Hoeveel verdient Joshua Kaats nu eigenlijk en wat is zijn inkomen op jaarlijkse basis? Als je op deze pagina terecht bent gekomen dan is de kans groot dat jij jezelf afvraagt. Waarschijnlijk ben je benieuwd wat Joshua Kaats nu op jaarbasis verdiend en wil je zelf ook gaan dropshippen.

Alle informatie die wij op deze pagina delen, is informatie die wij zelf gevonden hebben op internet. Het is ook gebaseerd op schattingen want echt alle inkomsten zijn publiekelijk niet bekend.

Mocht je zelf ook geld willen verdienen met dropshippen? Klik dan hier >>

Joshua Kaats Vermogen en Inkomen

Hoeveel verdiend Joshua Kaats?

Als je het hebt over Joshua Kaats, dan heb je het al snel over dropshippen. Joshua is zelf een aantal jaar geleden gestart met dropshippen en deed dit heel succesvol. Het is lastig om in te schatten hoeveel dropship webshop Joshua zelf nog heeft en hoeveel inkomsten hier hij zelf nog uit haalt.

Dropshipping webshops

Op zijn eigen website staat dat Joshua een omzet van 6 miljoen heeft gerealiseerd met zijn dropshipping webshops het afgelopen jaar (bron). De uiteindelijke winst is natuurlijk lager want dit is puur omzet. Dat betekent dat die meer dan 500.000 per maand aan omzet draait met zijn business.

En ook al klinkt dit veel, dit is zeker niet onmogelijk. Op zijn eigen website zie je een plaatje die hij zelf heeft gedeeld met een totale verkoop van meer dan 100.000 euro in 1 week.

Mocht je het nog steeds niet helemaal geloven, laten we even naar een video van Joshua kijken waar die je echt meeneemt in zijn computer en shopify account.

Online cursussen

Dropship Academy

Naast zijn eigen dropshipping webshops heeft Joshua ook 2 online cursussen gelanceerd. De eerste was de Dropship Academy. In deze online cursus leer je hoe je een dropship business met low ticket producten opzet met levering vanuit het buitenland.

De Dropship Academy kost nu zo rond de 1.200 euro per jaar. In het begin van de cursus was het nog 400 euro en is steeds meer opgelopen naarmate er meer content werd toegevoegd. Als we dan even voor het gemak uitgaan van 700 euro (soms is er ook 1 actie). Als we dan op de Facebook pagina kijken zitten daar zo’n 3.500 mensen in. Oftewel 700 x 3500 = 2.450.000 euro.

High Ticket Dropship Academy

Een andere online cursus die Joshua vorig jaar heeft gelanceerd was de High Ticket Dropship Academy. In deze online cursus leer je hoe je een dropship business met high ticket producte opzet met levering vanuit Nederland.

De High Ticket Dropship Academy kost nu ook zo rond de 1.200 euro (eenmalig). Als we dan even gaan kijken hoeveel mensen er in de Facebook pagina aanwezig zijn dan is dat zo rond de 2.200 mensen. Oftewel 1200 x 2200 = 2.640.000 euro

Vastgoed

Wij volgen Joshua Kaats nu al een tijdje op Instagram en zagen in januari 2020 dat Joshua zijn eerste pand heeft gekocht samen met Vasco Rouw. In deze post staat duidelijk dat dit zijn eerste beleggingspand is en dat hij van plan is om er meer te gaan kopen.

Hoeveel panden Joshua nu precies bezit weten wij niet precies. Maar in een andere post zagen we dat hij nog 4 panden heeft gekocht (2 samen met Sven en 2 samen met Vasco). Wat dan neerkomt op een totaal van 5 panden.

We weten ook dat Joshua zelf een nieuw huis heeft gekocht en hij zal daarvoor alleen een hypotheek voor genomen hebben omdat dit belasting technisch gunstiger is.

