Geïnteresseerd in onze Trading Navigator Methode Review? In dit artikel ga lezen of de cursus van Harm van Wijk je echt gaat helpen om een goede succesvolle belegger te worden.

Het is niet slim om als beginner zomaar te starten met beleggen. Grote kans dat het fout gaat en dat je geld gaat verliezen. Maar gaat de Trading Navigator Methode jou wel helpen? Je krijgt toegang tot een 6 weken durende cursus en een softwarepakket.

Wij trachten met onze review en ervaringen je een goed beeld te geven wat je precies kunt verwachten van de cursus, wie Harm van Wijk nu precies is en voor wie deze cursus is bedoeld. Hopelijk kan je na het lezen van deze informatie zelf een goede weloverwogen beslissing nemen.

Tip! Volg de Gratis Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk “Hoe ik en mijn cliënten elk jaar gemiddeld 7,4% – 20,6% rendement krijgen via beleggen op de beurs (met kleine portefeuilles)”

Wie is Harm van Wijk

Als je al iets verdiept het in beleggen dan ben je vast al een keer de naam van Harm van Wijk tegengekomen. Harm van Wijk is onder andere de eigenaar van beleggen.com (super sterke domeinnaam).

Harm van Wijk heeft meer dan 30 jaar ervaring met beleggen. We kunnen dus wel met zekerheid stellen dat Harm wel verstand van zaken heeft. Harm heeft deze beleggingservaring opgedaan bij verscheidene grote bedrijven:

 • ABN Amro
 • Binck
 • Fortis
 • SNS

Als iemand al zo lang in de wereld van beleggen zit en zo succesvol is, waarom ligt die dan niet lekker op de Bahama’s te genieten van zijn vermogen. Een vraag die veel gesteld wordt als het gaat om waarom iemand een cursus maakt en claimt succesvol te zijn.

Het antwoord is gewoon simpel, als je zelf succesvol bent, wil niet zeggen dat je niet andere mensen echt wilt helpen. Je bent met beleggen niet elkaars concurrent. Er is genoeg voor iedereen en Harm wil echt oprecht mensen helpen om kennis te maken met het beleggen.

Als je dit niet wilt geloven en alleen maar kritisch hier tegenover staat, dan is dat je goed recht natuurlijk en dan moet je ook lekker stoppen om dit verder te lezen. Je mindset is niet goed en je staat hier blijkbaar nog niet voor open.

Beleggen aan de hand van emotie is het domste wat je kunt doen en is een garantie op falen. Dus als je wel bereid bent om next level te gaan en Harm van Wijk vertrouwt als belegger dan zou ik maar even doorlezen.

Harm van Wijk

Harm van Wijk is bekend van onder andere:

Trading Navigator Methode – Inhoud Cursus

De Trading Navigator Methode is niet alleen maar een simpele online cursus. Je krijgt naast de online cursus ook toegang tot software en nog veel meer bonussen (waar we later op terugkomen). Je dient eerst de 6 weken cursus te volgen voordat je echt aan de slag kunt gaan.

Natuurlijk kan je de cursus ook sneller volgen in 6 weken maar dat ligt even aan jezelf hoeveel tijd je beschikbaar hebt en hoeveel energie je er gelijk in wilt steken. Soms is het ook goed om het in een goede flow te doen zodat je maximaal alle informatie absorbeert.

Als je de Trading Navigator Methode besluit aan te schaffen dan kan je trouwens al binnen 5 min starten. Dus als je echt graag wilt beginnen en je hebt al de tijd, hoef je niet te wachten.

6-weekse online cursus

In de online cursus krijg je dus toegang tot online video’s. Deze kan je op je eigen tempo volgen op je laptop, telefoon op iPad. Naast de online video’s worden er ook checklists gedeeld die je kunt gebruiken, samenvattingen om alles nog even na te lezen en complete case studies waar jij precies kunt zien hoe zij het hebben gedaan.

Goed om te vermelden is trouwens dat je levenslang toegang krijgt. Je hoeft dus niet een maand of jaarabonnement te betalen. Eenmalig een bedrag betalen en altijd toegang hebben. Geen gekke kosten die achteraf worden berekend.

