De Dropship Academy Login scherm? Waar zit die? Hoe kan ik inloggen bij de dropship academy is al een vraag op zich. Als je gewoon naar de website gaat van de dropship academy dan kan je de login niet vinden.

Niet zo raar dus dat veel mensen zich afvragen hoe ze nu kunnen inloggen. Je zult wel even op Google gezocht hebben en op deze pagina zijn uitgekomen.

Aangezien wij precies hetzelfde hebben gedaan dachten wij hier maar even een artikel over te schrijven om mensen even verder op weg te helpen.

Let’s get started!

Dropship Academy Inloggen

Je kunt eigenlijk op 2 manieren inloggen bij de dropship academy.

  1. Via de URL: https://leden.dropshipacademy.nl/login
  2. Via de APP: The Huddle

1) Via een URL

Ga naar https://leden.dropshipacademy.nl/login en vul eerst email in en in de volgende stap je wachtwoord. Als het goed is heb je een email gehad met je inlog gegevens. Selecteer het vinkje onthouden en klik op de knop [inloggen]

Na het inloggen op de Dropship Academy zie je bovenin in de zwart balk naast Home ‘Ga naar de content’ staan. Klik daar op om met de content te starten.

2) Via een APP

Als je veel video’s volgt op je telefoon, dan kan het ook handig zijn om de app The Huddle te gebruiken. Dropship Academy zit bij de The Huddle aangesloten en kan je ook via die app de cursus volgen.

Als je nog meer cursussen hebt aangeschaft en zij zitten bij de The Huddle aangesloten dan zullen die er ook verschijnen.

Je kunt de app downloaden in de store van je telefoon. Inloggen kan met dezelfde gegeven die je hebt gehad via de mail van Joshua Kaats.

Na het inloggen op The Huddle zie je bovenaan allemaal icoontjes (afhankelijk hoeveel cursussen je hebt aangeschaft). Selecteer dropship academy en klik onderin op het educatieve hoedje. Je kunt nu starten met de content.

Geen inloggegevens?

Als je geen inloggegevens hebt maar je het wel graag zou willen dan moet je wel eerst de cursus van Joshua Kaats (dropship academy) aanschaffen.

Wij hebben een uitgebreide review geschreven en wellicht wil je die dan eerst even lezen. Lees gerust ons artikel “Dropship Academy Review” eerst en neem dan een beslissing. Er is nog een gratis training beschikbaar die je daar kunt vinden.

Als je overgaat tot aankoop, dan krijg je vanzelf een email met je inloggegevens. Je kunt daarna direct inloggen en starten met je business.