Misschien werk jij nog in loondienst en vind je dat allemaal gewoon prima of wellicht verdien je wel al je geld met je online business. Voor de volgende cursus maakt dat eigenlijk geen bal uit. Een manier om echt financieel vrij te worden is investeren. In dit artikel geven wij onze review over The Millionaires Club van Vasco Rouw en Boef.

In deze eerlijk review gaan wij niet alleen The Millionaires Club beoordelen maar we gaan ook een kijkje nemen aan de binnenkant. Zie het als een sneak preview. Deze kan je verderop in de video bekijken. Oh en verderop kan je een werkende kortingscode vinden 🙂

Het doen van investeringen klinkt misschien als een ver van je bed show maar eigenlijk is dat met deze cursus verleden tijd. De key tot succes is echt spreiding. Maar eigenlijk is alles dat in het leven, je moet niet all-in gaan op 1 paard. Deze hele cursus heeft dan ook als rode draad; spreiden van het vermogen.

Wat gaan we in deze The Millionaires Club Review bespreken:

 • Hoe wat zit er allemaal in The Millionaires Club?
 • Is de The Millionaires Club echt zo goed?
 • Hoeveel kost The Millionaires Club en is het zijn geld waard?
 • Tevens hebben wij nog een kleine verrassing aan het einde… 🎁
the millionaires club review

[spbcta_sc id=2]

Gebruik kortingscode voor 20% extra korting

The Millionaires Club Review Video

Ben je meer van het luisteren dan lezen? Check dan even deze video hieronder. In deze video geven wij een introductie tot de mensen achter het platform en wat je precies in het platform kunt vinden. Op het einde van de video delen wij onze eigen review en ervaringen met The Millionaires Club. Zeker even de moeite waard om te kijken!

Wie is Vasco Rouw?

Over het verhaal van Vasco Rouw kan een boek geschreven worden. Van een iemand die het niet al te nauw nam met de regeltjes tot multimiljonair. Van jongs af aan is Vasco al liever bezig met ondernemen dan met school. Hij begon met het maken van games en leerde zichzelf programmeren. Dit ging uiteindelijk allemaal zo goed dat hij mocht stoppen (in samenspraak met) school.

Hij nam het leven niet zo serieus en maakte online spelletjes en zat verder in de kroeg. Toen zijn toenmalige vriendin zwanger werd wilde Vasco het leven wel iets serieuzer aanpakken. Soms heb je zulke momenten in je leven nodig (niet specifiek zwanger worden) om net even dat stapje extra te maken. Vasco ging zich nog meer focussen op het maken van games.

Zijn moeder kwam op een gegeven moment met het idee om een bingo spel te maken. Want zijn moeder speelde vaak online bingo en veel mensen deden daar aan mee.

Het was een gat in de markt en Vasco verdiende binnen no-time 30k per maand.

the millionaires club vasco rouw

Vasco Games

Het online bingo spel was helaas niet van lange duur. Op een gegeven moment stond de kansspelautoriteit op de stoep en werd Vasco gesommeerd om te stoppen met het aanbieden van de online bingo. In plaats van teleurgesteld en verongelijkt in een hoekje te gaan zitten besloot Vasco een andere koers te gaan varen. Geen kansspelen meer maar gewoon simpele online spelletjes.

Dit was het begin van een masterzet. Het duurde niet lang voordat Vasco weer hetzelfde geld verdiende dan dat hij verdiende met de online bingo. Alleen nu veel meer geent op de lange termijn. Het waren simpele en dezelfde spelletjes maar elke keer met een andere doelgroep. Dus hetzelfde spel alleen dan in een politie thema of brandweer thema. Voor ieder wat wils. Op deze manier kon Vasco heel snel opschalen en weinig tijd kwijt zijn aan elke keer opnieuw een spel ontwikkelen.

Dit werd later uitgebreid met game apps. In totaal zijn de apps van Vasco meer dan 1 miljard keer gedownload! En de winst liep op naar ongeveer 1 miljoen per jaar. Werkelijk een wereld prestatie.

Vasco ging nog harder werken en werkte bijna dag en nacht. Een conseqeuntie hiervan was dat de relatie met zijn toenmalig vriendin op de klippen liep. Ook het bedrijf zelf kreeg een harde klap; door een wijziging in algoritme in de play store van Google halveerde de omzet van Vasco. Vasco werd gedwongen om bijna al zijn personeel te ontslaan en moest een andere weg in slaan…

Hoeveel verdient Vasco Rouw?

Een simpele rekensom die we kunnen maken is dat de The Millionaires Club pak hem beet voor het goedkoopste lidmaatschap 397 euro per jaar kost. Je hebt duurdere lidmaatschappen maar pakken voor het gemak even de goedkoopste. Als we dan gaan kijken naar hoeveel leden de The Millionaires Club heeft dan kijken we voor het gemak even in de Facebook groep waartoe je alleen wordt toegelaten als je lid bent en daar staat meer dan 4.200 leden.

Als we even grof rekenen dan is het 4200 leden x 397 euro = 1.667.400 euro op jaarbasis! Natuurlijk is dit niet alleen voor Vasco (en Boef) en moet hier ook het personeel van betaald worden en alle technische ondersteuning.

