Is Moosty’s NFT Cursus de beste NFT cursus om geld mee te verdienen? In deze review gaan wij onze ervaringen delen van de NFT cursus, we bespreken wat je mag verwachten van de NFT cursus en wie de man achter deze cursus is.

De NFT space is hot en we staan echt nog maar aan het begin van de hele hype. Dit is de crypto wereld all over again. ‘Had ik maar Bitcoin gekocht toen die nog onder de 1 euro waard was’, ja dat is precies waar nu de NFT space zich bevind.

De wereld van NFT’s gaat zo snel, dat je de ene dag 300% in de plus kunt staan, en de volgende dag 50% in de min. Ook dat is de NFT space. Aan jouw zaak om te kunnen omgaan met deze schommelingen en te handelen zonder emotie. Om je hierbij te helpen is de Moosty’s NFT Cursus opgezet.

Tip! Volg de GRATIS NFT Cursus en kom er direct achter of NFT’s ook wat voor jou zijn!

Wie is Maarten Oostland?

Maarten Oostland ook wel bekend onder de naam Moosty is geen onbekende in de wereld van crypto en NFT’s. Maarten Oostland is namelijk ook de (mede)oprichter van de zeer populaire crypto training Crypto community. Daarnaast heeft Maarten ook nog een mindset training uitgebracht.

Laat dat nu net 2 dingen zijn die samenkomen in zijn nieuwe cursus ‘Moosty’s NFT Cursus’. Want alles draait om een goede mindset en community. Een goede mindset is nodig om te kunnen omgaan met plotselinge stijgingen en dalingen. Een stijging van je portfolio zal qua mindset wel prima te doen zijn maar wat als je ineens 50 procent in de min staat?

Maar laten we even beginnen bij het begin. Wie is Maarten Oostland nu precies? Maarten begon in 2004 aan zijn opleiding HRM in Groningen. Het was voor Maarten vooral een tijd van niet-studeren en meer te werken aan zijn eigen ideeën om te starten als ondernemer.

Maarten was zijn tijd ver vooruit want in 2007 lanceerde Maarten plastic pijpjes met mint smaak om zo van roken af te komen. Webshops waren helemaal nog niet gebruikelijk en dit idee kwam op een doodspoor. Maar het gevoel van ondernemen is toen wel aangewakkerd.

Maarten heeft toen nog wat andere ideeen gehad, affiliate marketing gedaan en uiteindelijk via een recruiter bij Google terecht gekomen. Hierdoor belanden zijn ambities om zelf te ondernemen op een zijspoor maar vond dat die zo’n kans niet kon laten lopen.

Na een aantal jaar bij Google gewerkt te hebben bleef het gevoel van zelf ondernemen knagen. Maarten besloot om zijn goede baan op te zeggen en weer in het diepe te springen. Het bedrijf Moosty is zo ontstaan!

Hij heeft geleerd hoe belangrijk het is om kennis en ervaring van iets te hebben en dat te delen. Zijn kennis en ervaring zet hij dan ook graag in. Daarnaast weet Maarten als geen ander dat het hebben van een ‘goede nft cursus’ draait om een hechte community. Mensen moeten elkaar willen helpen. Willen helpen op het gebied van kennis maar ook op het gebied van delen van research van interessante NFT projecten.

Hieronder volgt een video van Maarten waar hij uitleg geeft over hoe je een NFT zichtbaar maakt na reveal. Deze is gewoon te vinden op YouTube kanaal. Je krijgt een beetje een idee en gevoel bij hoe Maarten je verder gaat helpen in de NFT Space.

Maarten Oostland (eigenaar Moosty’s NFT Cursus)

Waarom een NFT cursus volgen?

NFT’s zijn hot en dan merk je om heen. Het komt ter sprake op je social media, je ziet berichten voorbij komen in de kranten en op TV. Als zelfs je vrienden en familie erover gaan praten dan weet je genoeg; NFT’s are trending!

