Sinds de laatste persconferentie hebben Vasco en Boef niet stil gezeten. Middels een dagelijkse brainstorm is het idee ontstaan waardoor een win/win situatie is gecreeerd.

De nieuwe maatregelen zijn een tegenslag voor veel mensen in de vorm van veel thuisblijven, weinig contact met andere mensen en wellicht zelfs minder inkomen. Al met al geen leuke situatie.

Omdat veel mensen nu thuis zitten hebben Vasco en Boef besloten om een 10-daagse cursus te maken en deze gratis aan te bieden aan de mensen. Deze 10-daagse Masterclass bestaat uit nieuwe en bestaande content van The Millionaires Club.

Waar bestaat deze 10-daagse masterclass uit?

  • Doelstellingen maken
  • Constante energie creëren
  • Mindset
  • Beleggen
  • Financieën
  • Netwerken

Volgens Vasco en Boef belangrijke factoren in de tijden van deze crisis.

Gratis Masterclass 'The Millionaires Club' van Vasco en Boef

Hoeveel kost deze 10-daagse masterclass?

Niks, nada, niente! Helemaal gratis! Een absolute no-brainer om deze 10-daagse masterclass vandaag nog te volgen voordat het niet meer kan. Want je moet je wel binnen 4 dagen inschrijven mocht je deze gratis cursus nog willen volgen. Wees er dus snel bij en meld je gratis aan via onderstaande knop.

Deze cursus is maar tijdelijk gratis beschikbaar, vol = vol

The Millionaires Club Review

Meer weten over The Millionairs Club en benieuwd wat wij van de betaalde omgeving vinden? Wij hebben een uitgebreide review geschreven en daarnaast kan je ook nog een sneak preview bekijken in de “binnenkant” van de online cursus. Super waardevol. Ohja… er is ook nog een kortingscode actief!

> Lees onze eerlijk review over The Millionairs Club