Naar eigen zeggen heeft Vasco een vermogen van pak hem beet 4,5 miljoen euro. Dit heeft die zelf een tijdje geleden bekend gemaakt. Hij heeft hiervan een groot deel vast staan in vastgoed en aandelen.

Het schijnt dat alleen al uit de huuropbrengst van al zijn panden Vasco al meer dan 20.000 euro netto binnen krijgt op maandelijkse basis. Maar dit is nog niet het einde; Vasco heeft als doel 100 miljoen euro!

Is Vasco Rouw betrouwbaar?

Vasco is geen onbekende in deze wereld. Heeft veel connecties en kent ook veel andere publieke figuren. Dat wil natuurlijk niks zeggen of die wel betrouwbaar is maar zegt aan de andere kant ook wel iets. Mensen zoals als Victor Mids en Mark Tigchelaar komen niet iets op zijn online platform iets vertellen als ze weten dat Vasco eigenlijk niet te vertrouwen is en mensen oplicht. Zij verbinden hun naam en reputatie hier ook aan.

Daarnaast zijn al zijn gegevens gewoon online te vinden. Zijn eigen bedrijf staat gewoon geregitreerd en kan je vinden in de Kamer van Koophandel. Je ziet dan ook welke andere bedrijven die dan in zijn bezit zijn.

Vasco kan je verder ook kennen van zijn deelname in het programma steenrijk en straatarm (even zelf zoeken op YouTube mocht je deze aflevering willen zien) en heeft onder andere in de Sprout en Financieel Dagblad gestaan.

Background Story Vasco (video)

Wie is Boef?

Boef, oftewel Sofiane Boussaadia, wie kent deze rapper niet tegenwoordig. Boef staat aan de top van de rapmuziek in Nederland. Maar wat veel mensen niet weten is dat Boef op veel meer vlakken actief is dan alleen maar rappen.

Vroeger zat Boef meer op het slechte pad dan het goede pad. Kwam ook vaak slecht in het nieuws. Wellicht kwam dit ook omdat de media al vaak een vooroordeel over hem had. Maar goed, of het nu allemaal helemaal klopte of niet, Boef besloot voor zichzelf om alleen nog maar goed in het nieuws te willen komen en is toen 180 graden gedraaid.

Naast rapper is Boef namelijk ook gewoon een zakenmaan. En ook Boef weet dat slecht nieuws niet altijd een positief effect kan hebben hierop. Boef zit namelijk verder in het vastgoed en aandelen (onder andere).

Aangezien Boef veel heeft mee gemaakt in zowel zijn persoonlijke leven als zakelijke leven is het super interessant om zijn visie hierover te horen. Wij geven toe; wij waren eerst ook sceptisch. Maar na het zien van de eerste video’s dan zie je meer dan alleen maar een rapper. Je ziet iemand die kennis heeft van zaken met een ijzersterke mindset.

Hoeveel verdient Boef?

We hebben hierboven een korte introductie gegeven van wie Boef precies is maar aangezien we het hebben over geld is het ook interessant om een indruk te krijgen hoeveel Boef eigenlijk qua inkomen binnenkrijgt. Het exacte bedrag weten we natuurlijk niet (en wellicht hij zelf ook niet) maar gaat een beetje om het idee.

Boef heeft meerdere inkomstenbronnen en waarvan de grootste nu zal zijn de muziek. Hij krijgt geld voor streams op Spotify, views op YouTube en alle muziek optredens. Tevens zijn er natuurlijk ook gewoon mensen die zijn muziek kopen online / in de winkels. En laten we als laatste niet vergeten de sponsordeals en geld dat hij krijgt van zijn platenlabel.

Voor Boef betaal je al snel zo’n 7.500 tot 12.500 euro voor een 30 minuten optreden. Als je dan 3 keer per week op het podium staat dan kan het flink gaan oplopen. In 2017 gaf Boef in een interview aan zo’n 80.000 euro per maand te verdienen. Wat neerkomt op een kleine miljoen op jaarbasis.

De schatting is dat Boef nu zo’n 200.000 euro per maand als inkomen heeft. Inmiddels heeft Boef ook geïnvesteerd in vastgoed en zal het de komende jaren alleen maar meer worden. Boef heeft zelf aangegeven ooit te willen stoppen met rappen en dan willen gaan leven van het passieve inkomen.

Background Story Boef (video)

Wat is The Millionaires Club?

Vasco en Boef zijn er beide van overtuigd dat als zij het kunnen, ook andere mensen dit kunnen bereiken. Zowel Vasco en Boef begonnen ook met niks en zie wat ze tot nu toe hebben opgebouwd. Of je nu jong bent of al wat ouder, dat maakt geen ene moer uit.

Op de website van de The Millionaires Club kan het nog onduidelijk zijn wat er nu precies allemaal in de training / cursus / online platform zit. Het is ook niet echt 1 duidelijk iets. Het is geen ecommerce training, geen dropship cursus, geen affiliate cursus of welke andere get rich quick methode dan ook.

The Millionaires Club is geen ‘get rich quick’ methode

Denk dat een online platform / community veel beter past bij de The Millionaires Club. Het is veel meer lange termijn gericht en dat met name op Mindset, Financiele controle en investeren / beleggen met oog op de toekomst.