Als iets hot en trending is en er valt ook nog (veel) geld mee te verdienen dan is het wachten op de eerste online cursussen. Het lijkt wel alsof er elke week een nieuwe NFT cursus gelanceerd wordt.

Maar waarom zou je een NFT cursus überhaupt moeten volgen? De NFT space gaat hard, heel hard! Soms zo hard dat het bijna een dagtaak is om het allemaal te volgen. Maar goed, dat verklaart nog niet waarom je een NFT cursus zou moeten volgen.

De essentie is de afweging van tijd en investering. Hoeveel tijd gaat het jezelf kosten om op het zelfde niveau te komen als het volgen na een cursus. Als een cursus je 250 euro gaat kosten maar deze kan je binnen enkele dagen terugverdienen met het flippen van een NFT, is dat het je dan waard?

Of laten we het omdraaien; jij denkt het vooral zelf te kunnen en je koopt wat NFT’s voor 500 euro en deze zakken binnen een paar dagen met 50%. Ben je dan nog steeds zo zeker van je zaak om ze vast te houden? Of heb je ze puur op de gok gekocht?

NFT’s zijn geen gok! Het is een beweging waar we allemaal naartoe gaan. Iedereen gaat hiervan gebruik maken over 3 tot 5 jaar. Volg de innovatie, volg een NFT cursus zodat jij een voorsprong hebt op de rest.

We staan nog maar aan het begin van het hele NFT avontuur! Krijg antwoord op de vraag; kun je echt rijk worden met NFT’s? En wat zijn NFT’s en waarom is dit de toekomst? Volg de geheel GRATIS Cursus via onderstaande knop.

De training is gratis en 100% veilig

Voor wie is deze NFT cursus niet geschikt?

NFT’s zijn nieuw en hot! Het ideale moment om de NFT space te betreden. Maarten heeft getracht deze cursus zo laagdrempelig mogelijk te maken zodat iedereen in kan stappen. Zowel beginners als de wat meer ervaren traders.

Als je niet zoveel te besteden hebt en denkt gelijk een grote klapper te maken dan is deze cursus niet geschikt voor jou. Het gaat erom dat je volgens een strategie te werk gaat. Tijd wilt investeren om goede NFT sets te onderzoeken en dan voor de lange termijn erin te stappen.

Ja, je zult ook snelle klappers kunnen maken maar het is ook echt een lange termijn spel. NFT sets waar je onderzoek naar gedaan hebt en daar vertrouwen in blijven houden. Als jij heel paniekerig bent en je geld niet kunt missen, dan is dit spelletje niks voor jou.

Het kan heel hard omhoog gaan maar ook naar beneden. Heb jij weak hands of juist de daimond hands? In de community kan je met gelijkgestemde overleg plegen.

Inhoud van de Moosty’s NFT Cursus

Laten we even gaan kijken wat je nu precies kunt verwachten van de Moosty’s NFT Cursus. Je zult toegang krijgen tot ongeveer 10 modules en 31 lessen. Maarten is constant bezig om de lessen te updaten en nieuwe lessen te maken.

Aangezien de NFT space hard gaat is continue updates belangrijk en essentieel. Hier krijg jij automatisch toegang tot en hoef je niet extra voor te betalen. Je zult dus een eenmalige prijs betalen voor de cursus, community en toekomstige updates.

Laten we eerst even naar de NFT cursus zelf kijken.

Vooraf

Deze module kan je een beetje zien als het voorwoord van een boek. Maarten zal je welkom heten bij de cursus en je feliciteren met je aankoop en eerste stappen in de NFT space.

Daarnaast krijg je hier wat huishoudelijke mededelingen meegedeeld. Waar je wat kunt vinden (discord community bijvoorbeeld) en hoe je daarin kunt komen. Ook zal Maarten in deze module zijn updates delen zodat jij precies weet wat wanneer is toegevoegd.

