Als je op dit artikel bent gekomen betekent het dat je op zoek bent naar een review over NFT Secrets van Mitchel van Duuren.

NFT’s zijn hot op dit moment! En als er een hype is, dan komen er binnen no-time verschillende cursussen op de markt. Op een gegeven moment zijn dit zoveel cursussen dat je bijna niet meer kunt zien welke nu goed en welke nu slecht is. Wij gaan je daarbij helpen.

De NFT markt is een super onvoorspelbare markt. Mede omdat ze nog echt in zijn kinderschoenen staat en alles met 100% kan groeien maar ook kan dalen. De grote vraag is nu natuurlijk; Gaat de NFT cursus (NFT Secrets) van Mitchel van Duuren je helpen om NFT’s te flippen en hiermee geld te verdienen?

In deze NFT Secrets Review gaan wij je alles uitleggen over deze cursus. Wij laten zien wat je mag verwachten en wat de resultaten zijn van andere klanten.

Tip! Volg de Gratis Training van Mitchel van Duuren hoe hij in 3 weken tijd een jaarsalaris verdiende door het handelen in NFT’s

NFT Secrets Review (Video)

Luister je liever naar de NFT Secrets Review? Wij hebben ook een video review gemaakt over de cursus. Je krijgt de binnenkant van de NFT Secrets cursus en Discord community te zien. Check de video hieronder.

Wie is Mitchel van Duuren?

Zoals gezegd zal op het moment van schrijven er al tientallen NFT cursussen te vinden zijn. Allemaal van zogenoemde goeroes die 1 of 2 goede flips hebben gemaakt. Maar is Mitchel van Duuren ook niet zo’n zelf benoemde goeroe?

Voordat wij zelf een cursus kopen doen wij altijd gronding onderzoek naar de kwaliteit van de cursus (in hoeverre je dat kunt inschatten) en van de persoon achter de cursus. Als je in de online ondernemen wereldje zit dan is Mitchel geen onbekende.

Tussen alle online cowboys is Mitchel de relaxe dude. Geen fancy kleding, auto of praatjes. Zegt gewoon waarop het op staat en is meer van het overdeliveren dan te weinig waarde geven. Zijn naam / reputatie staat op het spel en wil hij niet ter grabbel gooien.

Mitchel is bekend geworden van zijn keto revolutie. Dat idee heeft hij in Amerika opgedaan en binnen Nederland geimplementeerd. En met succes mogen wij wel zeggen. Daarnaast is hij druk bezig met meal.com. Een domeinnaam die hij gekocht heeft voor 1 MILJOEN euro!

Maar maak je geen zorgen om Mitchel. Als Mitchel ergens voor gaat en induikt dan heeft hij de gave het zich eigen te maken. De wil om de beste erin te worden. Zo ook met NFT’s… Hij wil de beste zijn in het flippen van NFT’s en dat gaat hem goed af.

Google maar eens op de naam van Mitchel van Duuren en je zult geen negatieve reactie over hem vinden. Niet over hem of over een van zijn eerdere producten / cursussen die hij heeft verkocht.

Wat biedt Mitchel precies aan? Mitchel heeft 1 volledige cursus gemaakt waar hij stap voor stap laat zien hoe jij een account aanmaakt op een NFT Marketplace, hoe jij research kunt doen naar een goede NFT set en hoe jij een NFT kunt verkopen. Deze cursus heet de NFT Secrets. Daarnaast krijg je ook toegang tot het NFT Secrets discord community.

Naast de NFT Secrets biedt Mitchel ook de NFT Insiders aan. De NFT Insiders groep zijn de mensen die graag Mitchel willen volgen in het traden. Oftewel Mitchel geeft calls welke NFTs je het beste kunt kopen en wanneer je weer moet verkopen.

Hieronder gaan we in op beide producten (NFT Secrets en NFT Insiders).

NFT Secrets

Neem van ons maar aan dat Mitchel van Duuren een goede gozer is die kennis van zaken heeft. Laten we even kijken naar de cursus zelf. Wat kan je precies verwachten van de cursus.

NFT Secrets – V1

De eerste mensen die een NFT cursus kochten bij Mitchel kregen toegang tot NFT Secrets V1. Destijds kreeg je toegang tot 6 video’s voor dezelfde prijs die je nu nog betaald.

