Rijk worden met NFT’s, is dat nog mogelijk? Ben ik niet te laat om er nog in te stappen? Een vraag die veel mensen nu hebben. Er is een beweging gaande van mensen die van de crypto space naar de NFT space overstappen. Spoiler alert; we beginnen pas net en je bent er nog vroeg bij!

Veel NFT’s zijn de afgelopen weken/maanden door het dak gegaan. Zo is de Bored Ape Club door de floorprice van 100 ETH geknald. Oftewel je kunt een plaatje van een aap kopen voor minimaal 100 ETH (omgerekend is dat met de huidige ETH prijs dik 300.000 dollar!).

Maar is het dan niet te laat om erin te stappen? De NFT space is pas enkele maanden op stoom. Dit kan je vergelijken met het begin van de Crypto revolutie. Dit is het moment waarvan je gewild had dat je eerder in de crypto munten was gestapt.

Wees niet weer die persoon van “had ik er toen maar ingestapt’, dit is het moment…

Tip! Volg de Gratis Training van Mitchel van Duuren hoe hij in 3 weken tijd een jaarsalaris verdiende door het handelen in NFT’s

Waar staan we nu in de NFT markt?

De afgelopen tijd is de NFT markt echt gigantisch aan het knallen. Er zijn nieuwe miljonairs gecreëerd door de NFT markt. Op het moment van schrijven zitten we in een zijwaartse trend zoals ze dat noemen. Oftewel we gaan niet echt omlaag maar ook niet echt omhoog.

Veel mensen pakken nu hun winst (verkopen dus hun NFT) en je ziet minder geld door de NFT markt vloeien. Sommige mensen zijn de afgelopen tijd ingestapt en hebben juist wat verlies gepakt. Zonder enige kennis op de top ingestapt.

Maarja, zo lang je niet verkoopt, maak je ook geen verlies. Alleen dit zorgt wel voor een negatief sentiment en kan ervoor zorgen dat meer floorprices van NFT’s gaan dalen. Floorprice is de laagste prijs waarvoor een NFT in een bepaalde set te koop staat. Dit alles is een normale reactie en geen reden voor paniek!

Zo lang je niet verkoopt, maak je geen verlies

Sterker nog, dit zorgt juist voor kansen! De zogenoemde blue chip sets zakken ook in prijs en kunnen zomaar nu voor een interessante prijs opgepikt worden. Maar ook de blue chip sets (vaak wat goedkoper) zijn nu in de ‘aanbieding’.

De vraag is niet of de bull market gaat komen maar wanneer deze komt. Dat kan weken duren maar kan ook eerder komen. Dit kan getriggerd worden door een grote aankondiging. Denk bijvoorbeeld dat een grote crypto exchange ook NFT marketplace zal gaan worden (Coinbase?).

Het perfecte moment om te een NFT te kopen is nu!

Het is nu de tijd om aan de hand van goede research in de juiste NFT set te stappen. Ga er vanuit dat 95% crap is waar je niet in wilt stappen. Maar kan je die 5% vinden waardoor je rijk kunt worden met NFT’s? Door goede research te doen!

Rijk worden met het kopen en verkopen van NFT’s

Het kopen en verkopen van NFT’s is puur een kwestie van vraag een aanbod. Waar voor wil de persoon een NFT kopen of verkopen. Het hangt allemaal af van een aantal factoren. Denk aan; volume op dat moment, de hype, de roadmap, het team erachter etc.

We willen alleen een NFT laag kopen en hoog verkopen. Om dit goed te kunnen doen moet je goede research doen. Je moet inschatten welke NFT’s potentie hebben om flink in waarde te gaan stijgen. Dat vereist dus research maar ook geduld. Je eerste winst kan je al maken door lager te kopen. Vergeet dat niet.

Hieronder even een leuk voorbeeld van hoe iemand binnen 24 uur een flip maakt van 2,8 Ethereum. Oftewel bijna 9.000 dollar in 24 uur tijd! Een klassiek voorbeeld van inspelen op de trend en de verwachte volume.

