Als het goed is heb je nu een webshop gebouwd (of dat nu in Shopify is of in WooCommerce), alle producten uitgekozen die je wilt gaan testen en een sales funnel opgezet. Dan is het nu tijd om de perfecte Facebook Ad video te gaan creeren. Vergeet niet dat dit de eerste kennismaking is van de klant met jouw product.

Wat werkt het beste:

  • Originele video content werkt het beste
  • Laat klanten zelf video content maken en integreer dit in je video ad
  • Eerste 3 sec cruciaal bij video ads (test hier ook mee)
  • Test altijd verschillende video’s
  • Goede kwaliteit video
  • Niet TE commercieel
  • Logo / watermerk toevoegen ivm copycats
  • Voeg eventueel tekst/ondertiteling toe

Mocht je zelf niet de allerbeste video editor zijn. Probeer dan eens Fiverr.com. Op deze website kan je een video naar wens laten maken voor niet al te veel geld. Zoek wel eentje die echt gespecialiseerd is in product video ads en eentje met een hoge ranking (veel goede reviews).

Dat wij fan zijn van de YouTube video’s van Gabriel St-Germain dat weet je inmiddels. Hij voegt al zoveel waarde toe met zijn YouTube video’s dat alleen deze eigenlijk al geld zouden moeten kosten. In onderstaande video laat hij zien hoe je zelf eenvoudig (zonder technische kennis) een super goede Facebook Ad video kunt maken.

In onderstaande video laat Tristan Broughton zien wat zijn visie is om het maken van een dropshipping video ad. Verschillende inzichten helpen je om verschillende video’s te testen.

In onderstaande 33 min durende video van Sebastian Ghiorghiu laat hij zijn licht schijnen op Facebook video ads. Hij laat echt zien waar goede facebook video ads aan voldoen.

Jordan Welch gaat in onderstaande video wat dieper in hoe je echt zelf een Facebook Video Ad kunt maken. Neemt je stap voor stap bij de hand en laat zien hoe hij het altijd doet. Super waardevol als je het ons vraagt.

dropship academy cursus

Ontdek Hoe Je Een Succesvolle Dropshipping Business Opzet

Je krijgt toegang tot 100+ video’s met bijbehorende PDF’s, templates en cheatsheets die je 1-op-1 kunt kopiëren zodat je in een korte tijd je eerste online verkopen kunt maken.