Wij (en vele andere) vonden deze video’s toen al zo waardevol dat wij hetzelfde bedrag hiervoor dus betaalde. In deze video’s legt Mitchel stap voor stap uit hoe jij zelf een NFT kunt kopen, hoe je research kunt doen en hoe de NFT markt beweegt.

Ook is er een Q&A geweest op 2 november die opgenomen is en ook beschikbaar is voor jou. Als je de cursus koopt krijg je dus ook toegang tot V1 van NFT Secrets.

Tevens kregen wij (dat krijg je nu ook) toegang tot de community waar mensen tips en tricks delen omtrent het kopen en verkopen van NFT’s. Super waardevol en misschien zelfs wel waardevoller dan de video’s 🙂

Je bent nog niet te laat! Je bent zelfs nog een van de early adaptors als je nu de NFT wereld in stapt. Mitchel geeft nu een GRATIS training waar hij een live demonstratie geeft hoe het allemaal werkt in de NFT Space.

De training is gratis en 100% veilig

NFT Secrets – V2

Als we een aantal weken verder zijn merkt Mitchel dat er steeds meer vraag is naar de cursus en ook dat de cursus een upgrade nodig heeft door alle ontwikkelingen in de NFT wereld. Weken in de NFT space zijn jaren in de beleggingswereld.

Daarom besloot Mitchel om een Versie 2 te maken van NFT Secrets en deze nog gedetailleerder en uitgebreider te maken. Iedereen die al toegang had tot versie 1 zou hiertoe ook toegang krijgen en hetzelfde zou gelden voor alle nieuwe leden.

Voorbereiding

In het eerste hoofdstuk van NFT Secrets V2 gaat het vooral over de voorbereiding oftewel de introductie in de NFT space. Je moet een bepaalde kennisniveau opbouwen voordat je echt kunt gaan starten met het handelen in NFT’s.

Het is belangrijk om afkortingen te snappen en welke NFT strategie je het beste kunt gebruiken. Daarnaast is het belangrijk dat je in deze module een wallet gaat aanmaken.

Deze wallet (portemonnee) heb je nodig om een NFT te kopen en om te verkopen. Belangrijk dat je precies de stappen volgt die Mitchel laat zien.

Lessen: Voorbereiding

 1. Huishoudelijke Mededelingen
 2. Afkortingen
 3. NFT Strategie voor Investeringen
 4. Bear vs. Bull Market
 5. Marktwerking
 6. Vooruitzichten
 7. Wallet Aanmaken
 8. Metamask Transacties

Module Voorbereiding (8 lessen)

Research

Wellicht wel de meest belangrijke module van de hele cursus; het doen van goede research. Wat je in ieder geval niet moet doen is meegaan in de hype. Iets wat lastig is maar daarom is goede research zo belangrijk.

Waarom slaagt de ene NFT wel en de ander niet. Daarnaast waar geld en hype is, daar zitten ook veel scammers. Het is dus uitermate belangrijk om goed je huiswerk te doen.

Het klinkt misschien allemaal wat saai, maar in deze module leert Mitchel letterlijk zijn strategieën en geheimen. Jij kunt dit letterlijk kopiëren en zelf inzetten.

Lessen: Research

 1. Kenmerken Goed Project
 2. Speel Om Niet Te Verliezen
 3. Grootte van Sets
 4. Sets Monitoren
 5. Research een “Oude Set” (+30 Dgn)
 6. Research een “Nieuwe Set”
 7. Schommelingen in Floor Price (Kans of…)
 8. Minten / Whitelist

Module Research (8 lessen)

Kopen

Als je iets op bol.com kunt kopen dan kan je ook een NFT kopen. Zo simpel is het. Maar de vraag is natuurlijk welke NFT moet jij nu kopen en op welke marketplace.

Als je een NFT koopt, dan betaal je hier ook een soort van gas fee voor. Dit kan soms wel oplopen tot 100 a 200 dollar. Mitchel leert je in deze module hoe jij een beetje kunt timen zodat je minder gas fee betaald. Kan je zomaar weer een paar 100 dollar schelen.

