Als je op deze pagina bent gekomen dan is het duidelijk dat je gewoon op zoek bent naar een kortingscode voor de Cash Cow Academy. Goed nieuws! Die hebben wij dan ook voor je. Deze kortingscode lijkt vandaag nog gewoon te werken dus mocht je er nog gebruik van willen maken dan moet dat vandaag nog zeker lukken. Met onze kortingscode ‘websiteacademie200’ krijg je 200 euro extra korting!

Vandaag de dag heeft de Cash Cow Academy al een korting lopen en is de hoogste ooit (en zullen ze niet nog een keer geven). De Cash Cow Academy geeft vandaag maar liefst een korting van 85%! En het goede nieuws is, onze kortingscode werkt bovenop deze korting! Het is en blijft altijd onduidelijk hoe lang dit soort mega kortingen actief blijven. Als genoeg mensen zich hebben aangemeld dan kan de korting zomaar worden gestopt.

Mocht je dus twijfelen, wacht niet te lang want als deze korting eenmaal verlopen is, dan zal deze nooit meer terugkomen.

Werkende Kortingscode Cash Cow Academy

Zoals hierboven al aangegeven is deze kortingscode op dit moment nog steeds actief. Hoe lang deze nog te gebruiken is onduidelijk. Naar grote waarschijnlijkheid zal deze binnenkort offline worden gehaald en er geen nieuwe kortingscode beschikbaar worden gemaakt. Deze kortingscode geeft je 200 euro extra korting 🤑! Als je op de kortingscode hiernaast/hieronder klikt dan zal je direct naar de afrekenpagina gaan waar de kortingscode al voor je staat ingevuld met de 200 euro korting.

websiteacademie200

Hoe werkt de kortingscode voor de Cash Cow Academy?

Goed nieuws! De kortingscode werkt vandaag nog! Althans dat hebben wij vanochtend nog gecheckt en toen kreeg je gewoon nog 200 euro extra korting op de lopende korting.

Onze kortingscode ‘websiteacademie200’ werkt bovenop de lopende 85% korting! Oftewel je betaald nu geen 7.000 euro maar slechte 797 euro! 😍

Je zou dus normaal gezien zonder kortingen gewoon 7.000 euro betalen. Sterker nog, dat hebben sommige leden er ook gewoon voor betaald omdat het dat ook zeker waard is. Maar met de huidige korting + onze kortingscode krijg je nu meer dan 6.000 euro korting.

Ok, om er 100% zeker van te zijn dat jij wel van deze korting gebruik kan maken, moet je onderstaande stappen exact doorlopen:

  1. Ga via deze link om de speciale kortingspagina te activeren waar je de kortingscode ‘websiteacademie200’ kunt invullen
  2. Klik bij het afrekenen op de link “Heb je een kortingscode?” en vul de kortingscode ‘websiteacademie200’ in

Krijg een kado 🎁 ter waarde van 100 euro als bonus!

Je bent op deze pagina gekomen omdat je aan het overwegen bent of je de cursus Cash Cow Academy wilt kopen. We denken dat je inmiddels al redelijk wat informatie hebt verzameld om een beslissing te nemen.

Er zijn nu 2 keuzes:

  1. Je koopt de Cash Cow Academy Cursus en betaal geen 1.500 euro maar de ‘actieprijs’ van 997 euro (33% korting)
  2. Je koopt de Cash Cow Academy Cursus en betaal geen 1.500 euro maar de ‘actieprijs + onze kortingscode’ van 797 euro (47% korting)

Maar wij willen jou een 3e keuze aanbieden…

Wanneer jij besluit om de cursus Cash Cow Academy via onze link + kortingscode (websiteacademie200) af te sluiten en ons hiervan een bewijs te sturen, dan sturen krijg jij van ons een cadeau ter waarde van 100 euro! Hier hoef je verder niks voor te doen, die krijg je gewoon van ons.

Je kunt ook iemand anders zijn kortingscode gebruiken maar dan krijg je net zoveel korting maar niet het cadeau ter waarde van 100 euro. Wat het cadeau precies is houden wij nog even geheim maar beloven dat je niet teleurgesteld zult worden.

Win-win situatie voor beide partijen 🚀

Deze deal ga je nergens anders vinden…

Om dit cadeau ook daadwerkelijk te krijgen moet je ervoor zorgen dat als je de Cash Cow Academy cursus koopt dat je dat wel met onze kortingscode doet.

Alleen als je onze kortingscode krijgt dan zullen wij een kleine commissie ontvangen en ALLEEN dan kunnen wij jou het cadeau ter waarde van 100 euro toesturen.

Wij hebben een kopie van je aankoopbevestiging / factuur (de tijd / datum moet goed zichtbaar zijn) nodig om je aankoop te kunnen verifiëren. Stuur het bewijs naar info@websiteacademie.nl of stuur ons een DM op Instagram en wij zullen dan jou de bonus toesturen.

Om er 100% zeker van te zijn dat je deze bonus ook krijgt:

  1. Gebruik deze link https://www.websiteacademie.nl/go/cashcowacademy-korting200euro/ en de kortingscode staat automatisch ingevuld.
  2. Stuur een screenshot van je aankoop naar info@websiteacademie.nl of stuur ons een DM op Instagram.

LET OP: Om misbruik te voorkomen zullen wij je de bonus 14 dagen na aankoop pas opsturen zodat de niet-goed-geld-terug periode is verstreken.

Twijfels? Vragen? Stel ze gerust

Als je nog vragen hebt of gewoon nog twijfels en je wilt graag wat meer informatie willen ontvangen, stel ze dan gerust hieronder of stuur even een mail naar info@websiteacademie.nl. Aangezien wij zelf ook lid zijn kunnen wij als objectieve tussenpartij zo eerlijk mogelijk je vragen beantwoorden.

Mocht je al overtuigd zijn en besluit om lid te worden; laten we samen gaan knallen op YouTube!

Succes 💪