Laten we even een grove berekening maken voor de 5 panden. We gaan ervan uit dat Joshua deze panden verhuurt (of aan zichzelf of aan iemand anders). Hij zal dan een huur vragen van 600 a 800 euro per maand. Om het netto rendement grofweg te berekenen in plaats van het bruto rendement doen we het niet maal 12 maanden maar maal 10 maanden. We kijken dan puur even naar de huur inkomen.

700 x 10 = 7.000 euro per jaar x 5 panden = 35.000 euro per jaar.

Beleggingen

In een van de instagram stories van Joshua Kaats hebben we gezien dat Joshua ook beleggingen heeft gedaan op advies van Vasco. Op zijn verjaardag liet hij zien wat voor ‘cadeau’ die had gekregen aan de hand van zijn beleggingen. We weten het exacte bedrag niet maar gaat zeker om een groot bedrag. We wilden dit wel graag aanhalen omdat Joshua dus wel vermogender is dat we eigenlijk weten.

Affiliate Marketing

Last but not least is de inkomstenbron Affiliate Marketing. Veel mensen weten dit wellicht niet maar ook aan Affiliate Marketing verdient Joshua Kaats geld. In zijn online cursussen verwijst hij naar bepaalde tools die hij gebruikt en die hij ook adviseert om te gebruiken.

Wat veel mensen niet weten is dat achter deze links ook zijn eigen affiliate link zit. Oftewel; als jij dan uiteindelijk besluit die software / tool te gebruiken krijgt Joshua hier een commissie voor. Zo is er een artikel op de website van Shopift zelf te vinden (bron) dat hij maandelijks 5.000 dollar krijgt omdat zijn cursusisten via zijn link een Shopify webshop zijn gestart.

Aangezien dit artikel alweer een jaar oud is, maken we van die dollar maar even euro’s. Dus Joshua verdient maandelijks (minimaal) 5.000 euro aan Affiliate Marketing. Dat is 5000 x 12 = 60.000 euro op jaarbasis!

Joshua Kaats vermogen

Ok, we hebben hierboven je een indruk proberen te geven van het vermogen van Joshua Kaats. We hebben ook laten zien hoe we hieraan zijn gekomen en ook dat is geen geheim. Laten we even kijken samenvatten wat nu het vermogen is van Joshua Kaats.

  • Dropshipping webshops: 6 miljoen per jaar met een winstmarge van 20% = 1.200.000 euro
  • Online curussen: 2.450.000 (Dropship Academy) + 2.640.000 (HTDA) = 5.090.000 euro
  • Vastgoed: 35.000 euro per jaar huur inkomen.
  • Beleggingen lastig te bepalen en laten we dan even uit deze berekening
  • Affiliate Marketing: 60.000 euro per jaar

We komen dan uit op een bedrag van 6.385.000 euro wat het vermogen van Joshua Kaats op dit moment is.

Wil jij ook zoveel geld verdienen als Joshua Kaats?

De kans is heel groot dat het vermogen van Joshua Kaats alleen maar blijft groeien. Hij timmert hard aan de weg met zijn eigen webshops en online cursussen. Daarnaast stopt die een groot gedeelte van zijn geld in vastgoed en beleggingen.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je best achterover geslagen bent van al deze bedragen. Natuurlijk kunnen (en zullen) we ernaast zitten maar een grove inschatting kan iedereen wel maken. En dan kom je sowieso tot de conclusie dat Joshua Kaats veel geld verdiend.

Wil jij dit nu ook? Dan raden wij je aan om ook te beginnen met dropshipping of andere vorm van online geld te verdienen. Het is nu makkelijker dan ooit!

Joshua biedt 2 cursussen aan: de dropship academy en de high ticket dropship academy.

Lees onze review over de High Ticket Dropship Academy. Je krijgt dan een idee wat je allemaal in deze cursus krijgt. Als je meer geinteresseerd bent in low ticket dropshipping dan kan je ook de Dropship Academy Review van ons lezen.