Joshua Kaats, 25 jaar en self-made miljonair. Wat begon met een webshop en het verkopen van product die rechtstreeks werd geleverd uit China naar de klanten is nu een community (familie zoals hij het zelf graag noemt) met een paar duizend leden.

Maar wie is toch die jongen met dat petje? Wie is toch dat ventje die in een dikke ferrari rijdt en in een dik huis woont? Hoe wist Joshua dit allemaal al te bereiken op zijn 25ste en welke weg heeft hij moeten belopen?

In dit artikel staat Joshua Kaats als jonge ondernemer centraal. Tevens kijken we hoe het zit met zijn Dropship Academy cursus in 2021? Een interessant persoon om te volgen en wij zijn de wereld van Joshua wat meer ingedoken. We hebben zijn Dropship Academy cursus gekocht en onderzocht.

Aangezien we zelf al redelijk wat jaren in de internet marketing wereld zitten zijn we wel benieuwd of deze cursus van Joshua Kaats wel echt zo goed is als iedereen zegt. Wij zullen in dit artikel je meer vertellen over Joshua Kaats, zijn vermogen en geven je een review / ervaringen over de Dropship Academy 4.0.

Joshua Kaats

Joshua Kaats (15 december 1995, leeftijd is nu 25 jaar) is een e-commerce ondernemer. Hij is vooral bekend geworden door zijn cursus Dropship Academy, dat is opgericht op 18-01-2019. Sindsdien geniet hij in Nederland vooral de reputatie van dropship koning en is hij bezig om zijn onderneming verder uit te bouwen.

Joshua groeide op in Nieuwegein (Utrecht) en zat op de Anna van Rijn Collega (Vmbo-TL) van 2009 tot en met 2013. Daarna is hij naar de MHBO Academie te MBO Utrecht gegaan en heeft die dat uiteindelijk in 2016 cum laude behaald.

Na deze studie is Joshua Commerciële Economie gaat studeren op de Hogeschool Utrecht. Hij liep onder andere stage bij de Beelen Groep B.V. en ProfessionalXS. In zijn studie tijd verdiende Joshua zo’n 500 euro per maand (bron: zijn youtube kanaal).

Tijdens zijn studie in 2016 begon Joshua een online personal-trainings platform (fitformation.nl). Op dit platform hielp hij mensen online om gespierder te worden en om af te vallen. Tijdens de zomer besloot Joshua om 6 weken te gaan backpakken en merkte hij dat reizen en passief geld verdienen echt het ultieme was. Een baan van 9-5 gaf hem geen goed gevoel en maakte een afspraak met zichzelf: hij gaf zichzelf 3 jaar de tijd om zijn studie af te maken en daarnaast proberen iets online op te zetten dat genoeg geld zou opleveren om ervan te kunnen leven. Uiteindelijk haalde Joshua dit doel binnen 3 maanden…

Joshua Kaats
Joshua KaatsEigenaar Dropship Academy
Geboren: 15 december 1995
Land: Nederland
Bekend van: Dropshipping
Eerste website van Joshua Kaats

De eerste website (fitformation) van Joshua Kaats

Joshua Kaats en de start van Dropshipping

Hoe het doel gehaald binnen 3 maanden? Met dropshipping! Joshua begon tijdens zijn studie commerciële economie ook met dropshipping. Toen hij merkte dat dit steeds beter ging lopen en hier de potentie van inzag stopte hij in 2017 met zijn studie. Op 28 juni 2018 plaatste Joshua zijn eerste video op YouTube. Hij verdiende toen zelf zo’n 20.000 euro per maand met dropshippen en focuste zich toen vooral op zijn eigen webshop en zijn mastermind groep.

De eerste YouTube video van Joshua Kaats

Mocht je het toch nog niet weten, laten we in het kort nog even benoemen wat dropshipping is. Eigenlijk is dropshipping niks meer of minder dan het doorplaatsen van de bestelling van de klant naar de leverancier.

De leverancier zal dan het product rechtstreeks leveren aan de klant. De klant betaalt aan jou de verkoopprijs (heeft het immers op jouw website gekocht) en jij betaalt dan daarna weer de leverancier op jouw beurt. De winst is dan de verkoopprijs – de kosten (prijs product + verzendkosten) die jij moet betalen aan de leverancier.

Dropship Academy

2018 stond dus echt in het teken van zijn eigen dropshipping websites en mastermind groep. Al snel merkte Joshua dat wat hij aan zijn mastermind groep aan het uitleggen was, dat dit ook op een grotere schaal zou kunnen door middel van een online cursus. Hij registreerde op 17-02-2018 met zijn fitformation email adres de dropshipacademy.nl.

