Als je kijkt naar je huidige leven wat voor cijfer zou je het dan geven? Ben je blij met je huidige baan? Heb je echt het gevoel dat je helemaal tot je recht komt en je alle vrijheid hebt die je zou moeten hebben?

De stap om voor jezelf te beginnen is natuurlijk groot. Je hebt eigenlijk geen idee waar je moet beginnen en ach, je kunt de huur / hypotheek betalen. En eigenlijk heb je toch helemaal geen tijd voor een eigen onderneming. Al klinkt het “werken waar en wanneer je wilt” wel echt heel aantrekkelijk…

Maar wat als…

High ticket dropship academy 2.0

Pohhh stel je eens voor

 • Een eigen online webshop die je vanuit huis en vanaf je eigen laptop helemaal kunt runnen

 • Meer geld verdienen dan je in je huidige baan doet

 • Werken waar je wilt en wanneer je wilt

 • Als je wilt werken ga je werken en als je niet wilt werken je niet gaat werken

 • Je de business voor het grootste gedeelte kunt automatiseren en maar een paar uur per dag hoeft te werken

Klinkt het to good to be true? Of dat je echt ‘geluk’ moet hebben als je dit moet lukken. Nee… het ontbreekt bij 99% van de mensen ook niet aan kennis.

Integendeel!

We leven in het jaar 2020! Het jaar dat offline bijna niks kan maar online nog alle vrijheid hebben. Dat is gewoon een keiharde feit. Mensen blijven hangen in hun 9-5 baan omdat het simpelweg het makkelijkste is om te blijven doen. Gewoon veilig. Wel roepen dat ze actie willen ondernemen maar de kansen niet pakken die op hun pad komen.

Dus eigenlijk blijven we met zijn allen liever zo doorgaan omdat het in onze comfort zone zit. Maar wat nou als wij jou de kans geven om het toch anders te doen? Een nieuwe kans… zou je deze dan pakken?

Highticket Dropshipping met Nederlandse leveranciers

Ja, dat lees je goed! Highticket dropshipping met Nederlandse leveranciers. Werkt het dropshippen uit het buitenland dan niet meer? Oh jazeker wel maar je moet alleen meer je best doen. Alleen sinds een paar jaar is de concurrentie gigantisch gestegen. Wat als je dat een paar jaar geleden al had kunnen starten, had je dat direct gedaan, toch?

Wat nu als een nieuwe kans zich voor gaat doen? Highticket dropshipment met Nederlandse leveranciers is nog erg nieuw gebied en ligt nog helemaal open.

Crisis of juist Kans?

Dankzij het toepassen van nieuwe technieken en strategieen zetten veel Highticket dropshippers meer dan 100.000 euro om per maand! Ga uit van een marge van gemiddeld 30% a 40% en doe de rekensom…

Deze nieuwe manier van dropshipment is een mooie nieuwe kans om nu juist vroeg in te stappen in dit nieuwe business model. Waar je wellicht dacht dat je ‘te laat’ was om het dropshipment model in relatie tot Aliexpress te gebruiken ben je er nu juist vroeg bij.

Stel je voor… dropshipment met Nederlandse leveranciers waardoor je producten ook nog eens de volgende dag bij de klant liggen. Oftewel geen klachten van klanten of gezeur met de buitenlandse leveranciers.

Misschien een cliche om te roepen maar in de tijden van crisis gaat de ecom branche door het DAK. Mensen gaan minder de deur uit en bestellen juist veel meer vanuit huis. Pak juist deze crisis aan om je kansen te grijpen.

Hoe kunnen wij je helpen…

Alle kennis wat wij hebben opgedaan over het verkopen van High Ticket Producten zijn gebundeld in 1 cursus; High Ticket Dropship Academy 2.0.

Hieronder zie je een sneak preview:

In de High Ticket Dropship Academy 2.0 krijg je toegang tot een A tot Z Blueprint die vele ondernemers gebruiken om hun online business duurzaam op te zetten en te schalen naar wel € 2.000,- winst per dag!

De High Ticket Dropship Academy 2.0 bestaat uit veel videocursussen in de vorm van een case-study. Je kijkt dus letterlijk over de shouder mee. Je krijgt te zien:

 • Hoe onze webshop eruit ziet en hoe je hiervan kunt leren

 • Welke producten wij verkopen en hoe we dat doen

 • Welke advertenties we hiervoor gebruiken en hoe je die stap voor stap kunt maken

 • Je gigantische marges kunt hebben op het verkopen van enkele producten

Met een paar simpele stappen kan je jouw high ticket dropshipping business opzetten. Je krijgt toegang tot meer dan 200 video’s en alle templates, cheatsheets die je allemaal gewoon mag kopieren zodat je snel van start kunt gaan.

