Cash Cow Academy Review. De cijfers liegen er niet om. YouTube is het allergrootste online-videoplatform ter wereld. Dagelijks worden er miljarden video´s bekeken. Veel content creators zijn op dit platform actief en verdienen veel geld met het maken van video´s voor YouTube.

Hoewel je natuurlijk kunt gaan vloggen en jezelf uitgebreid in beeld kunt brengen, is dit niet per se nodig. De cursus van Jelline Brands leert je met de Cash Cow Academy hoe je van YouTube een echte melkkoe kunt maken zonder dat je het stralende middelpunt van je eigen video hoeft te zijn.

Waarom jij vandaag nog zou moeten beginnen met de Cash Cow Academy?

 • Passief inkomen

 • Gem. binnen 2-3 maanden verdien je geld

 • Totaal geen kennis nodig om te starten

 • Geen investering nodig om te starten

 • Gem. 2-3 uur werk per week nodig

 • Tevens krijg je een kado 🎁 t.w.v. 100 euro als je onze kortingscode gebruikt

Gebruik onze kortingscode ‘websiteacademie200’ om een extra kado te krijgen t.w.v. 100 euro!

Wat is de Cash Cow Academy

Op internet struikel je bijna over de goeroes en dé perfecte manieren om online geld te kunnen verdienen. Uit eigen ervaring weten we inmiddels: er zijn verschillen en de ene werkt beter dan de andere.

Eén ding weten we in ieder geval zeker: aan YouTube wordt momenteel door veel mensen geldt verdient. Heel. Veel. Geld. De lijst met Nederlandse YouTube miljonairs blijft dan ook alsmaar groeien. Bakken met geld verdienen als ster op YouTube is natuurlijk leuk, maar niet iedereen ziet het natuurlijk zitten om de volgende Enzo Knol te worden.

Sommigen zijn ook al tevreden als ze wat meer op de achtergrond kunnen blijven en gewoon een vet passief inkomen kunnen vergaren door het maken van YouTube filmpjes.

Dat is dus precies wat de Cash Cow Academy van Jelline Brands je leert.

Na het volgen van deze cursus kun je helemaal zelf YouTube channels opzetten die gericht zijn op virale video´s en dus heel veel views genereren. Zolang de video online staat zul jij er daarna geld aan verdienen. Terechte cash cows dus.

Jelline Brands

Jelline Brands (20 jaar) is naar onze mening de ongekroonde koningin van de virale YouTube video´s. Ze is jong, maar heeft ondanks haar jonge leeftijd toch al heel wat resultaat weten neer te zetten. Eind 2019 / begin 2020 is ze gestart met een Cash Cow Channel. In eerste instantie als flexibele bijverdienste naast haar studie rechten.

Haar ongebruikelijke aanpak leidde al snel tot een enorme groei van haar business. Na amper drie maanden had ze al een omzet van 10.000+ dollar weten te draaien. Voor haar was dat genoeg aanleiding om te stoppen met haar studie om zich helemaal te kunnen richten op haar eigen bedrijf. Wat zij immers kon, dat kon ze ook andere mensen aanleren.

Met de Cash Cow Academy leert Jelline mensen hoe ze net als haar geld kunnen verdienen met YouTube. Binnen Nederland en België bestaat er niet soortgelijke cursus waarbij je echt stap voor stap leert hoe je zelf een winstgevend YouTube kanaal kunt opzetten.

Wat Jelline slim heeft gedaan met de Cash Cow Academy (en die zie je bijvoorbeeld ook bij andere goede cursussen zoals die van Joshua Kaats) dat ze ook goede ervaren coaches heeft ingehuurd om te helpen. Op deze manier kan je de cursisten beter helpen vooral als de community erg snel groeit.

Jelline Brands
Jelline BrandsEigenaar Cash Cow Academy
Geboren: Juni 2000
Land: Nederland
Bekend van: Cash Cow Channels

Cash Cow Video´s op YouTube

We weten bijna zeker dat je zelf ook wel eens een Cash Cow video hebt bekeken op YouTube. altijd gaan ze over onderwerpen waar mensen veel op zoeken op YouTube. Denk aan Toplijstjes (de top zoveel beste, mooiste, grappigste, vul zelf in…), tutorials, remixen en muziek compilaties.