Lessen:

 • Welkom
 • Moosty Community op Discord
 • Moosty’s 10 NFT geboden
 • Bekijk hier de cursus updates
 • Voordat je gaat beginnen

Vooraf (5 lessen)

Module 1: Basiskennis

De titel van de module doet het al vermoeden maar in deze module krijg je een introductie in de NFT space. Mocht je al wat meer ervaren zijn dan kan je wellicht deze module wel skippen.

Als je een beginner bent is dit natuurlijk een absolute must om te volgen. Maarten gaat je uitleggen wat NFT’s precies zijn, geeft voorbeelden en laat eigenlijk verder nog zien wat de mogelijkheden zijn van NFT’s als geheel.

Lessen:

 • Wat zijn NFT’s?
 • Voorbeelden van succesvolle NFT’s
 • Veelgebruikte termen
 • Waar kun je NFT’s kopen?
 • Marktplaatsen
 • OpenSea Accounts
 • Twitter Accounts
 • Play-to-Earn games (& NFT’s)

Module 1: Basiskennis (8 lessen)

Module 2: Voorbereiding

In deze module gaat Maarten je voorbereiden op het kopen en verkopen van een NFT. Oftewel je moet wat handelingen doen zoals het opzetten van een digitale portemonnee (metamask wallet) en account aanmaken op een NFT marketplace.

No worries, Maarten gaat het je allemaal stap voor stap uitleggen. Na deze module ben je helemaal gereed om aan de slag te gaan. Mocht je dit nu allemaal al hebben opgezet voor de cursus, dan kan je deze module natuurlijk ook skippen.

Lessen:

 • Het volledige proces van NFT’s kopen en verkopen
 • MetaMask wallet aanmaken en installeren
 • MetaMask koppelen met OpenSea
 • Geld sturen naar MetaMask

Module 2: Voorbereiding (4 lessen)

Module 3: Onderzoek

Deze module is essentieel en mega belangrijk. Onderzoek doen klinkt saai maar dit is stukje waar je juist geld gaat verdienen of geld gaat verliezen. Zoals we eerder zeiden in het artikel is NFT geen gokken maar je moet het wel goed doen!

Wij weten het; je handen jeuken om een NFT te kopen maar doe echt onderzoek naar een NFT set. Maarten leert je om naar kenmerken en aspecten te kijken van een NFT project waardoor je zelf kunt inschatten of het een goed of slecht project gaat zijn.

Lessen:

 • Onderzoek doen met checklist
 • Moosty’s NFT Checklist
 • Kenmerken (zeldzaamheid) checken
 • Tools voor onderzoek
 • Waar moet je op letten?
 • Hoe vind je onontdekte NFT’s met Nansen?

Module 3: Onderzoek (6 lessen)

Module 4: Kopen

Als het goed is heb je nu van Maarten geleerd hoe je zelf moet vissen. Oftewel hoe je zelf een goede NFT set kunt herkennen. Hopelijk heb je al wat onderzoek zelf gedaan en heb je een paar mooie NFT sets op het oog.

Moet je natuurlijk wel weten hoe je deze kunt kopen. Gelukkig gaat Maarten je dat weer stap voor stap uitleggen in deze module. Het is echt niet moeilijk, als je iets op bol.com kunt kopen dan moet het ook lukken om een NFT te kopen.

Lessen:

 • Hoe koop je NFT’s?
 • Tools om te kopen
 • Gas Fees
 • Hoe maak je een NFT zichtbaar na reveal?

Module 4: Kopen (4 lessen)

Module 5: Verkopen

Je hebt nu wat NFT sets gekocht en het moment is daar dat je deze (als het goed is met winst) wilt verkopen. Ook al klinkt het makkelijk “het te koop zetten van je NFT” is timing everything.

Maarten gaat je uitleggen hoe je het beste je NFT kunt verkopen. Zo kan je slim inspelen op bijv sell the news en daarna in een dip weer terugkopen.

