Je bent op dit artikel gekomen omdat je simpelweg wilt weten hoe je geld kunt opnemen op Binance. Oftewel hoe kan je bij Binance geld opnemen en weer storten op je eigen rekening. Het antwoord op dit moment is; dat kan helaas niet…

Met het nieuws dat Binance zijn diensten in Nederland zal stopzetten, is het slim om zo snel mogelijk je Binance-account over te zetten naar Bitvavo. Bitvavo, gevestigd in Nederland, is een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk cryptocurrency-uitwisselingsplatform dat een breed scala aan handelsmogelijkheden biedt.

Wat zijn nu de mogelijkheden om je geld van Binance te krijgen? Wat zijn de alternatieven? Wij gaan je helpen om je geld weer op je rekening te krijgen middels dit artikel.

Tip: Als je nog geen account hebt bij Bitvavo (en deze heb je wel nodig om het geld van Binance op te nemen): Klik dan hier om een gratis account aan te maken en betaal over de eerste 1.000 EURO geen transactiekosten

Binance Stopt In Nederland

Recentelijk heeft Binance aangekondigd dat het haar dienstverlening zal stopzetten voor gebruikers in Nederland. Deze beslissing is het gevolg van het ontbreken van een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB), wat nodig is voor het aanbieden van cryptodiensten aan Nederlandse klanten. Deze ontwikkeling heeft geleid tot onzekerheid en vragen bij Nederlandse cryptohandelaren.

Een alternatief voor het verhandelen en opnemen van cryptocurrency is het gebruik van Bitvavo. Bitvavo is een in Nederland gevestigde cryptobeurs die wel geregistreerd is bij DNB en voldoet aan de wettelijke vereisten voor het aanbieden van cryptodiensten in Nederland. Hierdoor kunnen Nederlandse gebruikers hun activiteiten voortzetten en veilig geld opnemen via Bitvavo.

Het ontbreken van registratie bij DNB betekent dat Binance niet langer in staat is om haar diensten aan te bieden aan Nederlandse klanten. Dit kan invloed hebben op gebruikers die gewend waren aan het handelen op het Binance-platform. Het is belangrijk voor Nederlandse cryptohandelaren om op de hoogte te zijn van deze verandering en om tijdig alternatieven te verkennen.

Bitvavo biedt een betrouwbaar en gereguleerd platform voor het verhandelen en opnemen van cryptocurrency in Nederland. Als een in Nederland gevestigde cryptobeurs is Bitvavo geregistreerd bij DNB en voldoet het aan de wettelijke vereisten. Dit biedt gebruikers een veilige omgeving om hun crypto-activa te verhandelen en geld op te nemen.

Het opnemen van geld via Bitvavo is relatief eenvoudig. Gebruikers kunnen hun cryptocurrency-activa vanuit Binance naar hun Bitvavo-account overzetten en vervolgens geld opnemen in euro’s naar hun bankrekening. Bitvavo ondersteunt een breed scala aan cryptocurrencies, waardoor gebruikers een divers portfolio kunnen beheren en hun activiteiten kunnen voortzetten.

Het is belangrijk voor Nederlandse cryptohandelaren om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en eventuele wijzigingen in de regelgeving met betrekking tot cryptocurrency. Door gebruik te maken van geregistreerde en betrouwbare platforms zoals Bitvavo kunnen gebruikers hun activiteiten voortzetten in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Binance geld opnemen via Bitvavo

In dit hoofdstuk gaan we dieper in op het proces van het opnemen van geld vanuit Binance en laten we zien hoe je dit kunt doen via het betrouwbare platform Bitvavo. Het opnemen van geld is een cruciale stap voor elke handelaar, en het is belangrijk om te weten hoe je dit op een veilige en efficiënte manier kunt doen.

Waarom kiezen voor Bitvavo voor het opnemen van geld vanuit Binance?

  • Betrouwbaarheid: Bitvavo is een gereguleerd en erkend platform dat voldoet aan de vereisten van de De Nederlandsche Bank (DNB). Dit biedt een extra laag vertrouwen en zekerheid voor gebruikers.
  • Gebruiksgemak: Bitvavo staat bekend om zijn eenvoudige en intuïtieve interface, waardoor het gemakkelijk is om geld op te nemen en te beheren.
  • Ruim aanbod: Bitvavo ondersteunt een breed scala aan cryptocurrencies, waardoor je diverse opties hebt om je opbrengsten om te zetten en op te nemen.
  • Snelle transacties: Bitvavo biedt snelle verwerking van opnames, zodat je snel toegang hebt tot je geld.

