uit wil bouwen naar het buitenland dan is deze training echt wat voor jou.

In deze training krijg je een introductie tot het internationaal dropshippen. Waarom zou je überhaupt gaan focussen op internationaal dropshippen volgens Joshua:

 • Veel mensen blijven zich beperken tot het verkopen in Nederland en België
 • De markt is relatief klein en de concurrentie wordt steeds meer en meer
 • Dit is niet perse erg, maar dit betekent wel dat je wat meer je best moet doen en je enigszins beperkt bent tot de resultaten die je kunt behalen
 • Er zijn veel andere landen waarin je kunt verkopen met super veel potentie

Hou er wel rekening mee dat dropshippen in het buitenland echt vele malen lastiger is dan in je eigen taal en land. Het werkt allemaal net even wat anders. Andere betaalmethods, andere manier van aanspreken en andere manier van het instellen van je webshop.

Deze training helpt je daar goed bij. Maar ons advies zou zijn; ga dit pas echt doen als je pas succesvol bent in Nederland en België.

Global Dropshipping Blueprint

Global Dropshipping Blueprint training bestaande uit 12 modules en 12 lessen

Bonussen

De cursussen, trainingen, templates en coachings die hierboven staan beschreven is eigenlijk waarvoor je simpelweg betaald. Maar voor Joshua is dat niet genoeg want Joshua refereert zelf aan onderstaande quote in zijn cursus:

The key is to set realistic customer expectations, and then not to just meet them, but to exceed them – preferably in unexpected and helpful ways. (Richard Branson)

Aan de hand van deze quote besloot Joshua om flink wat bonussen toe te voegen aan zijn cursus. Alsof de cursus niet genoeg was is dit wel echt een flinke extra dosis informatie. Voor de duidelijkheid dit krijg je dus tijdelijk GRATIS (waarde van deze bonus is €3.650,00) bij de cursus extra erbij.

Facebook Ads

8 Modules | 38 Lessen

Als je aan de slag gaat met low-ticket producten dan is het adverteren op Facebook een absolute must. Het is dan ook zaak om hier een expert in te worden. Het bezitten van kennis over hoe je succesvolle advertenties in Facebook en Instagram kunt opzetten is cruciaal.

Je krijgt dus als bonus de exacte strategieën te zien hoe jij Facebook en Instagram voor je kunt laten werken en tot een geldmachine kunt omtoveren. Daarnaast krijg je toegang tot een case-study van A tot Z hoe Joshua €10.000 omzet in 24-uur tijd.

Je krijgt dan echt de facebook advertenties te zien, hoe de webshop eruit zag en zelf het product wat er is verkocht.

Dropship Academy bonus: Facebook Ads

3 Modules | 20 Lessen

Een andere extra bonus die je erbij krijgt is de Google Ads training. Deze training bestaat maar liefst uit 3 modules (Setup, Search and Google Shopping) en bestaat uit zo’n 20 lessen.

Bij low-ticket producten zal het grootste gedeelte komen uit push ads. Push ads zijn advertenties die je toont aan mensen in een pro-actieve manier. Dan moet je denken aan het adverteren op Facebook, Pinterest, Instagram en andere display kanalen.

Een goede aanvulling hierop is het gebruik van Google Ads. Dit is vooral een pull manier van adverteren. Op basis van wat mensen zoeken, toon jij advertenties. De klanten zullen dan eerder jou vinden dan dat jij hun moet vinden. Je moet dit echt zien als een aanvulling op je social media verkeer / ads.

Al dan niet super waardevol om te weten! Begrijp ons niet verkeerd. Want dit kan je voor elke ecommerce business gebruiken.

Klantgeluk Blueprint

4 Modules | 24 Lessen

Deze cursus bestaat uit 3 verschillende onderdelen. Het eerste onderdeel gaat over de customer service. Een super belangrijk onderdeel waar veel dropshippers echt te weinig tijd aan besteden. Van je klanten moet je het juist hebben, verwen ze, behandel ze als koning(in). Ook gaan ze in dit onderdeel dieper in op hoe je kunt omgaan met klachten (want die ga je sowieso krijgen, hoe goed je het ook doet).

In het tweede onderdeel zal er worden ingegaan op de customer loyalty. Je wilt uiteindelijk een business hebben dat klanten loyaal worden aan jouw bedrijf en blijven kopen. Hoe worden klanten fan van je merk. Dat ga je vooral ontdekken in dit onderdeel.

