Als je op dit artikel bent gekomen dan ben je op zoek naar een Crypto Masterclass Review en wil je graag meer lezen over de ervaringen van andere cursisten. Met ons artikel ‘Crypto Masterclass Review’ hopen we je daar bij te helpen.

In dit artikel zullen wij uitgebreid ingaan op de heren achter deze Crypto Masterclass, wat je allemaal in de cursus kunt vinden en wat onze ervaringen + van andere cursisten zijn.

Het is nogal een grote investering wat je gaat doen en je wilt natuurlijk wat zekerheid hebben. Logisch natuurlijk. Wat wij dan wel al direct kunnen adviseren is het volgen van een gratis webinar. Derek Westra & Patrick Suiker (de heren achter de Crypto Masterclass) geven namelijk een gratis online training van 1,5 uur. Op deze manier kan je direct met hun en de content kennismaken.

Tip! Volg de GRATIS online training van Derek Westra & Patrick Suiker over ‘Zo begin je met Bitcoin & Cryptomunten’. Daarnaast onthullen ze in de training ook nog een sleeping giant die in potentie nog x100 (!) kan gaan.

Inhoud van dit artikel verberg

De oprichters van de Crypto Masterclass

De Crypto Masterclass is een cursus van het bedrijf AllesOverCrypto. Tevens heeft AllesOverCrypto een website waar je veel informatie en andere producten kunt vinden die allemaal gerelateerd zijn aan crypto. Ook hebben zij een Facebook groep (community) die je gratis kunt joinen.

De oprichters van AllesOverCrypto zijn:

 • Patrick Suiker
 • Derek Westra
 • Robin Westra

Patrick Suiker

De echte ondernemer van de 3 oprichters. Begon al op zijn 4e met ondernemen en handelen. Heeft een master afgerond in Entrepreneurship. Heeft vooral liefde voor crypto gekregen door Litecoin in 2013. Sindsdien zijn alle ogen op crypto gericht.

Patrick Suiker

Derek Westra

Derek heeft een hele andere achtergrond dan Patrick. Derek zit veel meer in de hoek van psychologie en gedragseconomie. Hoe kan het nou dat crypto munten zo snel kan groeien maar ook weer kan dalen? Het werd bijna een obsessie voor Derek zoveel is hij er mee bezig.

Derek Westra

Robin Westra

De meest technische persoon van de 3 oprichters is Robin. Robin heeft een opleiding ‘Computer Science’ afgerond en is het technische genie achter de website en alle techniek. Hij weet dan ook goed zijn weg in de blockchaintechnologie en kan snel zien welke crypto munten een goede technische fundering hebben en welke minder.

Robin Westra

Waarom een Crypto Cursus volgen

Als er ergens veel online cursussen over te vinden zijn dan is het wel over crypto. Veel zelfbenoemde guru’s die je allemaal binnen no-time rijk zullen maken. Wij kunnen uit eigen ervaring spreken dat dit simpelweg niet het geval zal zijn. Hoe harder ze schreeuwen, hoe vaker het gebakken lucht schijnt te zijn.

Maar zijn er dan alleen maar slechte crypto cursussen? Nee, zeker niet! Naar ons idee heb je maar een handjevol goede cursussen. Alles valt of staat natuurlijk met de persoon of personen achter de cursus. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is dat bij de Crypto Masterclass dus 3 personen (oprichters). Zij zijn het gezicht van de cursus, maar daarachter heb je nog een heel team zitten (meer dan 20 mensen)!

Voordat je gaat investeren in een crypto munt moet je onderzoek doen naar de roadmap, whitepaper en het team erachter. Zo werkt dat dus ook bij een online cursus; dat zit dus bij de Crypto Masterclass wel goed.

Een crypto volgen in plaats van zelf onderzoek doen geeft je een vliegende start. Natuurlijk kan je veel informatie zelf vinden: “ik kan de informatie zelf vinden op YouTube”. Maar vergis je niet, veel YouTube video’s verdienen aan views. Oftewel zij zullen vaak claims maken dat een bepaalde coin x100 zal gaan puur voor de views. Als jij dan denkt dat het daadwerkelijk x100 zal gaan en zult investeren dan kom je van een koude kermis thuis.