NFT Kopen

Voordat we induiken welke NFT projecten interessant zijn om te kopen gaan we eerst laten zien hoe je überhaupt een NFT koopt. We hebben een aantal stappen op geschreven die jou kunnen helpen hoe je een NFT kunt kopen. Er is ook vast ergens online een video te vinden die je het allemaal laat zien. Maar aan de hand van deze stappen moet je al een heel eind komen.

 1. We hebben een Metamask nodig. De Metamask is een soort van digitale portemonnee die je kunt koppelen aan websites. In deze digitale portemonnee zitten je crypto gerelateerde zaken zoals coins maar ook dus je NFT’s. Ga naar Metamask en doorloop alle stappen
 2. Als je de Metamask wallet hebt aangemaakt en ingestalleerd gaan we naar OpenSea. OpenSea is op dit moment de grootste NFT marketplace van de wereld. En daar wil je dan ook zitten als je een NFT gaat kopen of verkopen. Je wilt namelijk veel volume hebben. Ook op OpenSea wijst het redelijk voor zich wat je moet doen. Je moet er dus voor kiezen dat jij je MetaMask wallet gaat connecten aan OpenSea. Daarna kan jij je profiel compleet maken.
 3. Je hebt nu een digitale portemonnee en een account op OpenSea, wat nog ontbreekt is geld (eigenlijk zelfs Ethereum) in je portemonnee. Want zonder geld, kan je niks kopen. Je kunt nu of Ethereum sturen vanuit een crypto exchange (bijv. Bitvavo) naar je MetaMask wallet of je kunt direct met een credit card of Apple Pay geld storten. Zelf hebben wij de voorkeur voor het vanaf een crypto exchange naar je Metamask wallet te sturen.
 4. Als het gelukt is om Ethereum in je Metamask wallet te zetten kunnen we een NFT kopen. Zoek nu een NFT op OpenSea die je wilt kopen (waar dus research naar gedaan hebt) en handel de transactie af.
 5. Deze NFT zal nu in je digitale portemonnee (metamask wallet) staan. Je zult deze ook zien in je OpenSea profiel.

Dit is een korte beschrijving hoe je zelf een account kunt aanmaken en een NFT kunt kopen. Dit werkt vaak hetzelfde voor andere marketplaces. Het kan wel zijn dat de ene marketplace met een andere crypto coin werkt; bijv Solana. Hou er dan rekening mee dat je wel Solana coins naar het juiste adres stuurt in je metamask wallet. Want Ethereum stuur je naar een Ethereum wallet adres en Solana stuur je naar een Solana wallet adres.

NFT Verkopen

Voor het verkopen van een NFT hoeven we dus niet meer alle stappen te doorlopen van het creeren van een wallet, aanmaken van een account en het versturen van geld (crypto).

Wat je wel nodig hebt is nog een klein beetje geld om je NFT te verkopen. Je betaald bij het eerste keer listen (= te koop zetten) van je NFT een gasfee (=transactiekosten).

Check goed wat de prijs moet zijn waarvoor je deze NFT te koop wilt zetten. Wat is de huidige floorprice en wat wil jij er minimaal voor krijgen. Denk ook goed aan hoe lang je de NFT te koop wilt aanbieden. Je moet namelijk een tijd mee geven als je een NFT te koop zet. Je kunt deze 24uur te koop aanbieden maar ook een paar maanden.

NFT Research = Key

Hierboven hebben je uitgelegd hoe je een NFT kunt kopen en een NFT kunt verkopen maar eigenlijk is dat een beetje voorbarig. Want hoe weet je nu precies welke NFT je moet kopen? Laat staan voor welke prijs je deze weer moet verkopen?

Alles valt of staat bij het doen van goede research naar een NFT set

Om te bepalen of dus een NFT set legit is moet je naar bepaalde aspecten gaan kijken. Veel NFT projecten worden gehyped op social media maar vaak zie je dat de prijs dan heel hard omhoog gaat bij lancering maar daarna weer snel in elkaar zakt. Een goed voorbeeld hiervan was de Crypto Bull Society. Deze NFT set werd door Instagram influencers ontzettend gepromoot (waarschijnlijk voor veel geld).