Het is dan ook niet ongebruikelijk dat cash cow video´s op YouTube miljoenen views hebben. Weet jij hoeveel je met die YouTube views kunt verdienen?

Met cash cow video´s werk je aan een passief inkomen. Zolang de video op YouTube staat, blijft deze inkomsten voor je genereren. Iedere dag wordt er voor vrijwel een miljard uur aan video bekeken. De markt is dus vrijwel onverzadigbaar.

Bovendien is het maken van YouTube video´s ontzettend laagdrempelig. Het is toegankelijk, vereist geen super hoge investeringen terwijl het wel ontzettend winstgevend is. Met virale content kun je gemakkelijk duizenden dollars per video verdienen.

Wat is het voordeel van YouTube ten opzichte van andere verdienmodellen?

 • Vaak hogere winstmarges

 • 0 ervaring nodig om te starten

 • Geen geld/kapitaal nodig om te beginnen

 • Geen klantcontact (heerlijk!)

 • Nog zeer weinig concurrentie

 • Als het loopt, dan loopt het vanzelf (passief)

Wat de Cash Cow Academy je leert

Een probleempje. Geld verdienen met YouTube is niet moeilijk, maar niet zó eenvoudig als het klinkt. Je hebt zeker bepaalde kennis en vaardigheden nodig om een succesvolle channel op te kunnen bouwen.

Wil je snel de eerste euro´s op je bankrekening laten bijschrijven door Google, dan zul je dus moeten investeren in je eigen skills. De Cash Cow Academy is daarvoor perfect, want die leert je:

 • Hoe je geld kunt verdienen met YouTube video´s zonder speciale technische kennis of achtergrond.
 • Hoe een video je jarenlang geld kan opleveren.
 • Hoe je een nichemarkt kunt vinden die je winst oplevert.
 • Hoe je goede content kunt bedenken
 • Hoe je de YouTube video´s kunt optimaliseren en publiceren
 • Hoe je meerdere kanalen op YouTube kunt automatiseren waardoor je zelf maar een uurtje per dag hoeft te werken

Het uiteindelijke doel van de Cash Cow Academy is om je te leren hoe je een succesvol YouTube kanaal kunt opzetten met video´s die viraal gaan en hoe je dat kanaal snel – heel snel – kunt laten groeien zodat je op verschillende manieren geld kunt gaan verdienen met YouTube. Waarom zou je het wiel opnieuw proberen uit te vinden als je de tips en trucs en best practices gewoon van iemand mag kopiëren?

De inhoud van de cursus

Laten we even de cursus zelf induiken. Een deepdive in de cursus zelf mag natuurlijk niet ontbreken in een goede review. De cursus is eigenlijk opgebouwd uit 1 hoofdcursus en daarnaast allemaal extra bonussen waartoe je toegang krijgt. Er zit geen addertje onder het gras dat je ineens voor een extra bonus moet betalen.

We gaan nu eerst even kijken wat we allemaal in de hoofdmodule van de Cash Cow Academy kunnen vinden. Daar betaal je uiteindelijk voor en de bonussen zijn alleen maar extra.

Module 1: Introductie

Een introductie is een introductie, daar kunnen we verder niet heel veel boeiends over vertellen. Je krijgt een 4 tal lessen te zien waarvan de eerste gewoon gaat over je welkom heten en waar je alles kunt vinden. Daarnaast wat huishoudelijke mededelingen dat je niks mag doorsturen qua content (logisch) en tot wanneer jij je aankoop kunt annuleren (je mag max 6 video’s bekijken en binnen 7 dagen annuleren).

De tweede video zal je meer vertellen wat cash cow video’s precies is en je wat voorbeelden geven. De derde video gaat meer over de persoon achter de Cash Cow Academy en dat is Jelline Brands. Ze stelt zich even voor en geeft wat meer achtergrond.

Het laatste onderdeel is geen video maar een link naar het Discord kanaal waar je lid van kunt worden. Super waardevol dus echt doen!

