Aangezien je op dit artikel bent gekomen wil je meer weten over Vasco Rouw. Vasco de man met de opvallende gele Lamborghini. Of wellicht hem je hem een keer gezien op TV bij het programma straatarm, steenrijk. Een man met een levensverhaal en heeft van helemaal niks iets weten te maken.

Ben je benieuwd naar zelfontwikkeling, dan zult de naam Vasco Rouw vaak horen vallen. We kennen persoon onder andere van The Millionaires Club. Toch is dit niet waar het voor Vasco allemaal mee is begonnen. Benieuwd naar het levensverhaal van Vasco Rouw? Je leest alles over deze self-made persoon in deze biografie.

the millionaires club vasco rouw

Wie is Vasco Rouw?

We kennen Vasco Rouw, geboren op 6 januari 1988 in Emmen, als de jonge zakenman die met zijn behaalde successen miljoenen euro´s heeft kunnen verdienen. De eerste stappen naar zijn succes heeft Rouw gezet toen hij als jonge tiener startte met de ontwikkeling van games.

Geboren ondernemer

Op dertienjarige leeftijd is Vasco begonnen met het ontwikkelen van spelletjes waarmee hij geld verdiende. Zijn ouders, niet geheel toevallig beiden ook ondernemer, hebben Vasco Rouw enorm gestimuleerd in het ondernemerschap en dat heeft geleid tot het bedrijf Vasco Games. Honderdduizenden mensen speelden de games die door de talentvolle Rouw, destijds nog een tiener, werden gemaakt.

Ondanks zijn grote verdiensten woonde Rouw door zijn jonge leeftijd nog gewoon bij zijn ouders en had hij weinig bedrijfskosten. Ondanks het ondernemerschap had hij veel vrije tijd. Op een gegeven moment bestond het leven van de jonge Rouw uit het ontwikkelen van games en feesten.

Een belangrijk kantelpunt in het leven van de Rouw was toen zijn toenmalige vriendin zwanger raakte. Ondanks hun nog korte relatie, besloten ze er samen vol voor te gaan. Vasco Rouw werd op zijn negentiende al jong vader. Om zijn jonge gezin te onderhouden heeft Rouw zich daarna volledig gestort op de groei van zijn bedrijf.

Groei van Vasco Rouw´s game bedrijf

Een van de ontwikkelingen van zijn bedrijf was een online Bingo spel. Zijn moeder speelde een dergelijk spel en Vasco Rouw besloot zich hierdoor te laten inspireren. Het spel bleek een schot in de roos. Op het hoogtepunt leverde dit spel bijna honderdduizend euro omzet per maand op. Aangezien het bedrijf nog steeds kleinschalig was, het personeel bestond alleen uit zijn ouders, bleef er een goede winst over.

Het deed het vermogen van Vasco Rouw in een gestaag tempo groeien. Het succes bleef niet onopgemerkt. Vasco kwam onder de radar van Justitie, want het Bingospel bleek te vallen onder de gokspelen. Ondanks dat het spel gebruik maakte van enkele mazen in de wet, leek het de jonge ondernemer verstandiger om een andere weg in te slaan.

Vasco had door het spel een riant spaarpotje op kunnen bouwen. Dit geld kon hij gebruiken om nieuwe games te ontwikkelen. Hij besloot zich te richten op flash games. Eenvoudige spelletjes, die je op een website kunt spelen. De spellen werden een succes, ze leverden hem een half miljoen per jaar op uit de advertentie-inkomsten. Hij besloot zijn bedrijf verder uit te bouwen en personeel in dienst te nemen.

In 2013 kon Vasco Rouw zijn succesvolle spellen verkopen en investeerde een groot bedrag in de ontwikkeling van mobiele games. De spellen waren erg populair. De games waren gratis, het verdienmodel zat in de advertentie-inkomsten en de in-game aankopen, voor bijvoorbeeld een andere avatar of extra attributen, door de spelers van het spel.

Op het hoogtepunt bracht Vasco Games zo´n zestig games per maand uit. Hij gebruikte steevast dezelfde aanpak. Door al succesvolle games van andere ontwikkelaars na te maken, maar kleine details te veranderen, kon hij de games in sneltrein vaart blijven uitbrengen.

Internationale groei

De mobiele games waren voor Vasco Games een enorm internationaal succes en het lag voor de hand om internationaal uit te breiden. Bepaalde bedrijfsactiviteiten werden verplaats naar landen als China en Argentinië. Een slimme zet, want hierdoor konden de personeelskosten worden verlaagd, terwijl de kwaliteit wel hetzelfde bleef. Uiteindelijk werkte slechts een kwart van het personeelsbestand van Vasco Games nog vanuit het hoofdkantoor in Emmen.

Vasco Games werkte veel samen met freelancers. Regelmatig leidden deze samenwerkingen niet tot het gewenste resultaat. De in het buitenland ingehuurde krachten kwamen afspraken niet na of bleken achteraf niet over de benodigde vaardigheden te beschikken.

Rouw besloot daarom ook in het buitenland kantoren te openen. De kantoren werden geleid door de freelancers waar Vasco Rouw wel goede ervaringen mee had opgedaan. Door deze managers een extra te motiveren met een bonus bij succes begon het bedrijf snel te groeien.

In 2017 ging het bedrijf door de magische grens heen van één miljard gedownloade spellen.

Keerzijde van Vasco Rouw´s succes

Het grote succes van zijn bedrijf had grote invloed op het leven van Vasco Rouw. Zijn honger naar succes bleek niet te stillen, waardoor hij steeds harder ging werken. De verhouding tussen werk en privé kwam in disbalans en zijn leven draaide op een zeker punt alleen nog maar om werk.