Lessen:

 • Hoe verkoop je NFT’s?
 • Verkopen vóór of ná reveal?

Module 5: Verkopen (2 lessen)

Module 6: Maken

Persoonlijk vonden wij dit de minst interessante module. Wij zitten in deze cursus vooral voor het geld verdienen door het flippen van NFT’s. Het maken van een NFT is een vak apart en vinden wij niet zo boeiend.

Mocht je dat wel leuk vinden en creatief zijn dat kan dit een leuke toevoeging zijn. Wij hebben zelf nog niet veel cursussen gezien die een NFT maken module aanbieden dus dat is wel goed om te weten mocht je hier geïnteresseerd in zijn en meer over willen weten.

Lessen:

 • Hoe maak je NFT’s?

Module 6: Maken (1 les)

Module 7: De Moosty Methode

Alles valt of staat met het hanteren van de juiste strategie. In de zogenoemde Moosty Methode module gaat Maarten zijn methode en strategie laten zien.

Maarten heeft zelf 1x 22.000 euro winst gemaakt op 1 NFT en zal dat ook in deze module tonen hoe die dat gedaan heeft. Dit zijn de modules waarnaar je op zoek bent als je een NFT cursus besluit te kopen!

Lessen:

 • Enkele zeer waardevolle lessen (!!)

Module 7: De Moosty Methode (4 lessen)

Discord Community

Die video modules zijn natuurlijk allemaal erg leuk en leerzaam maar als je deze eenmaal bekeken hebt dan kijk je er eigenlijk niet meer naar. Vaak als je dan klaar bent met een cursus dan open je deze nooit meer. Althans zo doen wij het altijd.

Maar een community maakt het interessant. Vooral een community in een NFT space. Iedereen zit hier met hetzelfde doel; rijk worden met NFT’s.

Iedereen wilt elkaar helpen en wijzen op goede NFT sets. Elkaar motiveren met goede NFT flips en behouden voor eventuele scams.

Tevens kan je elkaar helpen om een whitelist te krijgen tot een projecten en researches delen van interessante NFT projecten. Alleen dit is al de investering dubbel en dwars waard. Bij sommige NFT cursussen krijg je geen eens toegang tot een community of moet je extra betalen. Bij Moosty’s NFT Cursus zit dat in de prijs inbegrepen.

Delen van NFT aan- & verkopen Maarten Oostland

Dit vinden wij nog wel even belangrijk om te vermelden. In de community deelt Maarten Oostland de NFT leraar zelf ook zijn aan- & verkopen van NFT’s.

Mocht je zelf niet zo goed zijn in het researchen van goede NFT projecten kan je ook simpelweg de aankopen volgen van Maarten. Als Maarten een NFT aankoopt zal die dat delen zodat jij ook weer kunt kopen.

Volg Maarten stap voor stap met het aan- & verkopen van NFT’s in zijn community

Als Maarten een NFT weer wilt verkopen (omdat die het gevoel heeft dat die wellicht gaat dalen) zal die dat ook delen zodat jij weer kunt verkopen. Oftewel je krijgt inzicht in de portefeuille van Maarten en je kunt deze stap voor stap volgen.

Wat is de prijs van Moosty’s NFT Cursus?

De NFT cursussen gaat als zoete broodjes over de toonbank. De een vraagt er makkelijk 997 euro voor (en dat betalen mensen ook gewoon) en dan ander prijst het wat lager maar moet je weer apart betalen voor de calls (dus delen van aan- & verkopen van een NFT leraar).

Maarten doet het anders; bij de Moosty’s NFT Cursus betaal je eenmalig een bedrag van €247,- (was €397) en dan krijg je toegang tot de cursus, community en toekomstige updates.

Ohja, en je krijgt dus NFT calls van Maarten. Je kunt dus zijn exacte stappen kopieren voor maar 247 euro. Geloof ons maar dat je dit bedrag er al uit hebt na het flippen van 1 of 2 NFT’s.