In het jaar 2019 heeft Joshua het bedrijf officieel ingeschreven bij de KvK.

Datum van oprichting: 18-01-2019
Bedrijfsnaam: Dropship Academy BV
KvK-nummer: 73735884
Adres: Jan de Kuijerstraat 20
Postcode + Plaats: 3404GH in Ijsselstein

> Meer weten over Dropship Academy? Wij hebben hier een heel artikel over geschreven: Dropship Academy

Hieronder volgt een video van Joshua en Nicky Verhoeven. Nicky behaalde een omzet van 500.000 euro per maand en legt in deze video onder andere uit hoe hij dat heeft gedaan.

€500.000,- omzet p/maand door dropshipping

High Ticket Dropship Academy

Anderhalf jaar na de start van de Dropship Academy is Joshua Kaats samen met Sven Janssen de High Ticket Dropship Academy gestart. Op 03-07-2019 is het domeinnaam htdsa.nl geregistreerd en werd er gebouwd aan een online cursus omgeving van High Ticket Dropshipping producten.

In april 2021 zijn Sven en Joshua uit elkaar gegaan. Sven is uit de High Ticket Dropship Academy gestapt en Joshua heeft al zijn aandelen overgenomen. Sven gaat zich weer volledig richten op zijn eigen ecom business en daarom doen besluiten om eruit te stappen.

Op de High Ticket Dropship Academy leden heeft dit trouwens verder weinig impact omdat de coachings van Sven gewoon zijn overgenomen en dit is zelfs uitgebreid meer meer coaches.

> Meer weten over High Ticket Dropship Academy? Wij hebben deze cursus gekocht en een review over geschreven: High Ticket Dropship Academy Review

Hieronder volgt een video waar Joshua praat met Lisa Chiara. Lisa was gestart met de dropship academy maar is op een gegeven moment overgestapt naar de High Ticket Dropship Academy en maakt nu per maand zo’n 8.000 euro winst!

€8.000+ p/maand WINST met High Ticket Dropshipping?

Vermogen van Joshua Kaats

Waar veel mensen ook geinteresseerd in zijn is het vermogen van Joshua Kaats. Hij heeft laatst een dik huis gekocht (de dropship mansion zoals die het zelf noemt) en rijdt in een dikke ferrari. En natuurlijk laat hij dit allemaal zien op zijn eigen social media kanalen.

Natuurlijk is het ook een vorm van promotie en opvallen. Maar het is niet zo dat hij het niet kan betalen of dat die de ferrari gehuurd heeft. Hij koopt dit wel echt van zijn eigen verdiende geld. Jaloers of niet… hij heeft het gewoon verdiend met zijn business.

In een ander artikel zijn wij dieper ingegaan hoeveel Joshua Kaats precies verdient en wat onze inschatting is wat zijn vermogen is. Joshua verdiend zijn geld op een paar manier (die bij ons bekend zijn)

  • Dropshipping webshops
  • Dropship Academy (cursus)
  • High Ticket Dropship Academy
  • Vastgoed
  • Beleggingen / Crypto
  • Affiliate Marketing

Inkomen van Joshua Kaats met dropshipping

joshua kaats vermogen

Joshua heeft een zwak voor mooie auto’s

Als wij dan een inschatting/berekening maken dan denken wij het volgende

Met zijn dropship websites zal hij zo’n 6 miljoen per jaar omzetten met een winstmarge van 20% = 1.200.000 euro. Met de online cursussen (dropship academy en high ticket dropship academy) staat de teller nu op 5.090.000 euro.

Aan de hand van onze berekening is onze inschatting dat hij met vastgoed zo’n 35.000 euro per jaar krijgt qua huur inkomen. Op basis van zijn instagram stories schatten wij dat Joshua zo’n 500.000 euro belegd heeft in aandelen en crypto. Daarnaast krijgt hij ook nog zo’n 60.000 euro per jaar als Affiliate Marketing inkomsten alleen al van Shopify.

Check de gedetailleerde berekening in ons artikel: Hoeveel verdient Joshua Kaats nou eigenlijk?

Wij schatten aan de hand van deze berekening het vermogen van Joshua Kaats in op 6.885.000 euro.

Is Joshua Kaats een oplichter?

Niet zo gek dat mensen zich afvragen of Joshua Kaats een oplichter is. Dat mag en moet ook. Je moet niet zomaar iedereen blind vertrouwen. Gezonde kritische blik is juist goed. Doe je eigen onderzoek en stel gerust je vragen. Aan de hand hiervan kan je dan weer je eigen conclusies trekken. Hieronder volgt een voorbeeld van Youness die meer oppervlakkige kritiek geeft zonder onderbouwing. Daarbij ook de zeer goede reactie van Joshua.