De lange werkdagen en zijn afwezigheid in het gezin zorgden ervoor dat hij en zijn partner, met wie hij inmiddels ook een tweede kind had gekregen, besloten een punt achter hun relatie te zetten.

Het uiteenvallen van zijn gezin, waar hij juist zo hard voor werkte, bleek een ware eyeopener voor Vasco Rouw. Omdat er iets moest veranderen, besloot hij het ontwikkelen van de spellen voortaan aan zijn medewerkers over te laten.

Zelf stak hij al zijn tijd in zijn eigen ontwikkeling. Hij leerde door zelfstudie hoe hij geld kon verdienen zonder daar veel tijd en energie in te moeten steken. Rouw besloot zijn geld te laten groeien door het te investeren in aandelen en vastgoed.

Investeringen in vastgoed en aandelen

Het opgebouwde vermogen van Vasco Rouw werd door hem geïnvesteerd in bijna veertig woningen in Emmen. Bovendien bouwde hij een solide aandelen portefeuille op.

Ook investeerde hij een deel van zijn vermogen in kleine bedrijven en ambitievolle ondernemers. Door zijn kapitaal te spreiden verkleinde Vasco Rouw het risico dat zijn investeringen niet zouden renderen.

Vasco Rouw Foundation

Op een bepaald moment vond Rouw dat hij iets terug wilde door voor de maatschappij. Rouw besloot dit te doen door het oprichten van een foundation, waarmee hij tienduizenden euro´s per jaar doneerde aan goede doelen in zijn omgeving.

Hij gaf bijvoorbeeld geld aan ernstig zieke kinderen, zodat deze een wens in vervulling konden laten gaan. Ook dacht hij na over het oprichten van een online platform waarop mensen konden stemmen over welke doelen gesteund moesten worden, maar ook zelf konden doneren.

Geen grote bekendheid

Vasco´s game imperium maakte jaarlijks een miljoenenwinst en ook het vermogen van Vasco Rouw was gegroeid tot zo´n drie miljoen euro. Ondanks al deze successen bleef Vasco toch relatief in de luwte.

Vasco en zijn bedrijf hadden geen landelijke bekendheid. Volgens Vasco is dit een gevolg van de manier waarop hij de spellen ontwikkelde. Door het voortborduren op al bestaande games trok hij relatief weinig aandacht. Opmerkelijk, want naar Nederlandse begrippen is het aantal van een miljard downloads fenomenaal te noemen.

The Millionaires Club

In het jaar 2019 ging Vasco Rouw de samenwerking aan met Boef. De laatstgenoemde heeft miljoenen euro´s verdient met rappen en vloggen. De twee zijn samen gestart met The Millionaires Club, als platform om hun strategieën voor het halen van succes te kunnen delen met andere potentieel succesvolle ondernemers.

The Millionaires Club vormt momenteel de belangrijkste activiteit van Vasco Rouw. Door online trainingen en events te combineren worden de leden klaargestoomd om succes te halen met hun ondernemingen. Doordat het lidmaatschap maar een kleine investering vraagt, kan iedereen dezelfde kansen krijgen om succesvol te worden.

Hieronder volgt een video van Vasco & Boef waarin zij zelf een korte introductie geven van wat je van The Millionaires Club mag verwachten.

Geïnteresseerd geraakt in The Millionaires Club en wil je er nog wat meer over weten? Wij zijn zelf ook lid van The Millionairs Club en in een ander artikel hebben wij een review geschreven en onze eerlijk mening gegeven. Hier kan je de The Millionairs Club Review van ons vinden.

Als je al helemaal klaar bent om van start te gaan met The Millionaires Club dan hebben wij ook wat moois voor jou; namelijk een kortingscode! Hieronder kan je de kortingscode vinden. Als je op de knop klikt dan zal de kortingscode vanzelf zichtbaar worden en is dan al gekopieerd. Deze kortingscode geeft je een extra 20% korting bovenop de lopende actie.

Werkende Kortingscode The Millionaires Club

Deze kortingscode is op dit moment nog steeds actief. Hoe lang deze nog te gebruiken is onduidelijk. Naar grote waarschijnlijkheid zal deze binnenkort offline worden gehaald en er geen nieuwe kortingscode beschikbaar worden gemaakt. Om van de korting gebruik te maken dien je een speciale kortingspagina te bezoeken. Deze kan je bezoeken door op de knop hiernaast / hieronder te klikken en de kortingscode die tevoorschijn komt in te voeren bij het afrekenen.

[spbcta_sc id=2]

Bij het klikken op de knop zal de kortingscode automatisch gekopieerd worden

Vasco Rouw wil zijn kennis delen

Vasco Rouw nog altijd maar een jonge dertiger, maar heeft successen kunnen boeken waar andere ondernemers vaak alleen maar van kunnen dromen. Vasco heeft in de loop van de jaren geleerd hoe je veel geld kunt verdienen, maar ook hoe je dat kunt doen door er zo weinig mogelijk tijd en energie in te hoeven investeren.

Zijn kennis opgedane kennis over het behalen van succes wil hij graag doorgeven aan anderen door middel van The Millionaires Club. Hieronder kan je een 5-tal video’s vinden die gewoon op zijn YouTube kanaal staan. Deze cursussen staan ook in de The Millionaires Club en kan je een idee krijgen welke kennis Vasco allemaal bereid is om te delen.

Officiële website The Millionaires Club

Mocht je meer informatie willen omtrent de The Millionaires Club dan is het ook de moeite waard om eens een kijkje te nemen op hun eigen website. Op de website krijg je een goede indruk van wat The Millionaires Club precies is, wat de kosten zijn en wat de ervaringen zijn van de andere deelnemers.

> Link naar website van The Millionaires Club