Tibor Olgers heeft kort geleden zijn nieuwe cursus ‘Antivirus’ gelanceerd. Het programma is gebaseerd op Tibor’s vier V’s: vitaliteit, vermogen, vertrouwen en verbinding. De verwachting was dit programma honderden euro’s zou gaan kosten. Dat bleek een stuk minder, want dit programma wordt aangeboden voor slechts € 100.

De ultra lage prijs in combinatie met onze eerdere goede ervaringen met Tibor Olgers waren voor ons genoeg reden om eens dieper te duiken in de inhoud van de nieuwe Antivirus cursus. Onze eerste conclusie is dat je wel erg veel waarde krijgt voor een wel erg kleine prijs. Wil je meer weten over Tibor Olgers’ Antivirus, lees dan snel verder in deze review.

Wat is Antivirus?

Tibor Olgers’ Antivirus is een korte en super doelgerichte training om te kunnen groeien op persoonlijk vlak. De training helpt je om ‘je shit’ te regelen. Helemaal zelf in controle zijn op fysiek en mentaal gebied, relationeel vlak en met grip op je financiën.

De hele cursus bestaat uit acht lessen die je als deelnemer meer leren over het maken van keuzes en je oefeningen biedt om je eigen weerbaarheid flink te verhogen. Je zal op zoek moeten gaan naar weerstand, want alleen zo kun je sterker worden. Je hebt in het leven namelijk een bepaalde weerstand nodig om te kunnen groeien. Hoe lastiger je het jezelf maakt, hoe meer je kunt uiteindelijk handelen.

Antivirus helpt bij het krijgen van een fysieke, mentale, financiële en relationele weerbaarheid waarmee je zelf weer in controle kunt komen. Door zelf de controle te hebben en dingen één voor één van je to-do lijstje af te kunnen vinken durf je het sneller aan om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

De online training is geschikt voor mensen die het gevoel hebben dat er dingen zijn op het gebied van gezondheid, relaties of qua business die hen beperken en daarin juist de controle terug willen pakken. Het is daarbij belangrijk dat je keuzes leert maken die anders zijn dan de keuzes die je normaal zou maken, omdat je de factor moeilijkheid en weerstand nodig hebt om een verandering te kunnen bewerkstelligen.

Met de cursus van Tibor Olgers zal je jouw eigen identiteit ontdekken en jezelf laten inzien wat er nodig is om een gedragsverandering te veroorzaken. De training biedt daarvoor een duidelijk stappenplan. Het Antivirus programma is dan ook helemaal geschikt voor je als je op zoek bent naar concreet actieplan en gelijk aan de slag wil.

Antivirus van Tibor Olgers zal je stap voor stap op weg helpen naar een andere levensstijl en een succesvoller en goed leven.

Wie is Tibor Olgers?

De naam Tibor Olgers zal bij een hoop mensen niet direct een belletje doen rinkelen. Toch timmert Tibor behoorlijk aan de weg als business coach, schrijver en spreker.

Voordat hij besloot om zijn baan op te zeggen en daarmee volledig voor zijn eigen bedrijf te gaan werkte Tibor Olgers als operationeel teamleider bij een politie-eenheid die zich bezighield met persoonsbeveiliging. Hij was daar onder meer verantwoordelijk voor de veiligheid van politici, de koninklijke familie en bedreigde getuigen. Hij heeft daardoor samen moeten werken met speciale eenheden uit binnen- en buitenland. De discipline waarmee al dit soort eenheden in staat zijn om onder hoge druk steeds weer topprestaties te leveren zijn ook geschikt voor het bedrijfsleven en personen die controle willen hebben.

Tibor Olgers is de persoon achter Tibor.nl. Overigens doet hij het niet alleen, want achter Tibor.nl staat een heel team dat de activiteiten begeleidt. Tibor Olgers is een business coach die het eigenlijk vrij weinig over business heeft. Zijn coaching is namelijk meer van invloed op het persoonlijke leven van de ondernemer. Alles wat Tibor doet staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling.

Inhoud cursus van Antivirus

Tibor Olgers’ Antivirus training omvat een introductie en acht lessen. Een van de kwaliteiten van Tibor is dat hij niet lang om de hete brij heen draait.

