Meer weten over Kevin Timmer? Mooi! Want op deze pagina gaan we kijken naar wie Kevin Timmer nu precies is, wat hij precies doet en wat hem nu zo succesvol maakt in het daytraden. Daarnaast biedt hij ook een cursus ‘Daytrading Masterclass’ aan. Dit alles bespreken wij in onze Kevin Timmer Review.

Grote kans dat jij Kevin Timmer met zijn Daytrading Masterclass training wel eens voorbij hebt zien komen. Kevin adverteerde veel met deze succesvolle training op Facebook. In dit artikel gaan we kijken zowel naar de persoon Kevin als de training die hij geeft.

Is die Kevin wel te vertrouwen en een legit persoon? Is die cursus nu echt zo waardevol als hij zelf beweert? Wij gaan het voor je uitzoeken en delen graag onze ervaringen.

Wie is Kevin Timmer?

Kevin Timmer (leeftijd 30 jaar) is een van de bekendste day traders van Nederland. Zijn reclame moet je bijna wel een keer langs hebben zien komen.

Het begon allemaal in het jaar 2010. Kevin begon langzaam de wereld van het traden te ontdekken. Dit belanden toen een klein beetje op een zijspoor door zijn opleiding. Met zijn IT opleiding ging Kevin de IT wereld ontdekken maar dat daytraden bleef zijn aandacht houden.

Als je merkt dat je iets leuk vindt en je kunt er je geld mee verdienen, dan moet je die opties verder bekijken. Voor Kevin Timmer was dit dus het daytraden. Met zijn IT achtergrond was Kevin in staat om al snel goed te leren daytraden om zo de wereld van IT vaarwel te zeggen.

Waar in 2014 Kevin nog naast zijn baan aan het daytraden was, is vanaf het jaar 2016 zijn fulltime job geworden. Door consistent winstgevend te traden heeft Kevin de stap durven te zetten. Dit stelde Kevin niet alleen in staat om van zijn hobby zijn werk te maken, maar ook te leven als een digital nomad.

Daytraden betekent niet vanzelfsprekend dat je ook elke minuut van de dag aan het traden bent. Sterker nog; Kevin heeft een manier gevonden waardoor hij maar een paar uur pet dag hoeft te traden om zo zijn geld te verdienen.

Doordat Kevin tijd over had besloot hij om zijn kennis te willen delen en een training op te zetten. In 2019 is hij met Jordi van de Pas de Day Trading Masterclass begonnen. Later hebben ze hier nog de Swing Trading Masterclass aan toegevoegd.

The Day Trading Masterclass

Hierboven hebben we uitgelegd hoe Kevin in het day traden is beland. Een mooi voorbeeld van je hobby je werk maken. Maar jezelf iets aanleren en er geld mee verdienen is een compleet andere tak van sport dan andere mensen helpen met traden en geld mee laten verdienen.

Het is allemaal ontstaan bij YouTube. Kevin heeft een eigen YouTube kanaal waar hij zelf video’s deelt hoe hij trade en welke strategieën hij gebruikt. Door de vele enthousiaste reacties en doordat veel er teveel slechte informatie te vinden was besloot Kevin zelf een training te maken.

Mooier kan bijna niet; zelf geld verdienen met day traden en ook andere mensen helpen om geld te verdienen. Hieronder een video waarin Kevin laat zien hoe hij in 10 minuten even 400 dollar verdient.

Inhoud Cursus

De missie van Kevin is eenvoudig; het op een zo laagdrempelige manier aanbieden van day traden zodat iedereen het kan leren. Day traden lijkt zo ingewikkeld met al die grafieken, termen en cijfertjes maar als je het eenmaal door hebt dan is het eigenlijk best makkelijk.

Hieronder kan je zien wat je allemaal zit in de Day Trading Masterclass. Zowel interessant voor de beginner als de expert.

Kosten Day Trading Masterclass

Op het moment van schrijven kost de Day Trading Masterclass zo’n 997 euro! Normaal kost deze training 1.997 euro, maar alleen vandaag nog 997 euro. Geen abonnement of jaarlijkse betalingen maar gewoon eenmalig betalen en je krijgt levenslang toegang. Er is ook maar 1 soort lidmaatschap mogelijk. Je krijgt toegang tot alles.

Vroeger was de prijs wat lager van de Day Trading Masterclass maar dan moest je wel weer een maandelijks bedrag betalen als je de live sessies wilde bijwonen. Beetje een rare methode en gelukkig hebben ze er nu weer 1 vaste prijs van gemaakt.

Op deze manier is het gewoon transparant en weet je waar je aan toe bent. Het is de meest complete Day Trading training die je kunt vinden in Nederland en België.