Tevens laat Mitchel zien hoe je een bod kunt uitbrengen en hoe een reveal proces werkt. Altijd weer spannend zo’n reveal!

Lessen: Kopen

 1. Gas Fee Timing
 2. Tools
 3. Bijzonderheden (Traits)
 4. Volume
 5. Volume (Win Tijdens Gas Wars)
 6. Biedingen
 7. Fake Opensea Accounts
 8. Reveal Proces

Module Kopen (8 lessen)

Verkopen

Verkopen is net zo makkelijk als het kopen van een NFT. Alleen wanneer besluit je nu precies te verkopen. Zal de NFT set nog verder stijgen of kies jij eieren voor je geld en verkoop je hem nu al.

Het is goed om hier wat meer feeling bij te krijgen en dat krijg je in deze module te horen. Winst is winst en probeer niet altijd het onderste uit de kan te halen.

Ga je voor de snelle flip of ga je voor de long-term visie. Het is een spel dat gespeeld dient te worden en jij bent in charge.

Lessen: Verkopen

 1. Verkopen van NFT’s
 2. Biedingen
 3. Gas Fees Tijdens Verkoop

Module Verkopen (3 lessen)

Hodlen

Snel flippen kan dus interessant zijn om snel wat geld te pakken. Maar bij sommige NFT sets kan het dus interessant zijn om deze juist lang vast te houden.

Bij sommige NFT sets kan je zelfs een passief inkomen verdienen door het vasthouden van de NFT set. Waarom dit bij sommige NFT sets dit zo is? Omdat de eigenaren juist willen dat de prijs zo hoog mogelijk gaat worden omdat jij dan niet je NFT zult verkopen.

Schaarste is key in NFT wereld.

Lessen: Hodlen

 1. Staken van een NFT

Module Hodlen (1 les)

NFT Secrets – LIVE

De nieuwste module die is toegevoegd aan het NFT Secrets programma is NFT Secrets LIVE. Met NFT Secrets Live leggen Joël Pasanea en Mitchel van Duuren uit om:

 • De zin en onzin van de Metaverse en NFT’s duidelijk te maken zodat je precies weet waar en hoe jij de focus moet leggen
 • NFT Sets te ontdekken die binnen afzienbare tijd duizenden euro’s waard zullen worden
 • Hoe je ervoor kunt zorgen dat niet in scams zult trappen die je veel geld kunnen kosten

Dag 1 – Voorbereiding

In NFT Secrets V1 en V2 heb je al uitleg gekregen door Mitchel over de meeste facetten in de NFT space. Maar de NFT space verandert snel en daarom is het ook goed om de cursus constant te blijven refreshen. Mitchel en Joel zijn dus 5 dagen live gegaan om je door de lesstof te loodsen en vragen te beantwoorden.

Ok, deze video’s zijn dan niet meer live maar je kunt ze nog wel volledig volgen. Andere studenten hebben vragen gesteld die ook voor jou interessant zijn. Mocht je nog vragen hebben kan je deze gewoon in de Discord community stellen. Dag 1 was de voorbereiding. Denk hierbij aan de huishoudelijke mededelingen, wat NFT’s precies zijn, etc. Klinkt kort maar deze live duurde bijna 3 uur dus er was genoeg te vertellen.

Duur: 2 uur en 41 minuten

Dag 2 – Research

Misschien wel de belangrijkste en waardevolste live sessie die Joel en Mitchel samen hebben gegeven. Wij kunnen niet genoeg benadrukken dat het doen van research naar NFT projecten zo ontzettend belangrijk is. Niet iemand blind volgen. Zelf onderzoek doen aan de hand van de punten die Mitchel en Joel je geeft.

Als het team achter een NFT project anoniem is… red flag! Niet investeren want dan is de kans op een scam groot. Dit is maar een voorbeeld maar zo heb je wat punten die je altijd moet checken voordat je in een NFT project stapt. Het is een numbers game… als de meeste signalen op groen staat is de kans groot dat het project naar de maan gaat.