Om je een beeld te geven wat er precies in The Millionaires Club zit hebben wij het voor je op een rijtje gezet:

 1. Online Cursussen
 2. Tools
 3. Live Online Sessies
 4. Events
 5. Community

Deze 5 elementen samen is The Millionaires Club. Hieronder zullen wij alle facetten met je doorlopen en bespreken.

20% extra korting bovenop lopende actiekorting

Maar liefst 55% korting in totaal! Niet goed, geld terug garantie

[spbcta_sc id=2]

Bij het klikken op de knop zal de kortingscode automatisch gekopieerd worden

Online Cursussen

Een belangrijk onderdeel van The Millionaires Club zijn de online cursussen. Deze kan je op eigen snelheid volgen. Je hebt in totaal voor 905 minuten aan video materiaal verdeeld over 37 sessies. Deze sessies worden niet alleen gegeven voor Vasco en Boef, maar ook door externe sprekers.

Een van de grootste en bekendste ondernemers is de one and only Tony Robbins. Om in de mastermind groep van Tony Robbins te zitten dien je 100.000 euro per jaar te betalen. Ja, je leest het goed, per jaar! Goede informatie is onbetaalbaar en Vasco heeft echt stappen gezet door deze investering in zichzelf. Gelukkig voor ons heeft hij alle informatie die hij heeft opgedaan ook verwerkt in de cursus.

Module: Mindset

Zonder goede mindset ben je nergens. Je kunt nog wel zoveel kennis in huis hebben, als je niet over de juiste mindset en mentaliteit bezit, dan kan je het ook niet omzetten in wilskracht en doorzettingsvermogen. Want elke reis die je zult maken, daar zal je te maken krijgen met obstakels. En deze obstakels dien jij te overwinnen.

De Mindset module van The Millionaires Club is opgedeeld in weken. In totaal 7 weken waarbij het de bedoeling is dat je elke dag 1 sessie beluisterd. Dit is aanbevolen! Je mag natuurlijk wel meer sessies op 1 dag luisteren maar vaak zijn het ook sessies die je even moet laten landen en daarom beter om er maar 1 per dag te doen.

Mindset – Week 1

170 min | 6 sessies

In de eerste week is het vooral kennismaken. Zo zullen Sofiane & Vasco zichzelf voorstellen en waarom een goede mindset belangrijk is. Daarnaast zal er verder in gegaan worden op wat is een Mindset eigenlijk.

In de week 1 maak je ook direct kennis met de opzet van de cursus. Het is niet simpelweg even een video kijken maar het is ook echt mee doen. Ze verwachten ook dat je opdrachten maakt en opslaat. Bijvoorbeeld met de doelstellingen workshop; je dient je doelstellingen op te schrijven en uit te printen.

Mindset – Week 1

Mindset – Week 2

105 min | 5 sessies

In de tweede week maak je direct kennis met een externe spreker. Dit is Mark Tigchelaar van het boek Focus. Mark leert je hoe je ook focus kunt houden met werk en op je doelstellingen. Daarnaast ook belangrijk om die constante energie vast te kunnen houden. Wij vonden dit erg interessante video’s.

Hieronder een video van Vasco en Mark Tigchelaar over Focus. Hieronder kan je een idee krijgen wat je in de cursus te horen krijgt (alleen dan veel gedetailleerder) en de kennis van beide heren.

Mindset – Week 3

115 min | 4 sessies

In week drie krijg je informatie over het behouden van je momentum. Vaak zal je merken dat in je derde week je het momentum een beetje gaat verliezen en dat probeert The Millionaires Club met deze video’s tegen te gaan. Victor Mids geeft ook interessante lezingen over de trias van succes!

Mindset – Week 4

110 min | 4 sessies

In week 4 zal je aftrappen met het verhaal “op weg naar olympisch goud” van Kjeld Nuis. Super interessant om te horen hoe Kjeld het heeft doorgezet op jonge leeftijd naar olympisch goud medaille winnaar. Wist jij dat Kjeld vroeger niet altijd de beste was? Consistentie, doorzettingsvermogen en de absolute wil hebben hem gebracht naar de gouden plak.

Mindset – Week 5

150 min | 5 sessies

In de 5e week zal Sofiane je meer uitleg geven over de tools die beschikbaar zijn in The Millionaires Cub. Dit zijn vooral de tools die met mindset te maken hebben. Denk aan de Not to-do list, 7 levels deep en de wheels of life. Als deze tools moeten je meer bewust maken van waar je precies mee bezig bent en hoe je dit kunt veranderen (indien nodig).

Hieronder volgt een uitleg van de tool Not to-do list. Hierdoor krijg je een indruk van hoe de tool werkt en waarvoor je dit moet gaan gebruiken.

Mindset – Week 6

100 min | 7 sessies

Week 6 begint met een lezing van Abel Tamata (ex-profvoetballer). In deze week gaat Abel in op de 7 eigenschappen van effectief leiderschap van Stephen R. Covey. In elke sessie zal Abel 1 eigenschap behandelen.

Mindset – Week 7

155 min | 6 sessies

In de laatste week van de Mindset sessies gaan Eef en Vasco in op de 3 G’s; Gedachten, Gevoelens en Gedrag. Je moet ervoor zorgen dat alles in balans is zodat je optimaal kunt presteren. Als bijv het thuis met je relatie niet goed zit, dan zal dit invloed hebben op je als persoon. Eef en Vasco gaan hier samen dieper op in.