Module 1: Introductie (4 lessen)

Module 2: Persoonlijke voorbereiding

In de tweede module gaat Dave de Boer (de vriend en partner van Jelline Brands) je meer uitleggen waarom de ene persoon nu wel gaat slagen en de andere niet. Ook al volgen ze precies dezelfde cursus.

Wij weten uit ervaring dat veel mensen dit soort modules overslaan en direct naar de content gaan, maar dit is juist zo belangrijk. Het moet goed zitten in je koppie om te kunnen slagen. Zorg voor die juiste mindset en stel die doelen.

Bekijk alle 3 de video’s van Dave de Boer eerst voordat je doorgaat. Het zou zonde zijn als je direct van slag gaat zonder een juiste visie en einddoel.

Module 2: Persoonlijke voorbereiding (3 lessen)

Module 3: Algemene voorbereiding

De keuze van een nichemarkt is super belangrijk. Eigenlijk is dat altijd een van de meest belangrijke maar misschien ook wel de meest onderschatte stap die je moet zetten. Een niche is een soort van onderwerp / markt waarin jij je gaat bevinden.

De markt moet wel winstgevend zijn maar wellicht ook niet te concurrerend. Als een markt al helemaal vol zit kan je misschien beter een andere kiezen want dan kom je moeilijker boven drijven.

Al is Jelline het hier niet helemaal mee eens; er is echt genoeg voor iedereen. Kies een winstgevende niche en ga ervoor. Er komende in deze module veel niches voorbij en aan jou om er eentje te kiezen waar jij in wilt starten.

Module 3: Algemene voorbereiding (5 lessen)

Module 4: Nichemarkt kiezen

De keuze van een nichemarkt is super belangrijk. Eigenlijk is dat altijd een van de meest belangrijke maar misschien ook wel de meest onderschatte stap die je moet zetten. Een niche is een soort van onderwerp / markt waarin jij je gaat bevinden.

De markt moet wel winstgevend zijn maar wellicht ook niet te concurrerend. Als een markt al helemaal vol zit kan je misschien beter een andere kiezen want dan kom je moeilijker boven drijven.

Al is Jelline het hier niet helemaal mee eens; er is echt genoeg voor iedereen. Kies een winstgevende niche en ga ervoor. Er komende in deze module veel niches voorbij en aan jou om er eentje te kiezen waar jij in wilt starten.

Module 4: Nichemarkt kiezen (4 lessen)

Module 5: YouTube-kanaal opzetten

Als het goed is heb je nu een keuze gemaakt voor een niche markt. Aan de hand van de video’s en uitleg moet dat wel het geval zijn. Nogmaals het is een belangrijke keuze dus zorgt eerst dat je die gemaakt hebt.

In de volgende module gaat Jelline je precies laten zien hoe je zelf een YouTube kanaal moet opzetten. Dat laat ze stap voor stap zien dus kan niet misgaan.

Sommige instellingen dienen simpelweg goed te staan en Jelline legt uit waar je rekening mee moet houden. Daarnaast kan je letterlijk een beschrijving kopiëren en die kan je gebruiken onder je eigen video’s. Dit zijn gewoon dingen die goed werken en dus handig zijn om te gebruiken.

Module 5: YouTube-kanaal opzetten (4 lessen)

Module 6: YouTube-functies

YouTube heeft vele functies waarvan je geen weet hebt of waarvan je niet goed weet wat je er eigenlijk mee aan moet. In deze module zal Jelline 3 YouTube functies met je doornemen en hoe jij dit in je voordeel kunt laten werken.

De functies die Jelline je gaat uitleggen zijn Playlists, Community en Stories. Ze legt je stap voor stap uit hoe jij deze functies kunt gebruiken om je business een boost te geven.

Bedenk goed dat het hebben van een succesvolle Cash Cow Channel bestaat uit het goed zetten van meerdere parameters. Jelline gaat je hierbij helpen.

Module 6: YouTube-functies (3 lessen)

Module 7: Shorts

In de nieuwe cursus is de shorts module toegevoegd. Shorts zijn YouTube video’s van maximaal 1 minuut.

Hou er rekening mee dat shorts video zelf geen geld (of in ieder geval weinig) kunnen opleveren. Hoe je deze wel in kunt inzetten voor je business legt Noah Morris je uit in deze module.

