Als je dit leest dan betekent dat je op zoek bent naar een kortingscode voor de Bol Masterclass van Winston Zwemmer (voorheen was Jia Ruan de eigenaar van deze cursus). Je bent geinteresseerd om deze cursus aan te schaffen maar je bent nog even aan het checken of je extra korting kunt krijgen.

Alleen maar slim natuurlijk! Voordat je een cursus wilt aanschaffen moet je altijd kijken of er niet een kortingscode actief is. Winston van de Bol Masterclass heeft besloten voor transparantie en de kortingscode al in de huidige aanbieding te verwerken. Je krijgt nu namelijk een korting van 66%!

Alleen vandaag nog 66% Korting

Volgens onze laatste informatie is deze korting alleen nog maar vandaag geldig. Het kan er morgen ook nog zijn maar de kans is groot dat de prijs dan weer verhoogd is. Winston heeft de Bol Masterclass overgenomen van Jia Ruan en je moet dit echt zien als een introductieprijs. Zijn goede wil tonen omdat hij alles heeft overgenomen. Als je de cursus aanschaft dan heb je altijd recht op de 14 dagen niet goed, geld terug garantie!

66% korting alleen vandaag nog actief

Hoe moet je deze korting claimen?

Ok, het is duidelijk dat er geen kortingscode beschikbaar is maar dat dit dus gewoon is verwerkt in de prijs. Eigenlijk moet je daar gewoon blij mee zijn; veel cursussen bieden ook een kortingscode aan maar als jij daar dan geen gebruik van hebt gemaakt dan voelt het ook alsof je teveel hebt betaald.

Kortingscode is verwerkt in de korting van maar liefst 66%

Aangezien deze korting elk moment kan verdwijnen moet je er zeker van zijn dat jij nog wel van deze korting gebruik kunt maken. Om hiervoor te zorgen moet je onderstaande stappen doorlopen zodat je deze korting dus niet misloopt.

  1. Ga via deze link naar de geheime kortingspagina van de Bol Masterclass
  2. Je kunt via deze link de gratis training volgen (mocht je nog twijfelen)

Over de Bol Masterclass

De Bol Masterclass leert zijn deelnemers alles wat ze moeten weten over het opzetten van hen winstgevende webshop via bol.com. Dit bewezen systeem heeft al honderden mensen geholpen om succes en vrijheid te behalen. De trainingen zijn van te voren opgenomen en zijn online beschikbaar. Hierdoor kunnen de deelnemers ze op hun eigen tempo volgen. Ze kunnen de lessen bekijken vanaf hun desktop of mobiel, overal en wanneer zij het willen.

Er is geen technische kennis of ervaring nodig want alles wat de deelnemers moeten weten wordt  stap-voor-stap uitgelegd in deze cursus. De Bol Masterclass bestaat uit 8 Modules en 30 lessen. De lessen variëren van 10 minuten tot 90 minuten, zijn actie-gericht en hebben elk ondersteunende PDFjes en quizen.

Resultaten van studenten van de Bol Masterclass

Met toestemming van de studenten mogen wij ook resultaten delen. Natuurlijk hangt het resultaat van veel factoren af maar deze resultaten laten in ieder geval zien dat het zeker mogelijk is.

Gratis training van Jia Ruan

Als je zover bent gekomen dan heb je wellicht nog wat twijfel. Dan hebben wij nog wat moois voor je. Zoals hierboven staat aangegeven heeft Winston Zwemmer dus alles overgenomen van Jia Ruan. Maar er staat dus nog steeds een gratis training van Jia Ruan online. Deze is nergens anders te vinden (niet op YouTube of waar dan ook) en is gewoon 100% gratis.

Op deze manier kan je kennismaken met de cursus. Geen idee wanneer ze deze gratis training offline halen maar net was deze gewoon nog beschikbaar :-).

Bol Masterclass: Volg de GRATIS webinar

Twijfel je nog? Volg de gratis webinar en ontvang direct al gouden tips die je direct kunt gebruiken. Jia laat zien welke tactiek hij gebruikt om een succesvolle Bol business op te zetten. Speciaal voor websiteacademie.nl bezoekers is de webinar helemaal gratis.

Vragen? Laat het ons weten

Voor de een is dit een wat grotere investering dan de ander. Mocht je nog vragen hebben, stuur ons dan gerust een email op info@websiteacamdemie.nl of drop hieronder je vraag in de comments. Wij proberen je zo snel mogelijk te helpen.

We gaan Bol domineren!

Succes!