Eerst leren, dan investeren

Dat gaat je simpelweg alleen maar geld, frustratie en tijd kosten. Zonde! Wat de crypto wereld is zo leuk als je het spelletje een beetje door hebt. Ga dus echt pas geld in crypto investeren als je voldoende kennis hebt opgedaan. En dat is precies de reden waarom je een crypto cursus MOET volgen. Zie dit maar als het hebben van een rijbewijs voordat je de weg om mag gaan met je auto (of in crypto jargon; met je lambo!).

Wat is de Crypto Masterclass

We hoeven je niet te vertellen dat de Crypto Masterclass een Crypto cursus is, dat is nu wel duidelijk. De Crypto Masterclass is niet zomaar een crypto cursus, het is bijna een soort handboek / gids in de crypto wereld. In deze cursus ga je echt van A to Z leren hoe crypto werkt en alles wat erbij komt kijken bij het traden (kopen en verkopen van crypto munten).

De cursus heeft maar liefst 36 uur aan video materiaal. Je kunt er je werkweek mee vullen. Daarnaast krijg je ook toegang tot de 10 crypto parels die AllesOverCrypto hebben uitgekozen. Zij zijn ervan overtuigd dat deze ook echt zullen groeien (met onderbouwing).

Je krijgt levenslang toegang en je zit niet vast aan een abonnement

Tevens zal je toegang krijgen tot de VIP Community. Op Facebook heeft AllesOverCrypto een gratis community die zeer levendig is. Maar de VIP community is wel next level en wellicht wel het meest waardevol van alles. Kennis delen = vermenigvuldigen.

Verderop in het artikel zullen we verder ingaan op de inhoud van de cursus en alle bonussen waar je ook toegang tot krijgt. Na het volgen van de crypto masterclass moet je in staat zijn om:

 • Zelf op een verantwoordelijke manier kunnen handelen in crypto munten
 • Het kunnen lezen van trading indicatoren en je eigen strategie ontwikkelen
 • Kunnen inschatten wanneer je het beste kunt kopen en verkopen
 • Snappen waarom crypto en blockchaintechnologie de toekomst is
 • Je geld voor jou te laten werken in plaats van jij te werken voor het geld
 • Emotieloos te traden (super belangrijk)!
 • Andere studenten te helpen en kennis te delen

De inhoud van de cursus

Hieronder krijg je inzicht in tot welke modules je inzicht krijgt en wat je van elke module kunt verwachten. In totaal zijn er 12 modules en daarnaast krijg je ook nog eens 11 bonussen!

Module 1 – Welkom bij de Crypto Masterclass

De eerste module is eigenlijk altijd een soort van introductie module. Dat is dus ook bij de Crypto Masterclass het geval.

Module 1 bestaat uit 3 lessen en gaat dus in het algemeen over je welkom heten bij de cursus en community. Tevens zullen de docenten zichzelf aan jou voorstellen en zullen zij vertellen waar je alles kunt vinden.

Het laatste wat ze behandelen is hoe jij het maximale uit de cursus kunt halen. Je hebt er immers een flinke investering voor gedaan en het is dan ook zaak om daar het maximale uit te halen.

Module 1 bestaat uit 3 lessen:

 • Les 1: Welkom bij de Crypto Masterclass
 • Les 2: Zo haal je het meeste uit de Crypto Masterclass deel 1
 • Les 3: Zo haal je het meeste uit de Crypto Masterclass deel 2

Module 1 – Welkom bij de Crypto Masterclass (3 lessen)

Module 2 – Je eerste cryptocurrency

Waar module 1 in het teken stond van een introductie in de cursus en kennismaken met de docenten staat module 2 in het teken van een introductie in de crypto wereld.

