Waar een (online) hype is, daar zijn veel mensen. Als dan ook nog eens blijkt dat je er veel geld mee kunt verdienen dan is er geen houden meer aan. Mensen stappen blind in een hype zonder daar goed onderzoek naar te doen. Hoe kan je precies geld verdienen met NFT’s staat centraal in dit artikel.

Het handelen van NFT’s lijkt momenteel een makkelijke manier om geld te verdienen, maar is dat ook zo makkelijk al men beweert. Net zoals de crypto markt is de NFT markt een volatiele markt. Je kunt er dus veel geld mee verdienen maar ook mee verliezen.

In dit artikel gaan we kijken op welke manieren je geld kunt verdienen met NFT’s, hoe je zelf ook NFT’s kunt kopen en of er nog interessante cursussen zijn die je eventueel zou kunnen volgen.

Tip! Volg de Gratis Training van Mitchel van Duuren hoe hij in 3 weken tijd een jaarsalaris verdiende door het handelen in NFT’s

Wat is een NFT?

Laten we bij het begin beginnen; wat is nu precies een NFT. Mocht je de afgelopen tijd onder een steen geleefd hebben dan volgt hier nog een korte uitleg.

Een NFT staat voor een Non-Fungible Token; oftewel vrij vertaald een niet vervangbare token. Bij een token kan je denken aan een kunstwerk. Een kunstwerk is uniek en niet vervangbaar. Een ander voorbeeld is een vliegticket. Een vliegticket staat op jouw naam, heeft een unieke code en is niet te vervangen.

Wellicht goed om nog even stil te staan wat dan een fungible token is. Een fungible token is bijvoorbeeld 1 crypto token. Je koopt dus 1 bitcoin. Mocht je deze nu verkopen en volgende week weer 1 bitcoin kopen dan heb je weer 1 bitcoin maar jij ziet het verschil niet. Ook al heb je wellicht niet exact dezelfde bitcoin gekocht zal je het verschil niet merken.

Hoe kan ik zelf NFT’s kopen?

Hoe je stap voor stap een NFT kunt kopen hebben we een apart artikel voor geschreven. Dit artikel focussen we vooral op hoe jij geld kunt verdienen met NFT’s dus graag zouden we je willen verwijzen naar het artikel NFT kopen.

Wel willen we kort uitleggen wat je nodig hebt om een NFT te kopen. Het klinkt misschien wat ingewikkeld maar als je de stappen volgt in het bovenstaande artikel dan moet het goedkomen.

Wat heb je nodig:

 • Een MetaMask Wallet
 • Een Crypto Exchange account bij bijvoorbeeld Bitvavo
 • Geld dat je kunt missen (ga niet al je spaargeld hierin duwen)
 • Account bij een NFT Martketplace (bijv OpenSea)

MetaMask Wallet

Je hebt een MetaMask wallet om te connecten aan de NFT Marketplace. Dit is als het ware je portemonnee waar je een geld in zit.

Je dient dus je MetaMask te koppelen. Als je dan je NFT’s wilt zien die je gekocht hebt of gewoon je account wilt gaan op de NFT marketplace dan dien je op de NFT marketplace in te loggen op je MetaMask.

Connect niet zomaar je MetaMask wallet aan elke website. Bij een verkeerde website (scam) kan heel je wallet worden leeggetrokken.

Crypto Exchange

Je hebt een MetaMask wallet maar daar moet je ook geld op zien te krijgen. De meest voor de hand liggende manier is om geld vanuit een Crypto Exchange naar je MetaMask wallet te sturen. Sterker nog, we sturen geen geld maar ETH (veel gebruikt).

Je zet eerst je geld om naar ETH op een crypto exchange en deze stuur je dan naar je ETH adres van je MetaMask wallet. Wij zouden zelf Bitvavo adviseren om te gebruiken. Nederlandse exchange, te vertrouwen en werkt gewoon simpel.

Geld dat je kunt missen

Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen maar ga alleen met geld spelen dat je kunt missen. Er zitten gewoon veel NFT projecten tussen die uiteindelijk niks waard worden. Het is ook een vorm van gokken.

Voordat je geld gaat investeren moet je echt onderzoek doen. Ook dit is vaak iets wat mensen pas gaan doen als ze al geld hebben geïnvesteerd en het project in waarde daalt. Tja, dan ben je te laat ja.