Laten we even kort inhoudelijk ingaan op de 6-weekse cursus.

Trading Navigator Methode - Inhoud Cursus

Week 1: Start met de Trading Navigator

Je begint bij het begin en dat is dus de basis. Je gaat de basics leren van beleggen. Hoe kan je zelf een order plaatsen, hoe weet je wat een goede broker is, etc. Je krijgt tegens een stap voor stap handleiding hoe je zelf de software kunt installeren.

Week 1 bestaat uit 8 lessen:

 • Welkom
 • Waar beginnen en leren van de slimste beleggers
 • Trading Navigator
 • Installatie handleiding Trading Navigator
 • Handige Tips & Tricks
 • Brokeronderzoek
 • Hoe een oder te plaatsen
 • Duurzame energie rapport

Week 2: Beleggingsstrategieën

Je bent nu bekend met beleggen en hoe het allemaal een beetje werkt. De next step is dus leren welke strategieën je kunt gebruiken en toepassen. Er worden in totaal 5 strategieën met je gedeeld. De ene is wel wat ingewikkelder dan de ander en aan jou om de juiste strategie te kiezen die het beste bij jou past. Je kunt natuurlijk ook meerdere strategieën gebruiken.

Week 2 bestaat uit 6 lessen:

 • Beleggingsstrategieën introductie
 • Beleggingsstrategieën Dogs of the Dow
 • beleggingsstrategieën Dividend Aristrcraten
 • Beleggingsstrategieën-Dividendkoningin Geraldine Weiss
 • Beleggingsstrategieën Opties basis
 • Beleggingsstrategieën Turbo’s Speeders en Sprinters

Week 3: Trendvolgend beleggen en Emotie

Je weet nu welke strategieën je kunt gebruiken en je hebt wellicht al een voorkeur voor een bepaalde strategie. Top! Dan gaan we in week 3 kijken hoe je deze het beste kunt inzetten. En dat ga je doen aan de hand van het lezen van de markt en trends. Natuurlijk komt het aspect beleggen met (zonder) emotie ook aan bod.

Week 3 bestaat uit 4 lessen:

 • Trendvolgend beleggen
 • Gewogen gemiddelde
 • De praktijk
 • Robuustheid en emotie

Week 4: Credit Spreads en Statistieken

In de 4e week van cursus ga je meer inzoomen in opties en de risico’s die daaraan zitten. Veel mensen vinden deze week een pittige week. Het is een wat lastigere materie en het is slim om hier wel je tijd voor te nemen. Kijk gerust een video nog een keer, want daar zijn ze immers voor. Harm legt het wel echt goed stap voor stap uit met speelse video’s.

Week 4 bestaat uit 5 lessen:

 • Credit spreads
 • De Grieken
 • Statistieken AEX
 • Call spreads
 • Werkboek Optiestrategieen

Week 5: Kansen en Monitoren

Week 4 was pittig maar dat is week 5 ook. In deze week gaat Harm in op de ingewikkelde Short Angle strategie. Zo lang de markt zijwaarts gaat, kan je hiermee ook geld verdienen en dat leert Harm je in deze week. Klinkt wellicht saai? Vergeet niet dat in 70% van de tijd de beurs zijwaarts beweegt dus een super interessante week!

Week 5 bestaat uit 5 lessen:

 • Short Strangle de basis
 • Statistische kansen
 • Zoeken en handelen
 • Monitoren en follow up
 • Tools

Week 6: Handelsplan en Trading journaal

De laatste week is een soort vergaarbak van verschillende onderwerpen die niet onder de afgelopen weken geschaard konden worden. Niet minder belangrijk overigens! Het gaat er meer om dat week 1 tot en met week 5 een rode lijn had en week 6 is meer wat random informatie. Hoe beheer je bijvoorbeeld je geld, hoe kan jij leren van je fouten.