Module 2 bestaat uit 4 lessen en gaat dieper in op je eerste crypto currency. Wat is precies crypto en de blockchain? Hoe zit het hele crypto wereldje nu in elkaar en waarom moet jij zelf investeren in crypto?

Verder zal je in deze module kijken naar verschillende exchanges. Denk hierbij aan Bitvavo en aan Binance. Mocht je trouwens nog geen account hebben bij Bitvavo, gebruik dan deze link zodat je nog een extra welkomstbonus (over de eerste 1.000 euro betaal je geen handelskosten) krijgt die wij als partner mogen aanbieden.

Module 2 bestaat uit 4 lessen:

 • Les 1: Je eerste cryptocurrency via Bitvavo
 • Les 2: Een hoger level in Binance
 • Les 3: Crypto bemachtigen in de laagste regionen via Tradeogre
 • Les 4: Decentrale exchanges zijn de toekomst

Module 2 – Je eerste cryptocurrency (4 lessen)

Module 3 – Maak een killer start!

In Module 3 gaan we meer leren over de verschillende crypto munten die er op de markt beschikbaar zijn. Het is een belangrijke stelregel dat je eerst gaat leren en dan pas investeren. Anders is het ook zonde dat je deze cursus gaat aanschaffen.

Derek en Patrick kunnen je wel alleen maar laten zien hoe fantastisch zij het wel niet doen, maar het leuke is dat ze ook juist hun beginnersfouten delen. Dit is vooral bedoeld om jou ervan te behoeden om zelf die fouten te gaan maken.

Het investeren op emoties is niet goed, je moet dit echt loslaten. Het is een spel die je zonder emotie dient te spelen. Als je dat niet kan, dan ga je gegarandeerd fouten maken. Zorg dat je niet de fouten gaat maken die Derek en Patrick wel gemaakt hebben. Dan kan je veel geld kosten en dat zou zonde zijn.

Module 3 bestaat uit 4 lessen:

 • Les 1: Je grootste vijand ben jij
 • Les 2: Ontmasker iedere oplichter
 • Les 3: Deze fouten ga jij niet maken
 • Les 4: Hoe ontdek jij een goede crypto

Module 3 – Maak een killer start! (4 lessen)

Module 4 – Bouw je onbreekbare kluis!

Module 4 is ook een belangrijke module. Vaak onderschatten mensen het belang van het veilig opslaan van je crypto munten. Het zou toch zonde zijn als jij net een lekker portfolio hebt opgebouwd en deze ineens leeg is omdat je gehackt bent.

Dit is echt het laatste wat je wilt… als je aan de slag gaat met crypto dan moet je het goed en veilig opslaan. Het kan immers gaan om een hoop geld en dat moet je niet laten slingeren. Je hebt je geld toch ook op je spaarrekening staan en niet onder je bed liggen?

Er worden in deze module meerdere mogelijkheden aangeboden. Kies degene uit die jou het beste lijkt en ga daarvoor.

Module 4 bestaat uit 4 lessen:

 • Les 1: Je papieren portemonnee
 • Les 2: De beste beveiliging
 • Les 3: Bewaar alles veilig met software
 • Les 4: Beveilig je crypto op een exchange

Module 4 – Bouw je onbreekbare kluis! (4 lessen)

Module 5 – Je winst cashen!

Module 5 is een leuke module. Althans, dat vinden wij. Deze module gaat namelijk over het uit cashen van je winst! Uiteindelijk draait het hier allemaal om toch? Geld verdienen met je crypto investeringen en deze laten uitbetalen naar je bankrekening.

In deze module laten ze ook weer verschillende mogelijkheden zien hoe jij je winst kunt uit cashen. Sommige exchanges bieden namelijk niet de mogelijkheid aan om het naar je bankrekening te storten en heb je dus een omweg nodig.

Ook nog even goed om te benoemen is dat je bij elke trade van je crypto handelskosten betaald. Zij laten je ook zien hoe je winst laat uitbetalen door zo min mogelijk geld te ‘verliezen’. Super waardevol!

