Ben je ook benieuwd naar de Review van de Crypto en Bitcoin beginnerscursus van Patrick Suiker en Derek Westra? Grote kans dat je twijfelt of de cursus wel iets voor jou is. Als er geen twijfel was geweest, dan was je ook niet op deze pagina terecht gekomen.

Natuurlijk wil je eerst weten of de cursus wel zijn geld waar is. Dat is gewoon een heel normaal en goed ook. Wij zijn met de cursus aan de slag gegaan en willen graag hier onze eerlijk mening, review, ervaring en resultaten met je delen.

Benieuwd naar onze resultaten? Lees dan snel verder.

Wat is de Crypto en Bitcoin beginnerscursus?

Laten we beginnen bij het begin en eerst vertellen wat de Crypto en Bitcoin beginnerscursus precies is. Zoals de naam al doet vermoeden is het een online cursus over Crypto in het algemeen en met speciale aandacht voor de Bitcoin.

Deze cursus is eigenlijk voor iedereen geschikt maar vooral de beginners kunnen hier goed mee van start. Na deze cursus zou je de basis van crypto en bitcoin moeten weten. En dan vooral wat het is, hoe je het kunt kopen en hoe te verhandelen.

Derek Westra & Patrick Suiker

Derek Westra & Patrick Suiker

Voor wie is deze cursus geschikt?

Mocht je echt al een daytrader zijn in de crypto wereld dan zal je deze cursus niet hoeven aan te schaffen. Of het moet echt zijn om nog even wat extra tips en tricks mee te pakken. Maar als je deze review leest gaan we ervanuit dat je net bent gestart in het verdiepen in crypto en bitcoins.

Het heeft blijkbaar je interesse gewekt en je wilt simpelweg weten of het iets voor jou kan betekenen. En terecht natuurlijk! Je hoort er zoveel over maar ergens klinkt het ook allemaal ingewikkeld. Het vervelende is dan; waar moet je beginnen?

Als jij je herkent in bovenstaand verhaal; dan zal de Crypto en Bitcoin beginnerscursus vooral voor jou geschikt zijn. Beginnerscursus klinkt wel echt alsof het alleen voor de beginners is, maar in realiteit valt dat erg mee. Zelfs de mensen die al bezig zijn geweest met handelen en al iets van Crypto weten kunnen hier nog veel van leren.

Wat zit er allemaal in de Crypto en Bitcoin beginnerscursus?

Ok, genoeg gepraat voor wie deze cursus nu bedoeld is. Laten we eens gaan kijken wat je allemaal krijgt. Wanneer je met de Crypto en Bitcoin beginnerscursus begint dan krijg je direct toegang tot het hele pakket. Je kunt dus ook direct beginnen.

Je komt als het ware in een leer omgeving terecht. Aan de linkerkant zit de navigatie met alle bijbehorende modules. Als je daar op klikt dan zal de video of tekst geopend worden. Volg alles gewoon stap voor stap om het maximale te leren.

De Crypto en Bitcoin beginnerscursus bestaat uit 5 modules. Er zitten zelfs ook nog wat bonuslessen bij voor de mensen die dus al wat verder zijn dan ‘beginner’.

Wat zo goed is aan deze cursus is dat alles gewoon stap voor stap wordt uitgelegd. Je begint gewoon bij de basics en gaat steeds een stapje verder. Helemaal totdat je helemaal zelf aan het traden bent van Bitcoins.

Crypto en Bitcoin beginnerscursus: Onze Review

We hebben je hierboven verteld voor wie deze cursus bedoeld is en wat je mag verwachten in de cursus. Het is nu tijd om onze eerlijk mening te geven.

Toen wij zelf gingen starten met de cursus hadden wij wel al wat kennis van crypto en bitcoins. De status beginner hadden wij niet echt meer. Wij wisten al wat crypto en bitcoins zijn en hoe je het kunt kopen en verhandelen.

Maar toch heeft de inhoud van de cursus ons doen verbazen. Er zit enorm veel goede informatie in waar wij zelf ook veel aan gehad hebben.

Kijk, als je zoekt dan kom je er echt wel uit hoe je Bitcoin kunt kopen. Maar er zitten zoveel scam websites tussen en daar moet je echt voorzichtig mee zijn. Voordat je het weet ben je opgelicht en je geld kwijt. Derek en Patrick nemen je bij de hand en leggen alles gewoon goed voor je uit zodat je gewoon lekker aan de slag kunt.

Deze cursus is gewoon super voor beginners en nuttig voor de mensen die al wat verder zijn. Hadden wij maar toegang tot deze cursus toen wij gingen beginnen met crypto. Dat had ons een hoop tijd, geld en frustratie gescheeld.

Zoals eerder aangegeven zijn de bonus modules wel super interessant voor de mensen die al wat verder zijn. Daarnaast krijg je ook nog een quiz op het einde die nog even je kennis test en checkt of je er helemaal klaar voor bent.

Is de Crypto en Bitcoin beginnerscursus zijn geld waard?

Weet je, als je serieus met crypto en bitcoins aan de slag wilt dan is het zo ontzettend belangrijk om wel goed geïnformeerd aan deze reis te beginnen. Het verhandelen van crypto kan je veel geld opleveren maar ook veel kosten.

Als jij dus echt aan slag wilt en gelooft in crypto en bitcoins, dat is deze cursus een absolute no-brainer. Check ook eens onze Crypto Masterclass Review mocht je nog steeds twijfelen.

En om eerlijk te zijn loop je eigenlijk geen enkel risico met de 14 dagen garantie. Je kunt dus eigenlijk alleen maar winnen.

Wij weten dat Derek en Patrick voor een besloten groep om de zoveel dagen een gratis training geeft. Wij weten hoe je hiervoor kunt aanmelden en je krijgt dan dus 1,5 uur gratis training! Proef zelf hoe dit ervaart. Als het niks is, dan hoef je het ook niet aan te schaffen. Je kunt je via onderstaande link gratis aanmelden.

Nu tijdelijk krijg je 3 gratis e-boeken gratis

Nu tijdelijk 3 GRATIS e-books

Aangezien deze gratis trainingen maar 1x in de zoveel dagen zijn hebben Derek en Patrick 3 gratis e-boeken ter beschikking gesteld. Op deze manier kan je wel direct al van start met inlezen voordat de training begint. Op deze manier heb je alvast een kleine voorsprong en dat geheel gratis.

Crypto beginnerscursus

9.2

Prijs

8.8/10

Kwaliteit

8.9/10

Betrouwbaarheid

10.0/10

Support

9.0/10

Voordelen

  • Prijs / Kwaliteit
  • Gratis Training
  • Crypto is de toekomst
  • Tijdelijk 3 gratis e-books

Nadelen

  • Crypto klinkt moeilijk
  • Alleen interessant als je ook echt crypto wilt kopen