De video’s zijn kort en bondig en hebben een duidelijke boodschap. Ze duren nooit lang en dat is positief, want zo hoef dus je geen ellenlange video’s te bestuderen. Bij iedere les krijg je een canvas; een document dat je kunt uitprinten en kunt invullen en als leidraad kunt gebruiken.

Deze training is geen cursus die je toestaat om comfortabel achterover te gaan zitten en de informatie tot je te nemen en daarna rustig te laten bezinken. Integendeel zelfs. De cursus bestaat uit oefeningen waar je zelf mee aan de bak moet, want dat is de enige manier waarop je jouw leven echt kunt veranderen.

De Antivirus cursus bestaat in totaal uit de acht modules:

 • Les 1 – Doel van je leven
 • Les 2 – Het virus
 • Les 3 – Het antivirus
 • Les 4 – Vitaliteit
 • Les 5 – Vermogen
 • Les 6 – Vertrouwen
 • Les 7 – Verbinding
 • Les 8 – Weerbare vrijheid

We zullen de inhoud van de Tibor Olgers Antivirus training eens doorlopen.

Doel van je leven

Wat is het uiteindelijke doel van je leven? Door kritisch te kijken hoe je nu, op dit moment, in het leven staat en welke punten je zou kunnen verbeteren, zet je de eerste stappen naar een beter leven. Met andere woorden, waar moet je aan werken voor een relaxter en gelukkiger leven. In deze eerste les maak je de balans op en zie je welke beperkingen jij jezelf hebt opgelegd en wat daarvan de consequenties zijn.

Het virus

Tibor is van mening dat we bijna allemaal de weg van de minste weerstand kiezen. We willen het onszelf voroal zo gemakkelijk mogelijk maken.  We vergeten alleen dat we daardoor juist in de problemen komen. Avonden vullen op de bank met een zak chips terwijl je Netflix uitspeelt heeft zo zijn gevolgen; misschien voor je relatie, geld verdien je er ook niet mee en al dat gesnack en gehang op de bank heeft negatieve impact op je gezondheid.

Het antivirus

De grote vraag is natuurlijk hoe je de cirkel kunt doorbreken. Wat is het geheim van een relaxed leven en wat moet je doen om je leven in de juiste richting voor te kunnen zetten? Hoe zorg je ervoor dat wanneer het even tegen zit je genoeg motivatie hebt om door te kunnen gaan.

Vitaliteit

De basis van een relaxed leven is natuurlijk vitaliteit. Zonder een goede gezondheid begin je niets. Vitaliteit gaat alleen een stuk verder dan niet ziek zijn. Antivirus heeft een zeven dagen challenge om voortaan een vitaler leven te kunnen leiden.

Vermogen

Vermogen en geld is voor velen de rode draad in een gelukkig leven. Het opbouwen van een eigen vermogen kan je dan ook veel rust bieden op momenten dat het even tegenzit.

Met een vermogen kun je een opdracht of een job die je niet genoeg voldoening geeft aan je voorbij laten gaan, omdat je weet dat je iets achter de hand hebt.

In deze les leer je van Tibor Olgers hoe je het karakter kunt kweken om een vermogen op te kunnen bouwen. Je leert de drie wetten van geld en de redenen achter veel financiële ellende. Kortom je leert op grip te hebben op geld en je maakt met de instructies van Tibor een doelgericht plan om zelf vermogen op te kunnen bouwen.

Vertrouwen

Wat zorgt ervoor dat je minder vertrouwen in jezelf hebt? Wat is de oorzaak daarvan en natuurlijk veel belangrijker: hoe kun je een slecht zelfvertrouwen voorkomen. Hoe kun je zorgen voor vertrouwen in jezelf dat staat als een huis. De les bestaat ook uit een eendaagse challenge die voor de meeste mensen best een flinke uitdaging zal worden.

Verbinding

Met een paar simpele aanpassingen in de manier waarop je communiceert kun je meer in contact komen met de ander. Goede communicatie zorgt voor meer invloed en meer aantrekkingskracht. Tibor geeft manieren om te communiceren waarmee je niet langer lijnrecht tegenover elkaar, maar die juist zorgt voor een betere verbinding in al je relaties.