Module 5 bestaat uit 3 lessen:

 • Les 1: Je winsten cashen via Bitvavo
 • Les 2: Binnen no-time je geld met Bitonic
 • Les 3: De hoogste winst dankzij Kraken

Module 5 – Je winst cashen! (3 lessen)

Module 6 – Wees de eerste inversteerder

Wat je tot nu toe geleerd hebt is voor crypto munten kopen op de markt. Dat betekent dat de crypto munt al gereleaset is en dat iedereen deze kan kopen. Maar wist je dat je ook al sommige crypto munten / projecten kunt kopen voordat deze de markt opkomen?

Dit noemen ze in de crypto wereld een ICO. Je koopt dus als ware de crypto munt voordat deze voor iedereen beschikbaar komt. Vaak betaal je een wat ‘goedkopere’ prijs en bij goed project kan je zomaar x5 of x10 gaan.

Het is wel belangrijk om in het juiste ICO project te investeren. Daarnaarst heb je ook nog een STO en IEO. Oftewel iets wat de heren je allemaal gaan uitleggen in deze module.

Module 6 bestaat uit 6 lessen:

 • Les 1: Wat is een ICO, STO & IEO?
 • Les 2: Wat is een Initial Defi Offering?
 • Les 3: Zo ontdek je de beste ICO’s
 • Les 4: Hoe doe je mee aan een ICO?
 • Les 5: Hoe doe je mee aan een IEO?
 • Les 6: Hoe doe je mee aan een IDO?

Module 6 – Wees de eerste inversteerder (6 lessen)

Module 7 – Een passief crypto-inkomen

Als mensen denken aan het geld verdienen met crypto dan denkt iedereen vaak aan het geld verdienen door middel van traden. Ja, dit is vaak wel de manier om veel geld te kunnen verdienen maar er zijn ook andere opties.

Wat dacht je van een passief inkomen met crypto? Dat bestaat dus ook. De heren laten je in deze module hoe jij dat ook kunt doen door middel van staken.

Dus als jij niet zo’n daytrader bent en liever long term in een crypto munt bent gestapt dan kan dit heel interessant zijn. Je zet als het ware je crypto munt vast (dus je verkoopt deze niet) en je krijgt hiervoor in ruil geld of andere dingen van waarde.

Module 7 bestaat uit 5 lessen:

 • Les 1: Gratis crypto met airdrops
 • Les 2: Passief inkomen dankzij staken
 • Les 3: Hoe kan je zelf crypto minen
 • Les 4: Een passief inkomen met masternodes
 • Les 5: Passief inkomen met yield farming

Module 7 – Een passief crypto-inkomen (5 lessen)

Module 8 – De crypto-trends de baas

Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van alle trends binnen de crypto space. Vandaar ook module 8; de crypto trends de baas. Bij trends moet je denken aan bepaalde crypto sets die ineens in waarde gaan stijgen omdat die heel erg in trek zijn; denk hierbij aan de crypto munten die gerelateerd zijn aan NFT’s.

Omdat de Crypto Masterclass cursus constant een update krijgt, blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en dus trends. Hoe werkt Uniswap? Hoe werkt MetaMask en hoe kan jij zelf zo’n wallet aanmaken?

Dit alles bespreken de heren in deze module.

Module 8 bestaat uit 3 lessen:

 • Les 1: Hoe werkt Metamask?
 • Les 2: Hoe werkt Uniswap? Deel 1, swappen
 • Les 3: Hoe werkt Uniswap? Deel 2, liquiditeit providen

Module 8 – De crypto-trends de baas (3 lessen)

Module 9 – The Winning Mindset

Een van de belangrijkste maar ook een van de meest onderschatte modules is module 9; The Winning Mindset. Echt waar… met je mindset kan je in de crypto wereld geld verdienen maar ook echt veel geld verliezen (als de mindset niet goed is dan).

Nooit handelen op emotie is zo’n beetje les 1. Iedereen zegt; ‘ja, maar dat doe ik ook niet’. Maar het is toch even anders als ineens de prijs met 20%, 30% of wel 40% zakt. Ga je dan in paniek verkopen of geloof je gewoon in het project?