Ook bespreekt Noah in deze module of je nu shorts moet toevoegen aan je huidige kanaal. Gaat je dat juist een boost geven of kan je het beter scheiden? Voor een leek de vraag maar voor een expert als Noah is dit helemaal duidelijk.

Module 7: Shorts (3 lessen)

Module 8: YouTube Algoritme

Wat je wilt bereiken met je YouTube video’s is natuurlijk dat ze viraal gaan. Het viraal gaan van een video is dat mensen deze leuk vinden en aan elkaar gaan laten zien. YouTube zal dit oppikken en deze ook meer tonen aan mensen onder suggesties.

Als je in deze flow komt met je video dan ben je blij! Want dit betekent gewoon veel views en dus uiteindelijk meer geld. Je kunt dus zelf dit soort virale video’s gaan maken aan de hand van technieken die Jelline je laat zien.

Alles valt en staat bij het goed van goede research. Jelline laat je technieken zien hoe je zelf virale video’s kunt vinden en hierop zelf kunt inspelen.

Module 8: YouTube Algoritme (6 lessen)

Module 9: Belangrijkste factoren voor succesvol YouTube-kanaal

Een YouTube kanaal is natuurlijk niet zomaar ineens succesvol. Daar hangen verschillende factoren aan die Jelline je in deze module gaat uitleggen.

Door je statistieken goed in de gaten te houden en hier slim om in te spelen maak je dus een grotere kans om een succesvolle YouTube kanaal op te zetten.

Een belangrijke module om ervoor te zorgen dat je niet al je werk voor niks doet. Een succesvolle YouTube kanaal is natuurlijk uiteindelijk wat je wilt bereiken. Want een succesvol kanaal betekent veel views en dat betekent weer meer geld.

Module 9: Belangrijkste factoren voor succesvol YouTube-kanaal (3 lessen)

Module 10: Strategie

In deze module gaat Jelline je wat geheimen delen hoe je zelf snel kunt groeien met je YouTube kanaal en video’s

Dingen die het ook goed doen op YouTube zijn actuele en tijdsgebonden content. Wellicht zijn deze op lange termijn wat minder relevant maar op de korte termijn doen deze het altijd waanzinnig goed.

Alles draait ook om engagement. Zorg ervoor dat mensen een reactie willen plaatsen of juist abonneren op je kanaal. Jelline legt je precies uit hoe jij dat voor elkaar krijgt zodat mensen ook daadwerkelijk deze actie gaan doen.

Module 10: Strategie (7 lessen)

Module 11: Perfecte onderwerpen

Als je spelletje eenmaal door hebt dan kan je natuurlijk horizontaal verder opschalen door simpelweg meer video’s toe te voegen voor dat ene YouTube kanaal.

Wat je ook kunt doen is verticaal opschalen; oftewel je gaat meerdere YouTube kanalen opzetten zodat je ook andere niches kunt beheren en optimaliseren.

Een goede tactiek en Jelline gaat je in deze module precies uitleggen hoe je dat het beste kunt doen.

Module 11: Perfecte onderwerpen (1 les)

Module 12: YouTube automatisatie

Als het goed is staat nu je eerste video live! Wij waren verrast door de goede stap voor stap uitleg maar goed wat verwacht je van iemand die een cursus geeft in hoe je geld kunt verdienen met YouTube.

Module 1 tot en met 5 waren vooral toegespitst over hoe je zelf content kunt creëren en deze zelf kunt plaatsen op je YouTube kanaal. Dat is natuurlijk 1 manier. Je kunt er ook voor kiezen om het uit te besteden mocht je over een wat groter budget beginnen.

Het is goed om wel een paar video’s zelf gemaakt te hebben zodat je precies begrijpt hoe het werkt voordat je iemand anders kunt briefen hoe zij het moeten doen. Module 6 gaat in ieder geval over hoe jij de boel meer kunt automatiseren en uitbesteden.

Module 12: YouTube automatisatie (9 lessen)

Module 13: Zelf content maken

Je hebt nu een niche gekozen en je hebt daar nu een YouTube kanaal voor opgezet. In ieder geval als je alle video’s goed doorlopen hebt. Next stop is; wat zijn de basis benodigdheden voor het maken van goede content.

