Iedere onderneming heeft ermee te maken: sales. Voor veel ondernemers, en dan zeker niet alleen starters, blijft verkoop een onzeker onderwerp, want wanneer je wilt groeien met je bedrijf dan is een goed sales fundament absoluut noodzakelijk. Wanneer je denk dat verkoopcijfers wel een boost kunnen gebruiken is de Sales Passie Academie misschien wel iets voor jou.

In dit artikel gaan we dieper in op de Sales Passie en op de Sales Passie Academie. We hebben een tweetal video’s toegevoegd (beide meer dan 1 uur) die je een goed beeld geven van de persoon achter de SalesPassie. We kijken verder nog even wat je precies in de cursus zult aantreffen en daarnaast geven we nog onze eigen review en ervaringen met de SalesPassie.

Wat is de SalesPassie Academie

SalesPassie is een op en top sales bedrijf. Je kunt met jouw bedrijf bij hen terecht wanneer je van mening bent dat sales, leads en de opvolging van leads veel meer aandacht zouden moeten krijgen. En dat is bij meer bedrijven het geval dan je misschien zou denken.

Statistisch gezien gooit 44% van de verkopers de handdoek al in de ring na één follow-up poging, terwijl 80% van de sales pas worden gemaakt pas na het 5e follow-up moment. Met andere woorden: bij 44% van de verkopers is het voor 80% waarschijnlijk dat ze de deal niet zullen closen. Goed opvolgen van leads kan voor ieder bedrijf – dus ook voor de jouwe – het verschil zijn tussen fales op succes.

Als ondernemer dan kun je bij SalesPassie terecht om te leren hoe je een goede acquisitie strategie voor jouw bedrijf kunt opbouwen. Je bouwt hiermee aan een goed fundament voor al je salesactiviteiten. Heb je echt geen tijd of zin om zelf te moeten verkopen dan kun je  er voor kiezen om SalesPassie in te schakelen en om jouw sales aan hen uit te besteden.

Heb je het succes van jouw bedrijf graag in eigen hand dan doe je er goed aan om een sales opleiding te volgen. Je hebt geluk, want wil je jouw verkoopskills naar een hoger niveau tillen dan kun je daarvoor terecht bij de SalesPassie Academie.

Al meer dan acht jaar traint dit bedrijf ondernemers en verkopers om betere sales resultaten neer te kunnen zetten. In al die jaren hebben ze meer dan 300 trainingen gegeven en meer dan 2.000 verkopers mogen trainen.

Doel van de SalesPassie Academie

Het doel van de cursus is om van jou een betere verkoper te maken en tegelijkertijd te werken aan een goede sales strategie voor jouw bedrijf. Wanneer je processen die echt leiden tot conversie gaat toepassen en leads kunt omzetten in keiharde sales kun je jouw bedrijf laten groeien en daarbij ook nog eens het overzicht leren houden.

SalesPassie kan je helpen om meer structuur toe te voegen in je verkoopstrategie. Hierdoor kun je jouw bedrijf makkelijker opschalen en is de stap van werknemer in je eigen bedrijf naar werkgever te maken.

Inhoud van de SalesPassie Academy cursus

Wanneer je jezelf aanmeldt bij SalesPassie Academie niet alleen maar een online cursusprogramma, maar een persoonlijk begeleidingstraject. De focus ligt op advies om de verkopen van jouw bedrijf echt vooruit te helpen en de online cursus is daarvoor het fundament.

Het begeleidingsprogramma van de Academie zit goed in elkaar. Wanneer je jezelf aanmeldt zal de eerste stap altijd zijn om te kijken waar jij precies mee geholpen bent. Waar bevindt de doelgroep van jouw bedrijf zich en hoe kun je ze bereiken. Samen met de SalesPassie Academie zet je een stappenplan opzetten om verder te bouwen aan een salesproces.

Daarbij kun je terugvallen op workshops, (wekelijkse) telefonische een-op-eengesprekken en online-sessies. De onderliggende basis van de hele SalesPassie Academie is het cursusmateriaal. Je houdt levenslang toegang tot al het materiaal, zodat je altijd weer kunt terugvallen op de kennis die je hebt opgedaan met de SalesPassie Academie.

De training is opgebouwd uit de volgende modules:

 • Kickstart
 • Sales Mastery
 • Lead creatie
 • Follow-up en Funnels
 • Phone Mastery

Tijdens de opleiding krijg je ontzettend veel kennis aangeboden die in de praktijk uitstekend bruikbaar zijn. Denk aan de manier waarop je jezelf presenteert en hoe je jezelf neer kunt zetten als expert in je vakgebied. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar is iets wat vaak niet gebeurt.

