Als je op dit artikel bent gekomen dan ben je op zoek naar een Ultimate Mastermind Review. Oftewel is de Ultimate Mastermind van René Cooiman iets voor jou. Wij hebben deze cursus met kritische blik bekeken en willen middels dit artikel onze ervaringen met je delen.

Op de website ultimatemastermind.nl worden er nogal wat uitspraken gedaan. Dan hebben we het over “van schaap naar leeuw/leeuwin”, “geen vrijheid is kut” en “de geldmachine is een bewezen fomule…”. Dat zijn niet de minste uitspraken en de vraag is of René Cooiman dat ook waar kan maken.

Bij deze cursus staat centraal dat jij de regisseur moet worden van je eigen leven. Jij bent de baas over jezelf en niemand anders. Het begint bij de basis (dus jezelf) en dan pas kan je verder succesvol zijn met je onderneming.

NORMAAL €50,- NU GRATIS!

René Cooiman; wie is de man achter Ultimate Mastermind?

Voordat we dieper ingaan op de cursus zelf, is het goed om altijd eerst even de persoon achter het bedrijf te reviewen. In dit geval hebben we het dus over René Cooiman. Een ondernemer in hart en nieren en is al op jonge leeftijd begonnen.

Hieronder volgt even een introductie filmpje over René Cooiman – Van Marinier Naar Ondernemer

René Cooiman had al snel het idee dat hij niet op kantoor wilde werken van 9 tot 5. Hij wilde vrijheid, pionieren en groeien als mens. René is een typische self-made miljonair en heeft helemaal zelfstandig een groot vermogen weten op te bouwen.

Dit alles heeft René vooral te danken aan zijn mindset en doorzettingsvermogen. Deze instelling en discipline heeft René gekregen bij de mariniers. Bij de mariniers is René de beste versie van zichzelf geworden en de man geworden wie hij nu is.

Door weer en wind moest René zijn einddoel behalen. Toen fysiek en nu vooral mentaal. Je krijgt met tegenslagen te maken en die zijn er weer om te overwinnen. Samen door teamwerk je einddoel behalen is het mooiste wat er in.

Na de tijd bij de mariniers is René gaan ondernemen. Het einddoel was duidelijk, alleen de weg ernaartoe niet. René begon met een cursus vastgoed en heeft ook daadwerkelijk zelf vastgoed gekocht. Maar toch bleef het kriebelen om meer te doen en de doelen hoger te stellen.

René kwam toen in aanmerking met dropshipping en toen is het hard gegaan. Van rode cijfers op zijn bankrekening tot uiteindelijk een rolex, auto en kantoor. Zo lang je er maar in geloofd, is René ervan overtuigd dat je ook je doel gaat halen.

We kunnen dus wel stellen dat René Cooiman met zijn enorm sterke mindset het gemaakt heeft. Zoals hierboven al aangegeven geniet René ervan dat je samen kunt groeien en winnen. Dat is de rode draad van alle cursussen en trainingen die René geeft.

Waarom alleen doen als het ook samen kan. Waarom alleen financiële vrijheid als René dat ook aan jou kan leren. Laten we even kijken naar de inhoud van de cursussen.

De Geldmachine

Ok, genoeg gesproken over René Cooiman. Laten we nu even kijken naar een van de trainingen van de Ultimate Mastermind en René Cooiman: De Geldmachine. De naam doet al vermoeden waar het over gaat: het bouwen van je eigen geldmachine.

Het bouwen van je eigen geldmachine met als ultieme doel financiële onafhankelijkheid creëren. Het leven zonder stress van het niet hebben van geld. Het leven waar je kunt doen en staan waar je maar wilt zonder om te hoeven te kijken of je het wel kunt betalen.

Deze cursus draait om het implementeren van een strategie waarbij jij je geld aan het werk gaat zetten aan de hand van (bewezen) formules. Ze claimen dat het bewezen formules zijn omdat er meerdere mensen met succes een eigen geldmachine mee gebouwd hebben.

Het hele idee van deze geldmachine is dat je niet op je geld gaat zitten of lekker stalt bij een bank. Bij een bank krijg je er niks voor (geen rente) of sterker nog moet je betalen om je bank daar te mogen stallen. Zo werkt het natuurlijk niet in deze wereld.

Je gaat je geld gebruiken om weer meer geld te maken.

Laten we even kijken wat René Cooiman zelf over de geldmachine zegt:

De Geldmachine Masterclass Met René en Anil
Maak van jouw geld meer geld, volledig 100% passief en zonder risico met De Geldmachine
NORMAAL €50,- NU GRATIS!

Nog maar een paar plekken beschikbaar!

Claim je Gratis Boek

Bij veel ondernemers staat een boek schrijven vaak op de bucketlist. Alle kennis en ervaring gebonden in een boek, super tof natuurlijk omdat als ondernemer te hebben en te kunnen aanbieden aan de mensen.

René heeft er voor gekozen om de principes die hij hanteert om een succesvol leven te leven op te schrijven en te delen. Het boek heeft de titel “25 basisprincipes voor een succesvol leven”. Dit zijn de basisprincipes die elke succesvol persoon hanteert om jouw ideale leven te hebben.

Het is geen langdradig boek en is zoals elke ondernemer dat wilt hebben; to the point. Je kunt het boek al met 1 uur lezen uithebben en de principes direct gaan toepassen. Er zijn al meer dan 1.000+ besteld en het allermooiste is… het is GRATIS!

