Binance account aanmaken? Er zijn verschillende crypto brokers en exchanges waar je cryptocurrency kunt traden. Maar er kan er maar 1 de grootste zijn… en dat is Binance! Binance is de grootste crypto exchange van de wereld en bestaat al jaren. Meer weten over onze ervaringen met Binance? Check dan onze Binance review.

Voordat we je gaan uitleggen hoe je een account kunt aanmaken op Binance willen we je ook waarschuwen voor andere zogenaamde crypto exchanges. Let goed op voordat je zomaar bij een onbekende exchange crypto coins wilt kopen. Voordat je het weet, krijg je niet meer je geld eraf.

Daarom zouden wij met klem adviseren dat als je van plan bent om te investeren in crypto dat je dat of doet op Bitvavo of op Binance. In dit artikel gaan we je stap voor stap uitleggen hoe je een Binance account kunt aanmaken en waar je rekening mee moet houden.

Welkomstbonus levenslang 5% korting op trading fee

Grootste en Goedkoopste Crypto Exchange van de wereld

⭐⭐⭐⭐⭐

account aanmaken is gratis en 100% veilig

Binance account aanmaken

Binance bestaat al jaren en worden geroemd om hun gebruiksvriendelijkheid. Een Binance account aanmaken heb je al binnen 30 seconden gedaan. Laten we het aanmeld proces stap voor stap uitleggen.

 1. Ga naar de officiële website van Binance via onze link (op deze manier alleen krijg je 5% extra korting)
 2. Je komt direct op het registratie scherm terecht en je ziet ook de kortingspercentage staan van 5
 1. Kies of je wilt registeren via Email of Mobiel. Wij gaan ervanuit dat je via email gaat registreren. Vul dan je Email en wachtwoord in. Klik op de knop [Account aanmaken].
 2. Je hebt een email gekregen om je account te verifiëren.
 3. Ok, in principe heb je nu al een soort van Binance account. Maar in verband met veiligheid en het voldoen aan de wet dien je meer persoonsgegevens te verstrekken. Dit is een normale procedure en zal je bij elke betrouwbare exchange moeten doen.
 4. Je dient je identiteit te verifiëren; scherm eventueel je handtekening en BSN nummer af
 5. In verband met veiligheid is het slim om de 2FA te activeren. Een soort van extra authenticatie zodat je beter beschermd bent tegen mensen met een slechte bedoeling. Er staat immers geld op je account en dat maakt het interessant voor mensen om je proberen te hacken.

Profiteer nu nog van deze actie voordat het te laat is. Het betreft een tijdelijke actie en kan elk moment stoppen. Maak via onderstaande knop een GRATIS account aan en claim die 5% levenslange korting.

account aanmaken is gratis en 100% veilig

Binance geld storten

Hoe kan je het beste geld storten op Binance? Tot een paar maanden geleden kon dit heel simpel met iDeal en/of bankoverschrijving. Maar deze beide betaalmethodes zijn nu tijdelijk uitgeschakeld omdat er onenigheid is met de Nederlandse wetgeving. De verwachting is dat het elk moment weer aangezet kan worden maar wanneer precies, dat weet nog niemand.

Toch liever alleen via iDeal geld willen storten? Dan kan je op dit moment beter Bitvavo gebruiken. Lees onze Bitvavo review hier voor meer informatie.

De makkelijkste manier nu geld te storten op je Binance account is met je creditcard. Snelste en eenvoudigste manier die er nu beschikbaar is. Voor de een is dit wat lastiger omdat niet iedereen een creditcard heeft.

Hier laten we je stap voor stao zien hoe je geld op je Binance account zet met een creditcard.

 1. Login op je Binance account
 2. Klik in het menu (linksboven) op “ Buy Crypto” en selecteer [Card Deposit]
 3. Kies voor de gewenste currency, de betaalmethode Bank Card (Visa/MC) en klik op de knop [Doorgaan]
 4. Vul je credit card gegevens in en hoeveel je geld je wilt overmaken naar je Binance account.
 5. Volg de verdere stappen en klaar! Het geld zal binnen 5 minuten op je account staan (kan in sommige gevallen ook iets langer duren).

Binance geld opnemen

Sinds iDeal en bankoverschrijvingen niet meer mogelijk zijn op Binance zijn er wel andere manieren om je geld van Binance af te halen. Veel mensen weten niet hoe ze dit nu moeten doen en dienen een klacht in bij Binance.

Wij snappen dat veel mensen dit vervelend vinden maar het is niet zo dat Binance het expres heeft gedaan zodat jij je geld niet meer kunt opnemen. Maar goed, wij leggen je uit hoe jij nu het beste je geld kunt opnemen via Binance.

 1. Eerst dienen we een account aan te maken bij de Nederlandse crypto exchange Bitvavo. Dat kan via deze link. Als je via onze link een account aanmaakt betaal je voor de eerste 1000 euro geen transactiekosten dus kost het je bijna niks om je geld te verhandelen en eraf te halen.
 2. Doorloop de stappen op Bitvavo om een account aan te maken. En mocht je door willen gaan met traden uiteindelijk dan heb je sowieso een account nodig op Bitvavo dus het is weer even een paar handelingen maar het is voor een goed doel.
 3. Als je helemaal klaar bent en je account is goedgekeurd dan kunnen we nu het truckje gaan doen. We gaan crypto coins sturen van je Binance wallet naar je Bitvavo wallet. We willen dat het liefste doen met zo min mogelijk fee. Koop van je fiat (EUR) op Binance de coin Litecoin. Bij deze coin betaal je de minste fee. Je kunt deze nu vinden op je Binance account in je wallet bij Litecoin.
 4. Verstuur de Litecoins van je Binance wallet naar je Bitvavo wallet.
 5. Op Bitvavo gaan we de litecoins weer omzetten naar euro’s.
 6. Op het startscherm van Bitvavo kan je op de knop [Tegoed opnemen] klikken.
 7. Vul het gewenste bedrag en en doorloop de stappen.

That’s it! Je hebt nu je geld van je Binance account via Bitvavo opgenomen. Kom je er toch niet helemaal uit? Check dan even onderstaande video.

Kosten Binance

De goedkoopste exchange van de wereld! Daar staat Binance ook om bekend. Bij Bitvavo bijvoorbeeld start je met een fee van maximaal 0,25% per transactie maar bij Binance is dat dus 0,1%. Is meer dan de helft minder.

Daarnaast moet je niet vergeten dat je een additionele 5% korting krijgt als je via onze link een account aanmaakt. Lijkt mij een eenvoudige keuze dan.

Hieronder een overzicht van de transactiekosten (fees) van de te verhandelende BTC volume.

Volume (30 dagen) Taker Fee Maker Fee
< 50 BTC 0,1% 0,1%
=> 50 BTC 0,1% 0,09%
=> 500 BTC 0,1% 0,08%
=> 1.500 BTC 0,1% 0,07%
=> 4.500 BTC 0,09% 0,07%
=> 10.000 BTC 0,08% 0,06%
=> 20.000 BTC 0,07% 0,05%
=> 40.000 BTC 0,06% 0,04%
=> 80.000 BTC 0,05% 0,03%
=> 150.000 BTC 0,04% 0,02%