Duur: 2 uur en 48 minuten

Dag 3 – Kopen

De derde dag staat in teken van het kopen van een NFT. Als je eenmaal de NFT cursus hebt gekocht wil je natuurlijk zo snel mogelijk een NFT kopen. Dat is het hele spel waar het om draait. Alleen voordat je een NFT gaat kopen moet je wel op bepaalde dingen letten zoals bijv de gasfee. Als je een NFT koopt dan betaal je altijd een soort van transactiekosten (gasfee). Hoe gaat Mitchel en Joel hier mee om?

Op welke NFT marketplace kan je het beste NFT’s kopen? Het draait natuurlijk om vraag en aanbod en er moet dus genoeg volume aanwezig zijn. Dit zijn maar een aantal zaken waar je dus op moet letten. Wat een ‘korte’ live sessie zou moeten worden werd uiteindelijk een sessie van 2 uur en 36 minuten. Er was dus genoeg te vertellen!

Duur: 2 uur en 36 minuten

Dag 4 – Verkopen

Waar dag 3 in teken stond van het kopen van een NFT staat dag 4 natuurlijk in het teken van het verkopen van een NFT. Het kopen en/of verkopen van een NFT is natuurlijk zo gedaan. Als je iets bij bol.com kunt kopen dan kan je ook een NFT kopen en/of verkopen. Maar daar ligt de focus niet bij deze live sessies.

Het gaat er juist om; wanneer ga je verkopen? Voor welke prijs ga je verkopen? Wat is de floor price en wat is de ranking van jouw NFT? Oftewel welke strategie ga jij hanteren bij het verkopen van je NFT. Dat is waar dag 4 om draait en waar Mitchel en Joel jou alles over gaan vertellen.

Duur: 1 uur en 59 minuten

Dag 5 – Staken / Holden

De laatste dag gaat over het staken en holden van NFT’s. Dit een onderwerp die veel mensen aanspreekt want dit gaat indirect dus over een passief inkomen verdienen met NFT’s. In ieder geval als je bepaalde NFT projecten hodl en gaat staken.

Je kunt dus een NFT set holden omdat je verwacht dat deze de komende maanden in prijs zal stijgen. Maar je kunt ook een NFT set holden en staken (als deze in aanmerking komt). Voor sommige NFT sets krijg je dan een soort van beloning. Deze beloning kan bijvoorbeeld crypto coins zijn. Deze coins kan je dan weer verhandelen op de crypto markt.

Duur: 1 uur en 53 minuten

NFT Secrets Discord Community

Persoonlijk vinden wij de discord community wel het belangrijkste wat er is. Het gaat erom dat je kennis deelt. Door het delen van kennis en het vergaren van kennis kan je simpelweg sneller gaan.

Hieronder kan je zien hoe het discord kanaal eruit ziet. Je hebt een kanaal waar succesvolle flips worden gedeeld. Door successen te delen zal je meer gemotiveerd blijven. Ook Mitchel zelf deelt hier zijn succesvolle flips. Hieronder zie je een snelle flip waar hij binnen 3 dagen even meer dan 500 euro verdiend.

Je hebt ook een chat kanaal waar je gewoon met elkaar kunt praten en discussiëren over interessante projecten. Tevens kan je hier je vragen stellen mocht je ergens tegen aan lopen. Een zeer levendige community!

Je hebt verder nog wat andere kanalen om een Nansen account delen (oftewel de kosten te delen) en nog wat kanalen om elkaar te waarschuwen voor scams, projecten te shillen (promoten) en elkaars NFT te liken (meer waarde).

NFT Secrets Kosten / Prijs

Tegenwoordig is het de normaalste zaak van de wereld om voor een relatief simpele cursus al 997 euro te betalen. Mitchel wil de drempel juist zo laag mogelijk houden en biedt daarom zijn cursus aan voor de helft van de prijs: 497 euro.

Persoonlijk vinden wij dit een zeer schappelijke prijs voor wat je er voor terug krijgt. Alleen die community is al om van te smullen. Zo ontzettend actief dat er bijna niet tegenop te lezen is (positief!).

Je krijgt voor deze prijs trouwens levenslang toegang.

NFT Insiders

NFT Secrets is een volledige online video cursus die je in staat stelt om zelf een NFT set te kopen en te verkopen aan de hand van het doen van research. Maar uit ervaring weet Mitchel ook dat mensen graag worden begeleid in hun aankopen en verkopen. Iemand die de research voor hun doet. Op deze manier is de NFT insiders geboren.

