In de loop van de jaren / maanden is dropshipping veranderd en daarom ook de Dropship Academy. Er zijn nieuwe BTW regels ingevoerd sinds 1 juli. Vanaf 1 juli is er geen btw-vrijstelling meer op producten tot 22 euro.

Vandaar dat Joshua Kaats de Dropship Academy 3.0 heeft geüpdate naar Dropship Academ 4.0. De Dropship strategieën van 2020 werken simpelweg niet meer. Je moet je blijven aanpassen en iedereen 1 stap voor proberen te blijven.

Wat gaan wij allemaal bespreken in dit artikel?

 • Dropshipping is veranderd
 • Dropship Academy upgrade van 3.0 en 4.0 en wat zit er in deze uitbreiding?
 • Dropship Academy Review + Review van anderen
 • De eindconclusie

Dropshipping landschap is gewijzigd

Dropshipping is een snelle business. Het gaat om het juiste (kwaliteit) product, de juiste leverancier, de juiste prijs, de beste levertijd, goede landspagina en de meest pakkende advertentie. Zomaar wat factoren die van invloed zijn op je dropship business. Als 1 van deze factoren al niet goed is, dan haalt een concurrent je in.

Afgelopen tijd zijn er nog meer factoren om de hoek komen kijken. Steeds meer mensen (klanten in dit geval) zijn bekend met dropshipping en vinden het een oneerlijke business. Vooral de dropship businesses die gebouwd zijn op het importeren van producten uit China. Daar komt nu ook de nieuwe BTW regel bij (geen btw-vrijstelling meer voor producten < 22 euro). Al met al vragen deze factoren nu om een aanpassing. Een upgrade zeg maar.

Weet je, ze hebben nog gelijk ook. Het was even leuk maar nu maakt het alleen maar de reputatie van dropshipping kapot. En met een normale dropshipping business is echt niks mis mee. Tijd om naar het volgende niveau te gaan met dropshipping.

Dropship Academy 3.0 naar 4.0

Joshua Kaats heeft deze omslag zelf ook zien gebeuren. Het ‘oude’ truckje werkte niet meer zo lekker als eerst. Veel concurrentie maar ook veel reputatie schade. Mensen begonnen het een beetje door te krijgen.

Joshua en zijn team hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan Dropship Academy 4.0 en hebben nieuwe technieken, case studies en onderdelen gemaakt. Het mooie van dit alles is; het is gewoon een upgrade voor de bestaande klanten en niet een nieuwe cursus die aangeschaft dient te worden.

De Dropship Academy 4.0 uitbreiding bestaat uit 5 modules, 47 lessen en 10 bijlagen. Dat is dus extra hé! Op alle bestaande modules, lessen en bijlagen.

Pre-Launch Dropship Academy 4.0: €500 KORTING

Voordat de Dropship Academy 4.0 officieel gelanceerd zal worden geeft Joshua de eerste 50 mensen toegang tot de pre-launch met meer dan €500 korting! Nog maar 4 plek beschikbaar...

Dropship Academy 4.0 Review

Onze ervaring met Dropship Academy is bovengemiddeld positief. Wij hebben zelf (als we dat mogen zeggen) best veel kennis van Online Marketing en E-commerce. Ondanks Joshua Kaats zijn leeftijd heeft die zijn cursus echt heel goed opgezet.

Wat wij echt pluspunten vinden van de Dropship Academy:

 • Meer dan 200 lessen die Joshua heeft gemaakt
 • De Facebook community die heel actief is
 • Het werken met coaches en hun eigen specialiteiten (de een is gespecialiseerd in ads en de ander weer in copywriting)
 • Coaching sessies met verschillende topics en niveau’s
 • Toegang tot de dropship agent van Dropship Academy
 • Toegang tot de Nederlandse dropship leverancier
 • Case studies die alles laten zien

Wij hebben nogal wat cursussen gevolgd maar Joshua heeft het serieus goed voor elkaar. Vooral het inzetten van coaches is een gouden zet. Zo is niemand afhankelijk van hem en hebben vaak de coaches ook meer verstand van de topic waar zij voor zijn aangenomen. Waren er maar meer cursussen die hetzelfde vragen die zoveel waarde geven.

Dropship Academy 4.0 reviews en ervaringen van anderen

Dropship Academy 4.0 Conclusie

Met de Dropship Academy 4.0 upgrade is het Joshua weer gelukt om voorop te lopen in het dropshipping landschap. Joshua blijft waarde toevoegen aan de Dropship Academy door middel van content en door de nieuwe opzet met coaches is het ook interessant om lid te blijven ook al heb je alle video’s bekeken.

Ondanks dat dit erg gericht is op dropshipping is het ook erg waardevol als je hier verder niks mee doet. Wij doen zelf niet (meer) aan dropshipping maar het blijft interessant om lid te blijven. Alle tips op SEO, SEA, Mindset, Social Media Ads en conversie gebied kan je ook inzetten voor je eigen ecommerce business bijvoorbeeld.

Al met al heeft Joshua het goed voor elkaar met zijn cursus en blijft ervoor zorgen dat alle klanten tevreden zijn. Hij durft zelfs bij het kopen van zijn cursus te claimen: geen resultaat = geld terug. Dan moet je wel zeker van je strategie zijn :-).

Dropship Academy: Volg de GRATIS webinar

Twijfel je nog? Volg de gratis webinar en ontvang direct al gouden tips die je direct kunt gebruiken. Joshua laat zien welke tactiek hij gebruikt om een succesvolle Dropship business op te zetten. Speciaal voor websiteacademie.nl bezoekers is de webinar helemaal gratis.

Eindoordeel

Review Dropship Academy 4.0
Samengevat De Dropship Academy 4.0 is een uitbreiding op de Drosphip Academy 3.0. Je krijgt 47 extra lessen + 10 bijlagen. Nieuwe strategieen, toegang tot een eigen dropship agent en Nederlandse leveranciers.
Review gegeven door Jeremy van Websiteacademie.nl
Voordelen
 • Prijs / Kwaliteit
 • Ongekende community
 • Coaches met hun eigen expertise
 • Cursussen waar je écht van leert
 • Meerdere coachings per week
 • Geen resultaat = geld terug
Nadelen
 • Vraagt om toewijding
 • In jezelf echt willen investeren
 • Opzeggen kan alleen per jaar
Beoordeling 9 (van de 10)
Website Ga naar Officiële Website

Vragen en/of Opmerkingen over Dropship Academy 4.0?

Zoals eerder vermeld zijn wij zelf ook lid van de Dropship Academy. Mocht je dus wat meer informatie willen ontvangen over hoe dingen werken, wat je precies krijgt of wat dan ook; laat het hieronder weten in de comments en wij hopen je zo snel mogelijk een antwoord te geven.

Succes!