Het derde onderdeel is vooral gericht op de mensen die al iets verder zijn met hun dropship business. Je zult alleen beginnen maar als het eenmaal groter en groter gaat worden dan is het slim om een team om je heen te bouwen. Dat is waar het derde onderdeel overgaat.

Finance Module

8 Lessen

Een andere topic waar Joshua viel vragen over kreeg en dus besloot om hierover een training te maken is over Boekhouden en Administratie. Aangezien Joshua hier zelf geen expert in is en het zelf heeft uitbesteed laat hij deze training over aan Raymand Geleijnse.

Raymond Geleijnse is zelf actief in dropshipping wereld sinds 2018 en besloot eind 2018 een boekhoudkantoor te starten omdat hij daar nog meer passie voor had. Dropshipping is vaak een nieuw begrip voor boekhoudkantoren dus des te fijner dat Raymond hier ervaring in heeft en kan meedenken.

Raymond legt je in deze training verder uit waar je rekening mee moet houden. Hoeveel belasting je kunt verwachten dat je moet betalen. Wat allemaal de aftrekposten zijn en hoe je het beste je geld kunt besteden (jezelf uitbetalen, buffer opbouwen, etc).

Wij zelf zouden adviseren om dit gewoon uit te besteden maar het is niet verkeerd om van de basics op de hoogte te zijn.

Dropship Academy bonus: Finance Module

Tony Robbins Platinum Partnerschip Secrets

9 Modules | 9 Lessen

Het is maar voor weinig mensen weggelegd, het Tony Robbins Platinum Partner Secrets event. Dit is een mastermind groep van the one and only Tony Robbins en kost zo’n 100.000 euro per jaar!

Joshua is dus lid van deze mastermind groep en krijgt daarmee toegang tot al zijn events. Dit zijn zo’n 3 events per jaar en gaan over relationship/spiritual, finance en adventure. Zelf zegt Joshua dat het grootste voordeel van zijn lidmaatschap het netwerk is. Onderschat de kracht van een goed netwerk niet.

Wat wel echt kick is, is dat Joshua van deze events een soort van samenvatting heeft gemaakt en dit in een training heeft gegoten voor jou. Dit is informatie waar je normaliter nooit aan zult komen maar nu krijg je dat er gratis bij. Vergis je niet, Tony Robbins is een van de beste ondernemers op de wereld en jij krijgt toegang zijn informatie.

Chatbot Domination

6 Modules | 28 Lessen

Je krijgt eigenlijk veel meer training dan alleen over chatbots. Er is ook een module over het boosten van je inkomen. Denk dan aan conversie optimalisatie en hoe je zelf je Average Order Value kunt verhogen met slimme online marketing technieken.

Daarnaast krijg je als extraatje in deze training ook nog een module over Google SEO. Wij vragen ons af hoe relevant dit is voor low-ticket dropshipment maar goed; het is echt slim om de basics te weten over SEO. Deze kennis kan je altijd nog gebruiken in andere ecommerce bedrijven. De SEO training is gemaakt door Sylvester de Vries (Epurple) en heeft al meer dan 10 jaar ervaring in online marketing.

De laatste module kan dan wel weer interessant zijn voor low-ticket producten en dat gaat over affiliate marketing. Dit gaat over hoe je dit kunt instellen en je ook zelfs aan affiliates kunt komen. Stel je voor dat een influencer jouw product gaat promoten… de sales gaan dan door het dak!

E-mail Marketing

6 Lessen

In deze module gaat Joshua je laten zien hoe je e-mail marketing kunt inzetten om ervoor te zorgen dat klanten meer bij je besteden en hoe je klanten meer betrokken kunt laten maken bij jouw webshop.

Het is makkelijker om te verkopen aan een bestaande klant (warme bezoekers) dan iemand die jouw webshop en product nog niet kent (koude bezoekers). Door het goed automatiseren van je email flow kan je een constante flow van inkomen regelen.

Joshua gaat je in deze module verder laten zien welke apps hij gebruikt, hoe jij je open rates kunt verbeteren en hoe je complete email flows in elkaar moet zetten. The money is in the list is een zin die veel gebruikt wordt door mensen en niet zonder reden… het is namelijk gewoon waar!