Day Trading Masterclass Review

Persoonlijk houden wij niet zo van de zogenoemde guru’s die elke dag een printscreen delen met hoeveel omzet ze wel niet hebben gehaald. Je leest het trouwens goed; omzet en geen winst. Omzet kan je kopen dus wil niet zeggen dat ze heel veel aan over houden.

Maar goed, dat gezegd hebbende is Kevin Timmer namelijk helemaal niet zo. Zelfs met goed zoeken kunnen we niet vinden hoeveel Kevin Timmer nu exact verdiend. Je ziet wel wat video’s waar die een paar honderd dollar pakt maar het is niet zo dat die tonnen omzet laat zien in zijn scherm.

Voor Nederlandse begrippen heeft Kevin gewoon een hele dergelijke cursus gemaakt. In Nederland zelf zal je niet snel zo’n cursus vinden. Wellicht wel in het buitenland maar daar zit je toch weer vaak met Engelse termen die er dan voor zorgen dat het net niet lekker te volgen is.

Natuurlijk is het daytraden niet alleen maar een succes verhaal. Je kunt nu eenmaal je geld verliezen. Sterker nog; een overgroot deel zal ook zijn geld verliezen. Dit zijn wel vooral de mensen die zonder kennis gaan traden. Zorg ervoor dat als je wilt gaan traden dat je dat met een goede basiskennis doet. Ga wel alleen traden met geld dat je kunt missen.

Day Trading Masterclass Reviews en Ervaringen andere cursisten

Wij kunnen wel van alles vinden van de cursus maar hoe meer reviews hoe beter je een beeld krijgt. Gelukkig is de Day Trading Masterclass aangesloten bij Trustpilot. Op deze manier hebben zij een objectieve partner die reviews voor hun verzameld. Een eerlijke manier zodat mensen gewoon hun meningen en ervaringen kunnen delen.

Op Trustpilot krijgt de Day Trading Masterclass een 4,7 uit 5 op basis van 340 reviews. Van deze review is 76% uitstekend, 22% goed, 1% gemiddeld en 1% zeer slecht. Zelf even de reviews en ervaringen lezen? Ga dan via deze link naar de Trustpilot website. Dit is een objectieve website en dus zullen de reviews niet fake zijn. Check ook altijd even de slechte reviews, want die zijn vaak interessant. Je zult ook vaak merken dat het een smaak kwestie is.

Hieronder volgt een video waar ook ervaringen worden gedeeld met de cursus. Op deze manier hopen wij dat je een goed beeld krijgt of de cursus iets voor je kan zijn.

Kevin Timmer Review: Eindoordeel

Wij houden wel van de self-made ondernemers. Het van je hobby je werk maken is het mooiste wat er is. Onbezorgd kunnen leven, paar uur werken en het hebben van ultieme vrijheid. Het is Kevin Timmer gelukt en daar hebben we enorme respect voor.

Kevin was de eerste in Nederland die een cursus voor het day traden aanbood. Als je dit soort cursussen maakt krijg je altijd de opmerking “als je zo succesvol bent, waarom ga je dan een cursus aanbieden bla bla bla”. Maar kom op… sommige mensen vinden het oprecht leuk om mensen te helpen en zo iemand is Kevin.

Natuurlijk is veel informatie op YouTube te vinden. Wat doe je hier dan nog? Ga dan lekker op YouTube zoeken. Gaat erom dat iemand het je in normaal Nederlands uitlegt hoe het werkt, welke strategie/plan je moet volgen en onderling contact. Vooral dat laatste is belangrijk in deze markt. Elkaar helpen met het geven van calls.

Wij sluiten onze Kevin Timmer Review af om te zeggen dat het een zeer dergelijke cursus is met een niet goed, geld terug garantie termijn van 14 dagen. Probeer het zelf en laat de content je overtuigen.

Eindoordeel

Review Day Trading Masterclass
Samengevat Wij houden wel van de self-made ondernemers. Het van je hobby je werk maken is het mooiste wat er is. Onbezorgd kunnen leven, paar uur werken en het hebben van ultieme vrijheid. Het is Kevin Timmer gelukt en daar hebben we enorme respect voor. Prima degelijke cursus als je meer over day traden wilt leren.
Review gegeven door Jeremy van Websiteacademie.nl
Voordelen
  • Prijs / Kwaliteit
  • Discord Community
  • Toegang tot veel bonussen
  • Toegang tot de strategie die Kevin zelf gebruikt
Nadelen
  • Vraagt om toewijding
  • Je kunt ook geld verliezen
  • Niet een snel rijken worden methode
Beoordeling 8.2 (van de 10)
Website Ga naar Officiële Website