Mocht je denken; die NFT wereld is wel wat voor mij maar ik heb er zelf simpelweg niet de tijd voor om het allemaal uit te zoeken. Dan is de NFT Insiders wat voor jou. Je hoeft enkel de calls te volgen die Mitchel je geeft, zo simpel is het!

Voordelen van NFT Insiders:

 • Je koopt je eerste NFT al binnen 1 a 2 dagen
 • Je kunt letterlijk de kopen en verkopen kopieren van Mitchel
 • Mitchel doet de research voor je
 • Kans op succesvolle NFT flips is groot
 • Scheelt je veel tijd, geld en frustratie

Hieronder een overzicht waartoe je toegang krijgt als NFT Insider member.

NFT Calls Realtime via Discord

NFT Insiders draait om het krijgen van calls van Mitchel zelf. Op deze manier hoef je zelf minder research te doen en kan je simpel de calls van Mitchel volgen.

Mitchel geeft (bijna) elke ochtend aan of hij iets gaat kopen, verkopen of dat die even niks doet om de markt in de gaten te houden.

Natuurlijk is het nog wel slim om zelf research te doen als Mitchel iets koopt of verkoopt. Al zal het overgrote deel het gewoon blind volgen.

Je kunt eigenlijk met iedere portemonnee participeren. De NFT calls lopen een beetje uiteen van 0,1 eth tot 10 eth. Afhankelijk van je budget natuurlijk.

Wekelijkse Update

Naast de bijna dagelijkse updates die je krijgt van Mitchel in Discord krijg je ook toegang tot het platform waar je de wekelijkse uitgebreide updates kunt bekijken.

Deze updates zijn vaak iets langere termijn gericht en geeft Mitchel zijn kijk op de markt. Soms is het even goed om juist niet te handelen omdat we iets omlaag gaan. En soms kan je beter wel in gaan slaan omdat de verwachting is dat alles juist omhoog gaat.

NFT Insiders Kosten / Prijs

De NFT insiders is meer voor het hands-on advies en daar betaal je dan ook voor. In principe heb je dit niet nodig als je zelf de NFT Secrets goed gevolgd hebt en tijd wilt stoppen in het doen van research naar goede NFT projecten.

Voor een membership voor NFT insiders betaal je 997 euro per 3 maanden. Deze prijs staat vast en is het 1000% procent waard. Er zitten 100-en mensen in het NFT insiders programma en die blijven verlengen. Waarom? Blijkbaar omdat het goed is en ze winst maken…

Mitchel vertelt je exact wat je moet kopen, hoe en waarom, wanneer hij in en uit de NFT set stapt. Je krijgt in Insider de trades op een presenteerblaadje opgediend. Je krijgt de vis, je wordt gevoerd, je kunt eten terwijl je ook nog eens leert hoe je de vis zelf kunt vangen.

Ohja… je kunt de NFT Insiders alleen maar kopen als je NFT Secrets hebt aangeschaft. Je moet wel namelijk een bepaalde basis kennis hebben voordat je kunt deelnemen.

Voor- en nadelen van NFT Secrets

We hebben getracht de voor en nadelen van NFT secrets en het traden in NFT’s hieronder weer te geven. Wat voor de een een voordeel zal zijn, zal voor de ander weer een nadeel zijn en vice versa. Kijk dus vooral wat voor jou van toepassing is.

Het is en blijft een mening en kwestie van smaak. Het gaat erom dat jij er een gevoel bij krijgt zodat jij een goede beslissing kunt nemen.

Voordelen
 • Je hebt geen eigen business en/of product nodig
 • Je hebt geen technische vaardigheden nodig
 • Je kunt simpelweg kopiëren wat voor Mitchel werkt om een waardevolle NFT portfolio op te bouwen
 • Grootste kans van dit moment (je bent er nog VROEG bij)
 • Goede cursus voor zowel beginners als gevorderde NFT traders
 • Toegang tot 28 video lessen die in eigen tempo te volgen is
 • Hands-on video cursus; oftewel je ziet ook daadwerkelijk hoe Mitchel het doet
 • Mogelijkheid tot het volgen van een gratis training voordat je start