Week 6 bestaat uit 5 lessen:

 • Handelsplan
 • Trading journaal
 • Coaching
 • Uitbesteden
 • Wat is uw ervaring met het 6 weeks coachingsprogramma?

Hoe zou uw vermogen groeien wanneer u jaarlijks 20,6% rendement maakt? Met de 100% tevredenheidsgarantie loopt u geen enkel risico.

Trading Navigator Methode – Tijdelijk met extra bonussen

Zoals een echte ondernemer weet Harm van Wijk ook dat je beter kunt overdeliveren dan te weinig waarde leveren aan je klanten. Je hebt uiteindelijk natuurlijk liever klanten tevreden zijn met je online cursus dan dat ze klagen dat ze het niet goed genoeg vinden.

Underpromise, overdeliver – Tom Peters

Harm van Wijk geeft je tijdelijk zoveel extra’s dat je bijna bedolven wordt onder de bonussen. Hier kan je voorlopig wel even mee vooruit. Dit maakt het naar ons idee wel compleet. Als je wilt gaan beleggen heb je verder ook geen andere cursus meer nodig.

De totale waarde van alle bonussen bij elkaar opgeteld is maar liefst 12.123 euro! Bijna te bizar voor woorden. Daarnaast geeft Harm ook nog de 100% geld terug garantie en dat je het 30 dagen risicovrij mag proberen.

Hieronder bespreken we even kort de bonussen.

Bonus 1: Trading Navigator software (ter waarde van 1.997 euro)

De eerste bonus is gelijk eentje van mega waarde; de software! We haalde deze al even eerder aan in het artikel en deze is wel onlosmakelijk verbonden aan de Trading Navigator Methode. Deze software helpt je om voorspellingen te doen en of je moet kopen of juist verkopen.

Natuurlijk moet je niet blind staren op deze software en altijd nog wel je eigen onderzoek blijven doen. Maar het kan je soms net het zetje geven om iets te verhandelen. Gebruik het vooral om je eigen onderzoek te onderbouwen. Hieronder impressies van de software:

Trading Navigator Methode Software voor aandelen

Trading Navigator Methode Software voor opties

Bonus 2: 2 jaar VIP toegang MBC (ter waarde van 696 euro)

Als extra bonus krijg je 2 jaar VIP toegang tot de Mijn Beleggen Community. Een community mag niet ontbreken bij een goede cursus. Een community geeft je de mogelijkheid om met gelijkgestemde te sparren over de cursus maar natuurlijk ook over beleggingen.

Hoe meer mensen een cursus aanschaffen, hoe lastiger het is voor Harm om natuurlijk iedereen persoonlijk te woord te staan. Dus als je een vraagt hebt, dan kan je deze net zo goed in de community stellen dan kunnen ook andere mensen je helpen. Een community is daar uitermate geschikt voor.

Bonus 3: 2 jaar alerts via Telegram (ter waarde van 1.994 euro)

Van deze bonus zijn wel zelf wel groot fan. Wij gebruiken zelf namelijk heel veel Telegram en dat is perfect te gebruiken om signals en alerts te ontvangen over beleggingen.

Wij zouden wel adviseren om zelf altijd nog onderzoek te doen nadat je een signal / alert hebt ontvangen maar je kunt uiteraard ook blind mee gaan. Het is maar net hoe je er zelf in staat natuurlijk.

Onderschat de waarde niet van deze bonus; je krijgt dus een tip van een expert met jarenlange ervaring. Claim deze bonus dan ook zeker en doe er je voordeel mee.

Bonus 4: Handleiding Geld verdienen met Opties (ter waarde van 47 euro)

Deze bonus is een ebook die Harm van Wijk apart verkoopt voor 47 euro. In dit ebook gaat Harm in op technieken hoe je met opties geld kunt verdienen.

Bij dit ebook zitten ook weer bonussen: 1. Opbrengstcalculator, 2. Calculatiesheet en 3. Margincalculator. Al met al een prima bonus om er bij te krijgen. Ebook is digitaal en kan je dus ook op elke device even doorlezen.