Deze module bestaat uit 5 lessen en de eerste les is puur een overzicht van allerlei handige websites / tools en services. Alles wat je nodig hebt om super goede content zelf of te laten produceren.

Hierbij moet wel gezegd worden dat sommige tools natuurlijk wel geld kosten. En hoe meer je zelf doet, hoe goedkoper het zal zijn. Maar kwaliteit is natuurlijk ook 1 ding. Nouja Jelline legt je dat ook allemaal zelf wel uit in haar video’s.

Module 13: Zelf content maken (3 lessen)

Module 14: YouTube-video’s posten

Als je alle video’s tot nu toe goed hebt doorlopen dan heb je als het goed is content dat je nu op je eigen gemaakte YouTube kanaal kunt gaan plaatsen. Jelline heeft je alles stap voor stap uitgelegd dus dat moet gekomen zijn.

In deze module gaat Jelline je uitleggen hoe je het beste een YouTube video kunt uploaden en optimaliseren voor de zoekmachine. Want vergeet niet; YouTube is de nummer 2 zoekmachine na Google. Bizar he.

Om in te spelen in dit algoritme moet je precies volgen wat Jelline je uitlegt. Zij is degene met de ervaring dus volg gewoon de stappen.

Module 14: YouTube-video’s posten (2 lessen)

Module 15: Gegevens analyseren

Alles valt of staat met data. Dat is bij alles wat je online gaat doen en bij alles waarmee je geld wilt verdienen. Of je nu in de crypto branche zit, of in de affiliate marketing branche of dus in de geld verdienen met YouTube branche.

Je moet weten wat werkt en wat niet werkt. Als je thumbsnails niet lekker zorgen voor een goede doorklikratio, dan moet je deze optimaliseren.

Het is een spelletje van testen, optimaliseren, analyseren en ga zo maar door. Totdat je de sweetspot hebt gevonden.

Module 15: Gegevens analyseren (4 lessen)

Module 16: Geld verdienen met Youtube

Een super interessante module. In deze module legt Jelline meer uit hoe jij geld kunt verdienen op YouTube want er zijn meer manieren dan alleen maar advertenties.

Het betaald krijgen per x aantal views is natuurlijk wel de bekendste, maar wist je dat je ook met bijv affiliate marketing of dropshipping ook je geld kunt verdienen aan de hand van YouTube video’s?

Jelline laat al deze mogelijkheden zien. Je kunt natuurlijk ook verdienmodellen met elkaar combineren maar dat is allemaal aan jou. Jelline geeft je vooral uitleg over hoe je het kunt gebruiken. Maar het is wel aan jou om het in praktijk te brengen.

Module 16: Geld verdienen met Youtube (8 lessen)

Module 17: De grootste problemen voor Cash Cow Channels opgelost

Je moet aan een aantal voorwaarden voldoen voordat je wordt toegelaten aan het YouTube partner programma. Jelline legt je precies uit in deze module aan welke voorwaarden je moet voldoen en hoe je dit kunt oplossen.

Zo moet je niet klakkenloos een video kopieren en op je eigen kanaal zetten. Dat werkt met tekst schrijven niet, maar ook met video’s niet. YouTube kan dat herkennen.

Wees uniek en zorg dat je mensen aan je gaat binden maar wel op de juiste manier. Als je een penalty krijgt ben je verder van huis.

Module 17: De grootste problemen voor Cash Cow Channels opgelost (4 lessen)

Module 18: Bonussen

Strekking van deze module is heel simpel: niet opgeven! Je denkt toch niet dat het allemaal vanzelf zou gaan. Dat het jou wel even lukt om binnen 2 weken veel geld te gaan verdienen.

Doorzetten, consistent blijven bouwen en stel je vragen in de community al kom je er niet uit. Het duurt gemiddeld meer dan 33 video’s voordat het pas een beetje gaat aanslaan.

Jelline kent de klappen van de zweep. Volg haar video’s en je uiteindelijk gaat het je echt lukken.

