Als je het hebt over de expert op het gebied van Affiliate Marketing dan heb je het over Jacko Meijaard. Affiliate Marketing is op dit moment ontzettend populair en daarom ook onze review over de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Is deze cursus wel echt zijn geld waard?

De Internet Succes Gids is een website van Jacko Meijaard, bekend van de Affiliate Marketing Revolutie. De naam doet je het natuurlijk al vermoeden, deze website gaat over het behalen van succes op internet door middel van Affiliate marketing.

We beschrijven hieronder onze Affiliate Marketing Revolutie review. En dan met name de vragen “Wie is Jacko Meijaard?, “Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?” en of het inderdaad zijn geld waard is en je er succes mee kunt gaan behalen.

Ga DIRECT naar geheime kortingscode en claim je korting

affiliate marketing revolutie review

Wat is de Internet Succes Gids

De website internetsuccesgids.nl is een website van Jacko Meijaard. Jacko is de oprichter en op deze site geeft hij mensen de benodigde informatie en de nodige inspiratie bij het opzetten van een eigen affiliate marketing bedrijf. Het is een van de weinige Nederlandse sites waar alle ins en outs rondom affiliate marketing worden besproken. Op de website deelt Jacko zijn blogs en artikelen over online ondernemen, persoonlijke ontwikkeling, case studies, interviews en podcasts. Door de vele informatie die er te vinden is, is de Internet Succes gids meer dan alleen een website met informatie over affiliate marketing. De site bevat ook een blog, een cursus en een zeer uitgebreid forum.

De site wordt maandelijks bezocht door tienduizenden bezoekers en ook de nationale pers besteed regelmatig aandacht aan deze website en aan Jacko. Voor ons genoeg reden om eens te kijken wat de Jacko Meijaard Internet Succes Gids eigenlijk is.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard, geboren in 1991, is de oprichter en eigenaar van de Internet Succes Gids. Deze site is onderdeel van Meijaard Media, zoals het bedrijf van Jacko officieel heet. Volgens de Kamer van Koophandel is Jacko op 3 april 2013 gestart met dit bedrijf, hij is al ruim zeven jaar actief dus.

Jacko is geboren en getogen in Zeeland. Heeft zijn voortgezet onderwijs gevolgd aan het Calvijn Collega, waarna hij koos voor marketing opleiding aan het ROC in Zeeland. Nadat hij zijn diploma in 2011 heeft behaald besloot hij zich in te schrijven voor de opleiding Communicatie en Journalistiek aan de Hogeschool van Utrecht. De studie sloot niet aan bij zijn verwachtingen en daardoor is hij gestopt met de opleiding.

Het was 2012 toen Jacko op zoek ging om geld te verdienen op internet. Wanneer je momenteel zoekt op Google zul je zeer veel informatie vinden. In 2012 was dat nog niet het geval. Dat er online geld was te verdienen was in Nederland destijds niet of nauwelijks bekend. De informatie die er wel was werd al snel afgeschilderd als oplichting of als een scam. Vanwege het gebrek aan informatie heeft Jacko destijds veel Amerikaanse websites moeten raadplegen. Door middel van de Engelstalige informatie die hij tegen kwam heeft hij zichzelf wegwijs gemaakt in affiliate marketing. Uiteindelijk heeft die zoektocht dus geleid tot zijn eigen bedrijf, welke hij heeft ingeschreven in 2013 bij de Kamer van Koophandel.

In oktober 2013 heeft Jacko aan de basis  gestaan van Ultieme Vrijheid Methode. Wat een voorloper was van de Affiliate Marketing Revolutie. Hierbij leerde Jacko anderen hoe je een affiliate marketing business kunt opzetten. De lancering daarvan flopte. Jacko heeft daarna de nodige aanpassingen gedaan en de Affiliate Marketing Revolutie 1.0 gelanceerd. Vanaf dat moment is Jacko Meijaard actief als Affiliate marketeer en coach.

De producten van Meijaard Media

Jacko Meijaard is in 2014 gestart met de Affiliate Marketing Revolutie. Die training is door de jaren heel regelmatig uitgebreid en verbeterd. Momenteel zijn we aanbeland bij versie 4.0 op Internet Succes Gids.

