Gratis Webinar Investeren in Vastgoed

Als je op deze pagina bent gekomen ben je op zoek naar meer informatie omtrent het investeren in vastgoed. Je zult je vast afvragen of dit wel echt iets voor jou is? Heb je wel genoeg geld om te investeren in vastgoed? Over welke kennis moet ik beschikken?

Wij begrijpen als geen ander je vragen. Daarom adviseren wij voordat je überhaupt een cursus aanschaft om zoveel mogelijk van gratis cursussen en trainingen te volgen voordat je echt de definitieve keuze maakt om een cursus aan te schaffen. Je bent in ieder geval aan het goede adres als je op zoek bent naar een gratis training in investeren in vastgoed.

Martijn van den Berg (eigenaar van De Vastgoed Academy) begrijpt deze twijfel als geen ander en geeft daarvoor elke donderdag om 10:00 een 100% kosteloze training zodat jij kunt kennismaken met alles omtrent het investeren in vastgoed.

In deze gratis training zal Martijn het je het volgende leren:

  • Hoe Martijn in 16 maanden financieel vrij is geworden met het investeren in vastgoed
  • Hoe Martijn jou kan helpen om dit nog sneller voor elkaar te krijgen op een veilige manier
  • Waarom het investeren in vastgoed een goede optie is
  • Wat de geheime stappen zijn om een mega rendement (tot wel 25%) te behalen
  • Waarom je geld voor je moet laten werken en waarom dat zo belangrijk is

🕙 Donderdag om 10:00

100% kosteloze training – nog maar 23 plekken beschikbaar

Financieel Vrij Worden Met Beleggen in Vastgoed Zonder Enige Kennis

Voor wie is deze gratis training

✅ Als je meer uit je 9 tot 5 werk leven wilt halen en je dromen willen najagen

✅ Die een passief inkomen na streven naast hun werk of eigen onderneming of zelfs geheel financieel vrij willen zijn

✅ Mensen met de juiste mindset en actie willen ondernemen om alles uit een cursus te halen

✅ Bereid zijn om samen te gaan knallen

✅ Enthousiaste mensen of je nu beperkt of ruim budget beschikbaar hebt

Voor wie is deze gratis training niet

❌ Als je verwacht binnen weken rijk te worden zonder ook maar iets te doen

❌ Mensen die geen tijd en energie wensen te steken in hun eigen ontwikkeling

❌ Mensen met een negatieve mindset

Gratis Training gepresenteerd door Martijn van den Berg

Martijn van de Berg is de eigenaar van De Vastgoed Academy en is inmiddels 38 jaar oud. Martijn is een vastgoed investeringsexpert, spreker op events, trainer en ondernemer. Martijn is na een zoektocht naar een passief inkomen uitgekomen bij het vastgoed. Hij ontdekte dat dit de meeste rendabele en stabiele vorm van passief inkomen was.

Martijn heeft zelf meerdere workshops, cursussen en training gevolgd op het gebied van vastgoed en mindset. Dit alles heeft meer dan 30.000 euro gekost en was hem elke euro waard. Waarom? Omdat Martijn heeft bereikt wat die wilde bereiken; financieel vrij met een passief inkomen. Martijn heeft inmiddels meer dan 10 woningen met een portefeuille van 1,7 miljoen euro!

Martijn heeft zichzelf als doel gesteld om minstens 100 woningen te bezitten. Omdat Martijn inmiddels financieel vrij is, heeft hij ook nog een ander doel gesteld; mensen helpen! Zijn passie is om minimaal 100 mensen te helpen financieel vrij te worden.

Heb jij het in je om 1 van die 100 mensen te worden? Is het investeren in vastgoed iets voor jou? Ook als je twijfelt… het is GRATIS! Klik hieronder op de knop om je gratis in te schrijven voor de gratis training investeren in vastgoed.

Nog maar 23 plekken beschikbaar

Meer weten over De Vastgoed Academy

Mocht je meer informatie willen omtrent de organisatie en spreker van deze gratis training dan is het wellicht interessant om onze review / ervaring te lezen over De Vastgoed Academy. Onze review van de Vastgoed Academy kan je hier vinden.