De grote vraag is en blijft natuurlijk; is het ECHT mogelijk om met high ticket dropshipping een passief inkomen te verdienen waardoor je echt “vrij” zult kunnen gaan leven? Wij hopen je met onze eerlijk review hierop antwoord te geven.

Als je dit leest dan ben je dus op een of andere manier op zoek hoe je (extra) geld online kunt gaan verdienen. Logisch dat je dan ook de High Ticket Dropshipping model tegenkomt van Joshua Kaats en Sven Jansen. Laten we bij het begin beginnen met wat dropshipping uberhaupt is en dan toewerken naar onze review en ervaring.

Ga DIRECT naar de geheime kortingspagina

Let op! Tijdelijke aanbieding.

Wat is Dropshipping?

Het dropshipment principe bestaat eigenlijk al heel lang maar is een soort van nieuw leven in geblazen door Joshua Kaats. Met dropshipping kan je producten verkopen zonder het hebben van een eigen voorraad. De leverancier zal het bestelde product direct naar de klant opsturen.

Dus samengevat; de klant besteld op jouw website, jij krijgt het geld van de klant, de order komt terecht bij de leverancier, de leverancier stuurt het product op naar de klant en jij betaald op jouw beurt weer de leverancier.

Dropship Academy

Joshua begon een paar jaar geleden zelf met dropshippen in combinatie met Aliexpress. Dat ging hem zo goed af dat hij besloot hier een cursus over te maken, genoemd; Dropship Academy. De Dropship Academy is een dropshipping cursus die je bij de hand neemt hoe je zelf kunt gaan dropshippen.

In de dropship academy zitten inmiddels meer dan 3.500 (aantal in de Facebook groep) leden. Ook wij zijn lid van de dropship academy en je merkt wel dat hier inmiddels een heel team aan werkt. Het gaat eigenlijk al niet meer alleen om dropshippen, maar het runnen van je online business en wat daar allemaal bij komt kijken (bijv. mindset, opbouwen van je team, etc).

dropship academy

Het is goed om te weten dat Dropship Academy zich vooral focust op ‘low ticket’ dropshipping. Dat wil zeggen op het verkoop van product tot de prijs van 60 a 70 euro. Gefocust op impuls aankopen en deze worden dan zo goed mogelijk naar de klant gestuurd (Aliexpress). Dit model moet je wel liggen want vooral de laatste maanden is dropshippen op deze manier in een kwaad daglicht gekomen.

Veel mensen zijn erachter gekomen hoe dit werkt en nemen het de dropshippers kwalijk dat ze hoge prijzen hanteren voor producten die ze zelf ook hadden kunnen kopen bij Aliexpress. Dit in combinatie met de lange verzendtijden kan dit leiden tot veel vragen en klachten bij de je klantenservice.

Nogmaals; dit moet je liggen want er valt nog steeds erg goed mee te verdienen. Als jij je proces goed inricht dan kan je hier nog heel succesvol mee zijn.

“Nee man, dropshippen in combinatie met Aliexpress is echt niet mijn ding”

Mooi, dan is daar nu een oplossing voor; High Ticket Dropship Academy!

High Ticket Dropship Academy

Mensen kunnen veel zeggen over Joshua Kaats, maar een neusje voor ondernemerschap heeft die zeker. Joshua zag ook dat er nog een gat was voor mensen die wel wilde dropshippen maar niet in combinatie met buitenlandse leveranciers. Oftewel dropshippen met Nederlandse leveranciers voor de wat meer high end producten; High Ticket Dropship Academy. Deze cursus is hij gestart met een van de eerste studenten van de dropship academy; Sven Jansen.

High ticket dropship academy 2.0 - omgeving

Deze relatief nieuwe cursus (was wel al beschikbaar maar nog niet helemaal af) is zoals de naam al doet vermoeden dus gefocust op high ticket producten. High ticket producten wil zeggen vanaf de 80 a 90 euro verkoopprijs. Producten waar mensen even over na moeten denken voordat ze het kopen (aankoopprijs is langer).

