Voordat we naar de top 10 producten voor high ticket dropshipping gaan kijken is het goed om ons eerdere artikel te lezen over waar een goede niche voor high ticket dropshipping aan moet voldoen. Dit artikel kan je hier vinden (High Ticket Dropshipping) en gaat in op de algemene karakteristieken van een goede niche, het vinden van een leverancier en hoe je een website zelf kunt opzetten.

Laten we hieronder gaan kijken naar de top 10 High Ticket Dropshipping producten.

1. Biertap en luxere zelf bier brouwen pakketten

Een niche dat erg populair is op dit moment en voldet aan alle criteria van een goede high ticket dropshipping product is een eigen biertap en het zelf brouwen van bier (de wel wat luxere pakketten). Mensen zullen altijd bier blijven drinken (evergreen niche) en het zelf brouwen van bier is wat mensen erg leuk vinden om zelf te doen.

Een biertap is leuk om zelf te hebben als vrienden langskomen om een voetbalwedstrijd te komen kijken of gewoon komen chillen bij de BBQ. Er zijn heel veel verschillende biertaps te vinden (voor zowel thuis als voor de horeca). Ook het zelf brouwen van bier is in vele maten te krijgen.

2. Infarood sauna’s

Een niche dat erg populair is op dit moment en voldet aan alle criteria van een goede high ticket dropshipping product is een eigen biertap en het zelf brouwen van bier (de wel wat luxere pakketten). Mensen zullen altijd bier blijven drinken (evergreen niche) en het zelf brouwen van bier is wat mensen erg leuk vinden om zelf te doen.

Een biertap is leuk om zelf te hebben als vrienden langskomen om een voetbalwedstrijd te komen kijken of gewoon komen chillen bij de BBQ. Er zijn heel veel verschillende biertaps te vinden (voor zowel thuis als voor de horeca). Ook het zelf brouwen van bier is in vele maten te krijgen.

3. Stoomcabines

Als het over high ticket producten hebben dan mag stoomcabines niet ontbreken. Stoomcabines zijn duur! Mensen zijn gek op stoomcabines omdat het een meer relax gevoel geeft in hun eigen huis. Stoomcabines zijn erg groot wat er wel voor zorgt dat de verzendkosten hoog zijn, maar de marges zijn daarentegen ook erg hoog.

Dus wellicht kan het ook interessant zijn om de stoomcabines met gratis verzending aan te bieden en iets op je marge in te leveren. Maar goed, over het algemeen een goede high ticket niche en wij raden deze zeker aan. Misschien ook slim om deze niche iets breder te pakken omdat het zoekvolume wel wat laag zal liggen.

4. Elektrische sfeerhaarden

De volgende niche is de elektrische sfeerhaarden niche. Mensen houden nu eenmaal van gezelligheid en wat is er meer gezellig dan een vuurtje op de achtergrond? Tegenwoordig zijn de elektrische sfeerhaarden bijna niet meer te onderscheiden van echte haarden en zijn niet gevaarlijk qua hitte of rook.

Deze sfeerhaarden kunnen mensen niet alleen gebruiken in hun woonkamer, maar ook op hun slaapkamer, werkkamer en zelfs badkamer. Mensen houden nu eenmaal van sfeer en deze verkopen echt meer dan prima. Er is op dit product wel wat meer concurrent, hou daar rekening mee.

5. Massage stoelen

De volgende zijn de massages stoelen! Wellicht niet erg voor hand liggend maar als high ticket product voldoet de massage stoelen ook aan alle eisen. De massage stoelen zijn ook duur en makkelijk te kopen en installeren voor de kopers.

Wij raden je wel aan mocht je in deze niche stappen om ook dit te combineren met andere massage gerelateerde producten. De zoekvolume zelf op specifiek massage stoelen zal wat lager liggen en daarom goed te combineren met andere artikelen.

6. Golf simulators

Ook de volgende niche is misschien een verassende; Golf simulators. De sport Golf trekt aan in Nederland. Waar het vroegere een wat meer deftigere sport was, is het nu wat meer in trek bij jongeren. Hoe leuk zou het dan zijn om een kamer om te toveren in een Golf simulator.

Golf simulators zijn er ook in verschillende prijsklassen waar je goed mee kunt spelen op je website. Daarnaast zijn er veel pakketten mogelijkheden waardoor je goed een upsell kunt realiseren. De Golf swing is belangrijkste onderdeel van Golf en die moeten mensen dus oefenen.

7. Massage tafels

De volgende niche; massage tafels kan zowel aan consumenten als een zakelijke klanten worden verkocht. Massage tafels zijn er in verschillende maten te krijgen en je hebt ook zelfs elektrische modellen. Massage tafels zou je ook goed kunnen combineren met niche 5; Massage stoelen.

Leuke niche om mee te beginnen en je kunt er dus veel kanten mee op. Aangezien je massage stoelen in verschillende prijsklassen beschikbaar hebt, biedt het je veel mogelijkheden.

8. Wijnkoelkasten

Een van onze favorieten maar weet niet of dat komt omdat we van wijn houden of dat het product ook goed online verkoopt. Mensen houden van wijn en dat is echt de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Vooral het duurdere segment van wijn drinken heeft een vlucht genomen. Als je wijn goed wilt bewaren dan dien je dat te doen met de juiste temperatuur, oftewel een wijnkoelkast.

Aangezien het een sexy product is en goed online verkoopt heb je wel te maken met veel concurrentie. Hou hier dus wel rekening mee. Stuk lastiger om tussen de gevestigde orde te komen en wellicht niet de niche voor beginners.

9. Humidors

Ook al is het roken van een sigaret tegenwoordig steeds meer ‘not-done’ zijn er nog wel veel mensen die een sigaar roken. Het roken van een sigaar is een soort van uitstraling van mensen. Als mensen dan een sigaar roken dan roken ze ook de wel wat betere jongens. Om deze sigaren goed te bewaren dien je dat in een speciale kast te doen; de humidor.

Een goede high ticket product die goed online verkocht worden. Dit is typisch een product die je niet om de hoek kunt kopen en ook prima kunt verzenden. Het is een markt waar veel geld in omloop gaat en ook nog niet heel veel concurrentie heeft.

10. Sport tafels

De laatste niche die we bespreken in dit artikel zijn de sport tafels. Bij sport tafels kan je denken aan een tafeltennistafel, voetbaltafel, poker tafel, etc. Deze tafels zijn erg populair om thuis te hebben in een kamertje dat je toch niet gebruikt.

De marges op deze producten schijnen over het algemeen iets lager te liggen dan andere high ticket producten maar dat is ook weer een kwestie van de juiste leverancier vinden en goed onderhandelen. Leuke niche en zal online prima verkopen!

Zelf Starten met High Ticket Dropshipping?

Dit is onze top 10 van High Ticket Producten waarmee je direct mee kunt beginnen. Mocht je meer willen weten over High Ticket Dropshipping dan kunnen wij je verwijzen naar de High Ticket Dropship Academy van Joshua Kaats. De beste dropship cursus van Nederland. Lees hier onze High Ticket Droship Academy Review voor meer informatie.