Hieronder zie je het verloop van de prijs activity. Dat is gewoon voor elke NFT set op OpenSea te bekijken. Hier zie je dat de prijs op een gegeven moment 3.9 ETH (is ongeveer 12.000 dollar) was en nu nog maar 0,37 ETH (is ongeveer 1.147 dollar).

Begrijp ons niet verkeerd, hype is wel goed maar je hebt het liefst wel al daarvoor de NFT gekocht. Niks voor niks is het een belangrijke les in de crypto wereld; sell the news. Als je instapt op een hype zonder zelf research te doen is de kans groot dat je eerder je geld gaat verliezen dan extra geld gaat verdienden.

Hierboven dus een voorbeeld wat je dus niet moet doen. Maar laten we even kijken hoe je het wel zou moeten doen dan. Voor jouw beeldvorming; vaak zijn nieuwe NFT sets wat moeilijker in te schatten dan de wat oudere NFT sets. Hou hier ook rekening mee bij het doen van je research.

Aantal aspecten waar je op moet letten bij het doen van NFT research:

 • Hoe lang bestaat de NFT set al? Is het een relatief nieuwe set (<45dagen) of al een wat langer bewezen steady NFT set (>45dagen)?
 • Het team achter de NFT set, is deze bekend? Sommige NFT sets maken de eigenaren achter de set zich niet bekend (dit is een absolute red flag). Als een NFT set dus geen doxxed team heeft, dan zouden wij zelf de NFT set zeker niet kopen.
 • Hoe is het sentiment in de discord channel? Is de vibe goed? Zijn de mensen tevreden met de ontwikkelingen of is er veel onrust? Reageren de owners zelf ook?
 • Hoe ziet de roadmap eruit van de NFT? Wat staat er allemaal op de planning de komende tijd en leveren ze ook wat ze beloven?
 • Krijg je wat extra’s als je een NFT van de set in je wallet hebt zitten? Soms krijg je hiervoor in de ruil tokens of whitelist mogelijkheden.
 • In welk stadium zit de NFT? Moet deze nog gerevealed worden?
 • Hoeveel volgers hebben de social media kanalen? Zijn ze actief in de kanalen en hebben ze prominente mensen die hun volgen?

Zomaar wat aspecten waarbij je op moet letten bij het doen van research naar een NFT voordat je overgaat tot een aankoop.

Het is niet het hebben van geluk om rijk te worden met NFT’s. Het is op basis het doen van goed onderzoek stappen in de juiste NFT set. Wij hebben dit zelf geleerd in NFT Secrets van Mitchel van Duuren. In deze NFT cursus leert hij hoe jij zelf goede NFT sets kunt herkennen en wanneer je juist niet moet investeren. Lees ook eens onze NFT Secrets Review voor meer informatie over deze cursus.

In deze NFT cursus deelt Mitchel zijn strategieën die hij hanteert voor het investeren in NFT’s. In de laatste 45 dagen hebben zijn studenten 750.000 winst gedraaid. Verderop in het artikel kan je hierover een video vinden.

Laten we even kijken naar wat flips die hij en zijn studenten hebben gemaakt:

Niet normaal toch? Dit is maar een handjevol resultaten. Elke dag worden er dit soort resultaten getoond. Mocht je het zelf ook interessant om hier wat meer inzicht in te krijgen dan raden wij aan om de gratis workshop van Mitchel van Duuren te volgen. Geheel gratis, geen addertjes onder het gras.

Je bent nog niet te laat! Je bent zelfs nog een van de early adaptors als je nu de NFT wereld in stapt. Mitchel geeft nu een GRATIS training waar hij een live demonstratie geeft hoe het allemaal werkt in de NFT Space.

De training is gratis en 100% veilig

Rijk worden met NFT’s, is dat nog mogelijk?

Zoals eerder aangegeven we staan bij aan het begin. In een space die snel groeit komt er ook veel rotzooi om de hoek kijken. Aan jouw de taak om in de juiste NFT set te stappen door gedegen research te doen.

Je bent nu onderdeel van de 0.0001% die van het bestaan van NFT’s af weet. Je bent er VROEG bij. En dit kan enorm in jouw voordeel werken.