Voordelen van het opnemen via Bitvavo:

  • Betrouwbaarheid en veiligheid: Bitvavo biedt een veilige en gereguleerde omgeving voor het opnemen van geld, waardoor je gemoedsrust hebt tijdens het proces.
  • Gebruiksgemak: Het gebruiksvriendelijke platform van Bitvavo maakt het opnemen van geld eenvoudig en toegankelijk, zelfs voor beginners.
  • Snelle verwerking: Bitvavo streeft naar snelle verwerking van opnames, zodat je snel over je geld kunt beschikken.
  • Brede selectie cryptocurrencies: Bitvavo ondersteunt een breed scala aan cryptocurrencies, waardoor je flexibiliteit hebt bij het opnemen en omzetten van je activa.

Door geld op te nemen via Bitvavo in plaats van rechtstreeks vanuit Binance, kun je profiteren van de voordelen van een gereguleerd platform met een gebruiksvriendelijke interface. Volg de stappen zorgvuldig en geniet van een soepele en betrouwbare geldopname-ervaring.

Stap voor stap beschrijving:

 1. Maak eerst een account aan bij Bitvavo. Dat kan via deze link en dan krijg je zelfs ook nog een welkomstbonus waardoor je geen fee betaald over de eerste 1.000 dollar.
 2. Vul al je gegevens in en doorloop de verificatie stappen. Bitvavo moet aan de wet voldoen en daarvoor is dit verplicht.
 3. Als je helemaal bent geverifieerd dan kunnen we nu coins sturen vanuit je Binance wallet naar je Bitvavo wallet. We willen dit doen met een coin zonder dat het ons veel fee gaat kosten. We willen het immers opnemen dus zo min mogelijk kosten betalen.
 4. Koop van je fiat (EUR) op Binance de Litecoin. Bij deze coin betaal je het minste en kan je dan van je litecoin wallet op Binance naar je litecoin wallet op Bitvavo sturen.
 5. Stuur nu de litecoin coins van Binance naar Bitvavo (test voor de zekerheid eerst met een klein deel, pas als dat succesvol is aangekomen stuur je de rest).
 6. Op Bitvavo kan je de litecoin coins weer omzetten naar EURO.
 7. In het beginscherm van Bitvavo zie je de knop [Tegoed opnemen]. Klik daarop.
 8. Vul het bedrag in dat je wilt opnemen, check je bankrekening nummer en klik op [doorgaan]

Voila! Je hebt nu je geld van Binance via Bitvavo op je rekening gestort.

Mocht je er niet uitkomen, check dan ook even onderstaande video. Ook hier zal het stap voor stap worden uitgelegd en zie je exact hoe het moet.

Alternatieven voor Binance

Mocht je een alternatief willen voor Binance dan zouden wij Bitvavo willen adviseren. Bitvavo is een Nederlandse crypto exchange waar je eenvoudig je kunt op kunt storten maar ook weer eenvoudig je geld vanaf kunt halen.

Daarnaast heeft Bitvavo veel goede reviews. Je kunt onze Bitvavo Review hier lezen maar ook online kan je meerdere ervaringen vinden. Ook op Trustpilot kan je meer dan 10.000 reviews lezen die over het algemeen positief zijn.

Het werkt goed, is makkelijk te gebruiken en is duidelijk. Daarnaast hebben ze een lekkere app en is het allemaal snel. Klanten support is in het Nederlands (ook handig) en ze reageren over het algemeen snel.

Hieronder kan je nog wat meer reviews vinden omtrent Bitvavo.

Profiteer nu nog van deze instap-actie voordat het te laat is. Het betreft een tijdelijke actie en kan elk moment stoppen. Maak via onderstaande knop een GRATIS account aan en claim die welkomstbonus.

account aanmaken is gratis en 100% veilig

Tips en aandachtspunten bij het opnemen van geld vanuit Binance

Het opnemen van geld vanuit je Binance-account is een belangrijke stap in het beheren van je cryptocurrency-portfolio. Om ervoor te zorgen dat je opnameproces soepel verloopt en je fondsen veilig zijn, zijn er enkele essentiële tips en aandachtspunten waar je rekening mee moet houden. In dit artikel delen we waardevolle inzichten om je te helpen bij het opnemen van geld vanuit Binance met vertrouwen en gemak.