Weerbare vrijheid

In deze laatste les van Tibor Olgers’ Antivirus cursus komt alles samen. De vier pijlers die als een rode draad door de training lopen; vitaliteit, vermogen, verbinding en vertrouwen zullen ervoor zorgen dat je jezelf steeds vrijer zult gaan voelen en dat je steeds beter je eigen pad kunt volgen.

Het is mensen gewoon om de gemakkelijke manier te kiezen. Iets doen dat je daarvoor ook altijd hebt gedaan. Dat je iets kunt, wil niet automatisch zeggen dat dit ook het beste voor je is. Door even een stap terug te doen en goed naar jezelf te kijken kun je zien of er dingen zijn die niet goed zitten of die gewoon beter kunnen. Het inzien daarvan is de eerste stap, daarna kun je er gericht mee aan de slag.

Deze module zorgt dat je exact weet wat je wilt en dat je ook de juiste koers kunt houden zonder dat je jezelf daarbij uit het oog hoeft te verliezen.

Het hele programma duurt afhankelijk van hoeveel tijd je neemt voor de opdrachten en of je ook daadwerkelijk alle challenges oppakt, zo’n twee weken. Je moet je wel realiseren dat het echte werk pas begint nadat je alle modules hebt doorlopen. Een voordeel van dit korte programma is dat je al het materiaal zo vaak als je wilt terug kunt terugkijken. Nadat je de laatste module hebt afgerond zul je namelijk weer anders tegen de eerste modules aankijken.

Voor- en nadelen van Antivirus

Een review is natuurlijk niet compleet zonder de voordelen en de nadelen uitvoerig te benoemen. Daarom hieronder puntsgewijs de positieve en de negatieve punten van Antivirus door Tibor Olgers.

Voordelen
 • De Antivirus cursus van Tibor Olgers draait om veel meer dan alleen je leven als ondernemer. Je bent naast ondernemer natuurlijk veel meer dan alleen je bedrijf. Ook jij hebt een persoonlijk leven. Het programma laat je als persoon groeien en dat heeft uiteindelijk invloed op jouw bedrijf. Ook je gezin, familie en vrienden zullen de effecten van de Antivirus coaching merken.

 • Tibor Olgers is een enorm goede inspirator en motivator. Mensen worden door hem op een doelgerichte manier geactiveerd en aangezet tot het zelf nemen van actie.

 • Het antivirus programma volg je online. Zo verlies je geen kostbare tijd. Je kunt het volgen van de training dan ook inplannen op ieder geschikt moment en er is geen reistijd.

 • Bij het antivirus coaching programma krijg je van Tibor Olgers ook een aantal interessante bonussen. Denk aan een extra curriculum, een uitgeschreven coachtraject en je kunt als je dat wilt meedoen met het affiliate programma. Zo kun je de kosten voor de training weer terugverdienen.

 • Antivirus wordt momenteel wel voor een hele interessante prijs aangeboden.

Nadelen
 • Voor sommigen onder ons werkt een online training niet echt. Ze geven de voorkeur aan een fysieke bijeenkomst waar ze face-to-face-contact hebben en direct terugkoppeling kunnen krijgen op hun gedrag. Ze willen kunnen netwerken met andere ondernemers en zo business opportunities creëren. Ze leggen liever de focus op hun ondernemerschap.

 • Een deel van de content uit de bonus omvat al eerder door Tibor Olgers uitgebrachte content. Je kunt het dus ook op andere plaatsen terugvinden.

 • De cursus wordt voor zo’n lage prijs aangeboden dat je bijna zou kunnen twijfelen over de kwaliteit van het programma.

Kosten Antivirus

Tibor Olgers’ Antivirus coachingsprogramma wordt normaal gesproken aangeboden voor de prijs van vijfhonderd euro.

Momenteel is er een aanbieding en daardoor kun je starten voor een bedrag van € 100,-.

Ben je (nog) geen ondernemer dan kun je de btw natuurlijk niet verrekenen. Maar ook een bedrag van € 121,- euro inclusief is natuurlijk geen wereldschokkend bedrag.

Voor die prijs krijg je toegang tot de acht modules van de Antivirus cursus.