Bonus 5: Geld verdienen met Aandelen (ter waarde van 47 euro)

Deze bonus is een beetje hetzelfde als hierboven. Ook een ebook die Harm van Wijk weer verkoopt voor 47 euro en die jij dus gratis bij de cursus krijgt.

Hier zal die alleen ingaan op geld verdienen met aandelen in plaats van opties. Ook erg handig om als naslag werk door te lezen.

Bonus 6: Speeders, Sprinters en Turbo’s (ter waarde van 47 euro)

Nog een gratis ebook als bonus! Ook deze verkoopt Harm los voor 47 euro en ook deze krijg je dus gratis erbij als bonus.

In dit ebook ga je alles leren over het gebruik van de hefboom techniek. Maar let wel op; je kunt hier veel geld mee winnen maar ook veel mee verliezen. Check dit ebook wel even goed voordat je hier echt mee gaat beginnen. Vooral aan te raden dit te doen als je al iets verder bent met beleggen.

Bonus 7: MeXem transactietegoed (ter waarde van 500 euro)

Over een mooie bonus gesproken! Harm heeft kunnen regelen dat je maar liefst 500 euro transactie tegoed krijgt als je gaat gebruik maken van de broker MeXem. Hieraan zie je dat Harm al een aardige naam heeft weten op te bouwen in het beleggingswereldje als hij dit voor elkaar kan krijgen.

Dat wil dus zeggen dat als jij van de goedkoopste broker van de Benelux gebruik gaat maken dat jij al de helft van je cursus terug hebt gekregen. Super bonus dus als je het ons vraagt.

Bonus 8: 2 jaar LIVE coaching (ter waarde van 4.888 euro)

Als je vragen hebt aan de experts en aan Harm van Wijk zelf dan kun je 1x in de week een live coaching volgen. Extreem waardevol om deze te volgen (live of later terugkijken).

Je krijgt maar liefst 2 jaar toegang tot deze live coaching. Na 2 jaar kan je zelf kijken of je hiermee door wilt gaan of niet. Ligt er maar net aan hoe waardevol je het dan nog acht. Vooral in het begin is het erg waardevol omdat het allemaal nieuw is.

Risicovrij proberen met de 30 dagen 100% geld terug garantie

Wat zijn de kosten van deze cursus?

Voor niks gaat de zon op natuurlijk. Deze cursus kost gewoon geld en dat is logisch. Op dit moment loopt er super mooie kortingsactie van maar liefst 50%!

Je betaalt geen 1.997 euro maar tijdelijk 997 euro!

Lastig om te zeggen of dit voor jou een goede prijs is. Wij kunnen immers niet in jouw portemonnee kijken. Wel kunnen zeggen dat geld op je spaarrekening laten staan je geen euro meer oplevert tegenwoordig.

Daarnaast krijg je een tevredenheidsgarantie op de cursus van Harm van Wijk. Niet tevreden? Dan krijg je geld terug. Je loopt dus eigenlijk geen risico mocht je twijfelen.

Trading Navigator Methode Review

Wij zijn eigenlijk enorm verrast door onze positieve ervaring met de Trading Navigator Methode van Hark van Wijk. Wij kunnen dan ook niet anders dan in onze review positief zijn.

Beleggen klinkt een beetje oubollig en iets wat mensen doen die al veel geld te besteden hebben maar eerlijk is eerlijk niks is minder waar. Ook met een klein beschikbaar budget kan je al prima starten met beleggen en dat laat Harm ook wel zien.

Beleggen is natuurlijk wel een vak apart en heeft veel lastige termen en strategieën. Maar na het volgen van deze cursus vallen wel meer puzzelstukjes op de juiste plek. Bij de wekelijkse coaching krijg je ook de gelegenheid om nog vragen te stellen mocht je er niet helemaal uitkomen.

Onze tip zou wel zijn: laat je niet helemaal blind leiden door de experts of de software. Gebruik deze kennis vooral om zelf onderzoek te doen zodat je ook zelf goed en weloverwogen beslissingen neemt. Zie het meer als extra support dan onderbouwing waarom je iets moet kopen.