 • Je betaalt eenmalig een introductieprijs van 497 euro en krijgt dan levenslang toegang
 • De Discord community (nog nooit zo’n levendige community meegemaakt!)
Nadelen
 • De NFT markt is volatiel (kan hard stijgen maar ook hard dalen)
 • Je hebt wel iets van een startbudget nodig. Denk aan een paar honderd euro minimaal.
 • Onderzoek doen naar NFT projecten kost tijd
 • Discord community is zo actief dat het soms niet bij te houden is

NFT Secrets Review en Ervaringen van anderen

Wij kunnen wel een heel verhaal gaan houden over wat andere van de NFT Secrets en NFT Insiders vinden maar wij laten liever hun zelf aan het woord.

We hebben gewoon de succesvolle flips kanaal erbij gepakt en daar wat afbeeldingen uitgehaald. Je ziet hieronder bijvoorbeeld het prjects Smilessss wat een call was vanuit de NFT Insiders groep. Daar zijn leuke winsten mee gemaakt.

Alternatieven NFT Cursussen

De NFT cursus van Mitchel van Duuren is natuurlijk maar 1 van de vele NFT cursussen die er beschikbaar is op de markt. Hieronder volgt een selectie van andere goede NFT cursussen.

 • NFT Alpha
  De NFT Alpha cursus is opgezet door niemand anders dan Jia Raun. De man achter de succesvolle Bol Masterclass cursus (wat hij inmiddels allang heeft verkocht). De NFT Alpha cursus is er voor zowel de beginner als de meer ervaren persoon in de NFT space. Je krijgt tevens toegang tot een community waar ook signals worden gegeven en research worden gedaan voor je.
 • Moosty’s NFT Cursus
  De Moosty’s NFT Cursus is opgezet door Maarten Oostland. Maarten heeft jarenlang voor Google gewerkt maar heeft zich nu gestort in de wereld van NFT’s. Ook bij deze cursus krijg naast 31 trainingsvideo’s ook toegang tot de discord community waar Maarten zijn aankopen en verkopen zal delen.

NFT Secrets Review Conclusie

Big fan van deze NFT Secrets cursus van Mitchel van Duuren. Hij was er ontzettend snel bij en met zijn kennis en ervaring heeft hij weer een top cursus neergezet. Mitchel is heel erg van het overdeliveren en dat heeft hij ook bij deze cursus weer gedaan. De cursus is naar ons idee ook prima betaalbaar en vraagt niet het maximale.

Je moet goed begrijpen dat hij je exact leert hoe jij zelf interessante NFT projecten kunt ontdekken en daarmee geld kunt verdienen. Zulke cursussen zijn vaak 1000+ euro waard en mensen betalen dat er ook voor. Wat Mitchel voor deze NFT Secrets cursus vraagt is daarmee peanuts.

Zelfs de NFT Insiders groep is naar ons idee een goede prijs. Veel studenten verdienen binnen enkele weken al de cursus terug en maken daarna alleen maar winst. Het is natuurlijk geen garantie, laten we daar duidelijk in zijn. Maar Mitchel is wel iemand die zijn zaakjes op orde heeft en goede research doet. Dus vaak is het wel betrouwbaar en is het geen cowboy die maar alles koopt.

Hieronder kan je de resultaten zien van de studenten die Mitchel in zijn groep heeft zitten. Bij elkaar is er meer dan 750.000 euro winst gehaald!

NFT Secrets en NFT Insiders zijn een absolute aanrader als jij de NFT wereld wilt betreden. Als je een NFT cursus wilt kopen dan is dit wel (naar ons idee) de beste cursus die je kunt kopen.

Exclusieve Aanbieding:

 • Wallet Masterclass (ter waarde van 297 EUR)
 • High Risk / High Rewards Workshop (ter waarde van 1997 EUR)
 • Blue Chip NFT Workshop (ter waarde van 1997 EUR)
 • Buy Low / Sell High Training (ter waarde van 997 EUR)
 • Beveilig Jezelf Workshop (ter waarde van 497 EUR)

Totale Waarde: 5.288 euro
Normale Prijs: 997 euro
Nu Slechts: 497 euro

To the moon 🚀

NFT Secrets FAQ

Hopelijk hebben we al veel van je vragen kunnen beantwoorden middels bovenstaand artikel. Wij krijgen regelmatig vragen binnen via de email en onze social media kanalen en proberen wij dan hieronder nog extra antwoord op te geven.