Hou je emoties onder controle en probeer voor jezelf een winning mindset te creëren.

Module 9 bestaat uit 10 lessen:

 • Les 1: Je droom
 • Les 2: De gemiddelde crypto trader
 • Les 3: Jouw angsten
 • Les 4: Jouw duurste fouten
 • Les 5: Je emoties overwinnen
 • Les 6: De tegenstander
 • Les 7: De belangrijkste emotionele skills
 • Les 8: Het zit allemaal tussen je oren
 • Les 9: Zo blijven winnaars winnen
 • Les 10: Je bent belangrijk

Module 9 – The Winning Mindset (10 lessen)

Module 10 – Vrijheid dankzij crypto trading

De populairste manier van veel geld verdienen met crypto’s is het traden van crypto. Deze module gaat volledig over het handelen in crypto en hoe jou dat vrijheid kunt geven.

In deze module ga je candles leren lezen, zelf analyses leren maken in Tradingview en belangrijke patronen leren herkennen.

Voor veel mensen is dit een van de populairste module. Dit is de module waar jij geld leert verdienen. Je zou na deze module dus zelfstandig moeten kunnen traden.

Module 10 bestaat uit 11 lessen:

 • Les 1: Inversteren versus crypto trading
 • Les 2: De basis van trading: de crypto exchange
 • Les 3: Profiteer optimaal van bubbels
 • Les 4: Begrijp de koers dankzij candles
 • Les 5: Wordt trading expert met Tradingview
 • Les 6: De kern van trading: support en resistance
 • Les 7: Jouw eeuwige verzekering: de stop-loss
 • Les 8: Bescherm jouw trades met riscio-management
 • Les 8b: Uitleg million dollar template
 • Les 9: Doorzie het grotere plaatje
 • Les 10: Herken de belangrijkste patronen
 • Les 11: Trade mee met een professional op Binance

Module 10 – Vrijheid dankzij crypto trading (11 lessen)

Module 11 – De beste tools & indicatoren

In de volgende zal er getoond worden welke tools en indicatoren je het beste kunt gebruiken voor het crypto traden. Deze zijn al kort even besproken in de vorige module maar in deze module zullen ze wat grondiger worden uitgelegd.

Daarnaast zullen er nog wat meer indicatoren worden besproken die jij kunt gebruiken voor het traden met crypto. Elke indicator heeft weer zijn voor en nadelen en jij dient te ontdekken welke voor jou het beste werkt.

Elke crypto trader heeft weer zijn eigen werkwijze waar hij of zij het beste op gaat. Het is nu aan jou om te kijken wat het beste werkt voor jou.

Module 11 bestaat uit 7 lessen:

 • Les 1: Profiteer van de trend met moving average
 • Les 2: Voorspel elke reversal met RSI
 • Les 3: De elegantie van MACD
 • Les 4: Weet wat de prijs gaat doen met Bollinger Bands
 • Les 5: Ichimoku Clouds
 • Les 6: Fibonachi het natuurwonder in trading
 • Les 7: Bemeester elke cyclus met Elliot Wave

Module 11 – De beste tools & indicatoren (7 lessen)

Module 12 – Word Crypto Trading Master

Deze module is even next level qua crypto trading. In de vorige modules heb je een introductie gehad in het traden en moet je nu zelf in staat zijn om te traden. Maar wat je in deze module gaat leren is even het volgende niveau.

Je gaat kijken naar welke aspecten nog meer van invloed zijn op de crypto markt. Ook neem je verder een kijkje naar de beste strategieen die jij kunt gebruiken met betrekking tot price actions en trading ranges.

Ook ga je kennis maken met trading bots. Wanneer een trading bot voor jou interessant kan zijn en wanneer je deze ook beter niet kunt gebruiken. Deze module gaat ervoor zorgen dat de beginners worden gescheiden van de experts.

