Op deze pagina gaan we je uitleggen hoe je het beste kunt adverteren op Facebook en Instagram. We hebben weer diverse YouTube video’s geselecteerd die direct waarde toevoegen en je stap voor stap uitleggen hoe je Facebook en Instagram advertenties moet runnen en deze op een dagelijkse basis je omzet opleveren.

In de eerste video gaat Joshua Kaats in op de basics van Facebook Adverteren. Waarom kan je het beste op Facebook adverteren? Uit welke lagen bestaan de Facebook advertenties en hoe kan je het beste beginnen? Als je eenmaal gaat beginnen met Facebook Ads, zorg wel dat je een duidelijke strategie hebt zodat je niet zomaar geld gaat verbranden. Bekijk de eerste video en leer de basics.

Met bovenstaande video moeten de basics voor Facebook adverteren en Instagram adverteren wel grotendeels duidelijk zijn. Zo niet, zoek dan even op YouTube naar meer video’s die echt de basics behandelen.

Als je eenmaal gaat starten met Facebook en Instagram Ads is 1 ding echt cruciaal; DATA. Het analyseren van je data is doorslaggevend of jouw webshop winst of verlies gaat draaien. Laten we in onderstaande video kijken wat Joshua daar over te zeggen heeft.

Wij zelf vinden het fijn om meerdere inzichten en strategieeen bekeken en gehoord te hebben voordat wij echt beginnen. Op deze manier kan je verschillende dingen uit proberen en kijken wat voor jou het beste werkt.

Uiteindelijk gaat het erom dat jij zelf je weg gaat vinden in het adverteren op Facebook en Instagram. En aangezien het je eigen geld is, wil je ervoor zorgen dat je geen verlies gaat maken (juist winst!). Verum Ecom laat in onderstaande video zijn licht schijnen op het adverteren op Facebook.

Gabriel St-Germain is een held als het gaat om delen van gratis waardevolle content. In onderstaande video gaat in hoe hij een product lancering heeft gedaan en hoe hij de facebook ads heeft ingezet. Super waardevol omdat je het echt ziet hoe dat gedaan heeft vanaf het begin. Het is wel een video van 2019 maar dat wil niet zeggen dat het nu niet meer werkt.

Laatste video die wij met jullie willen delen in deze module is wederom een video van Gabriel. In deze video laat Gabriel zijn strategie zien hoe nieuwe producten test met Facebook Ads. Wat voor Facebook Ads start hij mee en hoe gaat hij er daarna mee verder. Wederom erg waardevol en zeker de moeite om te kijken.