Module 18: Bonussen (1 les)

Bonussen

Naast de hoofdmodulen krijg je zoals gezegd ook toegang tot een paar super interessante bonussen. Deze extra 7 bonussen zijn:

 • Cash Cow Academy voor gevorderden (8 lessen)
 • Content maken voor gevorderden (9 lessen)
 • YouTube-kanaal promoten en laten groeien (9 lessen)
 • Bonus strategieën (1 les)
 • Casestudies (4 lessen)
 • Module Financiën (2 lessen)
 • De sleutel tot succes (3 lessen)
 • Groepscoachings (34 lessen and counting)

De kosten van de Cash Cow Academy

Je kunt de cursus op verschillende manieren betalen.

Wanneer je de cursus in één keer voldoet krijg je een mooie korting. Voor een bedrag van € 997  €797 (met kortingscode websiteacademie200) krijg je volledige toegang tot de enige Nederlandse cursus over het maken van Cash Cow video´s voor YouTube.

Gebruik de kortingscode websiteacademie200 voor een extra korting van €200

Mocht je het prettiger vinden dan mag je als nieuwe cursist ook in drie of zes maandelijkse termijnen afrekenen. Zo kun je deze investering in jezelf spreiden over een langere periode, wat het voor jou misschien makkelijker maakt om met de Cash Cow Academy aan de slag te gaan.

Krijg een kado 🎁 ter waarde van 100 euro als bonus!

Je bent op deze pagina gekomen omdat je aan het overwegen bent of je de cursus Cash Cow Academy wilt kopen. We denken dat je inmiddels al redelijk wat informatie hebt verzameld om een beslissing te nemen.

Er zijn nu 2 keuzes:

 1. Je koopt de Cash Cow Academy Cursus en betaal geen 1.500 euro maar de ‘actieprijs’ van 997 euro (33% korting)
 2. Je koopt de Cash Cow Academy Cursus en betaal geen 1.500 euro maar de ‘actieprijs + onze kortingscode’ van 797 euro (47% korting)

Maar wij willen jou een 3e keuze aanbieden…

Wanneer jij besluit om de cursus Cash Cow Academy via onze link + kortingscode (websiteacademie200) af te sluiten en ons hiervan een bewijs te sturen, dan sturen krijg jij van ons een cadeau ter waarde van 100 euro! Hier hoef je verder niks voor te doen, die krijg je gewoon van ons.

Je kunt ook iemand anders zijn kortingscode gebruiken maar dan krijg je net zoveel korting maar niet het cadeau ter waarde van 100 euro. Wat het cadeau precies is houden wij nog even geheim maar beloven dat je niet teleurgesteld zult worden.

Win-win situatie voor beide partijen 🚀

Deze deal ga je nergens anders vinden…

Om dit cadeau ook daadwerkelijk te krijgen moet je ervoor zorgen dat als je de Cash Cow Academy cursus koopt dat je dat wel met onze kortingscode doet.

Alleen als je onze kortingscode krijgt dan zullen wij een kleine commissie ontvangen en ALLEEN dan kunnen wij jou het cadeau ter waarde van 100 euro toesturen.

Wij hebben een kopie van je aankoopbevestiging / factuur (de tijd / datum moet goed zichtbaar zijn) nodig om je aankoop te kunnen verifiëren. Stuur het bewijs naar info@websiteacademie.nl of stuur ons een DM op Instagram en wij zullen dan jou de bonus toesturen.

Om er 100% zeker van te zijn dat je deze bonus ook krijgt:

 1. Gebruik deze link https://www.websiteacademie.nl/go/cashcowacademy-korting200euro/ en de kortingscode staat automatisch ingevuld.
 2. Stuur een screenshot van je aankoop naar info@websiteacademie.nl of stuur ons een DM op Instagram.

LET OP: Om misbruik te voorkomen zullen wij je de bonus 14 dagen na aankoop pas opsturen zodat de niet-goed-geld-terug periode is verstreken.

Cash Cow Academy Review van cursisten en studenten

Wij zijn van mening dat als het een goede cursus is dat je genoeg online andere reviews en ervaringen kunt vinden. Natuurlijk als de cursus slecht is kan je dit ook gemakkelijk terug vinden. Dat kan niet verborgen blijven.