Module: Het financiële huishoudboekje

245 min | 11 sessies

Het klinkt misschien saai maar geloof ons; dat is het allerminst. Ook als je al denkt dat jij je financiële zaken op orde hebt, dan is dit nog een super interessante module. Deze module wordt gepresenteerd door Eef van Opdorp.

Eef is bekend van de RTL programma’s Uitstel van Executie en Hoeveel ben je waard. In het dagelijkse leven is Eef een ‘money coach’ en misschien we de allerbeste van Nederland. Eef is een ware expert op het gebied van geldzaken. Hoe weer grip krijgt op je financiële huishouden en hoe je weer de balans kunt terug vinden. Eef focust zich in de sessies vooral op dingen die je WEL moet doen en minder op wat je NIET moet doen.

 1. Het financiële brein
 2. Financiële optimalisatie
 3. Kosten omlaag brengen verhoogd je inkomen
 4. Jouw relatie met geld…
 5. Wanneer is het genoeg
 6. Piramide van Maslow
 7. Naieveling & Slachtoffer
 8. Krijger en & Martelaar
 9. Dwaas & Creator
 10. Tiran & Magier
 11. Recap
Module - Het financiële huishoudboekje

Module: De weg naar financiële vrijheid

In de vorige twee modules hebben we alles geleerd over mindset en het financiële huishoudboekje. We zijn nu helemaal klaar voor de volgende stap; de weg naar financiële vrijheid. In deze module neemt Vasco je aan de hand om je stap voor stap de weg naar financiële vrijheid te zetten.

Deze module is opgeknipt in 4 onderwerpen. Alleen de vastgoed cursus kan je alleen bekijken als je een Daimond lidmaatschap hebt.

 1. Fundamentals
 2. Vastgoed (voor Daimond lidmaatschap)
 3. Beleggen
 4. Crypto

Fundamentals

225 min | 9 sessies

In sessies van Fundamentals zal Vasco je precies uitleggen hoe je het beste kunt starten op weg naar financiële vrijheid. Hij gaat opdrachten met je doen die hij ook heeft moeten doen op de events bij Tony Robbins. Op deze manier ga je anders kijken naar geld en ga je zelfs anders om met je geld. Daarnaast legt Vasco wat dingen die je moet weten voordat je aan de slag gaat om je vermogen uit te breiden. Denk hieraan bij Compounding Interest, Asset Allocation en Beleggen.

Hieronder kan je ‘gratis’ 1 sessie volgen die je ook onder Fundamentels in de cursus “De weg naar financiële vrijheid” kunt vinden. Dit is sessie 1.9 Beleggen – Hoe laat je geld voor je werken?

Vastgoed

135 min | 5 sessies

In de vastgoed sessies zal Vasco je uitleggen wanneer het interessant is om te investeren in vastgoed. Hij neemt verschillende financieringsmogelijkheden onder de loep en laat zien hoe je een beleggingsobject kunt vinden. Denk eraan; deze sessies zijn alleen toegankelijk als je een Daimond lidmaatschap hebt.

Hieronder volgt een video die je niet in de cursus zal vinden maar die je wel een idee geeft van welke informatie Vasco allemaal zal delen over het investeren in vastgoed.

Beleggen

135 min | 6 sessies

In deze 6 sessies die bij elkaar 135 minuten duren legt Vasco je uit wat Beleggen is en de verschillende manieren van beleggen. Spreiding is key en dus super belangrijk dat je niet alles op 1 paard gaat wedden. Vasco laat echt zien waarin hij belegt heeft en hoe jij dit zelf ook kunt gaan doen.

Onderstaande video zal je ook niet 1 op 1 terug vinden in de cursus. In de cursus zal Vasco dieper ingaan op de verschillende facetten die hij in deze video aanstipt. Vasco legt in onderstaande video uit hoe jij kunt starten met beleggen en welke strategieen je kunt gebruiken.

Crypto

110 min | 10 sessies

Deze 10 sessies zijn als laatst toegevoegd aan de The Millionaires Club. De Bitcoin heeft bij het schrijven van deze tekst zijn all-time record behaald en dus super interessant om wat meer te weten te komen over crypto. Voor deze sessies heeft Vasco aan Michaël van de Poppe gevraagd (bekend van cryptomichnl) om hier meer uitleg over te geven en hoe ook jij kunt starten in de crypto wereld.

Tools

Het mooie aan het platform van The Millionaires Club is dat je niet alleen moet luisteren maar het ook echt zelf moet doen. Het hele principe gaat er namelijk om dat jij een Millionaires mindset gaat krijgen. Waardoor je doelstellingen moet gaan bepalen en jezelf hieraan moet gaan houden. Hieronder volgt een hele lijst van tools die je tot je beschikking krijgt als je lid gaat worden van The Millionaires Club.

Vermogen

Met de vermogens tool kan je eigen vermogen uitrekenen en de groei daarvan vastleggen. Om te beginnen dien je al je bezittingen, schulden en periode in te vullen.

