Je hebt een Instagram Zakelijke pagina aangemaakt terwijl je ingelogd was met je persoonlijke instagram account of met Facebook. Het probleem is alleen; hoe kan je nu medewerkers of je partner toegang geven tot jouw Instagram Business pagina? Want de Instagram Pagina is aangemaakt terwijl je was ingelogd met je persoonlijke account… je hebt helemaal geen wachtwoord!

Deze vraag hadden wij niet alleen zelf maar krijgen wij ook regelmatig binnen. Hoe kan je nu andere gebruikers toegang geven tot je Instagram zakelijke pagina? Als je geen wachtwoord hebt, hoe kan je dan iemand een wachtwoord geven? En je wilt ook niet je persoonlijke wachtwoord geven, want dan hebben ze ook toegang tot je persoonlijke Facebook / Instagram profiel.

Instagram gebruiker toegang geven

Wees gerust, je hoeft echt niet je persoonlijke Facebook / Instagram wachtwoord te geven. Er zijn genoeg andere websites hoe je een account toevoegen in Instagram en hoe je een Facebook pagina kunt linken aan je Instagram account. Maar je kunt nergens vinden hoe je een wachtwoord kunt instellen voor een bestaand Instagram zakelijk account.

Instagram geeft je eigenlijk weinig opties voor op de desktop maar eigenlijk is dit best makkelijk op te lossen via je mobiel.

Instagram zakelijk account wachtwoord aanmaken

Ok, laten we kijken naar de website academie hack. Wij hebben het als volgt opgelost:

  1. Ga op je mobiel naar je browser in incognito modus (belangrijk!)
  2. Ga naar www.instagram.com op je mobiel (in incognito modus dus)
  3. Klik op “Vergeet wachtwoord”
  4. Vul de gebruikersnaam in van je Instagram zakelijke pagina en klik op “Verzenden”
  5. Je zult een email krijgen op het emailadres dat is ingevuld in je Instagram zakelijke pagina. Volg de instructies die in de mail staat om je wachtwoord te resetten.

Mocht je een foutmelding krijgen, sluit dan even de incognito modus helemaal af en probeer het opnieuw.

Dit heeft het voor ons opgelost na lang zoeken! Heeft het ook voor jou gewerkt? Laat het dan even weten in de comments. Dan weten we dat dit de moeite waard was om te delen.

Succes!