Op het gebied van beleggen kennen wij zelf niet een completere of betere cursus dan deze. Dus mocht je willen starten met beleggen dan is dit wel de cursus die je moet hebben.

 • Klik hier om naar de officiële website van de Trading Navigator Methode te gaan

Trading Navigator Methode Reviews en Ervaringen andere cursisten

Wij kunnen natuurlijk wel positief zijn maar n=1. Laten we dus even op zoek gaan naar wat andere reviews van andere cursisten. Het beste wat we kunnen doen is echt op zoek naar platformen die objectieve reviews verzamelen.

Een goede plek waar we kijken is op Google zelf. Op Google kan je ook reviews geven aan het bedrijf achter de cursus. Dit kan niet gemanipuleerd worden door het bedrijf zelf en is echt bedoeld om objectieve reviews en ervaringen te verzamelen. Google wil immers hun bezoekers waardevolle informatie voorschotelen.

Op Google scoort beleggen.com (bedrijf dus achter Trading Navigator Methode) een 4,6 van de 5 op basis van 40 reviews. Het is dan interessant om even naar de meest positieve en meest negatieve reviews te kijken.

Meest negatieve reviews:

Michiel M – Beste Beleggen.com… denk dat de marketing een dikke pluim is! Echter de commercials op bijv. YouTube zijn zwaar irritant te noemen en geven zelfs meer reden om “niet” met de organisatie te doen.

Nick – hele vervelende spam berichten van deze man

Het mogen duidelijk zijn dat beide niet de cursus zelf hebben gevolgd maar vooral de marketing hekelen. Tsja dat kan maar beïnvloed wel op een negatieve manier de reviews die er eigenlijk niks mee te maken hebben.

Meest positieve reviews:

Dick van Wingerden – De afgelopen jaren heb ik (door eigen toedoen) structureel verliezen geleden. Door emotie, hebzucht, te lang wachten of juist te kort. Een mindset van tevreden zijn is belangrijk! En niet van: had ik maar…verkocht of gehouden. GROENE cijfers zijn altijd GOED. (: ook al is het €10,- Ik ben Harm en zijn team heel dankbaar. Vragen worden altijd beantwoord en er is een overvloed aan informatie beschikbaar! De Trading Navigator is een goede investering. Investeren = resulteren. Je kan goed volgen wat er aan de hand is, dalend of stijgend. Gewoon prachtig en werkt op alle denkbare fondsen.

Niek de Ridder – beleggen.com is een perfecte omgeving voor alle beleggers. Vooral voor beginners d.m.v. professionele begeleiding, maar zeker ook voor de ervaren jongens. ik ben een beginner en heb de 6 weekse training gevolgd. Dit is een must voor elke beginnende belegger. Je krijgt een duidelijk beeld van de wondere wereld van beleggen. Het is uitgebreid, zeer informatief en alles wordt in gewone mensen taal uitgelegd. Als je wilt gaan beleggen onder de vleugels van experts en op elk vakgebied dan is beleggen.com je perfecte start.

Hieronder volgen nog wat testimonials van mensen die de cursus hebben gevolgd. Over het algemeen zijn dit natuurlijk positieve reviews omdat deze ook op de website staan maar tussen de regels door krijg je wel veel extra informatie.

Trading Navigator Methode Review: Conclusie

Als je tot hier bent gekomen dan heeft ons artikel je in ieder geval wel geboeid. Bedankt voor het lezen van onze Trading Navigator Methode Review. Je hebt nu als het goed is een idee gekregen wie Harm van Wijk is en hoe de cursus precies in elkaar steekt.

Op basis van onze ervaringen en ervaringen van andere cursisten hopen we dat je nu weloverwogen beslissing kunt nemen. Vergeet niet dat je ook de gratis webinar gewoon kunt volgen (zonder enige verplichting). Dit kan je verder helpen om een mening over de cursus te volgen.

Mocht je verder nog vragen en/of opmerkingen hebben, drop deze dan in de comments hieronder of stuur ons een email op info@websiteacademie.nl.