Je krijgt er ook nog eens allerlei dingen extra bij. Denk daarbij aan het ‘Start sterk manifesto’, wat een compleet uitgeschreven raamwerk is dat bestaat uit praktijkvoorbeelden en hele concrete opdrachten. En extra lesmateriaal dat bestaat uit honderden video’s en artikelen die eerder door Tibor Olgers zijn gepubliceerd.

Ben je tevreden over Antivirus dan kun je anderen doorverwijzen naar Tibor Olgers en daarmee kun je de kosten voor je deelname aan dit coachingsprogramma weer terugverdienen. Ben je daarentegen niet tevreden dan kun je altijd gebruik maken van de garantie op dit programma wanneer je binnen dertig dagen geen resultaat hebt kunnen behalen.

Het programma is op dit moment zo goedkoop dat je jezelf kunt afvragen waarom je het eigenlijk niet zou doen.

Door de lage prijs is er door Tibor.nl al een obstakel weggenomen.

Honderd euro is waarschijnlijk geen bedrag waar je lang over hoeft te dubben. Een hapje eten in een restaurant kost je ongeveer hetzelfde, maar levert je niet eens half zoveel op. Een goede maaltijd zal de rest van je leven waarschijnlijk niet veranderen, dit programma kan dat wel.

Antivirus Review

Om je alles over het Antivirus programma te kunnen vertellen heb ik uiteraard zelf de video’s bekeken. Het enige dat ik nu nog moet doen is er ook echt mee aan de slag.

Tibor Olgers biedt je met Antivirus een duidelijk en heel systematisch opgebouwd programma waarmee je in een relatief korte tijd grootste resultaten kunt behalen.

Key in het hele programma is dat je wel zelf aan de slag moet.

Je zult zelf de nodige actie moeten ondernemen en de opdrachten die je bij de Antivirus coaching gegeven worden uitvoeren.

Tibor Olgers heeft het Antivirus programma zo opgebouwd dat het niet uitmaakt hoe je op dit moment in het leven staat. Er zijn namelijk altijd dingen die zou moeten aanpakken of misschien wil je dingen gewoon naar een hoger niveau tillen.

Je doet dat met kleine stappen. Simpele acties die je gemakkelijk lang vol kunt houden. Kleine aanpassingen in je leven waarmee je op de langere termijn je lifestyle helemaal kunt omgooien. Je zult bijvoorbeeld meer effect bereiken door iedere dag vijf minuten te gaan hardlopen dan door meteen te beginnen met een uur lang hardlopen.

Uiteindelijk telt: hoe meer weerstand je gaat opzoeken, hoe groter jouw weerstand ook wordt.

Antivirus Reviews en Ervaringen andere cursisten

Afgelopen jaar was een periode vol met uitdagingen. Een jaar waarin het lastig was om genoeg tijd en aandacht te besteden aan jezelf. Tot die conclusie kwamen meer dan 6.000 mensen die je voorgingen en al met de Antivirus van Tibor.nl van start zijn gegaan.

Het antivirus verspreid zich daarmee redelijk snel en steeds meer mensen hebben ervaring met Tibor Olgers en zijn Antivirus programma. De cursus legt je namelijk stapsgewijs uit hoe je af kunt wijken van de paden die al voor ons zijn gebaand. Hoe je los kunt komen van het systeem, zonder je daaruit terug te trekken. En dus hobbel je maar gewoon door.

Totdat je aan de slag gaat met Antivirus van Tibor.nl.

Dit programma dat goed in elkaar zit helpt je om erachter te komen wat nou echt belangrijk voor je is. Hij geeft niet alleen tekst en uitleg, maar geef je ook de handvaten in de vorm van een concreet raamwerk of canvas dat je kunt gebruiken als basis voor je nieuwe routekaart naar een goed en relaxed leven.

De ervaringen met Antivirus zijn dan ook zeer positief. Tibor weet bij hen echt goed ‘binnen te komen’ en daarmee een andere mindset te creëren. Een andere cursist, Ramon, noemt Tibor “bevlogen” en “recht voor zijn raap”. Ook andere reviews op internet delen die mening.

Tibor Olgers Review: Conclusie

Tibor Olgers leert je met het Antivirus programma duidelijke doelen in je leven te bepalen en jezelf vooral niet zelf dwars te zitten om je weg in het leven te kunnen vinden.