Voor- en nadelen van Moosty’s NFT Cursus

Hieronder volgt even samengevat wat naar ons idee de voor en nadelen zijn van Moosty’s NFT Cursus. Het is en blijft onze mening dus wellicht zie jij het anders.

De een zal een lage abonnementsprijs liever willen dan een eenmalige wat hogere prijs. Wij zien de eenmalige prijs juist als voordeel. Je snapt ons punt… doe dus zelf ook altijd even onderzoek.

Voordelen
 • Super toegankelijke cursus voor beginners
 • Maarten Oostland deelt ook zijn NFT aankopen en verkopen (mega waardevol)
 • A-Z Video cursus
 • Eenmalige aanschaf ipv abonnementsprijs
 • Je krijgt toegang tot de NFT community
 • Er worden strategieën gedeeld die jij ook eenvoudig kunt gebruiken
 • Moeilijke materie in Jip en Janneke taal uitgelegd
 • Mogelijkheid om eerst een gratis NFT cursus te volgen om feeling erbij te krijgen

Nadelen
 • NFT space kan snel stijgen maar ook snel zakken
 • Eigen research is nog steeds noodzakelijk
 • Community niet zo actief als die van NFT Secrets van Mitchel van Duuren

Moosty’s NFT Cursus Review en Ervaringen van anderen

Vaak delen wij bij onze review artikelen de ervaringen van andere studenten. Maar als het een NFT cursus betreft en het gaat om geld verdienen lijkt het ons veel interessanter om resultaten te delen dan andere reviews.

Uiteindelijk draait het om de kwaliteit van de cursus en calls. Hoe goed zijn de NFT calls die Maarten geeft? Hieronder zomaar wat afbeeldingen uit de discord community van NFT flips die zijn gemaakt dankzij Maarten. Oordeel zelf maar 🙂

Alternatieven NFT Cursussen

Deze NFT training van Maarten Oostland is 1 van vele NFT cursussen die er op de markt beschikbaar is. Elke met zijn eigen kwaliteiten en strategie. Naast de NFT cursus van Maarten zijn wij ook fan van 2 andere NFT cursussen.

 • NFT Alpha
  De NFT Alpha cursus is opgezet door niemand anders dan Jia Raun. De man achter de succesvolle Bol Masterclass cursus (wat hij inmiddels allang heeft verkocht). De NFT Alpha cursus is er voor zowel de beginner als de meer ervaren persoon in de NFT space. Je krijgt tevens toegang tot een community waar ook signals worden gegeven en research worden gedaan voor je.
 • NFT Secrets
  De NFT Secrets cursus is opgezet door Mitchel van Duuren. Voor de mensen die al langer actief zijn op het gebied van online ondernemen is hij zeker geen vreemde. Mitchel heeft de gave om met maar 20% van de informatie al 80% te begrijpen. Hij heeft een neusje voor NFT’s en dat bewijst die met deze cursus. Check ook even onze NFT Secrets Review voor meer informatie.

Moosty’s NFT Cursus Review Conclusie

Hierbij zijn we al aan het einde gekomen van onze Moosty’s NFT Cursus Review. Hopelijk heb je een goed beeld van de cursus gekregen en de kwaliteit hiervan. Wij zelf zijn groot fan van deze cursus gezien de prijs, kwaliteit en dat je nog constant updates krijgt. Ohja en dat allemaal voor een eenmalige prijs waarbij je bij andere een maandabonnement moet afsluiten.

Vergeet niet dat deze cursus inclusief calls is van Maarten. Oftewel hij geeft aan wat welke NFT hij koopt en verkoopt zodat jij dit kan volgen of niet. Wij zelf zouden aanraden om hem te volgen aangezien hij de leraar is.

We staan aan het begin van de NFT tijdperk en het is aan jou om grip op de situatie te krijgen. Dit is jouw kans om ontzettend veel geld te verdienen. Is het nodig om rijk te worden? Nee, zeker niet. Zal het deuren openen? Ja, zeker wel. Lost het je geld problemen op? Dat dacht ik wel!