Dé Succesformule

8 Modules | 15 Lessen

Wat is nu het allerbelangrijkste als het gaat om succes? Is dat kennis? Is dat hard werken? Nee, het gaat om je attitude (vertaling = houding). Jaap Hulsmann heeft al 100-en ondernemers geholpen om de juiste houding/mindset te krijgen en met succes.

Jaap gaat jou zijn geheim leren van de juiste mindset. Aan de hand van gerichte oefeningen zal je na zijn cursus over de perfecte mindset beschikken.

Op het moment dat je in het dal zit (en daar ga je als ondernemer sowieso een keer in komen) je er ook weer gemakkelijk uit kunt komen en verder te gaan met het behalen van je doelen.

Dropship Academy bonus: Dé Succesformule

Dropship Academy Family / Community

Een van de dingen waar de Dropship Academy zelf graag mee promoot is dat ze de grootste community van NL/BE zijn op het gebied van dropshipping. Als we kijken naar de besloten en meest actieve community dan is het zeker waar!

De grootste is niet altijd de beste. Het gaat meer om de kwaliteit en hoe actief een groep is. Zo heb je de dropshipping nederland groep (23k leden) maar dat is veel meer gericht op het verkopen van webshops en zelf promotie. Mooie is wel dat de eigenaar van de dropshipping nederland groep Joshua Kaats zelf is. Vast handig als je af en toe iets van jezelf te promoten.

Mooie van groepen is dat je vaak wat statistieken kunt inzien. De Dropship Academy Family groep heeft zo’n 3200+ leden. Daarnaast zien we dat in de Dropship Academy Family Members groep er afgelopen maand 356 posts zijn geplaatst ten opzichte van 267 in Dropshipping Nederland groep. De Dropshipping Nederland groep heeft dus 7x zoveel leden maar er worden minder posts geplaatst.

Een andere dropship betaalde community is de Ecomtrics VIP (NL/BE) en die bestaat uit 927 leden. In de afgelopen maand zijn daar maar liefst 6 berichten geplaatst. Je begrijpt dat deze community iets minder waarde toevoegt dan die van de Dropship Academy.

Dropship Academy Review Community

Voor- en nadelen van Dropship Academy

Bij een review horen altijd voor- en nadelen om zo een product altijd in het juiste perspectief te kunnen zetten. Zo ook bij de Dropship Academy review; het heeft voor en natuurlijk nadelen. Vaak zijn voor- en nadelen ook een persoonlijke mening dus wat voor de een voordeel is, kan voor de ander weer een nadeel zijn en vice versa.

Voordelen
 • Zonder enige technische kennis kan je gewoon starten. Alles wordt stap voor stap uitgelegd.

 • In Dropship Academy 4.0 krijg je toegang tot een betrouwbare dropship agent waardoor je veel sneller producten kunt leveren.

 • In Dropship Academy 4.0 krijg je toegang tot een module die ingaat op internationaal dropshippen.

 • Er zijn 1 a 2 keer per week coachings. Er zijn meerdere coaches met ieder hun eigen expertise (zeer waardevol).

 • De grootste en actiefste community van NL/BE op het gebied van dropshipping.

 • De cursus wordt constant geüpdatet zodat je op de hoogte blijft van de laatste strategieën.

 • Toegang tot bonussen waar je u tegen zegt.

 • Geen resultaat = geld terug.

Nadelen
 • Er hangt een beetje een negatieve sfeer omtrent dropshippen. Je hebt altijd een paar mensen die het verknallen voor de rest van de mensen. Hou er dus rekening mee dat je negatieve reacties kunt krijgen.

 • Het is een jaarabonnement in plaats van levenslange toegang. Maar als je hier eenmaal aan geroken hebt dan wil je niks anders meer.

 • Het bekijken van alle video’s kost gewoon tijd. Verwacht niet dat je binnen 1 week alles weet en direct veel geld kunt verdienen. Geduld hebben en doorzettingsvermogen zijn vereist.

Kosten Dropship Academy

Als je hier bent gekomen dan ben je geïnteresseerd in de cursus maar je vraagt je natuurlijk terecht af; wat gaat de dropship academy mij dan kosten? Ten eerste willen we beginnen om te zeggen dat je een jaarabonnement afsluit en je krijgt dus geen levenslange toegang.