Je betaald alleen de verzendkosten en als je deze vandaag besteld, dan heb je deze morgen in huis. Een absolute no-brainer dus.

Ultimate Mastermind Review

Er worden nogal wat dingen geroepen door René Cooiman en legt de lat nogal hoog om deze ook waar te maken. Aan René Cooiman kleeft een negatieve sfeer vanuit zijn dropshipping tijd. Veel mensen vinden dropshipping oplichting (wat onzin is als het maar op de juiste manier gebeurd).

Uit die hoek komen ook vooral de negatieve reacties. Deze kan je vinden op zijn Facebook pagina of zitten er ook wat tussen bij Google Reviews. Deze negatieve reacties vinden wij zelf onterecht. Onterecht in de zin van dat hij zich daar nu veel minder (tot niet) meer mee bezighoudt en zich nu helemaal focust op de Ultimate Mastermind.

En eerlijk is eerlijk; dit is een hele degelijke cursus die je echt kunt helpen om stappen te zetten om een betere versie van jezelf te worden en je geld beter aan het werk te zetten. Hoe je het went of keert; René heeft veel ervaring en deelt deze met jou.

Je kunt zelf op je eigen tempo de online video’s volgen die hij heeft gemaakt. Er zijn in totaal wel meer dan 30 lessen beschikbaar. De eerste 10 is een soort van kennismaking met René en het principe achter de geldmachine. De overige 20 lessen gaan echt over aandelenfondsen, hoe jij het beste dit kunt aanpakken en de aandelen overzicht van René zelf.

Vooral dat laatste is super interessant en eigenlijk alleen daarom al de moeite waard. Aan de hand van deze informatie kan jij je eigen portfolio opbouwen en uitbreiden.

Ultimate Mastermind Review en Ervaringen van andere cursisten

Het is je vast wel eens overkomen dat jij heel enthousiast was over die ene film maar die vriend van je juist helemaal niet. Dat heeft naast de kwaliteit ook te maken met smaak. Iedereen heeft zijn eigen smaak, mening en voorkeuren. Zo natuurlijk ook bij cursussen.

Wij kunnen dus wel positief zijn over de cursus maar het is ook belangrijk om te kijken wat andere mensen van deze cursus vinden. Over het algemeen zijn er twee plekken waar wij altijd nog kijken voor objectieve reviews (naast onze eigen review natuurlijk).

Deze twee plekken zijn Trustpilot en Google Reviews. Op beide plekken kan je gewoon reviews geven die niet verwijderd kunnen worden door het bedrijf. Op de website van het bedrijf zelf zal je natuurlijk louter positieve reviews vinden, maar op deze twee plekken zal je ook negatieve reviews vinden die je soms ook meer informatie geven.

Trustpilot

  • Reviews gegeven: 175+
  • Rating: Uitstekend
  • ⭐⭐⭐⭐⭐ (4.8 / 5)

Google

  • Reviews gegeven: 100+
  • Rating: Uitstekend
  • ⭐⭐⭐⭐⭐ (4.8 / 5)

Meest negatieve reviews:

Coen Seebregts – Hey Rene Cooiman, bleek het dropshippen toch niet genoeg op te leveren en heb je nu weer een andere manier gevonden om mensen op te lichten. Ik vind het heel knap hoe je dit steeds weer voor elkaar krijgt. Misschien word je een keer zo wijs dat je zelf inziet dat het niet kan wat je nu doet. Tot die tijd geniet van je auto’s en je vakanties en bedenk hoe je eraan gekomen bent. Misschien kan je de mensen ook uitleggen hoe je nepreviews kan kopen, het lijkt er nogal op dat ze een beetje heel erg nep zijn.

Lizanne Barends – Vieze oplichter.

Op beide reviews is een antwoord geplaatst door Ultimate Mastermind dat ze op beide namen geen aankoop van een van de cursussen kunnen terugvinden. Oftewel beide mensen hebben geen eens 1 cursus gevolgd maar vonden het blijkbaar wel nodig om zo’n review te geven. Waarop ze deze review dus baseren is een beetje lastig in te schatten.

Meest positieve reviews:

Annemieke Kloet – Het lijkt echt te kunnen!!  Financieel meer onafhankelijk zijn, een goed pensioen in het vooruit zicht. Met de cursus genaamd De Geldmachine heeft René stap voor stap de strategie uitgelegd, hoe het geld maken met je eigen geld werkt. Het is veel minder ingewikkeld dan ik had gedacht. Vooral het gedeelte over aandelen en beleggen sprak mij erg aan. De training wordt ondersteund met goede voorbeelden in de presentatie. Zelfs een lunch en gezamenlijke afronding met napraten en een certificaat maken het tot een serieuze en gedegen training. Na deze training durf ik het aan mijn geld aan het werk te zetten. Helemaal leuk 🎯💶

Roelson Rosina – Top training,Waardevolle informartie over beleggen en vastgoed.René en Anil hebben een super positieve energie,ze willen dat iedereen winnen,ze scheppen niet op,mooie les ruimte,transparant…GWN TOP!!

Het is overduidelijk dat deze twee wel de cursus hebben gevolgd en super positief zijn. Check zelf even Trustpilot en Google Reviews mocht je meer reviews willen lezen over de Ultimate Mastermind.