Op zoek naar de The Secret Skill Kortingscode? Je vraagt je natuurlijk terecht af of je nog even een extra korting kunt scoren op The Secret Skill van Rébien Ghazali. Een goede vraag en we hebben ook nog eens goed nieuws!

Dit keer hebben we geen kortingscode voor extra korting maar een ‘geheime’ kortingspagina. Tsja wij weten dat dit vaak gezegd wordt maar eerlijk is eerlijk; dit is nu echt het geval. Wij hebben een pagina gevonden waarbij je gewoon 400 euro korting krijgt. Geen grap! Verderop de pagina laten wij je beide pagina’s zien waardoor je het zelf kunt checken.

Als je de cursus besluit aan te schaffen heb je altijd recht op 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Dus eigenlijk loop je geen enkel risico.

Via Onze Link €400 Extra Korting

Je zult vast en zeker twijfelen of je via onze link een extra 400 euro korting krijgt. Dat geeft niet, wij zouden ook huiverig zijn. Maar je moet begrijpen dat veel grote marketeers werken met een funnel. Als je direct een cursus/product koopt, dan betaal je vaak net wat meer. Veel marketeers werken via het principe; aanmelden voor een webinar en dan goede aanbieding. Wij hebben deze pagina gevonden en direct voor je beschikbaar gemaakt. Scheelt je tijd en geld! Via de knop hiernaast / hieronder ga je direct naar de checkout pagina en zie je de prijs + de 400 euro korting.

Hoe gebruik maken van deze korting?

Ok, er is dus geen kortingscode beschikbaar maar wel een korting via een ‘geheime’ kortingspagina. Mocht je nog twijfelen dan willen wij je vragen om anders naar de officiele website te gaan thesecretskill.nl en dan op de blauwe knop [JOIN THE SECRET SKILL!] te klikken. Welke prijs zie je dan? Zet het gerust in de comments hieronder.

Gedaan? Mooi! Dan vragen we je nu naar de ‘geheime’ kortingspagina te gaan door op deze link te klikken. We slaan dus als het ware wat stappen over (geen webinar volgen, geen funnel) en krijgen dan de ultieme aanbieding. Welke prijs zie je dan? Zet dit ook gerust in de comments hieronder. Want wij zijn hier transparant in en je ziet gewoon een korting van 400 euro.

Hieronder nog even in afbeeldingen weergegeven wat je krijgt te zien als je bovenstaande stappen hebt gevolgd:

Extra korting van 400 euro via onze link

Over The Secret Skill

Maar first things first; waarom The Secret Skill? Deze cursus is gemaakt door Rébien Ghazali en is puur gericht je mindset, het doen van sales en het ultieme doel een level vol vrijheid (gaan en staan waar je maar wilt). Klinkt al goed toch!

Wat doet Rébien nu eigenlijk? We laten hem zelf aan het woord:

Het gaat dus niet simpelweg om het leren van truckje. Het is wel echt meer dan dat. Het is een combinatie van mindset, de juiste skills en visualisatie van je einddoel. Gelukkig is dit allemaal aan te leren en dat is precies waar The Secret Skill je mee gaat helpen.

Je krijgt toegang tot tientallen scripts, video’s en een community. Ga er vanuit dat je zo ongeveer 10 weken kwijt bent om alles helemaal te volgen en je eigen te maken.

Volg de GRATIS Exclusieve Online Masterclass Van Rébien

Nog twijfels? Dan raden wij je aan om de gratis Exclusieve Online Masterclass Van Rébien te volgen. In deze gratis online masterclass laat Rébien zien hoe studenten totale vrijheid ervaren en wel 15.000 euro per maand verdienen. Speciaal voor websiteacademie.nl bezoekers is deze masterclass helemaal gratis.

100% Gratis en de Masterclass is vanavond om 20:00