Denk bij bezittingen aan eigen geld, woonhuis, beleggingsvastgoed, aandelen en overige bezittingen. Bij schulden moet je denken aan geldschuld (persoonlijke leningen), hypotheek, beleggingsvastgoed hypotheek, studieschuld en overige schulden. In de laatste stap dien je de maand op te geven van de ingevulde gegevens.

Nu je alles ingevuld hebt, kan je eigen vermogen gaan monitoren over de maanden heen. Dit geeft je inzicht hoe je vermogen groeit of daalt. Op deze manier kan je zien waar het wel en niet goed. Het moet een spel worden om het allemaal te verbeteren en deze tool kan je daarbij helpen en inzicht geven.

Doelstellingen

Deze tool dien je gaandeweg al in te vullen bij het volgen van de mindset cursus. Het is een van de favoriete tools van Vasco zelf. Het serieus invullen van deze tool gaat ervoor zorgen dat je gaat visualiseren wat je wilt gaan bereiken.

Het doel van deze tool is dat je zonder het stellen van heldere doelen je maar wat gaat aanrommelen. Je hebt iets nodig om naar uit te kijken en hierdoor ga je gerichter te werk. Je bent automatisch meer bereid om meer te geven om je doelen te bereiken.

Financiële planning

Met deze tool kan je exact gaan uitrekenen wanneer je financieel onafhankelijk gaat worden. Dat wil zeggen dat je kan leven vanuit de inkomsten die gegenereerd worden door middel van je investeringen.

In deze tool moet je 4 stappen doorlopen om uiteindelijk te kunnen bepalen wanneer jij financieel onafhankelijk bent.

In stap 1 dien je start situatie in te vullen. Denk hierbij aan leeftijd, je salaris, jaarlijkse groei salaris, je huidige investeringen en verwachte groei daarvan.

Stap 2 staat in het teken van wanneer je financieel veilig bent. Je dient 5 fundamentals in te vullen die nodig zijn om een berekening te kunnen maken wanneer je financieel veilig bent. De 5 fundamentals die je dient in te vullen zijn; huur/hypotheek, verbruik gas/licht, huishoudelijke uitgaven, vervoer en verzekeringen. Dit zijn als het ware de basiskosten die je nodig hebt om te kunnen leven.

Bij stap 3 dien je huidige uitgaven van je lifestyle in kaart te brengen. Waar het in stap 2 dus ging over de basiskosten zijn in stap 3 het meer de kosten die betrekking hebben op hoe je leeft. Dus hoeveel geld geef je uit aan kleding, entertainment en andere luxe activiteiten/zaken.

In de 4e en laatste stap gaat het over wanneer jouw investeringen genoeg inkomen opleveren. Dit wil zeggen hoe jouw ideale leven eruit ziet, jouw ideale lifestyle. Aan de hand van de doelstellingen die je hebt opgegeven vul je hier in hoeveel geld dat per maand moet kosten. Als je bijvoorbeeld een Ferrari wilt rijden, dan zal dat ongeveer 3000 euro per maand kosten (als voorbeeld).

Als je klaar bent dan rolt er een vermogensplan uit de tool. Je kunt dus nu precies zien wat je huidige situatie is en hoeveel vermogen je nodig hebt om financieel onafhankelijk te zijn. Aan de hand van de verloop tabel kan je zien op welke leeftijd jij financieel veilig, financieel gezond, financieel onafhankelijk en financieel vrij bent als je investering rendeert zoals jij hebt aangegeven.

Not-To-Do List

Een “Not-To-Do list” is belangrijker dan je “To-Do list”. Met behulp van deze tool ga je erachter komen waar jij GEEN tijd aan moet voldoen en verder helpt het jou om taken te gaan automatiseren, delegeren of zelfs te elimineren. Hierdoor krijg je meer tijd en focus voor de belangrijkere zaken.

Welke taken / dingen spendeer jij veel tijd aan die jouw ontwikkeling, inkomen, kennis, balans of betere toekomst in de weg staan? Neem als voorbeeld het schoonmaken van je huis. Een schoonmaker inhuren kost je ongeveer 15 euro per uur. Als jij zelf 1 uur kan knallen is het dan die 15 euro waard?

Deze tool kan je alle bezigheden noteren en de status ervan noteren. Hierdoor raak je meer bewust van de zaken waar je allemaal tijd aan besteed en wellicht dat je deze kunt delegeren of automatiseren. Bewustzijn is key.

7 Levels Deep

De 7 Levels Deep oefening kan je gebruiken om te bepalen wat echt jou drijfveer is om succes te behalen in het leven. Elk niveau / level is een vraag die je telkens beantwoord. Dit is een van de moeilijkste oefeningen van The Millionairs Club.

Het is de bedoeling dat je dieper gaat in jezelf zodat je erachter komt waarvoor je eigenlijk echt iets doet en wat je echte drijfveer is. Het je meer bewust maken van het proces wat belangrijk is in jouw leven.

Wheel of Life

In deze tool dien je je leven te verdelen in 7 categorieën: Carrière, Gezondheid, Emotioneel, Financieel, Relaties, Contributie en Me-Time. Elke categorie dien je een score te geven tussen de 0% en 100%, waarbij 100% het punt is waar je wilt zijn in het leven.

