Aangezien je op deze pagina bent geland wil zeggen dat je op zoek bent naar een kortingscode van de Pinterest Mastery. Gelukkig hebben wij dan goed nieuws voor je want wij hebben er 1 gevonden! De kortingscode lijkt vandaag nog gewoon te werken dus mocht je de kortingscode willen gebruiken: wees er dan snel bij. Onze kortingscode geeft je een extra korting van maar liefst 300 euro!

Waar vandaag de dag iedereen adverteert via Facebook en Instagram is Pinterest echt nog een ‘goudmijn’. Weinig concurrentie, makkelijk te leren en veel goedkoper qua advertentiekosten dan Google en Facebook.

Let op! Thomas Mulder heeft via diverse kanalen laten weten dat er nog maar beperkte beschikbaarheid is voor nieuwe leden in Nederland en België. De verwachting is dat de cursus internationaal zal worden aangeboden en daarom minder mensen vanuit NL en BE zal worden toegelaten. Wees er dus snel bij.

Werkende Kortingscode Pinterest Mastery

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is de kortingscode nog steeds geldig en werkend. Als wij de social media kanalen van Thomas mogen geloven dan is het wel de vraag hoe lang dit het geval zal zijn. Thomas wil zich echt gaan focussen op het internationaal uitrollen van de cursus en zoveel mogelijk internationale leden aantrekken. Vergeet niet dat je op dit moment van de kortingscode gebruik kunt maken die je 300 euro korting geeft en daarbij krijg je levenslang toegang!🤑

TIP: om van deze kortingscode gebruik te kunnen maken, dien je eerst in incognito modus te gaan. Lees hieronder stap voor stap de uitleg hoe je dit eenvoudig kunt doen.

Hoe werkt de kortingscode voor Pinterest Mastery?

Ok, het goede nieuws is dus dat de kortingscode nog steeds werkt en je een extra korting geeft van maar liefst 300 euro.

Door gebruik te maken van de speciale kortingspagina en onze kortingscode krijg je een additionele 300 euro korting. Je betaalt dus geen 997 euro maar 697,90 euro! Een korting van maar liefst 30%.

Thomas heeft ervoor gekozen om maar tijdelijk de deuren open te gooien voor nieuwe leden (check de website maar; er staat toegang gesloten). Maar wij hebben een manier gevonden hoe je dus wel direct toegang kunt krijgen, een soort van geheime pagina 😊.

Om 100% er zeker van te zijn dat jij en van de korting gebruik kunt maken en dat je überhaupt toegang kunt krijgen moet je een paar simpele stappen doorlopen:

  1. Klik met je rechtermuisknop op deze link en kies “Link openen in incognitovensternaar” om zo naar de geheime kortingspagina te gaan en hiermee de kortingscode veld te activeren
  2. Klik op de link [Do you have a discount code]
  3. Vul de kortingscode in die tevoorschijn is gekomen achter de knop die je kunt vinden op deze pagina
  4. Geniet van de extra korting en krijg direct toegang!

Over Pinterest Mastery

Afgelopen jaar is het gekkenhuis geweest van aanbieders van nieuwe cursussen en hoe je een winstgevende webshop kunt bouwen. Eigenlijk al deze cursussen maken gebruik van het adverteren op Facebook en/of Google. Oftewel er is gigantische concurrentie en de advertentiekosten kunnen flink oplopen.

Daarnaast is Facebook streng en kan je al snel te maken krijgen met (onterechte) blokkades. Om helemaal gek van te worden. Vooral als je net lekker bezig bent kan in 1x de hele inkomensstroom stoppen.

Mocht jij hier ook helemaal gek van worden en het juist net even anders willen doen dan de rest? Dan is Pinterest adverteren de uitkomst. Het is bijna nog bizar te noemen dat er zo weinig mensen gebruik van maken.

✅ Pinterest is na Facebook en Instagram het grootste platform

✅ Makkelijk te leren en eenvoudig te begrijpen

✅ Veeeel goedkoper dan Facebook, Instagram en Google Ads

✅ Hogere winstmarges

✅ Minder concurrentie

Vragen? Stel ze gerust!

Waar het voor de een kleine investering is, is het voor de ander toch een hoop geld. Dat begrijpen wij maar al te goed. Mocht je dus twijfelen en nog meer informatie willen weten; stel gerust je vraag hieronder.

Ohja…. Je hebt wettelijk gezien altijd recht op de 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Dus mocht het toch niet voldoen aan je verwachtingen dan kan je gewoon je geld terug vragen.

Succes! 🚀