Account bij een NFT Marketplace

We hebben dit even als aparte stap gezet maar in principe is het puur het connecten van je MetaMask wallet aan de website en ben je al klaar.

Je kunt je account nog wel een beetje updaten en aanvullen maar in principe is dat niet nodig. Het werkt allemaal super simpel en je zou nu in staat moeten zijn om zelf een NFT te kopen.

Zoals gezegd; check even het artikel NFT kopen en dan kan je de stappen doorlopen en links vinden van de tools en exchanges. Mocht je een vraag hebben specifiek hieraan gerelateerd, drop die dan ook even bij dat artikel.

Je bent nog niet te laat! Je bent zelfs nog een van de early adaptors als je nu de NFT wereld in stapt. Mitchel van Duuren geeft nu een GRATIS training waarin hij laat zien hoe hij in 3 weken tijd een jaarsalaris verdiende door het handelen in NFT’s.

De training is gratis en 100% veilig

Hoe kan jij geld verdienen met NFT’s

Ok, hierboven hebben we beschreven wat een NFT nu precies is en hoe jij zelf een NFT kunt kopen.

Laten we nu even gaan kijken welke manieren er zijn hoe jij geld kunt verdienen met NFT’s. Belangrijkste tip die we je direct mee willen geven is; doe je eigen research (DYOR) en ga niet blind mee met de hype.

NFT’s Flippen

Het flippen van NFT’s staat in het teken van snel geld verdienen met NFT’s. Het flippen van NFT’s is het trachten te kopen van NFT’s voor een zo laag mogelijke prijs en deze zo snel mogelijk weer door te verkopen voor een hogere prijs.

Het flippen op zich bestaat al heel lang en bestaat bijna in elke markt. Zo kan je dit doen met huizen maar ook met auto’s of pokemon kaarten. Het flippen van NFT’s is vooral geliefd bij mensen die ook veel aan daytraden doen.

Bij het flippen van NFT’s zijn een bepaalde zaken belangrijk om te letten (zijn er vast nog meer):

 • Wie zitten er achter het NFT project?
 • Hoeveel NFT’s zitten er in de set?
 • Wat is de floorprice en waar heeft die gestaan?
 • Wat is het volume en is er sprake van een toename of afname
 • Wat is het sentiment in de discord groep?
 • Wat is de roadmap?
 • Waar zit de NFT in het proces (reveal of al gerevealed?)

Dit zijn maar een paar zaken waar je op moet letten. Maar als je hier handig in wordt dan kan dit een heel leuk spelletje worden en kan je goed geld verdienen aan NFT’s.

NFT’s Hodlen

Een andere strategie die je kunt hanteren is het hodlen van NFT’s. Oftewel je hebt er vertrouwen in dat een bepaalde NFT set zal gaan groeien de komende periode. Dit kan weken zijn maar ook maanden. Het maakt jou niet uit als de floorprice even naar beneden zakt.

Vaak is een combinatie van NFT’s flippen en NFT’s Hodlen een graag gebruikte strategie van mensen die actief zijn in de NFT space. Zo kopen ze vaak meerdere NFT’s van 1 set en zetten dan direct 1 NFT weer te koop voor de snelle winst. De rest blijft dan in bezit (hodlen) en zullen pas verkocht worden bij een veel hogere prijs.

NFT’s Staken

Deze manier van geld verdienen van NFT’s is nog niet bij iedereen bekend maar kan echt super lucratief zijn. Sterker nog; dit kan zelfs zorgen dat je een passief inkomen gaat genereren mits je de goede NFT set te pakken hebt.

Waarom zou je een NFT willen staken? Als jij besluit om een NFT te staken dan genereer je een token. En met die token kan je vervolgens dingen doen in het ecosysteem van de NFT set. Denk hierbij dat je extra mints kunt doen, bijzonderheden voor je NFT kunt kopen en al dat soort dingen.

De mensen achter de NFT’s willen dat jij een actieve hodler gaat worden. Hierdoor gaat de prijs van de NFT omhoog en dat is precies wat ze willen. Daarom zijn NFT’s die je kunt staken super interessant voor zowel de eigenaar van de NFT als de mensen die de NFT kopen.