Als je dat allemaal hebt ingevuld voor jezelf. Dan krijg je daarna de “Wheel of Life” te zien en krijg je in 1 oogopslag te zien waar het goed en waar het minder goed gaat. Dit kan je houvast geven om je op bepaalde aspecten meer te focussen.

Vastgoed Berekening

Met deze tool kan je het rendement uitrekenen van een vastgoed investering. Vasco raadt het je aan om dit altijd te doen voor elke investering. Het is raadzaam om dit voor meerdere scenario’s te gebruiken en uit te rekenen.

Om de vastgoed berekening te kunnen doen dien je weer 3 zaken in te vullen. Dat zijn de gegevens van het project, de financiering en de kosten.

Bij de eerste stap vul je in wat de aankoopprijs is, de verbouwkosten, overdrachtsbelasting, notaris kosten, huur per maand, service kosten, huur indexering en aantal objecten.

Bij de tweede stap vul je de gegevens in van de financiering. Het is vaak verstandig om een financiering aan te vragen want hierdoor heb je vaak een veel hoger rendement op je eigen investering. Je vult de % van de financiering in van de bank, de rente van de bank, de aflos periode en de commissie (indien het geval).

In de derde en laatste stap vul je de kosten in van de investering. In principe heeft elke investering een vorm van kosten. In deze stap vul je de onderhoudskosten in, vaste lasten, VVE kosten, verzekering, belastingen en leegstand %.

Als je alles hebt ingevuld dan krijg je een totaal overzicht van alles wat je hebt ingevuld. Maar daarnaast krijg je ook een projectoverzicht per jaar uitgesplitst. Je ziet dan precies wat de verwachte omzet, kosten en winst is per jaar.

Als je meerdere objecten toegevoegd dan kan je deze objecten ook met elkaar vergelijken. Zo kan je dan gelijk zien welk object jou een hoger rendement kan geven.

Asset Allocation

Met de Asset Allocation tool kan je eenvoudig je vermogen her balanceren. Vasco adviseert elke maand je asset allocation te verbeteren. Door percentages op pijl te houden verkoop je automatisch op het hoogste punt en koop je automatisch laag in.

In deze tool dien je al je investeringen in te voeren. Van aandelen tot vastgoed tot en met je crypto investeringen. Je geeft tevens aan wat je doel is om te bezitten per asset. Op deze manier krijg je ook een actielijst te zien om te her balanceren zodat je weer op je doel zit.

Investering Tools

Met deze tool kun je jezelf evalueren of je een investering wel of niet moet maken. Je dient op 11 vragen een antwoord te geven die betrekking hebben op je investering. Voorbeelden van vragen zijn:

 • Wat zijn de risico’s van de investering?
 • Hoeveel verwacht je te verdienen?
 • Wat kost het om deze investering te kopen, behouden en te verkopen?

Indien je op alle vragen een antwoord heb gegeven dan krijg je nog een soort van laatste check of je echt goed voelt bij deze investering en je dient een inschatting te maken van het risico.

Als je dit allemaal naar waarheid hebt ingevuld (je houdt anders alleen maar jezelf voor de gek). Dan zal je een soort van uitslag krijgen. We schrijven een soort van omdat het wel altijd je eigen keuze zal blijven of je de investering wilt maken.

Vasco’s Aandelen Mandje

In deze tool deelt Vasco de aandelen waarvan experts denken dat ze gaan groeien. Deze bronnen zijn vaak alleen toegankelijk voor professionele beleggers. Zo heeft Vasco een abonnement voor ongeveer 10.000 euro per jaar een Stock Picking Services waar hij wekelijks updates van krijgt. En deze updates en ervaringen deelt hij dan weer via deze tool met de leden van The Millionaires Club.

Het is natuurlijk geen garantie voor succes. Je blijft verantwoordelijk voor je eigen handelen en aankopen. Vasco wil wel graag de informatie delen maar wil niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele verliezen. Wat wij maar al te goed begrijpen.

Er zijn 4 verschillende categorieën waar jij je kunt laten inspireren om zo aandelen te vinden die jou wellicht aanspreken om te kopen. Doe altijd zelf nog research naar het aandeel voordat je tot koop overgaat. De 4 categorieën zijn ETF’s, Marathon Stocks, The Disruptors en The Innovators.

The Millionaires Club Review + Sneak Preview

Hieronder een video die wij hebben gemaakt. Hier krijg je ook een sneak preview van de The Millionaires Club aan de binnenkant. Altijd leuk om even te zien hoe het ervan binnen uitziet natuurlijk.

Impressie The Millionaires Club Events

Een online cursus / community is natuurlijk leuk maar elkaar in het echt ontmoeten is veel leuker en waardevoller. Daarom organiseert de TMC 1 en soms wel 2x per jaar een event waar je heen kunt. Hiervoor vragen ze wel een soort van onkostenvergoeding voor de locatie huur, hapjes en drankjes.

Tijdens deze events komen er vaak gastsprekers hun verhaal doen. Dit kan gaan over mindset of over beleggen/aandelen. Het is maar net wie er komt en wat de informatie is die ze willen delen. De gastsprekers worden wel geselecteerd die goed aansluiten bij de TMC leden.

Hieronder twee video’s waar je een impressie kunt krijgen hoe het er bij de vorige events aan toe ging.

