De IMU Black Friday Deal van 2021 is wel een hele lekkere korting hoor! De IMU geeft maar liefst een korting van 98%! Dat zijn nog eens de kortingen die je wilt hebben op de Black Friday.

Dit is niet zo’n deal waarvan je eigenlijk weet dat die vaker in het jaar komt. Dit is niet een deal waarvan je eigenlijk weet dat ze 3 weken ervoor nog de prijs hebben verhoogt. Dit is niet een deal waarbij een kortingscode kan gebruiken die eigenlijk al bestaat. Nee… deze deal van de IMU is een echte Black Friday Deal.

De Black Friday Deal van de IMU is dit jaar de SEO on Steriods stappenplan. Oftewel hoe kan jij Google domineren. Deze deal is samen gemaakt met Seph Fontane Pennock en was vroeger verantwoordelijk voor de SEO strategie van IMU. Hij heeft nu zijn eigen website met maar liefst 2 miljoen bezoekers per maand!

Eenmalig beschikbaar voor €7,- (alleen tijdens black friday)

Geen €297,- maar slechts € 7,-

SEO on Steroids stappenplan

Zoals gezegd is deze deal samen gemaakt met Seph Fontane Pennock. Hij is nu de eigenaar van het platform positivepsychology.com en heeft deze laten groeien naar 2 miljoen bezoekers per maand vanuit Google (organisch). Dat is gemiddeld zo’n 65.000 mensen per dag!

Hij heeft een masterclass gegeven aan de IMU+ leden en deze bieden ze dus nu aan voor het belachelijk goedkope bedrag van 7 euro. Normaal kost deze masterclass 297 euro. Een korting van maar liefst 98% dus.

Wat krijg je allemaal bij deze SEO on Steroids stappenplan:

  • Jou Inhoud Komt Hier
  • De volledig opgenomen Masterclass van bijna 2 uur
  • Het stappenplan van hoe jij SEO kunt domineren
  • Hoe Seph het geflikt heeft om meer dan 2 miljoen bezoekers per maand te krijgen
  • Een strategie die iedereen direct kan toepassen
  • Ebook: SEO contentplan
  • Ebook: De complete blauwdruk

Vanavond verloopt deze deal…

Nogmaals; deze deal is echt alleen vandaag geld en na vannacht 00:00 komen te vervallen. Dit is geen marketing praatje want de IMU haalt het gewoon offline. Dat hebben ze eerder gedaan en zullen ze dus nu ook gewoon doen.

Deze 7 euro is een absolute no-brainer. Mocht je er uberhaupt nog over nadenken kan je het misschien beter niet doen want dan ga je er nooit komen. Hier mag je geen eens over twijfelen. In deze masterclass worden alleen maar golden nuggets gedeeld.

Geen €297,- maar slechts € 7,-