Het zoeken naar de juiste dropshipment leverancier kan soms een lastige maar ook tijdrovende klus zijn. Vandaar dat wij de dropshippers een beetje willen helpen om al wat leveranciers die bekend zijn met het dropshipment principe uit te lichten.

Kijk ook altijd zelf nog goed naar de voorwaarden van de leverancier. Het kan ook altijd de moeite zijn om zelf een afspraak te maken en echt even langs te gaan. Jij moet niet alleen hun overtuigen om met jou in zee te gaan, ze moeten ook jou overtuigen waarom jij hun producten moet verkopen.

Dropshipping dierenbenodigdheden

Let goed op de marges van het product en de kosten van de verzending. Vooral in de dierenbranche zijn de marges vaak wat lager en dien je hier dus wel scherp op te zijn. Niet alleen moet de leverancier er geld aan overhouden, ook jij!

Dieren dropshipping groothandels

Overzicht van dropship leveranciers in dierenbenodigdheden die beschikbaar zijn in Nederland. Deze leveranciers zijn al bekend met dropshipping en hebben vaak al speciale partnerprogramma’s.

  • Petdiscount.nl
  • Vandermeerrotterdam.nl
  • AKpets.com
  • Privatelabeldiervoeders.nl
  • Spangroothandel.nl
  • Rocoshondenvoeding.nl

Mocht je zelf nog een goede dropshipper in de dierenbenodigdheden weten, laat het dan hieronder in de comments weten. Of ben je toevallig zelf een dropship leverancier in de dierenbenodigdheden? Voel je vrij om te reageren en wij voegen je toe.

We willen samen met jullie de beste dropshipment leverancier lijst van 2020 maken. Mocht je dus een goede suggestie hebben, reageer dan even in de comments en zullen wij deze toevoegen. Als je zelf een bedrijf bent en je wilt graag in deze lijst komen; reageer dan ook gerust in de comments en dan voegen we je ook toe.

dropship academy cursus

Ontdek Hoe Je Een Succesvolle Dropshipping Business Opzet

Je krijgt toegang tot 100+ video’s met bijbehorende PDF’s, templates en cheatsheets die je 1-op-1 kunt kopiëren zodat je in een korte tijd je eerste online verkopen kunt maken.