Module 12 bestaat uit 9 lessen:

 • Les 1: Wordt een met de markt onder flow dynamics
 • Les 2: Bitcoin is king
 • Les 3: Zeker van je zaak met confluence
 • Les 4: De beste strategieen dankzij price action en trading ranges
 • Les 5: The road to millions met je eigen trading strategie
 • Les 6: The next level: futures, shorten en leverage
 • Les 7: Automatiser je trading met crypto trading bots
 • Les 8: Bescherm je portfolio met hedging
 • Les 9: Profiteer van prijsverschillen met arbitrage trading

Module 12 – Word Crypto Trading Master (9 lessen)

Continue updates

Hierboven heb je kunnen lezen wat je allemaal mag verwachten van de Crypto Masterclass cursus. Je hebt kunnen lezen wat je gaat leren en wat je per module kunt gaan leren.

Maar het is ook goed om even te benoemen dat deze Crypto Masterclass continue geüpdate blijft. Dit doen ze aan de hand van de ontwikkelingen in de crypto wereld, maar ook aan de hand van de feedback van de studenten. Elke dag komen er weer nieuwe crypto munten bij en worden deze meegenomen in een nieuwe update.

Vooral de interessante populaire nieuwe crypto munten worden dan tevens besproken zodat jij op hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Daar betaal je immers ook voor!

100% Garantie – Niet goed geld terug

Patrick en Derek willen dat de drempel voor iedereen zo laag mogelijk is om te starten met crypto. Daarom bieden ze een niet goed, geld terug garantie aan. Je kunt gedurende 14 dagen de Crypto Masterclass bekijken en wanneer deze niet naar wens is, kan je een email sturen en krijg je gewoon je geld terug.

succesgarantie

Crypto Masterclass Bonussen

Alsof de Crypto Masterclass alleen niet genoeg is geven Derek en Patrick nog veel extra bonussen weg. Deze bonussen geven ze tijdelijk weg als een extraatje. Niet alleen maar leveren waar je voor betaald, maar meer dan dat. Dat je uiteindelijk denkt… zo eigenlijk was het best goedkoop voor wat ik er allemaal voor heb teruggekregen.

Bonus 1: Toegang tot de V.I.P. Community The Zone!

Er is een quote “surround yourself with those on the same mission as you” en dat is precies waar deze community zo belangrijk voor is. Wellicht ken je het wel; vrienden en familie geloven allemaal niet zo in die online muntjes.

Maar jij wel! Dus het is dan fijn om in een community te zitten met mensen die hetzelfde denken en hetzelfde doel voor ogen hebben. Wees niet bang om je vragen te stellen en andere mensen te helpen. Een goede community valt en staat juist bij actieve bijdragen. Samen groeien naar de top!

Bonus 2: De Crypto Parels / Het Crypto Portfolio

Voor veel mensen is alleen deze bonus het geld al waard. Met Crypto Parels (die elke jaar weer ge-update zal worden) krijg je inzicht in 10 cryptomunten die Derek en Patrick zullen toelichten en in hoeverre deze in waarde zullen stijgen.

Daarnaast geven zij ook stap voor stap weer hoe jij deze cryptomunten zelf kunt kopen. Je kunt deze bonus ook al los product kopen maar het is wel mooi dat deze ook als bonus aanbieden bij deze masterclass. Super bonus!

Bonus 3: De Bitcoinbijbel!

Een andere bonus die je gratis bij de aanschaf van deze masterclass krijgt is de Bitcoin bijbel. De Bitcoin bijbel is een e-book (pdf) van maar dan 130 pagina’s.

Alles wat je moet weten over crypto, Bitcoin en de blockchain staat in deze zogenoemde Bitcoin bijbel. Deze bijbel gaat je helpen in de Bitcoin revolutie. Vooral voor beginners is dit een handig e-book die zeker de moeite waard is om door te nemen.

Bonus 4: The Million Dollar Template!

Een veel gehoorde vraag is; allemaal leuk en aardig dat traden maar hoe kan ik nu door al het traden weten of ik winst of verlies maak. Dan komt deze bonus “Million dollar template” toch even goed uit!