Praktische informatie

Even genoeg over Vasco, Boef en wat de The Millionaires Club precies inhoudt. Laten we even kijken naar de meer praktische zaken. Wat is de prijs? Wat is de garantie en opzegtermijn en waar kan ik inloggen? Zo maar wat vragen die wij hebben binnen gekregen en hieronder ga beantwoorden.

Prijs The Millionaires Club

Recentelijk is de prijs verhoogd om de boel maar nog steeds geven Vasco en Boef een korting van 30% op alle lidmaatschappen als je NU actie onderneemt. Ze hebben in andere kanalen al laten horen dat ze binnenkort weer de prijs gaan verhogen. Je kunt kiezen uit een Silver of Daimond lidmaatschap. Wij zouden adviseren om gewoon met een Silver lidmaatschap te beginnen zodat je altijd nog kunt upgraden.

Silver Memberschip

47per maand
 • Toegang tot de module Mindset met Vasco, Boef, Mark Tigchelaar, Victor Mids, Kjeld Nuis, Abel Tamata & Eef van Opdorp
 • Toegang tot de module Financiële huishoudboekje van Eef van Opdorp
 • Toegang tot de module Investeren, Beleggen en Crypto
 • Toegang tot alle tools, meerdere events en de Facebook Mastermind groep
 • Toegang tot de live online sessies die minimal 1x per maand worden gegeven

Daimond Memberschip

97per maand
 • Toegang tot de module Mindset met Vasco, Boef, Mark Tigchelaar, Victor Mids, Kjeld Nuis, Abel Tamata & Eef van Opdorp
 • Toegang tot de module Financiële huishoudboekje van Eef van Opdorp
 • Toegang tot de module Investeren, Beleggen en Crypto
 • Toegang tot alle tools, meerdere events en de Facebook Mastermind groep
 • Toegang tot de live online sessies die minimal 1x per maand worden gegeven
 • Toegang tot een aparte Facebook Daimond Mastermind groep waar Vasco al zijn aandelen in deelt
 • Toegang tot extra modules zoals Vastgoed, Sale en Ondernemerschap
 • Daimond seats op live events
 • Private groups calls met Vasco

Een kleine kanttekening bij het tonen van deze prijzen. Het lijkt erop dat je een maandabonnement afsluit en elke maand kunt opzeggen maar dat is niet zo. Je gaat uiteindelijk een jaarabonnement aan en dat betaal je per maand. Dat is een ander principe en goed om te weten voordat je hiermee aan de slag gaat.

Je krijgt extra korting als je het in 1x per jaar betaald

Je kunt bij het betalen overigens wel kiezen om het per maand, per kwartaal of zelfs per jaar te betalen. Je krijgt ook een extra korting als je het in 1x betaald in plaats van in termijnen.

Garantie en Opzegtermijn

Er staat geen informatie niks over een garantie of niet-goed-geld terug regeling. Maar volgens de wet is elk bedrijf sowieso verplicht om een garantietermijn van 14 dagen te hanteren. Dus mocht je niet tevreden zijn, dan mag je het sowieso binnen 14 dagen volgens de wet annuleren.

Je kunt je lidmaatschap eenvoudig opzeggen door een mail te sturen naar contact@themillionairesclub.nl

Na de 14 dagen heb jezelf een wettelijke verplichting naar The Millionaires Club. Je bent akkoord gegeven met de voorwaarden en dus 1 jaarabonnement. Je kunt het wel tussentijds opzeggen maar dan zal je abonnement na 1 jaar pas aflopen. Je zult dus sowieso dan blijven betalen tot 1 jaar. That being said; wij zijn ervan overtuigd dat je dit elke euro waard zult vinden.

Waar kan ik inloggen?

De login van de The Millionaires Club is een beetje verstopt onder het menu. Maar via onderstaande link ga je ook direct naar inlogpagina:

http://mastermind.themillionairesclub.nl/

Conclusie The Millionaires Club Review

Vasco Rouw en Boef zijn het bewijs dat je van niets iets kunt maken. Beide begonnen ze echt helemaal onderaan de ladder en kijk waar ze nu staan. Beide hebben hun eigen weg bewandeld maar staan allebei aan de top in hun eigen markt. Dit laat zien wat de heren in hun mars hebben en ze gaan in The Millionaires Club echt helemaal open en bloot en bereid om jou te helpen.

Om eerlijk te zijn; wij zijn helemaal niet zo van die mindset types. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. Maar kijk even door alle glamour en glimmer heen, dan zie je een hele goede cursus die jou echt kan helpen. De naam The Millionaires Club zijn wij persoonlijk geen fan van maar het gaat meer om dat je de Millionaires mindset gaat krijgen en naar gaat leven.

Stop met denken en start met doen

Er is geen andere cursus beschikbaar waar je zoveel waarde krijgt voor je geld. Dat is ook precies wat beide heren willen bereiken. Zoveel waarde creeeren zodat jij altijd lid blijft. Naar ons idee is dat ook zeker gelukt. Wij zijn lid en blijven lid. Je zult niet alleen jezelf ontwikkelen op zakelijk gebied maar ook op persoonlijk gebied, dat beloven wij!