Op 30 april 2020 plaatste Youness Ouaali op zijn YouTube kanaal een video over de Dropship Academy & Joshua Kaats en dat het pure oplichting zou zijn. Youness heeft vooral moeite met de manier hoe ze de cursus promoten.

Verder gaat Youness niet verder in op de inhoud van de cursus of op Joshua Kaats zelf. Het is ook een aanrader om even de reactie van Joshua Kaats te bekijken. Dit zet het allemaal weer even in het juiste perspectief.

Betichting van Joshua Kaats oplichter

De reactie van Joshua Kaats

Joshua Kaats Review

Je kunt veel vinden van Joshua Kaats en zijn cursus. Ja, in veel gevallen zijn er goedkopere cursussen te vinden. Ja, in veel gevallen kan je veel informatie al online vinden. Het gras is altijd groener bij de buren.

Maar als je 1 ding leert als je Joshua Kaats volgt dan is het wel het volgende; je bent de persoon waarmee jij omgaat. Oftewel; als je in een succesvolle community gaat zitten met gelijkgestemde en allemaal vol met motivitatie dan is de dropship academy dubbel en dwars zijn geld waard.

Natuurlijk is Joshua iemand die met geld smijt, maar dat deed die pas toen die wel al het geld had verdiend. Wij kennen weinig mensen die zoveel waarde blijven toevoegen aan hun cursus. Hij heeft het gewoon voor elkaar en daar kan je alleen maar respect voor hebben.

Het mooie is dat hij echt stap voor stap in zijn cursus laat zien hoe jij ook succes kunt hebben. En als de strategie wijzigt (bijv. door aanpassingen van advertentie netwerken) dan past hij dit aan en zorgt dat de cursus up-to-date blijft.

Joshua Kaats Reviews en Ervaringen van anderen

Laten we ook even kijken wat andere mensen / klanten van Joshua Kaats en zijn cursus vinden. Deze reviews zijn van Trustpilot en kan dus niet mee gesjoemeld zijn of wat dan ook.

Joshua Kaats Conclusie

Joshua Kaats heeft ondanks zijn leeftijd al heel wat bereikt. Wat een drijfveer en wat heeft die veel dingen slim aangepakt. Door zich te omringen met de juiste mensen en direct zelf met een coach te werken is het allemaal in een stroomversnelling geraakt.

Wij hopen oprecht dat Joshua ondanks zijn succes wel zo blijft doorgaan. Hij heeft een waanzinnige cursus neergezet en durft te blijven investeren in waarde. De dropship academy is daarom ook de beste dropship cursus van dit moment in Nederland. Geen twijfel over mogelijk.

Check anders even de gratis webinar die Joshua eens in de zoveel tijd geeft. Dat gaat niet via zijn social media kanalen maar gewoon via Webinarjam. Een absolute aanrader als je het ons vraagt. Je gaat een beetje proeven wat Joshua allemaal weet en hoe hij het doet.

Dropship Academy: Volg de GRATIS webinar

Twijfel je nog? Volg de gratis webinar en ontvang direct al gouden tips die je direct kunt gebruiken. Joshua laat zien welke tactiek hij gebruikt om een succesvolle Dropship business op te zetten. Speciaal voor websiteacademie.nl bezoekers is de webinar helemaal gratis.

Eindoordeel

Review Dropship Academy
Samengevat De Dropship Academy is wellicht wel de meest volledige en uitgebreide cursus die wij ooit hebben aangeschaft. Dropship Academy werkt met verschillende coaches die allemaal hun eigen expertise hebben. Wij werden weggeblazen door het aantal video’s, templates, coachings, bonussen en noem maar op. Dit is gewoon de beste dropshipping cursus van dit moment. Geen twijfel over mogelijk.
Review gegeven door Jeremy van Websiteacademie.nl
Beoordeling 9.5 (van de 10)
Website Ga naar Officiële Website

Vragen en/of opmerkingen

Tot slot; mocht je nog een vraag en/of opmerking hebben, gooi deze dan even in de comments hieronder. Hopelijk heb je een beter beeld gekregen van Joshua en wat die verder allemaal doet.

Mocht je zelf nog een leuk verhaal over Joshua hebben, of wellicht een ervaring willen delen, laat het ons dan ook weten. Dan voegen wij deze graag toe aan ons artikel.

Succes!