In deze template kan jij al jouw trades bijhouden. Op deze manier kan je overzicht houden van je portfolio en het risico dat je loopt. Deze template maakt automatisch berekeningen over het risico dat je genomen hebt en nog kunt nemen.

Bonus 5: Het Ultieme Investerings-Handboek

Wanneer kan je nu het beste die ene crypto munt kopen? En wanneer kan je die ook weer het beste verkopen? Verkoop je dan alles en hou je dan een zogenoemde moonbag over?

Het ultieme investerings-handboek gaat je hierbij helpen. Dit handboek helpt je een plan te maken hoe jij het beste kunt investeren in crypto. Tevens zal je alle tools aangereikt krijgen in dit handboek die jij nodig hebt.

Bonus 6: Het Altcoin Magazine!

Het is en blijft altijd een lastig vraagstuk; welke cryptomunten zullen er gaan stijgen en welke zullen er gaan dalen? Is dit nu een goed moment om juist bij te kopen of alles te verkopen?

Het is essentieel om up-to-date te blijven van de belangrijke altcoins zodat jij hierop kan acteren. Al komt er een belangrijke gebeurtenis aan, dan heeft dit vaak impact op de prijs. Hier kan jij weer op anticiperen.

Bonus 7: Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin (5 beste tips)!

Wie wil dat niet? Een onbezorgd leven dankzij de Bitcoin en andere alt coins. Je zult het al vast op instagram voorbij hebben zien komen. Die een ligt lekker op het strand in de zon zijn crypto portfolio aan het checken en de ander rijdt in een dikke auto.

Patrick en Derek delen hun 5 beste tips waardoor ook jij straks een onbezorgd leven kan leiden dankzij de Bitcoin. Natuurlijk zal niet alles je komen aanwaaien en dien je er keihard voor te werken maar deze tips zijn meer dan welkom.

Bonus 8: 12 waardevolle crypto tips voor beginners

Patrick en Derek zijn wijzer geworden door schade en schande. Oftewel door de jaren heen hebben beide heren genoeg fouten gemaakt met het investeren in crypto munten.

Welke fouten dit zijn en hoe jij ervoor kunt zorgen dat jij deze fouten niet maakt delen ze in deze e-book. Je krijgt 12 zeer waardevolle tips die vooral extreem van waarde zijn voor beginners. Nouja, ook experts zullen wat aan deze tips hebben!

Bonus 9: Bitcoin & cryptocurrency begrippenlijst

Een nieuwe wereld zit vol met begrippen en termen die je wellicht niks zeggen. Vooral in het begin krijg je de ene afkorting en de andere term om je oren geslingerd.

Een Bitcoin en Crypto begrippenlijst kan je helpen om deze termen te ontcijferen. Hoe langer je in deze wereld gaat begeven, hoe makkelijker het natuurlijk gaat worden. Maar in het begin kan het erg handig zijn als naslagwerk.

Bonus 10: 20% korting op je transactiekosten bij Binance!

Sommige betwisten deze bonus een beetje omdat Derek en Patrick hier zelf ook wat aan verdienen. Derek en Patrick delen een link die jij kunt gebruiken om een account aan te maken. Maar in ruil hiervoor krijgen zij een commissie als jij dan een trade maakt.

Maar niemand dwingt jou om deze link van hun te gebruiken. Tevens krijg jij 20% levenslange korting op je transactiekosten. Als je de link niet gebruikt, dan krijg je die korting ook niet. Dan ben je toch uiteindelijk een dief van je eigen portemonnee omdat je hun niet die commissie gunt?

Bonus 11: De Crypto Belastinggids!

Een onderwerp waar je niet liever bij stilstaat maar wel ontzettend belangrijk is. Helaas krijgt iedereen hiermee te maken die geld gaat verdienen met crypto: de belastingdienst!