Je kunt op 2 manieren betalen; in een keer de hele prijs of je kunt in delen betalen. Maar net waar jij je comfortabel bij voelt. Wij betalen graag in 1x zodat we de prijs in een keer kunnen afschrijven en met de cursus kunnen terugverdienen.

Als je de normale stappen volgt op de website dan betaal je 1.197 euro. Maar als je via onze link koopt, dat betaal je 997 euro. Dat is toch weer even 200 euro korting.

Geloof je ons niet? Ga dan maar naar de officiële website van dropshipacademy.nl en klik dan op de knop [Direct aanmelden]. Welke prijs zie je dan?

Klik nu nu op deze link en dan ga je naar een speciale pagina waar je 200 euro minder betaald maar wel gewoon exact hetzelfde krijgt. Geen grap…

Hieronder hebben we beide schermen nog even naast elkaar gezet:

dropship academy korting 500

Dropship Academy Review

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen; wij zijn echt mega positief over de cursus van Joshua Kaats. Deze cursus is gewoon dubbel en dwars zijn geld waard. Wij vinden het zelfs nog aan de goedkope kant als je kijkt wat je ervoor terugkrijgt.

Het stukje “meer leveren dan er van je wordt verwacht” waar we eerder al aan refereerde doet Joshua gewoon heel goed. Zijn denk maar weinig mensen die hun geld terug vragen als ze eenmaal toegang hebben. Joshua durft zelfs een 100% succesgarantie af te geven bij zijn cursus, dat zijn er niet veel hoor.

Deze cursus is echt meer dan alleen dropshippen. Zelfs als je een webshop hebt met eigen voorraad zou deze cursus interessant kunnen zijn. Zo goed vinden wij deze cursus. Je krijgt toegang tot informatie en kennis waar je de rest van je leven profijt van gaat hebben. Daar zijn wij 100% van overtuigd.

Dropship Academy Reviews en Ervaringen andere cursisten

Wij vinden het ook altijd wel fijn om wat andere dropship academy reviews te tonen zodat je kunt zien dat meer mensen positief zijn. We hebben hieronder de reviews gezet vanuit trustpilot. Trustpilot is een onafhankelijke partij waarbij je zelf positieve en negatieve reviews kunt lezen. Niemand kan deze beïnvloeden.

Eerlijker dan dit ga je het niet krijgen. We kunnen wel 100 printscreens zetten van mensen die succes hebben gehad maar wij denken dat dit veel objectiever is. Scroll er even doorheen en lees de ervaringen.

Dropship Academy Review: Conclusie

Wij kunnen hier wel weer een heel betoog gaan houden dat wij fan van deze cursus zijn. Maar weet je, als je deze pagina helemaal gelezen hebt dan weet je genoeg.

Het is gewoon een van de beste cursussen die wij gevolgd hebben, al dan niet de beste. Alle trainingen zijn van een hoog niveau, super grote community die je graag helpt en de wekelijkse coachings maken het helemaal af.

De enige negatieve reviews die wij kunnen vinden gaan over de prijs. Nou laten we daar ook even duidelijk over zijn; als je er dat niet voor over hebt, dan moet je misschien de cursus gewoon niet willen volgen. Als je liever een goedkopere cursus koopt, lekker doen. Het gaat om de kwaliteit… en dat krijg je bij deze cursus.

Mocht je nog twijfelen, maak dan gebruik van de garantie die Joshua je ook aanbiedt. Geen resultaat = geld terug.

Doe er je voordeel mee 😊

Eindoordeel

Review Dropship Academy
Samengevat De Dropship Academy is erop gericht om mensen met 0 technische kennis stap voor stap te helpen een dropship business op te zetten. Met de A tot Z uitleg in de video’s, case studies, templates en coaches heeft Joshua Kaats een geweldige cursus neergezet.
Review gegeven door Jeremy van Websiteacademie.nl
Voordelen
 • Prijs / Kwaliteit
 • Grootste community NL/BE
 • Meerdere coachings per week
 • Geen technische kennis nodig
 • Stap voor Stap uitleg
Nadelen
 • Het kost tijd en geduld
 • Vraagt om toewijding
 • In jezelf echt willen investeren
 • Opzeggen kan alleen per jaar
Beoordeling 9.5 (van de 10)
Website Ga naar Officiële Website