Als je op dit artikel bent gekomen dan ben je geïnteresseerd in het traden van NFT’s. Je wilt het leren en je bent benieuwd naar de NFT Alpha Review die wij hebben geschreven. De NFT Alpha cursus is opgezet door niemand anders dan Jia Ruan.

De NFT space gaat hard, heel hard. Je hebt er een dagtaak aan om het allemaal bij te houden. Het is een dagtaak om alle NFT projecten te checken en te beoordelen of het de moeite waard is om in te stappen. Je hebt hulp nodig, dat staat vast.

Veel mensen zijn teveel gefocust op het NU. Geld nu willen verdienen met het handelen in NFT’s. Niet morgen, niet overmorgen maar vandaag nog. De NFT space is nieuw en volatiel. NU is het moment om in te stappen en over 1 – 3 maanden de vruchten ervan plukken. Wees niet te laat…

TIP! We zitten op dit moment op 1.8% van de potentie. Het moment om in te stappen is NU. Ga direct naar de kortingspagina van NFT Alpha en wacht niet langer.

Wie is Jia Ruan?

Jia Ruan, wie kent hem niet? Een paar jaar geleden heeft iedereen hem wel op zijn Facebook tijdlijn voorbij zien komen. Deze video’s kwamen zo vaak voorbij dat mensen hem gewoon bloed irritant vonden. Maar was het dan allemaal onzin wat die aan het vertellen was?

Antwoord is simpel; NEE. Jia Ruan heeft als een malle aan de weg getimmerd. Woont inmiddels lekker ergens in Bali en runt vanaf daar zijn business. Hij heeft daar een heel team zitten waar zij dag in en dag uit snoeihard werken.

Mensen verder helpen om hun financiële doel te bereiken. Jia is een kei in het closen van high-ticket deals (al dan niet de beste in Nederland). Hij gebruikt een zelf bedachte strategie die hij ook zijn studenten weer leert. Dit met veel succes en heeft hem geen windeieren gelegd.

Jia heeft zich nu gestort op de wereld van NFT’s. Bij Jia is het simpel; als hij ergens voor gaat dan gaat die er met de volle 100% voor. Jia weet dat NFT’s the next thing is en daarvoor gaat hij er volledig voor. En het mooie is… hij en zijn team willen jou ook hierbij helpen.

Kijk… in de NFT space is genoeg te verdienen. Daarnaast zit je elkaar ook niet in de weg. Je kunt geen winnende producten van elkaar stelen zoals bij dropshipping en of verkopen via bol. Samen winnen dat is het doel van Jia.

Dit is het moment! We staan pas aan het begin van dit NFT avontuur. Je krijgt nu tijdelijk de NFT Cursus van A-Z gratis (ter waarde van 1000 euro) bij een lidmaatschap van de NFT Alpha.

Dit betreft een tijdelijke aanbieding

NFT Alpha

Als er eentje snapt hoe je een goede community kunt opbouwen dan is het Jia Ruan wel. Het is een beetje zijn handelsmerk geworden. Een sterke community is te vergelijken met een wolf pack; je moet mensen aan je binden door waarde te geven.

Met NFT Alpha heeft Jia Ruan ook alle poespas achterwege gelaten. De NFT Alpha draait om de discord community en daar kan je alles in vinden. Simpel maar ook juist extreem krachtig. De community staat hiermee centraal en jij dus ook. Het is een community waar mensen zich thuis voelen en zich omringen met gelijkgestemde.

Discord Community

Als je besluit de NFT Alpha aan te schaffen krijg je dus toegang tot de NFT Alpha Discord Community. In deze community draait het hoofdzakelijk om 2 dingen; geld verdienen met NFT’s en fun! Vooral als het goed gaat dan gaan deze twee goed hand in hand.

Met NFT Alpha krijg je dus exclusieve toegang tot de Discord groep van Jia Ruan. Jia heeft een team van NFT experts om zich heen die ook actief zijn in deze community. Je krijgt toegang tot verschillende kanalen waar verschillende dingen worden besproken. In het ene kanaal worden succesvolle flips met elkaar gedeeld voor motivatie en in het andere kanaal kan je alle nieuwsberichten lezen omtrent NFT’s. Wij vinden dit erg fijn werken.

Alles draait om een waardevolle community. Je kunt zowel waarde halen maar ook waarde brengen. Als jij goed je research hebt gedaan dan kan je deze ook delen met de andere leden. Mocht je een vraag hebben, stel deze dan gerust. Dan helpt een NFT expert of een ander lid je. Dit is een 24/7 community dus wees gewaarschuwd voor een shit load of informatie en kennis.

NFT Cursus van A-Z

Naast toegang tot de discord community krijg je ook automatisch toegang tot de NFT Alpha cursus. Dit is een NFT cursus waarin alles van A tot en met Z zal worden uitgelegd omtrent NFT’s.

“Dit is de grootste money opportunity die er is. Alleen met de juiste informatie kan je de juiste keuzes maken“ – Jia Ruan

In deze NFT cursus zullen de laatste tips en tricks worden gedeeld die je niet ergens anders snel zult vinden. Binnenkort zal Jia Ruan deze NFT cursus apart gaan aanbieden voor minimaal 1.000 euro maar deze zit er nu gratis bij de NFT Alpha cursus.

Live Voice Chats

Dit is een onderdeel die niet veel andere NFT cursussen aanbieden. Vaak gebruiken andere NFT cursus aanbieders daar de chat in discord gewoon voor. Dan is het ook maar de vraag of je reactie krijgt omdat deze comment vaak kan wegzakken in al het chat geweld.

Wekelijks zal er een voice chat plaatsvinden in deze discord community. Je kunt dan zelf rechtstreeks je vraag stellen aan Jia of een van de andere NFT experts. Dit is altijd een zeer open en interactieve sessie wat echt heel leuk is.

