Iedereen wil dat zijn of haar website bovenaan komt te staan in Google op belangrijke zoekwoorden. Aan welke SEO volwaarde moet je website nu precies voldoen? De meeste zijn aardig op de hoogte van de SEO basisprincipes maar er is zoveel meer…

Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan invloed hebben op je ranking in Google. Natuurlijk weegt de een wel wat zwaarder dan de andere. Maar het SEO optimaliseren van je website is een constant proces en gaat zo ver als je zelf wilt.

Infographics zijn tegenwoordig helemaal hot en zodoende hebben Backlinko en Single Grain er nu een ontwikkeld met betrekking tot SEO. Op basis van verzamelde informatie, ervaring en onderzoek hebben ze een lijst gemaakt van maar liefst 200 factoren die invloed kunnen hebben op je ranking in Google.

Jammer genoeg staat er in de Infographic niet hoe ‘zwaar’ het mee weegt in de ranking in Google. Persoonlijk denk ik omdat het ook onmogelijk is om te doen maar ze zouden je een idee moeten geven wat eigen een essentieel onderdeel is en wat niet.