De Cash Cow Academy van Jelline Brands heeft zich netjes aangemeld bij Trustpilot om onafhankelijke reviews te verzamelen. Op Trustpilot heeft ze op het moment van zijn schrijven maar liefst 49 reviews waarvan 96% een uitstekend heeft gegeven en 4% een goed. Oftewel er is helemaal niemand die de cursus gemiddeld of slecht vind. Dat is een super goede score!

Hieronder volgen wat reviews die we van Trustpilot hebben verzameld:

Merlin vd Berg – ⭐⭐⭐⭐⭐

Hele waardevolle cursus vol tips and tricks. De community achter de cursus is geweldig! Jelline is heel erg nauw betrokken bij alle cursisten en geeft regelmatig waardevolle informatie mee. Neemt voor iedereen de tijd en heeft van haar passie haar werk gemaakt!

Daphne – ⭐⭐⭐⭐⭐

De curcus van Jelline is echt een aanrader. Je leert alles over youtube, ze slaan geen enkel gebied over! Ook staan ze altijd voor je klaar als je ergens tegen aanloopt! Kortom een super curcus !

Ikrame Boukrina – ⭐⭐⭐⭐

Goed opgebouwd curriculum. Het is fijn om bij iedere beschreven stap een video te zien met screenshots van wat je daadwerkelijk moet aanklikken. Erg laagdrempelig dus.

Mocht je meer Cash Cow Academy reviews op Trustpilot willen lezen, dan kan dat via deze link.

Cash Cow Academy Review / Ervaringen

We staan er inmiddels om bekend dat we altijd een kritische houding hebben ten opzichte van alle online marketing experts, goeroes en cursussen over hoe je snel rijk kunt worden.

Na de inhoud van de cursus van de Cash Cow Academy goed bestudeerd te hebben kunnen we niet anders dan concluderen dat dit de enige cursus is die er toe doet wanneer je geld wilt gaan verdienen met YouTube.

De cursus zit goed in elkaar. De modules en lessen zijn praktisch opgebouwd en daarmee direct al na de eerste les toe te passen. Jelline heeft laten zien het onderwerp absoluut meester te zijn. Wil je dus de fijne kneepjes weten rondom het worden van een succesvolle YouTube content creator om daar geld mee te verdienen dan is deze cursus méér dan de moeite waard.

De cursus is enorm populair. Veel mensen gingen je voor en je zult op internet vrijwel uitsluitend positieve ervaringen vinden. Gezien de kwaliteit die Brands´ Cow Cash Academy cursus is dat niet opvallend. Heel eerlijk, we hadden ook niets anders verwacht.

Eindoordeel

Review Cash Cow Academy
Samengevat Na de inhoud van de cursus van de Cash Cow Academy goed bestudeerd te hebben kunnen we niet anders dan concluderen dat dit de enige cursus is die er toe doet wanneer je geld wilt gaan verdienen met YouTube.
Review gegeven door Jeremy van Websiteacademie.nl
Voordelen
 • Zeer uitgebreide cursus
 • Duidelijke stap voor stap uitleg
 • Goede prijs (eenmalige investering)
 • Zonder kennis kan je gewoon starten
 • Geen startkapitaal nodig
Nadelen
 • Je moet het wel echt willen
 • Het gaat je tijd en energie kosten (naar ons idee geen nadeel)
 • Je ziet niet direct resultaat, kan een aantal maanden duren
Beoordeling 9.2 (van de 10)
Website Ga naar Officiële Website

Cash Cow Academy

1197 euro
9.5

Prijs

8.8/10

Kwaliteit

9.6/10

Betrouwbaarheid

10.0/10

Support

9.6/10

Voordelen

 • Zeer uitgebreide cursus
 • Duidelijke stap voor stap uitleg
 • Goede prijs (eenmalige investering)
 • Zonder kennis kan je gewoon starten
 • Geen startkapitaal nodig (je kunt het uitbesteden maar hoeft niet)

Nadelen

 • Je moet het wel echt willen
 • Het gaat je tijd en energie kosten (naar ons idee geen nadeel)
 • Je ziet niet direct resultaat, kan een aantal maanden duren