Drosphipment is een constructie dat de klant een bestelling plaatst op de website van de dropshipper. De handelaar plaatst de bestelling door naar de leverancier of groothandel. De leverancier levert het product rechtstreeks aan de klant. Op deze manier hoeft de webshop houder geen eigen voorraad te houden.

Mocht je echt nog helemaal niks weten over Dropshipment dan raden wij je aan om eerst even de kennisbank door te nemen. In de kennisbank leggen we je verder uit wat Dropshipment betekent en hoe het precies werkt.

Dropshipping Training Gratis volgen

Op YouTube is zoveel waardevolle gratis content te vinden met betrekking tot Dropshipment dat wij zoiets hadden van; laten we deze eens filteren en selecteren en hier een gratis training voor maken. Dit kan je al ontzettend op weg helpen als je een eigen dropshipment business wilt gaan beginnen.

Ga je liever direct aan de slag met professionelere content en waar mensen je het nog net even beter en gedetailleerder uitleggen? Dan raden wij je aan om onderstaande cursus aan te schaffen. Deze cursus van Joshua Kaats neemt je echt bij de hand en leggen ze het opstarten van je dropshipment business stap voor stap uit. Daarnaast krijg je toegang tot een immens grote community wat alleen het geld al waard is. In deze community kan je elke vraag stellen die je maar wilt en je krijgt binnen 1 uur ongeveer antwoord. Ohja… en er zijn ook groepscoachings die je kunt volgen!

dropship academy cursus

Ontdek Hoe Je Een Succesvolle Dropshipping Business Opzet

Je krijgt toegang tot 100+ video’s met bijbehorende PDF’s, templates en cheatsheets die je 1-op-1 kunt kopiëren zodat je in een korte tijd je eerste online verkopen kunt maken.