Op het moment van schrijven zitten er nu 1.900 mensen in de Facebook groep van High Ticket Dropship Academy. Deze vorm van dropshippen heeft een wat langere adem nodig omdat je niet gelijk 1 sale de eerste dag kunt verwachten. Het vergt een andere aanpak dan de dropship academy.

high ticket facebook groep

Verschil tussen Dropship Academy en High Ticket Dropship Academy

Laten we even dieper ingaan op het verschil tussen de Dropship Academy en Hight Ticket Dropship Academy.

Dropship Academy

 • Gericht op impulsaankopen

 • Low ticket producten

 • Facebook ads is het belangrijkste marketing kanaal

 • Werken met buitenlandse leveranciers (vooral Aliexpress)

 • Korte termijn business (veel verschillende producten en websites)

 • Voor de buitenwereld wordt dit door sommige gezien als een niet eerlijke manier van geld verdienen

 • Sales genereren van dag 1 en meerdere per dag om succesvol te zijn

 • Lagere marges

Hight Ticket Dropship Academy

 • Gericht op aankopen door vertrouwen

 • High ticket producten

 • SEO en Google Ads zijn belangrijkste marketing kanalen

 • Werken met Nederlandse leveranciers (voornamelijk)

 • Lange termijn business (1 website maar daar de expert zijn)

 • Voor de buitenwereld wordt dit gezien als een wat meer eerlijk manier van dropshippen

 • Langere adem nodig voor je eerste sale. Kan ook maar 1 sale per week zijn

 • Hogere marges

Wat leer je allemaal in de High Ticket Dropship Academy?

Je begrijpt dat wij je niet alles mogen vertellen over de inhoud want dan zouden wij al alles prijsgeven en dat zou niet netjes zijn naar de makers van de cursus.

Wat wij wel kunnen zeggen is dat alle stappen voor het opzetten van een High Ticket dropship webshop worden besproken. Oftewel vanaf het hebben van de juiste mindset voordat je begint tot het afhandelen van de order. Alles komt echt aan bod.

Natuurlijk kan je allemaal zelf achter deze informatie komen. Maar hou er dan rekening mee dat je zeker 1 tot 2 jaar bezig bent om op hetzelfde niveau te komen als deze cursus. En de vraag is dan of je überhaupt wel net zoveel weet. Het gaat je zoveel tijdwinst en kennis opleveren dat het bijna raar zou zijn als je kiest om er zelf wel achter te komen.

Niet te vergeten dat er ook wekelijkse coachingscalls zijn. Er is er eentje voor beginners en eentje voor de gevorderden. Dit helpt je echt enorm en zorgt ervoor dat je ook met andere ondernemers in aanraking komt.

Nog niet overtuigd? Ok, weet je wat… we laten je een sneak preview zien.

Let op! Tijdelijke aanbieding.

Is de High Ticket Droship Academy je geld waard?

Volmonding JA! Wij zijn zelf lid en zijn fan. De High Ticket Droship Academy kost op dit moment tijdelijk geen € 3.000,00 maar € 1.497, dat is een korting van 50%. Hoe lang deze korting blijft gelden is onbekend maar Joshua heeft zelf op instagram gezegd dat hij het binnenkort gaat omzetten naar een abonnementsprijs. Oftewel dan ga je hetzelfde bedrag per jaar betalen in plaats van eenmalig.

Je kunt er ook voor kiezen om het bedrag in 10 maandtermijnen te betalen, dan kost het 200 euo per maandtermijn. Of je kunt het ook in 4 termijnen betalen en dan kost het je 450 euro per termijn. Als je direct aan de slag gaat met de content dan zijn wij er van overtuigd dat je dit gelijk terugverdient.

Dit is niet in een investering in een cursus, maar een investering in je eigen ontwikkeling.

Stel je eens voor… je runt een webshop waarmee je maandelijks 10.000 euro mee omzet. Denk je dan echt nog terug aan die 200 euro die je toen in 10 termijnen moest betalen? Kan me dat echt niet voorstellen.