Mocht je zelf nog een vraag hebben, schroom dan niet om ons een email te sturen naar info@websiteacademie.nl of onder dit bericht een reactie te plaatsen. Aangezien wij zelf lid zijn kunnen wij zelf een antwoord geven.

Is Mitchel van Duuren betrouwbaar?

Zoek zelf maar eens op ‘Mitchel van Duuren’ op Google. Probeer maar eens negatieve reviews te vinden. Deze zijn bijna niet te vinden omdat Mitchel een ontzettende goede gozer is en weet wat hij doet. Mitchel loopt al zo lang mee in het online ondernemen wereldje dat hij dondersgoed weet wat hij doet. Bij Mitchel is de klant koning en dat laat hij met NFT secrets weer zien.

Is er momenteel een NFT Secrets Kortingscode actief?

Nee, Mitchel van Duuren doet niet aan kortingscode. Op sommige dagen (denk dan aan Valentijn, Black Friday, etc) wil hij nog wel eens 50 euro korting geven maar dat gaan dan niet via een kortingscode maar is dan een algemene korting. Hij tracht de NFT Secrets cursus zo toegangelijk mogelijk voor iedereen te houden en daarom een scherpe prijs van 497 euro te hanteren in plaats van 997 euro bij vele concurrenten.

Krijg je levenslang toegang of betreft het een abonnementsprijs?

Je krijgt voor 497 euro levenslang toegang tot het NFT Secrets programma + Discord community. Voor het NFT Insiders programma ga je wel een bedrag betalen aan de hand van een abonnement. Maar deze heb je in principe niet nodig.

Wat moet mijn startkapitaal zijn als in de NFT’s wil stappen?

Dit is volledig aan jou! Je kunt met een paar honderd euro al beginnen om te investeren in NFT’s. Er zijn kleine en grotere NFT projecten. Wij zelf geloven vooral in het spreiden in NFT projecten. Je strategie zal bij een kleiner budget wel anders zijn dan bij een groter budget. Maar er is niet een goed of slecht. Mitchel zal je dat allemaal leren in de cursus.

Ik ben pas een beginner, is de NFT cursus dan wat voor mij?

Zeker! NFT Secrets gaat je stap voor stap uitleggen wat NFT’s zijn, hoe de markt zich beweegt en hoe jij een NFT kunt kopen en verkopen. Dit alles aan de hand van een complete video cursus. Mocht je er dan nog niet uitkomen dan kan de community je zeker helpen. Je bent vrij om daar je vragen gewoon in te stellen.

Ik heb al wat ervaring in het traden van NFT’s, is de cursus dan wat voor mij?

Als je al wat langer actief bent in de NFT wereld dan zou je eventueel wat modules kunnen overslaan. Maar vooral de modules waar uitgelegd wordt hoe je research moet doen en wanneer je moet kopen/verkopen zijn dan erg interessant. Daarnaast is de community echt de place to be. Om samen te kijken naar NFT projecten en je mening te delen.

Ik twijfel nog om NFT Secrets aan te schaffen, wat zou je adviseren?

Wij kunnen natuurlijk niet in je portemonnee kijken en weten je huidige financiële situatie niet. Mocht dit niet goed zijn, dan zou wij het niet doen. Want dan heb je denk je geld harder nodig voor andere dingen. Tevens dien je nog geld nodig te hebben om NFT’s te kunnen kopen.

Mocht je nu iets ruimer in je budget zitten en nog steeds twijfelen; volg dan eerst de gratis cursus van Mitchel van Duuren. Op deze manier krijg je meer feeling bij Mitchel, bij zijn kennis, van de cursus en van de NFT’s (+ potentie). Als je hierna nog twijfelt; dan lekker niet doen. Dan is het wellicht niks voor jou.

Disclaimer

Deze review is geschreven op onze persoonlijke ervaring en is geen financieel advies. Ga dit alleen doen met geld dat je kunt missen. Beleggen brengt nu eenmaal risico’s met zich mee en kan ervoor zorgen dat jij je geld kunt verliezen.