Naast de Affiliate Marketing Revolutie heeft Jacko Meijaard nog drie producten dat zijn Marketheme, 10K per maand Audiocursus en de 10K Club. We zullen deze producten eens stuk voor stuk bekijken.

Marketheme

Marketheme is een alles-in-eenoplossing voor het opzetten van een affiliate marketing website. Zonder enige technische kennis, kun je snel gemakkelijk en beter een website opzetten. Het idee voor Marketheme is ontstaan in 2016. Toen Meijaard ervaarde dat het veel tijd en moeite kost om een website te starten met WordPress.

Marketheme is een all-in-one oplossing voor het opzetten van een (affiliate marketing) website. Met het systeem kan je sneller, makkelijker en beter een website opzetten. Je hebt er namelijk geen speciale technische kennis voor nodig. Momenteel is Marketheme 2.0 online.

10K per maand Mindset Audiocursus

Met de 10K per maand Mindset audiocursus probeert Jacko je door middel van opnames te motiveren, te inspireren en je de juiste mindset aan te leren. Je mindset bepaald namelijk het succes van je online marketing business. De audiocursus is in 2018 door Jacko Meijaard geïntroduceerd, omdat hij merkte dat er verschil is tussen het leren van de skills voor het opzetten van een affiliate marketing business en het runnen en verder opschalen van deze business.

Met de AMR-methode zul je niet snel rijk worden. Je zult er op een relatief langzame manier een passief inkomen mee opbouwen. Veel cursisten beginnen enthousiast aan AMR, maar hebben onvoldoende doorzettingsvermogen, stellen verkeerde prioriteiten of kunnen niet goed omgaan met tegenslag.

Met de 10K per maand Mindset Audiocursus leert Jacko Meijaard je als cursist de juiste mindset aan om wel succes te kunnen halen met hun website. De training is verdeeld in drie modules: Persoonlijk, Sport & Gezondheid en Business.

10K Club

De 10K Club is een kleine groep die door Jacko Meijaard persoonlijk worden gecoacht en begeleid worden naar succes. Verwar deze club vooral niet met de 10K per maand Mindset Audiocursus.

Als lid van de 10K Club wordt je door Jacko persoonlijk gecoacht. Je krijgt zijn telefoonnummer en kan hem altijd een berichtje sturen. Maandelijks is er een webinar met de leden van deze 10K Club waarin verhalen resultaten met elkaar worden gedeeld. Ook hebben de leden van de 10K Club regelmatig meetups in real life met elkaar.

Wil je in de 10K club komen, dan moet je eerst een zogenaamde ‘Clarity Call’  inplannen met Jacko of zijn team. In dit telefoongesprek kijken jullie samen waar je nu precies staat met je business en welke doelen je hebt. Op basis daarvan wordt gekeken of dit matched bij de 10K club. Is dat het geval, dan kun je lid worden van de 10K club. Dit vergt een investering van rond de 2.000 euro.

Internet Succes Gids

Jacko Meijaard is ongekend succesvol in de wereld van affiliate marketing. Ondanks zijn succes is hij als echte Zeeuw met beide benen op de grond is blijven staan en schept hij niet graag op. Hij komt na wat hij beloofd. Wat ons betreft zeer positief.

De oprichter van de Internet succes gids Jacko Meijaard is erg kundig op het gebied van affiliate marketing. Zijn grote kennis blijkt uit de vele trainingen en video´s de online staan. Deze trainingen bieden een duidelijke stap-voor-stap-beginnersuitleg. Ben je nieuw met affiliate marketing dan zal deze informatie je snel naar succes helpen.

De Internet Succes Gids is de belangrijkste website van Jacko Meijaard. In 2013 is hij begonnen met de betreffende website om zijn ervaring op het gebied van affiliate marketing te kunnen delen. Er was in die tijd amper informatie beschikbaar. Jacko deed zelf onderzoek naar affiliate marketing en paste dat toe op zijn eigen websites.

Alles wat werkte beschreef hij in de Internet Succes Gids Blog. De blog van deze website is inmiddels uitgegroeid tot een zeer waardevolle informatiebron voor zowel beginnende als meer ervaren affiliates. De blog bevat ruim 500 artikelen.

