De vraag als je op deze pagina terecht bent gekomen is natuurlijk of je Ripple (XRP) op Bitvavo kunt kopen en verkopen. Het antwoord is daarop: jazeker! En dat kan snel en eenvoudig op het platform van Bitvavo.

Voordat je besluit om op Bitvavo Ripple te kopen zullen wij je nog even kort wat achtergrond informatie geven. Dan weet je al meer dan 95% van de andere mensen die Ripple bezitten.

Ripple is opgericht in het jaar 2021 in Californië. Ripple (XRP) is een cryptomunt dat gebruik maakt van het netwerk van Ripple om zo snel geld te kunnen versturen tussen koper en verkoper. Ripple (XRP) stelt bedrijven en financiële instellingen in staat om eenvoudig en vooral snel geld naar elkaar sturen tegen een zeer lage prijs.

Tip: Als je nog geen account hebt bij Bitvavo: Klik dan hier om een gratis account aan te maken en betaal over de eerste 1.000 EURO geen transactiekosten

Welkomstbonus 1.000 euro gratis handelen

Goedkoopste en Betrouwbaarste Exchange van NL

⭐⭐⭐⭐⭐

account aanmaken is gratis en 100% veilig

Ripple (XRP) Kopen op Bitvavo

Je kunt Ripple (XRP) eenvoudig en snel kopen op Bitvavo. Bitvavo is een Crypto Exchange van Nederlandse bodem. Voordeel hiervan is dat het platform in het Nederlands is en ook de support. Mocht je dus een vraag hebben kan je deze gewoon in je eigen taal stellen, wel zo makkelijk.

Binance is de grootste crypto exchange van de wereld. Nadeel bij Binance is dat je alleen niet makkelijk geld erop en eraf kunt halen. Zowel iDeal als bankoverschrijving is niet meer mogelijk. Bij Bitvavo kan je zowel met iDeal en bankoverschrijving geld erop en eraf halen.

Vergeleken met andere Nederlandse crypto exchanges is Bitvavo de goedkoopste op het gebied van handelkosten. Voor elke handeling betaal je bij Bitvavo max 0,25% waarbij dat bij andere crypto exchange dit wel boven de 1% kan zijn. Een groot verschil voor dezelfde handeling.

Stap voor stap uitleg hoe je XRP op Bitvavo kunt kopen

  1. Maak gratis en eenvoudig een account aan op Bitvavo via onze link zodat je gebruikt maak van de welkomstbonus (de eerste 1.000 euro gratis handelen)
  2. Doorloop de stappen om een account aan te maken en zorg ervoor dat je account is geverifieerd. Mocht je er niet helemaal uitkomen, check dat even het artikel ‘Bitvavo account aanmaken
  3. Als je nu een geverifieerd account hebt; log dan in op Bitvavo.com/nl
  4. In het dashboard; zoek de crypto coin XRP (=Ripple) en klik erop
  5. Je komt nu in een scherm waar je de koers van Ripple ziet. Je kunt aan de linkerkant een bedrag invullen om te kijken hoeveel Ripple je hiervoor ontvangt.
  6. Klik op de knop [Kopen] om de transactie af te ronden
  7. Gefeliciteerd! Je bent nu de trotse eigenaar van de crypto coin Ripple (XRP).

Ripple (XRP) Koers

De laagste koers allertijden is geweest op 7 juli 2014. De koers stond toen op 0,002481 euro. De hoogste koers aller tijden is geweest op 4 januari 2018. De koers stond toen op 3,40 euro. Oftewel de XRP heeft een groei van meer dan 130.000% doorgemaakt. Bizar!

Je kunt echt zien dat eind 2017 een flinke run is geweest naar de uiteindelijk ATH op 4 januari 2018. Daarna klapte de crypto beurs in elkaar en was de prijs flink gezakt. De prijs stond op een gegeven moment weer op 0,14 euro.

Hieronder zie je de huidige Ripple (XRP) koers en het verloop van de afgelopen tijd.

Profiteer nu nog van deze instap-actie voordat het te laat is. Het betreft een tijdelijke actie en kan elk moment stoppen. Maak via onderstaande knop een GRATIS account aan en claim die welkomstbonus.

account aanmaken is gratis en 100% veilig

Ripple (XPR) Koerverwachting

Wat Ripple (XRP) precies zal gaan doen dat kan niemand met 100% zekerheid zeggen. Helaas kunnen ook wij dat niet. De crypto koersen zijn nu eenmaal volatiel en kunnen hard zakken maar ook snel stijgen. Wel is het zo dat Ripple (XRP) een wat grotere crypto munt is en daardoor wel wat minder volatiel dan crypto munten die niet in de top 200 staan van grootte.

Ten eerste is het altijd goed om eerst zelf je te verdiepen in de munt. Waar staat Ripple (XRP) precies voor en wat zijn de plannen voor de komende tijd. Welk team zit hierachter en wat hebben ze in de afgelopen tijd allemaal bereikt. Dit alles heeft invloed op de prijs.

Hieronder volgen wat Ripple (XRP) prijs voorspellingen van experts op het gebied van crypto en beleggingen.

De eerste voorspelling is van Jordan Belfort a.k.a. Wolf of Wallstreet. Jordan is er van overtuigd dat XRP ooit op de 10 dollar zal komen.

Een andere voorspelling die nu veel op Twitter te vinden is de voorspelling op het gebied van crypto van Wall Street. Zij claimen dat in het jaar 2025 de coin XRP op de 8.000 dollar zal staan.

Je kunt zelf zoeken op Twitter naar voorspellingen van coins. In de zoekbalk van Twitter moet je dan de dollarteken met de coin ticker invullen. Dus voor XRP is dat dus $XRP.

Let wel op dat veel mensen erbij gebaat zijn dat jij XRP gaat kopen omdat ze waarschijnlijk zelf een bag ervan hebben. Doe dus altijd je eigen onderzoek voordat je besluit te investeren in een coin en in deze situatie dus XRP.

Bitvavo Review

Mocht je nog twijfelen of Bitvavo wel het juiste platform voor je is dan verwijzen wij je graag naar onze Bitvavo Review. In deze review geven wij onze kritische mening over het platform en kan je zien wat er allemaal goed en niet goed is.

Op deze manier kan jij je eigen mening vormen of je het platform wilt gebruiken. Wij zijn persoonlijk van mening dat Bitvavo het beste platform is als je net begint met traden van Ripple (XRP).

We hebben hier ook nog even de ervaringen van andere mensen gezet zodat je ook andere meningen kunt lezen van mensen die het Bitvavo platform al gebruiken.

Vragen en/of opmerkingen

Als er nog vragen zijn over Ripple (XRP) of mocht er nog wat onduidelijk zijn, let us know. Je kunt hieronder eenvoudig een comment plaatsen en wij proberen zo snel mogelijk jou een antwoord te geven.

Mocht je nog bepaalde prijs verwachtingen hebben van XRP, dan zijn wij daar ook benieuwd naar. Wij denken zelf dat XRP nog wel een run kan gaan maken de komende maanden en dat de zo tussen de 1,50 en 2 dollar zal komen.

Ben benieuwd wat jullie gedachten hierover zijn. Laat het ons hieronder weten 👇