Als je op deze pagina bent geland dan weten we dat je geïnteresseerd bent in een kortingscode voor de Bitcoin cursussen van Madelon Vos. Goed nieuws! Dan ben je op deze pagina inderdaad op het goede adres. Met onze nog werkende kortingscode (websiteacademie10) krijg je 10% extra korting!

Op dit moment is de Bitcoin weer helemaal hot en neemt de interesse weer erg toe. Voor veel mensen blijft Crypto en Bitcoins nog een ver van hun bed show. Madelon Vos oftewel Miss Bitcoin heeft twee cursussen ontwikkeld die je stap voor stap uitleggen wat Crypto en Bitcoin nu precies is en hoe je deze ook zelf kunt gaan kopen.

Bitcoin & Crypto: Review & Ervaringen

Werkende Kortingscode Bitcoin Cursus Madelon Vos

Deze kortingscode is speciaal gemaakt om aan te bieden aan onze bezoekers. Op dit moment is de kortingscode nog steeds actief en werkt nog steeds. Om van de korting gebruik te maken dien je een speciale pagina te bezoeken. Onze kortingscode is goed voor een extra 10% korting. Deze kan je gebruiken om op de knop hiernaast / hieronder te klikken en websiteacademie10 in te voeren bij het afrekenen.

Vul de kortingscode websiteacademie10 in voor extra korting

Hoe werkt de kortingscode voor de Bitcoin Cursus van Madelon Vos?

Als je van plan bent om de Bitcoin Cursus van Madelon Vos aan te schaffen dan is een extra korting natuurlijk mooi meegenomen. Met onze werkende kortingscode krijg je dus een extra 10% extra korting.

Met onze kortingscode krijg je 10% extra korting. Volg onderstaande stappen hoe je deze kortingscode kunt verzilveren.

Voor Bitcoin Basics & Crypto’s cursus van Madelon Vos betaal je zonder actie of korting 124,95 euro. Met onze kortingscode krijg je een korting van 12,49 euro (10% korting) en betaal je ‘slechts’ 112,46 euro. Hoe kan je gebruik maken van deze korting:

  1. Ga via deze link naar de website van Madelon Vos om een gratis webinar te volgen of om direct te cursus aan te schaffen.
  2. Bij het afrekenen kan je in het veld “Coupon code” de kortingscode websiteacademie10 invullen.
  3. Klik dan op de knop [Waardebon toepassen] en de korting is verrekend.

In de afbeelding hieronder hebben we een voorbeeld gezet hoe het er dan uit komt te zien. Je ziet dat de kortingscode nog steeds werkt en de korting verrekend zal worden. Waarom meer betalen als je dit gewoon mee kunt pakken.

Meer weten over de Bitcoin Cursus van Madelon Vos?

Wij hebben een uitgebreide review geschreven over beide betaalde cursussen van Madelon Vos. Je kunt een kijkje nemen achter de schermen en je kunt een indruk krijgen van wat je allemaal mag verwachten.

Deze review kan je via deze link vinden.