InternetSuccesGids.nl forum

Wat later kwam het forum van Internet Succes Gids er bij. Het forum was een uitbreiding op de Affiliate Marketing Revolutie, zodat leden elkaar konden inspireren en elkaar konden motiveren met hun ervaringen.

In een paar jaar tijd is het forum uitgegroeid tot een waardevolle community waar succesverhalen worden gedeeld, maar waar ook problemen worden besproken en men elkaar verder kan helpen als het even tegenzit of wanneer je tegen problemen aanloopt. Het forum telt ruim 8.400 leden en er zijn meer dan 7.000 topics geopend. Grote aantallen die niet snel geëvenaard zullen worden door andere Nederlandse affiliate fora.

Affiliate Marketing Revolutie

De Affiliate Marketing Revolutie, verder afgekort als AMR, is een videocursus waarin stapsgewijs wordt uitgelegd hoe je een eigen affiliate marketing business kunt opzetten. Iedere stap of detail wordt uitgelicht en besproken. Omdat het internet natuurlijk voortdurend in ontwikkeling is, veranderd de inhoud van de training ook. Op dit moment zijn we aan aangekomen bij versie 4.0 van de AMR.

Deze versie bevat 69 video´s verdeeld over 2 categorieën. Afhankelijk of je Marketheme of WordPress gebruikt voor je website start je met een van deze twee categorieën. Ook zijn er algemene video´s over motivatie en inspiratie of over het uitbesteden van teksten.

Conclusie: Affiliate Marketing Revolutie Jacko Meijaard review

Hoewel de Internet Succes Gids en Jacko Meijaard met elkaar verbonden zijn, is de Internet Succes Gids een beoordeling op zich waard. Ik ben enige tijd geleden begonnen met affiliate marketing, nadat ik ben een video van Jacko op YouTube tegen was gekomen. Hij besprak in deze video het verdienmodel van een van zijn websites. Ik vond dat inspirerend. En besloot daarna om Affiliate Marketing Revolutie te kopen.

Ik ben daarna serieus aan de slag gegaan. Ik heb alle video´s bekeken, aantekeningen gemaakt. Binnen amper een week had ik mijn eerste affiliate website online. De investering heeft die ik heb gedaan om de training te kunnen volgen heb ik al in veelvoud terug verdiend door alle commissies die ik heb ontvangen via mijn sites.

De inhoud en bruikbaarheid van de cursus vind ik enorm goed. De inhoud is praktisch en daardoor direct toe te passen. De video’s zijn goed te volgen en voor iedereen die geld wil verdienen met affiliate marketing van enorme waarde.

Ook het forum is een goede toevoeging. Het forum levert veel inspiratie door de verhalen en ervaringen van anderen. Ondanks dat ik regelmatig heb gedacht om te stoppen, heeft het forum mij er doorheen geholpen. Ik ben tot het inzicht gekomen dat affiliate marketing geen manier is om snel rijk te worden. Het is echt voor de lange termijn. Net als een dieseltrein duurt het even voordat de snelheid erin zit. Iets wat Jacko ook iedereen duidelijk probeert te maken.

In deze review van de Affiliate Marketing Revolutie heb je kunnen lezen dat mijn ervaringen meer dan uitstekend zijn te noemen. De cursus van Jacko is goed toe te passen om online geld te kunnen verdienen met affiliate marketing. Jacko is al ruime tijd actief en daardoor zeker te vertrouwen. Er zijn veel mensen actief aan de slag gegaan met Affiliate Marketing Revolutie en de resultaten en ervaringen zijn positief.

De inhoud van de cursussen op de Affiliate Marketing Revolutie zijn zeer praktisch en zeer duidelijk. Wil je beginnen met affiliate marketing dan kun je een vliegende start maken met deze cursussen. Ook wanneer het even tegen zit, haal je uit de cursus voldoende inspiratie om door te gaan.

De prijs van de cursus is 47 euro (met de tijdelijke korting) en dat is een koopje! Persoonlijk denk ik dat de cursus een veelvoud daarvan waard is, zeker wanneer je kijkt wat de investering je op de langere termijn op gaat leveren. Ik vind de cursus in ieder geval iedere geïnvesteerde euro meer dan waard. De Affiliate Marketing Revolutie komt met een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Je loopt dus geen enkel risico.

Let op! De korting van maar liefst 84% is tijdelijk!