De cursus zal je helpen om verleiding te weerstaan, je zal weerbaarder worden en je leert focussen op je doelen. Met alle tips die Tibor je in de lessen van Antivirus geeft zul je fysiek, mentaal en op relationeel gebied in topconditie blijven. Omdat financiën een onmisbare rol spelen bij het vrij zijn, leer je hoe je vermogen kunt opbouwen en daar op een verantwoorde manier mee om te gaan.

De lessen van Olgers zorgen ervoor dat je meer vertrouwen in je eigen kunnen krijgt. Dat zal zorgen voor meer vertrouwen in de toekomst en voor meer succes op zakelijk gebied, maar ook op persoonlijk vlak.

Het beste leven zul je namelijk niet hebben door altijd de gemakkelijke weg te kiezen, maar juist dat moeilijke, hobbelige pad zal je op de lange termijn veel meer opleveren. Hoe meer weerstand je onderweg krijgt, hoe sterker je de eindstreep zal halen en hoe meer voldoening je uit het leven kunt halen.

Of Antivirus iets voor jou is, hangt sterk van af van jezelf.

Hoewel iedereen dromen heeft, zijn er maar weinig mensen die daarmee echt aan de slag gaan. In de basis draait Tibor Olgers’ Antivirus om gemakkelijk toe te passen actiepunten de op hun beurt weer zijn gebaseerd op principes waarvan is bewezen dat ze werken.

Dat duidelijke stappenplan zorgt voor zekerheid en rust in de hele reis naar vrijheid, maar je moet er zelf wel iets mee doen.

Ben je niet bereid om ergens bloed, zweet en tranen in te stoppen? Wil je zonder moeite toch een snel en fantastisch resultaat, dan kun je beter doorlopen. Jij en Tibor Olgers zijn dan geen match. Antivirus is dan niet jouw soort training.

Want als je iets wilt bereiken dan kost dat je simpelweg moeite.

Wanneer je start met Antivirus, moet je je eigenlijk twee dingen bedenken.

De training zelf is kort krachtig. De resultaten komen langzaam. Er is geen shortcut er er zijn geen cheatcodes voor een relaxed en gelukkig leven. Tibor Olgers training geeft je de basis, het fundament waarop je het huis kunt gaan bouwen.

De cursus is dan ook niet iets wat je impulsief moet doen, maar het moet echt uit je eigen diepste verlangen moet komen.

Ben je bereid daar diep voor te gaan, wil je hard werken voor meer fit lijf en meer energie in je kop? Wil je werken aan gezonde financiën en vermogen opbouwen, meer invloed op je sociale contacten en betere relaties? Wil je meer zelfvertrouwen zonder arrogant te zijn?

Dan kan Antivirus van Tibor Olgers je daarbij helpen.

Maar begrijp twee dingen:

 1. Dit kost je veel tijd
 2. Dit gaat zwaar worden

Denk je dat je klaar bent voor die uitdaging?

Dan is Antivirus echt een training die je zou moeten volgen.

Antivirus wordt nu met zo’n goede korting aangeboden dat nu het beste moment is om meteen te starten.

Twijfel je nog steeds?

Dan is dat iets goeds, want dat betekent dat het in ieder geval wel bij je kriebelt om iets aan je leven te veranderen. Bedenk dan je altijd nog kunt terugvallen op de dertig dagen garantie die Tibor Olgers ook aanbiedt voor het Antivirus programma.

Gewoon starten met Tibor Olgers’ Antivirus dus.

Eindoordeel

Review Tibor Olgers – Het Antivirus
Samengevat De training zelf is kort krachtig. De resultaten komen langzaam. Er is geen shortcut er er zijn geen cheatcodes voor een relaxed en gelukkig leven. Tibor Olgers training geeft je de basis, het fundament waarop je het huis kunt gaan bouwen.
Review gegeven door Jeremy van Websiteacademie.nl
Voordelen
 • Prijs
 • Grote community
 • Direct starten
 • Extra bonussen
 • Draait om veel meer dan alleen je leven als ondernemer
Nadelen
 • Online training vraagt meer commitment
 • Door lage prijs kan je twijfelen aan kwaliteit
 • In jezelf echt willen investeren
Beoordeling 8.5 (van de 10)
Website Ga naar Officiële Website