Wanneer je via de knop hieronder direct aan de slag gaat met de High Ticket Droship Academy, dan weet ik zeker dat je deze investering dubbel en dwars gaan terugverdienen. Mits je er natuurlijk mee aan de slag gaat.

Ohja en voordat we het vergeten te melden… er zit gewoon een 100% succesgarantie bij deze cursus! Dus als jij alle stappen hebt gevolgd en na 90 dagen nog geen sale hebben gemaakt; dan krijg je van Joshua en Sven gewoon je geld terug. Je neemt als het ware geen risico…

High Ticket Dropship Academy + Korting

 • Een over de shouder videocursus (A tot en met Z stappenplan)

 • Toegang tot de grootste High Ticket Dropship community van NL en BE

 • Wekelijkse live coaching sessies

 • Uitleg over opzetten van Google Ads, Facebook en Instagram

 • Levenslange toegang!

 • Bizarre exclusieve bonussen!

3.000 euro

Tijdelijk 50% korting

€ 1.497,-

Ga DIRECT naar de geheime kortingspagina

⭐⭐⭐⭐⭐

100% Succesgarantie

Wij durven wel te zeggen dat als je alle stappen goed volgt en je geen sales na 90 dagen hebt? Dan krijg je de volledige investering terug! Je neemt eigenlijk geen risico.

succesgarantie

Bonus 1: De Succes formule (ter waarde van 1.000 euro)

Mindset! Daar draait het in De Succes Formule helemaal om. Want met een 10 euro mindset, ga je ook 10 euro omzetten. Maar wat als je groter gaat denken en een 100.000 euro mindset gaat hebben zodat ook jij zulke resultaten kunt gaan halen (ja, dat is mogelijk omdat je er dan in gaat geloven).

Waarom worden nu sommige mensen wel succesvol en waarom sommige niet? Spoiler alert; niet omdat ze ‘geluk’ hebben. We gaan je met simpele ‘mindhacks” jouw helpen om de basis te leggen om zelf succes te halen.

Bonus 2: Tony Robbins Platinum Partnership video’s (ter waarde van 1.000 euro)

Jaarlijkse betalen mensen 100.000 euro om een platinum partner te zijn van Tony Robbins. Met deze membership mag je naar zijn events en krijg je presentaties van de grootste ondernemers van de wereld. Deze mensen delen onschatbare informatie die je kunt toepassen op je bedrijf en privéleven.

Jij krijgt dus GRATIS toegang tot alle video’s en deze informatie krijg je normaal gezien alleen op de events van Tony Robbins. Alleen voor deze informatie is het de prijs al waard.

Bonus 3: Facebook Stap voor Stap Blueprint (ter waarde van 400 euro)

Weet je niks van Facebook Adverteren? No worries! Met de Facebook Ads Blueprint laten wij je zien hoe je een expert wordt in het adverteren op Facebook en Instagram.

Wij laten je al onze exacte strategieen zien waarom jij Facebook en Instagram letterlijk voor jou orders gaat binnen halen. Deze bonus bevat maar liefst 34 video’s waar zelfs de facebook advertenties van onze eigen high ticket stores worden getoond.

Bonus 4: Klantgeluk Blueprint (ter waarde van 400 euro)

Alles draait natuurlijk om de klanten. Met High Ticket Dropshipping is het nog belangrijker om een goede relatie te hebben met je klanten. Het is dus zaak om van je klanten, trouwe fans te maken.

Naast klantenbinding leren we je ook hoe je zelf een team kunt opbouwen en deze gedreven te krijgen om van je business een succesverhaal te maken. Met als bijkomend voordeel dat jij je weer kunt focussen om de dingen die je leuk vindt.

Alles bij elkaar kost dit normaal 5.800 euro maar alleen vandaag krijg je dit dus voor een prijs van 1.497 euro! Met deze prijs krijg je levenslang toegang zonder abonnement of wat dan ook.

profiteer alleen vandaag van deze korting

Let op! Tijdelijke aanbieding.