Bitvavo account aanmaken? Er zijn in Nederland meerdere exchanges en brokers waar je crypto coins kunt kopen en verkopen. Maar als je kijkt naar de betrouwbaarheid en veiligheid dan is Bitvavo wel een van meest betrouwbare van allemaal. Meer weten over onze ervaringen met Bitvavo? Lees dan onze Bitvavo Review.

Bitvavo is een Nederlands bedrijf en staat gewoon ingeschreven in de KvK. Ze zijn gevestigd in Amsterdam en je kunt hun gegevens gewoon opzoeken. Dat in tegenstelling tot sommige andere crypto websites. Pas hier altijd mee op… kijk altijd eerst of je wel hun gegevens kunt vinden voordat je overgaat tot het aanmaken van een account of zelfs het kopen van crypto.

Vooral in de crypto wereld is het belangrijk dat je eerst goed onderzoek doet voordat je pas start met beleggen. Dit gaat zowel over beleggen in het algemeen maar ook over welk platform je gaat gebruiken. Bitvavo is zo’n crypto platform die je zeker kunt vertrouwen en kunt gebruiken.

Welkomstbonus 1.000 euro gratis handelen

Goedkoopste en Betrouwbaarste Exchange van NL

Bitvavo account aanmaken

Het aanmaken van een Bitvavo account is heel eenvoudig en is zo gedaan. Je dient wel wat verificatie stappen te doen maar dat is bij elke goede crypto platform het geval want dat is namelijk verplicht volgens de wet.

Om het makkelijk te maken hebben wij even stap voor stap uitgeschreven hoe je een account op Bitvavo kunt aanmaken:

 1. Ga naar de website bitvavo.nl (als je deze link gebruikt betaal je op de eerste 1000 euro geen handelskosten)
 2. Via onze link kom je direct op de speciale registratie pagina.
 3. Indien gewenst kan je switchen naar een Zakelijk account. Anders kan je deze gewoon op Persoonlijk laten staan.
 4. Vul je all gegevens in en ga akkoord met alle voorwaarden als je ook echt akkoord bent.
 5. Klik dan op de knop [Registreren]
 6. Je zult nu een email ontvangen. Klik op de link in de email om je email te verifiëren.

De volgende stappen zijn volgens de wet verplicht. Dit typeert juist dat het geen scam website is.

 1. Je zult nu extra persoonsgegevens moeten invullen.
 2. Je dient je identiteit te verifiëren. Je kunt eventueel je handtekening en BSN nummer afschermen.
 3. Om je bankrekening te verifiëren kan je een klein bedrag overmaken. Deze kan je gewoon betalen met iDeal. Als je direct meer geld wilt storten omdat je wilt traden, kan dat natuurlijk ook gewoon.

Profiteer nu nog van deze instap-actie voordat het te laat is. Het betreft een tijdelijke actie en kan elk moment stoppen. Maak via onderstaande knop een GRATIS account aan en claim die welkomstbonus.

account aanmaken is gratis en 100% veilig

Bitvavo geld storten

In Nederland is iDeal verreweg de meest gebruikte en populairste betaalmethode. Niet zo gek natuurlijk want het werkt harstikke makkelijk en snel. Gelukkig kan je ook bij Bitvavo met iDeal betalen om zo geld te storten op je account.

Dat klinkt wellicht logisch maar zo logisch is dat ook weer niet. Niet alle crypto exchanges bieden iDeal betaalmethode aan. Aangezien Bitvavo een Nederlands bedrijf is en gevestigd is in Amsterdam begrijpen zij wel de urgentie van de iDeal betaalmethode als zij Nederlanders goed van dienst willen zijn.

De iDeal betaalmethode is geheel gratis te gebruiken en hiermee kan je dus geld storten op je Bitvavo account. Of eigenlijk op je Bitvavo wallet zoals je dat eigenlijk zegt.