Het is nog zeker mogelijk om rijk te worden met NFT’s als je dus maar in de juiste NFT sets stapt. Check ook even ons andere artikel “geld verdienen met NFT’s‘ op welke andere manier je ook geld kunt verdienen. Hieronder volgt een video van Mitchel van Duuren waarin hij laat zien hoe de mensen in zijn discord in de afgelopen 45 dagen door het volgen van zijn calls samen meer dan 750.000 euro hebben verdiend.

Nogmaals dit is dus verdiend in 45 dagen. De beste en meest gemakkelijke manier om rijk te worden met NFT’s is om te profiteren van de zogenoemde NFT wave. Hoe Mitchel dat precies doet kan je zien in deze presentatie

Volg de innovatie. Volg het geld. En je kunt in de toekomst kijken. NFT’s zijn onlosmakelijk verbonden aan deze Metaverse. Als Metaverse de pizza is, dan zijn NFT’s de toppings. NFT’s als investering is geen “gok”. Het is waar we naartoe gaan. Waar iedereen over 2-5 jaar gebruik van gaat maken.

Nu speel je het NFT spel met 300.000 mensen. Over 5 jaar met 300.000.000 mensen. Er zal zo onnoemelijk veel geld in gepompt worden. En het enige wat jij wil doen is een klein stukje van de taart pakken nu we aan het begin staan en je zult financieel vrij zijn.

Rijk worden met de volgende NFT sets?

Ten eerste wij gaan geen financieel advies geven. Voordat je een NFT besluit te kopen dien je eerst zelf je onderzoek te doen. Als je dat niet doet… dan kan je net zo goed naar het casino gaan en het op rood of zwart inzetten. Want dat doe je dan; gokken.

Je kunt investeren in zogenoemde blue-chip NFT’s. Dit zijn vaak de duurdere NFT sets maar die zich wel al bewezen hebben. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld:

 • CryptoPunks
 • Bored Ape Yacht Club
 • Cool Cats
 • Doodles
 • VeeFriends

Deze sets zijn afgelopen maanden hard gegroeid en vallen op het moment van schrijven wat terug in de prijs. Zou zomaar kunnen dat deze NFT sets de komende tijd weer gaan groeien maar dan moet je ook wel flink wat geld hebben om 1 van de NFT’s te kunnen aankopen.

Onder de blue-chip NFT’s heb je ook NFT’s die in potentie een blue-chip NFT kunnen worden. Vaak zijn deze wat lager geprijsd maar hebben de potentie om nog flink te groeien. Een paar voorbeelden hiervan zijn:

 • Alien Frens
 • Creepz Genesis
 • Smilesss

Een tip van ons zou zijn om een tijdje in Excel de floorprices van NFT sets die je interessant lijkt om te kopen bij te houden. Op basis van je research kan je dan een inschatting maken in hoeverre de prijs nog gaat stijgen en op deze manier bepalen of en wanneer je een aankoop doet.

Conclusie NFT’s

Hopelijk heb je een beeld gekregen van de NFT space, waar we staan in de NFT cycle en hoe je zelf een goede NFT kunt kopen en verkopen.

Het kan natuurlijk allemaal wat overweldigend overkomen. Je moet de informatie even laten verwerken en zelf meer op onderzoek uitgaan. Wij hadden dit ‘probleem’ ook, aan de ene kant wil je zo snel mogelijk starten en aan de andere kant wil je ook niet te overhaaste beslissingen nemen. Zeker niet in een markt waar je nog weinig vanaf weet.

Je hoeft het natuurlijk niet allemaal zelf uit te zoeken en je kunt je ook laten begeleiden. Ook wij hebben gekozen voor deze optie om zo een vliegende start te maken. Wij hadden spijt dat we niet Bitcoin hebben gekocht in 2012, dat gaat ons niet nog een keer gebeuren.

De tijd is nu.

Jij bent hier. Hoe je hier gekomen bent, wij hebben geen idee.

Misschien… geluk?

Als je klaar bent om erin te duiken, en hier 100% voor te gaan.

Check dan deze gratis workshop van Mitchel van Duuren.

Zoals we zeggen in de crypto space, see you at the moon! 🚀