Hieronder een voorbeeld van de NFT set ‘Creepz Genesis’. Als je hiervan een NFT hebt en deze staked, dan krijg je daarvoor de token “LOOMI”. Dat betekent dus gewoon keiharde cash elke dag. Lees hieronder het verhaal van 1 van de studenten van Mitchel van Duuren. Dit bericht is afkomstig uit de gratis Facebook groep NFT Wereld (https://www.facebook.com/groups/2946604532318907).

Investeren in NFT gerelateerde Crypto tokens

De laatste manier die wij willen bespreken op het gebied van geld verdienen met NFT’s is op een hele andere manier dan bovenstaande.

Er zijn veel coins die gerelateerd zijn op een of andere manier aan de NFT space. Je kunt dus ook inspelen dat een bepaalde crypto coin zal gaan stijgen omdat die dus belangrijker zal worden door de hele NFT game.

Een goed voorbeeld is Solana (SOL) en Axie Infinity (AXS). Beide hebben een aandeel in de NFT space en zijn het afgelopen jaar ook flink gestegen.

De meest populaire NFT tokens op dit moment kan je hieronder vinden:

 • The Sandbox (SAND)
 • WAX (WAXP)
 • DigiByte (DGB)
 • Flow (FLOW)
 • Decentraland (MANA)
 • Enjin Coin (ENJ)
 • Chiliz (CHZ)
 • Axie Infinity (AXS)
 • THETA (THETA)
 • Tezos (XTZ)
 • Solana (SOL)

NFT Cursus volgen

Waar een hype is en waar veel geld mee te verdienen is; daar zitten ook de scammers. Pas hier heel goed mee op. Er zijn al zoveel mensen (veel) geld mee verloren. Scammers worden steeds slimmer en spelen in op je gretigheid. Hoe kan jij je hier zelf tegen wapenen? Volg een cursus en verdiep jezelf in de materie!

Wees goed voorbereid. Waarom moet je wel 3 dagen onderzoek doen naar die ene TV van 500 euro maar als je iets op het gebied van crypto of NFT voorbij ziet komen dan kan je binnen 5 minuten 1.000 euro besteden? Niet slim!

We begrijpen dat je geld wilt verdienen en niet de boot wilt missen maar dan kan ook op een andere manier. Wij hebben zelf de NFT cursus van Mitchel van Duuren gevolgd en deze is echt heel goed. Je leert alles basis dingen tot het daadwerkelijk kopen en verkopen van NFT’s. Mocht je het interessant vinden kan je onze ‘NFT Secrets van Mitchel van Duuren Review’ lezen.

Mocht je nu zoiets hebben van; vertel mij maar direct wat over die cursus. Check dan eerst even de gratis training van Mitchel van Duuren. Deze training kan je gewoon gratis volgen (no strings attached).

Wat ga je allemaal leren tijdens deze gratis training?

 • Dat de NFT space nog aan het begin staat en dat je er nog steeds vroeg bij bent
 • Dat iedereen dit kan (je hebt geen technische kennis nodig)
 • Je kunt dit gewoon doen vanuit huis, geen product en/of marketing kennis nodig
 • Een demonstratie (live) hoe de NFT space werkt
 • De mogelijkheid om gewoon de strategie van Mitchel te kopiëren wat werkt

Conclusie

We kunnen het niet genoeg herhalen maar wees op je hoede voor scammers in de NFT space. Daarmee bedoelen we dat je niet zomaar blind alles moet volgen. Doe echt je eigen onderzoek voordat je besluit een NFT te kopen. Ook wij hebben ons in het begin laten leiden door emotie maar dat is niet de manier hoe je het moet doen.

Wij zouden je nogmaals willen aanraden om eens de gratis training van Mitchel van Duuren te volgen. Hij is op dit moment zeker een van de NFT experts van Nederland. Gratis informatie is altijd goed om even kennis te maken met de NFT space.

Er zijn verschillende manieren hoe je met NFT’s geld kunt verdienen en dat maak het super interessant. We staan echt nog aan het begin van de NFT journey en gaat alleen maar interessanter worden als de echte massa gaat instappen.

Je bent nog niet te laat…

Disclaimer

Deze review is geschreven op onze persoonlijke ervaring en is geen financieel advies. Ga dit alleen doen met geld dat je kunt missen. Beleggen brengt nu eenmaal risico’s met zich mee en kan ervoor zorgen dat jij je geld kunt verliezen.