Als je op deze pagina bent gekomen dan ben je geinteresserd in een gratis Bitcoin cursus. Waarschijnlijk wil je zelf ook Bitcoins kopen en vraag je af hoe je dat het beste kunt doen. Of wil je misschien zelfs wel gaan handelen in Bitcoins.

Bitcoin is op dit moment helemaal hot. De ene na de andere allt-time record wordt verbroken. De Bitcoin heeft nog nooit zo hoog gestaan en volgens vele experts is dit pas het begin. De media aandacht groeit, meer mensen stappen in de Bitcoin en het einde is nog niet in zicht.

Maar wat nu als jij ook Bitcoin wilt kopen maar je hebt verder echt geen idee wat je moet doen. Dan ben je hier aan het goede adres. Miss Bitcoin van Nederland heeft een gratis Bitcoin cursus gemaakt gericht op beginners.

Wat bestaat deze Gratis Bitcoin Training uit?

  • Je krijgt volledig gratis toegang
  • Je maakt kennis met Cryptocurrency en Bitcoin
  • Je leert hoe je Crypto munten en Bitcoins veilig kunt opslaan
  • Je leert hoe je eerste Bitcoin kunt kopen
  • Je krijgt zelfs nog 5 euro aan Bitcoin gratis
  • Deze gratis cursus is een sneak-preview van de volledige cursus
  • De gratis Bitcoin cursus bestaat uit 7 lessen en duurt in totaal 55 min

Hoe kan jij je GRATIS inschrijven?

Als je geinteresseerd bent in Bitcoin je wilt kijken of het wat voor jou is, dan biedt de gratis Bitcoin Cursus van Madelon Vos uitkomst. Je kunt op eigen snelheid de gratis cursus volgen en kennismaken met Bitcoins en Crypto.

Over de docente

Deze gratis cursus wordt gegeven door de one and only Madelon Vos. Wellicht heb je haar al eens voorbij zien komen op TV (RTLZ), YouTube, Instagram of welk ander kanaal dat beschikbaar is. Want als je het over Bitcoins hebt, dan hoor je al snel de naam van Madelon Vos.

Madelon zit inmiddels al meer dan 8 jaar vol in Bitcoins en Crypto. Sterker nog, ze geeft zelfs les op de Hogeschool van Amsterdam over Technische Analyses (wat je dus ook kunt doen met Bitcoins). Een typisch voorbeeld van je passie je werk maken.

Deze gratis cursus is ook echt bedoeld dat je kennis maakt met de wereld van Bitcoin en Crypto. Daarnaast heeft Madelon ook twee betaalde cursussen gemaakt mocht je er nog meer over willen weten en hoe je echt moet gaan handelen. Deze betaalde cursussen zijn al gevolgd dan meer dan 4000 mensen en krijgt een gemiddelde van 4.8 van de 5. Dikke prima dus!

Kortingscode Bitcoin Basics & Crypto’s

Voordat je gelijk aan de slag gaat met de gratis bitcoin cursus en je besluit om de betaalde cursus ook te willen kopen, lees dan even het volgende. Wij mogen namelijk een kortingscode aanbieden aan onze bezoekers.

Met onze kortingscode websiteacademie10 krijg je een additionele 10% korting

Deze kortingscode geeft je een additionele korting van 10%. Normaal zou je een bedrag van 99,95 euro betalen, maar met onze kortingscode betaal je maar 89,96 euro. De kortingscode die je kunt gebruiken is websiteacademie10. Toch makkelijk verdiend!

Meer weten over hoe je de kortingscode moet gebruiken? Lees dan dit artikel.