Soms als de NFT’s wat zakken dan is het ook goed om met elkaar even via spraak te sparren. Soms komt dat net wat lekkerder en beter over dan de chat. Stel gewoon je vraag waarmee je zit en domme vragen bestaan niet. Zeker niet in een zeer nieuwe space zoals de NFT’s.

Signals & Research

Waar het vorige onderdeel bijna niet beschikbaar is bij andere NFT cursussen is dit onderdeel vaak een extra betaalde optie. Dit onderdeel is de reden dat jij onderdeel wilt zijn van de NFT Alpha comminuty.

Je hoeft helemaal niet zeeën van tijd te hebben om je helemaal te verdiepen in NFT’s en de NFT projecten. Jij krijgt met NFT Alpha toegang tot de kennis van de NFT experts die calls geven op goede NFT projecten die een grote kans op slagen hebben.

De kans dat je hiermee een NFT koopt die naar de maan gaat is hiermee vele malen groter dan dat je zelf je research doet. Moet je dan helemaal geen research doen? Dat zouden wij wel aanraden. Maar deze NFT signals kunnen je soms wel een bevestiging geven van een goed en slecht NFT project.

Whitelists & Giveaways

Voor sommige NFT projecten kan het heel interessant zijn om op een whitelist te komen. Een whitelist wil zeggen dat je een NFT kunt minten voordat het grote publiek deze NFT kan kopen. Snap je het nog? Oftewel je kunt een NFT kopen voordat deze de markt op komt.

Het voordeel is hier vaak van dat je dus relatief ‘goedkoop’ een NFT kunt kopen. Hierdoor is de kans groter dat je winst gaat maken met een NFT. Ook hier is het doen van research essentieel en daar zal het NFT Alpha team je ook bij helpen.

Vergis je niet in het whitelist proces, als je dit alleen gaat proberen zal je zien dat je vooral bij de wat betere NFT projecten geen eens op de whitelist kunt komen. Dit kan dus een hele leuke optie zijn die je erbij krijgt.

Wat is de prijs van NFT Alpha?

Je hebt een beetje een idee gekregen waartoe je toegang krijgt als je lid gaat worden bij NFT Alpha. Maar nu is het natuurlijk de vraag; wat moet het kosten dan? Er zijn 3 smaken waarvan je gebruik kunt maken:

 1. 3 maanden voor 247 euro
 2. 6 maanden voor 400 euro
 3. 12 maanden voor 750 euro

Ja, het is een abonnementsprijs. Maar alle andere NFT cursussen met een abonnementsprijs zijn echt vele malen prijziger. Bij NFT Insiders (om ook calls te krijgen) van Mitchel betaal je voor 1 maand al 350 euro. Bij Jia krijg je dus voor hetzelfde geld 3 maanden toegang.

Focus je niet teveel op de prijs maar op de potentie. Met 1 enkele NFT flip kan je dit bedrag er al uit hebben. Begin gewoon met het goedkoopste pakket en kijk zelf hoeveel je eraan kunt verdienen.

Alternatieven NFT Cursussen

Naast de NFT cursus van Jia Ruan heb je nog meer interessante NFT cursussen op de markt. We willen je graag hierop attenderen mocht de NFT Alpha cursus niet helemaal bij je passen. Wij zijn ook fan van 2 andere NFT trainingen en dat zijn:

 • NFT Secrets
  Mitchel van Duuren is de man achter deze NFT cursus. De NFT Secrets cursus is ontzettend uitgebreid en stelt je in staat om zelf een goede NFT set te ontdekken aan de hand van zijn research methode. Hou er wel rekening mee dat je bij NFT secrets geen NFT calls / signals krijgt. Dat krijg je alleen bij NFT insiders. Check ook even onze NFT Secrets Review voor meer informatie.
 • Moosty’s NFT Cursus
  Maarten Oostland (ex-Google) is de man achter deze NFT cursus. Moosty’s NFT Cursus is ook erg uitgebreid en is wel een alles in 1 package. Je betaalt hier maar een eenmalige prijs en krijgt dat toegang tot zowel een A-Z NFT cursus als de calls die hij geeft in zijn discord community.

NFT Alpha Review Conclusie

Jia Ruan heeft een neusje voor kansen op zowel business gebied als op NFT gebied. Hij weet zich te omringen met experts die hem daar ook nog eens bij helpen. Hoe goed is dat! En jij kunt hier optimaal van profiteren.

De NFT markt is pas net open en we staan nog maar aan het begin. Zoek op Google maar eens op NFT’s en bekijk het nieuws. Grote merken stappen stuk voor stuk in de NFT markt. Dat doen ze niet als ze er niet in geloven.

Dit is de next big thing en jij kunt daar onderdeel van zijn. De totale marktwaarde van crypto is 1700 miljard. De totale marktwaarde van NFT’s 31 miljard. NFT’s worden net zo groot (al dan niet groter) dan crypto. We zitten op dit moment op 1.8% van de potentie.

De verwachting is dat dit aankomende 6-9 maanden tot 20% zal gaan stijgen. Je hebt echt geen idee wat er gebeurt as er 270 miljard aan volume bijkomt in de NFT wereld. Dit gaan absoluut insane worden!

Het is up to you! Ga je pionieren of achteraf spijt hebben?

NFT Alpha

247
9.4

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

9.4/10

Betrouwbaarheid

10.0/10

Support

9.2/10

Voordelen

 • Goede community
 • Prijs / Kwaliteit
 • Meerdere NFT Experts
 • Up-to-date
 • Leer NFT's flippen

Nadelen

 • Volatiele markt
 • Alles is nieuw