Waar moet je nu precies mee rekening houden? Hoe moet jij je crypto verdiensten opgeven bij de belastingdienst? Niemand heeft zin in achteraf betalen en onnodige boetes (die voorkomen hadden kunnen worden). Check deze bonus voor alle informatie en scheelt je uiteindelijk een hoop gedoe!

De kosten van de Crypto Masterclass (+ 1.000 euro korting)

Ok, let’s talk business. Je hebt nu een goed idee gekregen wat je precies krijgt als je de crypto masterclass aanschaft. Het is dan alleen wel handig om de kosten te weten. Want ja, je krijgt er veel voor terug maar alles hangt natuurlijk ook af van de prijs.

Normaal gesproken kost de Crypto Masterclass €1.997,-! Maar wij weten een manier hoe jij van een korting van 1.000 euro kunt profiteren. We nemen je serieus niet in de maling. We gaan het je bewijzen! Hieronder zie je de prijs op de website van AllesOverCrypto.

Zie je, dit is geen marketing praatje. Nu weten wij uit ervaring dat als je eerst de gratis Bitcoin training volgt dat de eerste 10 deelnemers de mogelijkheid krijgen om de Crypto Masterclass met een korting van 1.000 euro mogen kopen. Oftewel je betaalt dan geen €1.997,00 maar €997.

TIP! Volg eerst de gratis Bitcoin training om een korting van €1.000 te krijgen op de cursus

Crypto Masterclass Review van cursisten en studenten

Als wij een cursus aanprijzen krijgen wij nog wel eens de kritiek dat wij hiervoor betaald worden of wat dan ook. Daarom willen wij ook graag een kijkje geven wat de ervaringen en reviews zijn van andere studenten die deze cursus hebben gevolgd.

Deze reviews en ervaringen van andere studenten over de Crypto Masterclass kan je ook zelf vinden op het objectieve platform Trustpilot. Trustpilot kan op geen enkele manier beïnvloed worden door de mensen van AllesOverCrypto. Het is een onafhankelijk platform die puur de reviews verzameld.

We kan AllesOverCrypto een reactie geven op een review. We laten even wat positieve reviews en ook wat negatieve reviews zien. Nogmaals je kunt ook zelf naar trustpilot.nl gaan om zelf een kijkje te nemen. Op het moment van schrijven hebben ze meer dan 1.000 reviews gehad met een gemiddelde van een 4.8/5 (uitstekend) ⭐⭐⭐⭐⭐

Hieronder volgen wat positieve reviews maar ook wat negatieve reviews. Nogmaals ga zelf even naar Trustpilot.nl mocht je meer reviews en ervaringen van andere studenten willen lezen.

Crypto Masterclass Review / Ervaringen

Hopelijk heb je een beetje een goed beeld gekregen middels onze Crypto Masterclass Review van AllesOverCrypto. We hebben getracht je zoveel mogelijk inzicht te geven in de cursus, bonussen, hoe je de korting kunt claimen en wat andere studenten van deze cursus vonden.

Wij zijn van mening dat dit een van de beste Crypto cursussen is van Nederland. Voor zowel een beginner als een expert is deze training van toegevoegde waarde. De cursus is enorm uitgebreid en alles wordt in Jip en Janneke taal uitgelegd zodat je het goed kunt volgen.

Bijkomend voordeel is dat de cursus constant up-to-date blijft. Bij veel andere cursussen betaal je een eenmalig bedrag en zal de cursus nooit ge-update worden. Of je betaalt een maandelijks bedrag maar dan zit je weer vast aan een abonnement. Bij Crypto Masterclass is dat niet het geval! Je krijgt levenslang toegang voor eenmalige prijs. Want naar ons idee een mega voordeel is.

Naast de cursus krijg je dus toegang tot de community. Onderschat een community niet. Vaak zijn mensen daar een beetje bang om in te mengen maar daar is een community juist voor. Stel je vragen, bemoei je met discussies en blijft leren en ontwikkelen. Alleen de community is al goud waard.

Mocht je het nu echt niks vinden binnen 14 dagen, dan kan je altijd je geld terugvragen. Je loopt dus eigenlijk geen risico!