Als je op deze pagina bent gekomen dan ben je op zoek naar meer informatie over Crypto Tron? Waarschijnlijk wil je eerst wat meer over Tron (TRX) weten voordat je besluit erin te investeren. Heel goed, want doe altijd DYOR (Do Your Own Research).

Op deze pagina gaan wij je meer vertellen wat Tron (TRX) precies is, geven wij inzicht in de koers van de afgelopen tijd en geven we je nog wat tips hoe je het beste Tron (TRX) kunt kopen mocht je daar nog geïnteresseerd in zijn.

Wat is Tron (TRX)?

Tron, ticker TRX, is een van de cryptomunten die je gegarandeerd gaat tegenkomen als je wat meer gaat doet met crypto. Tron is open-souce decentraal platform die op de blockchain technologie de entertainment industrie wil wijzigen. Met Tron is het mogelijk voor content creators (denk hierbij aan muziek en video) hun content te delen zonder enige tussenkomst van een 3e persoon.

Cut out the middleman. Dit proces zorgt er altijd voor dat het goedkoper kan. Op deze manier kan de gebruiker goedkoper toegang krijgen tot de muziek of video en krijgt de maker van de content uiteindelijk meer geld. Win win.

Wat is de huidige koers van Tron (TRX)?

Afgelopen maanden is de koers van Tron (TRX) al lekker gestegen. Tron staat op de market ranking op plek nummer 20. Met een market cap van dik 6 miljard. Hieronder de koers van Tron (TRX) van de afgelopen 30 dagen:

Tron (TRX) koers verwachting komende jaren

Het blijft altijd lastig om een inschatting te maken over een crypto munt waar die over een aantal jaren zal staan. Crypto is nog erg volatiel en kan erg snel stijgen maar natuurlijk ook dalen.

Tron is geen onbekende crypto munt. Het zal dus niet snel gebeuren dat Tron helemaal uit de crypto currency wereld zal verdwijnen en je geld niks meer waard zal zijn. Veel experts zien wel de potentie van Tron maar door de flinke schommelingen blijft het lastig voorspellen.

Grote pluspunt van Tron (TRX) is dat ze BitTorrent hebben overgenomen. Dit stelt ze in staat om meer partnerschappen aan te gaan en hun populariteit doen groeien. Hoe populairder de munt en hoe groter de achterban; dit allemaal zal een positieve invloed hebben op de koers.

Het kan dus erg interessant zijn om een kleine bag in te slaan van Tron (TRX) voor de lange termijn. Kijk niet naar de dagelijkse schommelingen maar zie het als een lange termijn investering.

Niet perse leidend maar het kan interessant zijn om in google trends te kijken hoe het met de populariteit van een coin gaat. Als we kijken naar google trends dan zien we dat gestaag groeien de afgelopen maanden.

google trends crypto tron

Het kan ook nog slim zijn om eens op twitter te zoeken op de crypto coin die je aan het onderzoeken bent. Je kunt dan het volgende invullen in de zoekbalk van twitter: $ + ticker. Dus in ons geval zal dat $TRX zijn. Hou rekening mee dat veel twitteraars hun eigen bags shillen en willen dat jij ook gaat kopen. Maar het is meer om bedoeld zodat jij een gevoel krijgt bij de populariteit van crypto tron.

Tron (TRX) kopen?

Mocht je graag Tron willen kopen dan zijn er verschillende websites waar dat zou kunnen. Eigenlijk heb je 2 brokers/exchanges die het beste zijn om te gebruiken; Bitvavo en Binance.

Binance wordt aangeraden voor de mensen die al wat langer in crypto zitten. Het heeft wat meer functies maar als je net begint dan heb je dat helemaal niet nodig en is het meer verwarrend. Lees onze review anders even over Binance om een beter idee te krijgen.

Bitvavo is eenvoudig in gebruik en betrouwbaar. Bitvavo is een Nederlandse partij en veilig in gebruik. Je kunt via deze link een account aanmaken en Tron kopen. Via onze link krijg je zelfs nog een korting ook. Doe er je voordeel mee.