Het is gewoon simpel; het leven is nu eenmaal makkelijker als je meer geld te besteden hebt. Liever teveel geld dan te weinig. Het flippen van NFT’s is niet veel werk. Je hoeft niks te doen qua klantensupport, marketing, personeel of producten te versturen.

Het enige wat je hoeft te doen is het identificeren van de juiste NFT set aan de hand van de strategie die Maarten je leert in de NFT cursus. Het is echt te leren. En anders volg je toch gewoon zijn stappen.

Als je nog niet overtuigd bent, dan is dat ook prima en dan lekker blijven zitten waar je zit. Ook niet achteraf klagen met “was ik maar…”.

Een kind kan NFT’s kopen uhhh de was doen! See you at the moon!

Moosty’s NFT Cursus FAQ

Via onze Moosty’s NFT Cursus Review hebben wij getracht om zoveel mogelijk vragen van onze lezers te beantwoorden. Wat je in de cursus kunt verwachten tot aan onze ervaring met de NFT cursus.

We krijgen via onze social media kanalen en via onze email nog wel eens wat vragen binnen die wij dan in onze FAQ nog even apart beantwoorden. Hopelijk heb je dan een compleet beeld. Mocht je nog vragen hebben, gooi deze dan even in de comments onder het artikel.

Is er een Moosty’s NFT Cursus Kortingscode actief?

Nee, Maarten Oostland doet niet aan kortingscodes. Hij biedt de NFT cursus voor een zeer scherpe prijs aan (goedkoper dan directe concurrenten) en wil ook transparant blijven in zijn prijs. Je kunt de NFT cursus voor 247 euro kopen en dan is de laagste prijs waarvoor je hem kunt aanschaffen.

Ik twijfel of ik Moosty’s NFT Cursus wil aanschaffen of een andere NFT cursus?

Als je twijfelt is het lastig om daar een goed advies in te geven. Wij zijn van mening dat je zelf de beslissing moet nemen. Wat wij wel kunnen adviseren is dat je eerst de gratis NFT cursus volgt. Op deze manier krijg je een idee en feeling bij de NFT cursus en van de persoon die de cursus geeft. Zowel Maarten Oostland biedt een gratis cursus aan als Mitchel van Duuren die je hier kunt gratis kunt volgen. Als je beide gratis cursussen hebt gevolgd kan je zelf een mening vormen en een beslissing nemen.

Is de NFT Cursus een eenmalige prijs voor toegang of is het een abonnement?

Je krijgt voor 247 euro levenslang toegang tot Moosty’s NFT Cursus + Community. Je zit niet vast aan een maandelijks / jaarlijks bedrag.

Maarten Oostland wel betrouwbaar?

Een goede vraag want in de NFT space zitten veel scammers. Maarten Oostland is 100% betrouwbaar dat durven wij wel te zeggen. Hij heeft jarenlang bij Google gewerkt en is al wat langer actief in het online ondernemers wereldje.

Deelt Maarten Oostland ook NFT calls?

Ja! In tegenstelling tot veel andere NFT cursussen deelt Maarten ook zijn eigen NFT aankopen en verkopen. Bij andere NFT cursussen dien je hier vaak apart voor te betalen of een duurder pakket aan te schaffen. Dit zit gewoon in de prijs van Moosty’s NFT Cursus inbegrepen! Super waardevol!

Moosty’s NFT Cursus

247
9.3

Prijs

9.6/10

Kwaliteit

9.2/10

Betrouwbaarheid

10.0/10

Support

8.5/10

Voordelen

 • Prijs / Kwaliteit
 • Inclusief NFT calls
 • In eigen tempo te volgen
 • Community
 • Goedkoopste in de markt

Nadelen

 • Community wat minder actief dan andere communities
 • NFT Markt is onvoorspelbaar