We laten je stap voor stap zien hoe dat werkt:

 1. Klik hier om naar je Bitvavo account te gaan of klik hier om nog een Bitvavo account aan te maken
 2. Als je bent ingelogd (of dus net een account hebt aangemaakt) dan zie je in het beginscherm de knop [Tegoed storten] staan. Klik op die knop.
 3. Vul het gewenste bedrag in dat je wilt storten op je Bitvavo account. Doe dit ajb alleen met geld dat je ook daadwerkelijk kunt missen.
 4. Kies de gewenste betaalmethode, dus bijvoorbeeld iDeal en klik op de knop doorgaan.
 5. Doorloop de stappen van je bank en rond de betaling af.
 6. Het geld staat vrijwel direct op je Bitvavo account en je kunt beginnen met traden!

Bitvavo geld opnemen

Waar veel crypto exchanges goed in zijn is het jou zo makkelijk mogelijk maken dat je geld kunt storten op je account maar wat moeilijker eraf kan halen. Tevens is het slim om goed van te voren te checken of je wel geld kan opnemen van de crypto exchange.

Neem nu als voorbeeld Binance. Aangezien dit geen Nederlands bedrijf is en wat problemen heeft om aan alle wettelijke voorschriften te voldoen heeft Binance nu de mogelijkheid weggehaald om je geld eenvoudig van de exchange af te halen.

Wat je dus het beste kunt doen is je coins van Binance naar Bitvavo sturen zodat je het met Bitvavo weer naar je eigen rekening kunt storten. Aangezien Bitvavo is gevestigd in Nederland (Amsterdam) kan je bij Bitvavo eenvoudig je geld opnemen en terug storten naar je rekening.

We laten je weer stap voor stap zien hoe je dat het beste kunt doen:

 1. Login op je Bitvavo account
 2. In het beginscherm / dashboard zie je de knop [Tegoed opnemen]. Klik op deze knop.
 3. Vul de gewenste bedrag in dat je wilt opnemen, check je bankrekening nummer en klik op de knop [doorgaan].
 4. Je zult nu maximaal 1 dag moeten wachten voordat het geld op je rekening zal worden bijgeschreven.

Bitvavo recensies

Voordat je een Bitvavo account wilt aanmaken wil je natuurlijk eerst zeker weten of Bitvavo een veilig en betrouwbare platform is. Alleen maar goed dat je dit zeker wilt weten met al die scam websites tegenwoordig.

Daarom denk goed dat je hieronder zelf kunt zien op Trustpilot wat de Bitvavo recensies zijn. Op Trustpilot staan meer dan 10.000 recensies met een gemiddelde van uitstekend. Een cijfer van 4.3 uit 5 wat hoog is op Trustpilot. Even voor je beeldvorming; een concurrent coinbase heeft een cijfer van 1.6 uit 5 op basis van bijna 6.000 recensies.

Kosten Bitvavo

Zoek maar op Google maar je zult geen goedkopere crypto Exchange vinden van Nederland dan Bitvavo. Bij Bitvavo betaal je maar maximaal 0,25% per transactie. Daarnaast mag je dus als welkomstbonus, als je registreert via onze link, de eerste 1.000 euro gratis verhandelen.

Hoe meer je gaat verhandelen en hoe groter de bedragen hoe minder de transactiekosten fee zullen worden bij Bitvavo. Bij sommige crypto exchanges zie je een vast percentage maar dat is naar ons idee niet helemaal fair als je met wat grotere bedragen gaat traden.

Hieronder een overzicht van de transactiekosten (fees) van de te verhandelende bedragen.

Volume (30 dagen) Taker Fee Maker Fee
0 euro 0,25% 0,15%
100.000+ euro 0,20% 0,10%
250.000+ euro 0,18% 0,08%
500.000+ euro 0,12% 0,06%
1.000.000+ euro 0,10% 0,04%
2.500.000+ euro 0,08% 0,02%
5.000.000+ euro 0,06% 0,01%
10.000.000+ euro 0,05% 0,00%
25.000.000+ euro 0,04% -0,01%