⭐⭐⭐⭐⭐ (9/10)

Kortingscode The Millionaires Club

Op dit moment krijg je dus nog een extra 30% korting op je lidmaatschap. Zoals eerder aangegeven kan dit elk moment omhoog gaan. Maar wacht, er is meer! Er is dus nog steeds een actieve kortingscode actief. Het gaat dus om een extra kortingscode boven de huidige 30% korting.

Er is een kortingscode actief voor een extra 20% korting.

Je kunt met de volgende stappen gebruik maken van de kortingscode. Je dient de kortingscode in te vullen op een speciale kortingspagina.

 1. Ga naar deze link (of gebruik de knop hiernaast) om naar de kortingspagina te gaan waar je een kortingscode kunt invullen bij het afrekenen
 2. Klik bij het afrekenen op de link ‘kortingscode invullen’ en vul de kortingscode in

Met onze kortingscode betaal je dus geen 67,50 euro per maand, maar slechts 37,60 euro per maand. Dat is maar liefst 55% extra korting!!

[spbcta_sc id=2]

Bij het klikken op de knop zal de kortingscode automatisch gekopieerd worden

Zoals je hieronder kunt zien is de kortingscode nog steeds actief en werkt nog steeds. Het is onbekend hoe lang deze kortingscode nog zal werken.

The Millionaires Club - kortingscode werkend in actie

Onze 'Beleggingsportefeuille' als bonus!

Je bent op deze pagina gekomen omdat je aan het overwegen bent of je een abonnement bij The Millionaires Club wilt kopen. We denken dat je inmiddels al redelijk wat informatie hebt verzameld om een beslissing te nemen.

Er zijn nu 2 keuzes:

 1. Sluit een abonnement af bij The Millionaires Club en betaal 47 euro per maand, met de 14 dagen niet goed, geld terug garantie.
 2. Sluit een abonnement af bij The Millionaires Club en betaal 37,60 per maand met onze kortingscode en de 14 dagen niet goed, geld terug garantie.

Maar wij willen jou een 3e keuze aanbieden…

Wanneer jij besluit om een abonnement van de The Millionaires Club via onze link af te sluiten en ons hiervan een bewijs te sturen, dan sturen wij je een kopie van onze ‘Beleggingsportefeuille’. Onze Beleggingsportefeuille kost normaal gesproken 97 euro maar jij krijgt het dan als bonus bij je lidmaatschap van The Millionaires Club.

Onze Beleggingsportefeuille is een waardevolle toevoeging aan The Millionaires Club als je serieus aan de slag wilt gaan met het beleggen in aandelen. Overzicht is key.

Win-win situatie voor beide partijen 🚀

Deze deal ga je nergens anders vinden…

Om onze bonus ook daadwerkelijk te krijgen moet je ervoor zorgen dat je het abonnement van The Millionaires Club afsluit via een van de links op deze pagina.

Alleen als een klik op een van onze links de laatste was voordat jij het abonnement afsluit, dan zullen wij beloond worden met een kleine commissie en ALLEEN dan zal jij de bonus “Beleggingsportefeuille” ontvangen.

Wij hebben een kopie van je aankoopbevestiging / factuur (de tijd / datum moet goed zichtbaar zijn) nodig om je aankoop te kunnen verifiëren. Stuur het bewijs naar info@websiteacademie.nl en wij zullen dan jou de bonus toesturen.

Om er 100% zeker van te zijn dat je deze bonus ook krijgt:

 1. Open de incognito browser
  • Windows, Linux, of Chrome OS gebruikers: druk tegelijkertijd op de toetsen Ctrl + Shift + N
  • Mac gebruikers: druk tegelijkertijd op de toetsen ⌘ + Shift + N
 2. Kopieer en plak onze link: https://www.websiteacademie.nl/go/the-millionaires-club/
 3. Gebruik onze kortingscode (voor extra korting) die je hierboven kunt vinden en stuur een screenshot van je aankoop naar info@websiteacademie.nl

LET OP: Om misbruik te voorkomen zullen wij je de bonus 14 dagen na aankoop pas opsturen zodat de niet-goed-geld-terug periode is verstreken.

The Millionaires Club Ervaringen

Denk dat wij wel even genoeg hebben gezegd over The Millionaires Club. Laten we even kijken wat andere zeggen en wat hun ervaringen zijn. Oordeel zelf. Na het bekijken van onderstaande video’s zal je wel een goed beeld moeten hebben gekregen van de The Millionaires Club. In ieder geval dat hopen we!

Eindoordeel

Review The Millionaires Club
Samengevat The Millionaires Club is puur gericht op de ondernemers die aan zichzelf willen werken en echt willen groeien. Ze bieden waardevolle lessen, live events en tools om je relatie met geld te verbeteren en te doen groeien.
Review gegeven door Jeremy van Websiteacademie.nl
Voordelen
 • Prijs / Kwaliteit
 • Ongekende community
 • Meerdere events per jaar
 • Cursussen waar je écht van leert
 • Persoonlijke dashboards
Nadelen
 • Op e-mail reageren ze niet heel snel
 • Vraagt om toewijding
 • In jezelf echt willen investeren
 • Opzeggen kan alleen per jaar
Beoordeling 9 (van de 10)
Website Ga naar Officiële Website