Binance, een van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld, heeft onlangs aangekondigd dat het stopt met het aanbieden van SEPA-betalingen voor Europese gebruikers. Dit besluit komt na enkele maanden van problemen met banken die weigeren om geld over te maken naar Binance-rekeningen. Als je in Europa woont en je wilt geld storten op Binance, zul je nu een andere methode moeten gebruiken. In deze blogpost lees je alles wat je moet weten over deze verandering en welke alternatieve opties er nog zijn.

Tip: Als je nog geen account hebt bij Bitvavo (heb je wel nodig verderop in het artikel): Klik dan hier om een gratis account aan te maken en betaal over de eerste 1.000 EURO geen transactiekosten

Binance is gestopt met de ondersteuning van SEPA- en iDEAL-betalingen.

De recente aankondiging van Binance dat het niet langer SEPA en iDEAL betalingen zal ondersteunen is een grote tegenslag voor degenen die gebruik maken van de diensten van de beurs. Zonder deze populaire betaalopties zullen klanten van Binance andere middelen moeten vinden om hun rekeningen te financieren. Dat kan veel hoofdpijn veroorzaken en mogelijk de gebruikerservaring verslechteren, omdat mensen gedwongen worden om op zoek te gaan naar nieuwe betaaloplossingen. Bovendien kan dit besluit de liquiditeit van de markt negatief beïnvloeden, omdat gebruikers misschien niet voor Binance kiezen, maar in plaats daarvan een handelsplatform gebruiken dat meer diverse betalingsmogelijkheden heeft. Hoewel het besluit noodzakelijk was vanwege bepaalde zakelijke redenen, komt het toch als een onwelkome verrassing voor velen die Binance zonder grote problemen hadden gebruikt voordat het nieuws naar buiten kwam.

Credit Card gebruiken om geld te storten op Binance

Als u op zoek bent naar een eenvoudige manier om geld te storten op Binance, is het mogelijk om deze transactie met behulp van een creditcard te doen. Door middel van het invoeren van uw gevraagde gegevens kunt u op eenvoudige wijze en in vol vertrouwen geld overmaken dat bij uw rekening hoort. Het voordeel hiervan is dat de betaling direct wordt verwerkt door de financiële instelling, wat resulteert in snelle toegang tot het gewenste bedrag en zelfs aanzienlijke kostenbesparing. Daarnaast biedt het vaak meer privacy en anonimiteit dan andere betaalmethodes, zoals cryptocurrency. Kortom, creditcardbetaling voor Binance is laagdrempelig, efficiënt en veilig – iets waar iedere belegger dankbaar voor moet zijn!

Alternatieven voor Binance

Binance is de grootste cryptocurrency exchange in de wereld, maar je hebt nog steeds alternatieve manieren om te handelen. Bitvavo is bijvoorbeeld een goede optie als je op zoek bent naar een betrouwbare exchange met lage kosten. Bitvavo biedt ook ondersteuning voor talloze cryptocoins – waardoor het ideaal is voor diegenen die op zoek zijn naar verschillende altcoins om mee te traden of te investeren. Er is directe storting en onmiddellijke handelsuitvoering mogelijk, waardoor bitvavo perfect geschikt is voor degenen die iets meer tijd willen besparen bij de handel. Dankzij hun hoge veiligheidsstandaarden en privacybescherming biedt bitvavo echter nog meer dan populariteit: u kunt erop vertrouwen dat uw geld veilig is als u ermee handelt!

Profiteer nu nog van deze instap-actie voordat het te laat is. Het betreft een tijdelijke actie en kan elk moment stoppen. Maak via onderstaande knop een GRATIS account aan en claim die welkomstbonus.

account aanmaken is gratis en 100% veilig

Van Bitvavo naar Binance geld overmaken

Geld verplaatsen van Van Bitvavo naar Binance kan snel en veilig. Je hoeft alleen maar in te loggen op je account op beide platforms, te zoeken naar de gewenste cryptocurrency en de optie “Verzenden” te kiezen Vervolgens geef je de benodigde informatie – het adres van je Binance-portemonnee – en het bedrag dat je wilt verplaatsen. Je Van Bitvavo account zorgt voor alle complexe blockchaintransacties achter de schermen, zodat je geld binnen enkele minuten veilig bij Binance aankomt. Dit proces is eenvoudig, snel en vooral veilig!

Bitvavo voordelen

Bitvavo is het toonaangevende cryptocurrency handelsplatform in Nederland. Met lage kosten en geen minimale storting, biedt Bitvavo een geweldige oplossing voor beginners die gewoon hun tenen in de wereld van digitale valuta willen dompelen. Het platform is gemakkelijk te gebruiken, waardoor het een ideale optie is voor iedereen die zijn eerste transacties wil doen. Bitvavo beschikt ook over een breed scala aan munten, waardoor beleggers toegang hebben tot verschillende markten en goed afgeronde investeringen kunnen doen. Voor degenen die zichzelf willen upgraden van casual traders, biedt Bitvavo ook geavanceerde tools zoals margin trading en API-integratie. Als de nummer één keuze voor Nederlandse cryptohandelaren, biedt Bitvavo’s breedte van functies klanten meerdere mogelijkheden om te profiteren van de huidige markttrends en een maximaal winstpotentieel.

Tot slot

De bovenstaande informatie is slechts een momentopname van het volledige scala aan mogelijkheden die beschikbaar zijn voor degenen die gebruik willen maken van Binance diensten. Het is belangrijk om te onthouden dat niemand de grens mag overschrijden als het gaat om investeren in cryptocurrency, dus voorzichtigheid is geboden en alleen handelen met fondsen die je je kunt veroorloven te verliezen. Met alternatieve ideeën zoals Bitvavo en Binance Credit Card kunnen gebruikers er nu voor zorgen dat hun betalingen veilig blijven. Bovendien heeft Bitvavo enkele extra voordelen in vergelijking met andere soortgelijke platforms, zoals lagere kosten, snellere ID-verificaties en een reeks betaalmethoden. Dit alles leidt tot de conclusie dat cryptocurrencies steeds toegankelijker worden, waardoor gebruikers van over de hele wereld er toegang toe hebben en ze kunnen verhandelen in verschillende soorten valuta.