Waar bestaat High Ticket Dropship Academy 2.0 uit

 • Een over de shouder videocursus (A tot en met Z stappenplan)

 • Toegang tot de grootste High Ticket Dropship community van NL en BE

 • Wekelijkse live coaching sessies

 • Uitleg over opzetten van Google Ads, Facebook en Instagram

 • Levenslange toegang!

 • Bizarre exclusieve bonussen!

High Ticket Dropship Academy 2.0 - korting

3.000 euro

Tijdelijk 50% korting

€ 1.497,-

Let op! Tijdelijke aanbieding.

100% Succesgarantie

Wij durven wel te zeggen dat als je alle stappen goed volgt en je geen sales na 90 dagen hebt? Dan krijg je de volledige investering terug! Je neemt eigenlijk geen risico.

succesgarantie

Bonus 1: De Succes formule (ter waarde van 1.000 euro)

Mindset! Daar draait het in De Succes Formule helemaal om. Want met een 10 euro mindset, ga je ook 10 euro omzetten. Maar wat als je groter gaat denken en een 100.000 euro mindset gaat hebben zodat ook jij zulke resultaten kunt gaan halen (ja, dat is mogelijk omdat je er dan in gaat geloven).

Waarom worden nu sommige mensen wel succesvol en waarom sommige niet? Spoiler alert; niet omdat ze ‘geluk’ hebben. We gaan je met simpele ‘mindhacks” jouw helpen om de basis te leggen om zelf succes te halen.

Bonus 2: Tony Robbins Platinum Partnership video’s (ter waarde van 1.000 euro)

Jaarlijkse betalen mensen 100.000 euro om een platinum partner te zijn van Tony Robbins. Met deze membership mag je naar zijn events en krijg je presentaties van de grootste ondernemers van de wereld. Deze mensen delen onschatbare informatie die je kunt toepassen op je bedrijf en privéleven.

Jij krijgt dus GRATIS toegang tot alle video’s en deze informatie krijg je normaal gezien alleen op de events van Tony Robbins. Alleen voor deze informatie is het de prijs al waard.

Bonus 3: Facebook Stap voor Stap Blueprint (ter waarde van 400 euro)

Weet je niks van Facebook Adverteren? No worries! Met de Facebook Ads Blueprint laten wij je zien hoe je een expert wordt in het adverteren op Facebook en Instagram.

Wij laten je al onze exacte strategieen zien waarom jij Facebook en Instagram letterlijk voor jou orders gaat binnen halen. Deze bonus bevat maar liefst 34 video’s waar zelfs de facebook advertenties van onze eigen high ticket stores worden getoond.

Bonus 4: Klantgeluk Blueprint (ter waarde van 400 euro)

Alles draait natuurlijk om de klanten. Met High Ticket Dropshipping is het nog belangrijker om een goede relatie te hebben met je klanten. Het is dus zaak om van je klanten, trouwe fans te maken.

Naast klantenbinding leren we je ook hoe je zelf een team kunt opbouwen en deze gedreven te krijgen om van je business een succesverhaal te maken. Met als bijkomend voordeel dat jij je weer kunt focussen om de dingen die je leuk vindt.

Alles bij elkaar kost dit normaal 5.800 euro maar alleen vandaag krijg je dit dus voor een prijs van 1.497 euro! Met deze prijs krijg je levenslang toegang zonder abonnement of wat dan ook.

Resultaten van Studenten

De High Ticket Dropship Academy heeft al veel succesverhalen helpen te creeren. Niet alleen in Nederland, maar ook in Belgie. Hieronder een paar resultaten van de studenten in de groep.

“€11.000+ in één maand tijd”

“€10.000+ in één week tijd”

“€1.000+ WINST met twee orders”

High Ticket Dropship Academy 2.0

 • Een over de shouder videocursus (A tot en met Z stappenplan)

 • Toegang tot de grootste High Ticket Dropship community van NL en BE

 • Wekelijkse live coaching sessies

 • Uitleg over opzetten van Google Ads, Facebook en Instagram

 • Levenslange toegang!

 • Bizarre exclusieve bonussen!

High Ticket Dropship Academy 2.0 - korting

3.000 euro

Tijdelijk 50% korting

€ 1.497,-