Te vaak vallen verkopers terug op de push methode waarbij geprobeerd wordt een potentiële klant een aanbod door de strot te duwen, terwijl je een veel betere uitgangspositie hebt wanneer klanten naar jou toekomen vanwege je expertise.

4 Daagse Online GRATIS training

Twijfel je nog? Volg de gratis webinar en ontvang direct al gouden tips die je direct kunt gebruiken. Joshua laat zien welke tactiek hij gebruikt om een succesvolle Dropship business op te zetten. Speciaal voor websiteacademie.nl bezoekers is de webinar helemaal gratis.

salespassie gratis training

Case Study – Van 0 naar €23.634 in 2 maanden

De SalesPassie heeft zelf een case study gemaakt om aan te tonen hoe ‘simpel’ het kan zijn. Aan de hand van echte cijfers en strategieën laten zij zien dat jij dit ook kunt doen. Als je hier huiverig voor bent, kan je beter stoppen met lezen.

Met de bewezen methode hebben zij het volgende bereikt:

 • Kleine 1300 leads
 • 43 klanten
 • Dikke 23.000 euro omzet
 • Iets minder dan 4.000 euro aan advertentiekosten

Het begint allemaal bij een goed aanbod, zij begonnen met het aanbieden van een gratis salestraining in ruil voor de persoonsgegevens. Op deze manier laat je mensen met je product kennismaken en ze een beetje aan je te laten snuffelen.

Je taak in deze stap is zoveel mogelijk waarde bieden zodat zij overtuigd worden dat ze een goede fit bent voor het betaalde product. De leads werden in de salesflow geheel automatisch geleid en kregen elke dag een email met een nieuwe training.

salespassie academie aanbod

Stel je voor je koopt 100 leads, deze leads die kosten 5 euro per stuk. Dan heb je in totaal 500 euro uitgegeven. Van deze 100 leads klopt het telefoonnummer in 40% van de gevallen. Met de huidige cijfers scoort SalesPassie minimaal 1 klant per 25 telefoonnummers ter waarde van 1.500 euro. Dan zijn die 40 nummers dus al goed voor een waarde van 2.000 euro en dan zijn die 60 leads met alleen e-mailadressen nog niet meegenomen.

Als je de cijfers goed in de gaten blijft houden kan je natuurlijk verder uitbreiden en blijven investeren. Zolang je een positieve ROAS hebt, dan kan je blijven herhalen. Hoe saai het ook, maar het is de kracht van herhaling wat je succesvol zult maken.

Samengevat gaat het om 4 simpele stappen:

 1. Een geautomatiseerd salesproces
 2. Cijfers inzichtelijk hebben en op basis daarvan verder optimaliseren
 3. Meer budget in advertenties (bij positieve cijfers)
 4. Meer leads om op te volgen

That’s it! Goed en effectief hoeft niet moeilijk te zijn. Dit werkt zowel online als offline.

salespassie academie flow

Start bij SalesPassie Academie met het verjaardagscadeau 🎁

Een goede verkoper weet exact hoe ze nieuwe klanten binnen moeten halen, daarom heeft SalesPassie een prachtig verjaardagscadeau voor jou in de aanbieding.

Normaal betaal je 397 euro, met verjaardagscadeau kost de cursus slechts 2 euro. Ben je dus ondernemer en wil je jouw sales skills naar een hoger niveau tillen dan is dit hét moment om te starten.

Wat ga je leren voor slechts 2 euro?

 • Ontdek de belangrijkste punten van het salesproces

 • Stap voor stap doornemen van het salesproces

 • Sales afspraken op de automatische piloot

 • Conversie verhogende gesprekken

 • Business laten groeien met een goed sales fundament

 • Welke systemen te gebruiken

SalesPassie ervaringen / review

Wanneer je als verkoper of ondernemer wilt werken aan je vaardigheden en kennis op het gebied van verkoop, dan is er veel informatie verkrijgbaar. Het is alleen erg moeilijk om informatie te vinden waar je ook echt iets aan hebt.

Veel informatie is vaak niet goed bruikbaar, te vaag en abstract of té “Amerikaans” van opzet. De boeken en cursus van SalesPassie blinken uit in duidelijkheid en zijn meteen toe te passen. Met alle cursussen en e-books die SalesPassie aanbiedt kan bijna iedereen de volgende stap maken. Bovendien zijn zowel de cursussen, als de e-boeken zeer betaalbaar. Dat maakt de Sales Passie Academie echt de moeite waard.

Veel bedrijven hebben de afgelopen jaren baat gehad bij de methode van dit bedrijf. Ben jij ook op zoek naar een manieren voor meer leads, meer klanten, meer omzet en het ultieme doel: meer vrijheid, dan is de SalesPassie Academie waarschijnlijk ook iets voor jou.