Controleer de juistheid van het opnameadres

Voordat je een opnameverzoek indient, is het van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat het opnameadres correct is. Controleer zorgvuldig of het adres overeenkomt met het adres van je externe wallet. Een foutief opnameadres kan leiden tot verlies van fondsen en is moeilijk te herstellen.

Controleer de minimale opnamebedragen en eventuele kosten

Binance hanteert vaak minimale opnamebedragen en kan kosten in rekening brengen voor het verwerken van opnames. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van deze vereisten voordat je een opname doet. Controleer de Binance-website of de officiële documentatie voor de meest recente informatie over minimale opnamebedragen en kosten.

Zorg voor een veilige externe wallet om je geld op te slaan

Het is sterk aanbevolen om een veilige externe wallet te gebruiken om je geld op te slaan na het opnemen vanuit Binance. Externe wallets, zoals hardware wallets of software wallets met een sterke beveiliging, bieden extra bescherming tegen hacking en diefstal. Zorg ervoor dat je de juiste stappen volgt om je externe wallet te beveiligen en maak regelmatig back-ups van je walletgegevens.

Maak gebruik van tweestapsverificatie voor extra beveiliging

Om de beveiliging van je Binance-account te versterken, raden we ten zeerste aan om tweestapsverificatie (2FA) in te schakelen. Dit voegt een extra beveiligingslaag toe aan je account door een verificatiecode te vereisen naast je gebruikersnaam en wachtwoord. Gebruik een authenticator-app zoals Google Authenticator of Authy om de 2FA-instellingen voor je Binance-account in te stellen.

Bij het opnemen van geld vanuit Binance is het van groot belang om zorgvuldig te werk te gaan en aandacht te besteden aan belangrijke aspecten zoals de juistheid van het opnameadres, minimale opnamebedragen, het gebruik van een veilige externe wallet en het inschakelen van tweestapsverificatie. Door deze tips en aandachtspunten in acht te nemen, kun je met vertrouwen je geld opnemen en je cryptocurrency-activa veilig beheren.

Problemen en oplossingen bij het opnemen van geld vanuit Binance

Het opnemen van geld vanuit Binance is een cruciale stap bij het beheren van je cryptocurrency-activa. Hoewel het proces over het algemeen soepel verloopt, kunnen er soms problemen optreden die tot vertragingen of verwarring kunnen leiden. In dit hoofdstuk behandelen we enkele veelvoorkomende problemen bij het opnemen van geld vanuit Binance en bieden we mogelijke oplossingen om ze aan te pakken.

Vertragingen in de opnameverwerking

Het kan voorkomen dat je opnameverzoek niet direct wordt verwerkt en er sprake is van vertraging. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals hoge netwerkcongestie of technische problemen bij Binance. Als je te maken krijgt met vertragingen, is het belangrijk om geduldig te blijven en regelmatig de status van je opname te controleren. In de meeste gevallen worden opnames alsnog verwerkt binnen de geschatte tijdspanne. Als de vertraging echter aanhoudt of als je dringende ondersteuning nodig hebt, is het raadzaam om contact op te nemen met de klantenservice van Binance voor verdere assistentie.

Ongeldige opnameadressen

Een veelvoorkomend probleem is het invoeren van een ongeldig opnameadres. Het is essentieel om het opnameadres zorgvuldig te controleren en te verifiëren voordat je een opnameverzoek indient. Fouten in het opnameadres kunnen leiden tot verlies van fondsen. Als je per ongeluk een ongeldig opnameadres hebt ingevoerd, moet je onmiddellijk contact opnemen met de klantenservice van Binance om de situatie op te lossen. In sommige gevallen kan het mogelijk zijn om de opname te annuleren voordat deze definitief wordt verwerkt.

Beperkingen of limieten voor opnames

Binance kan bepaalde beperkingen of limieten instellen voor opnames. Dit kan betrekking hebben op minimale opnamebedragen, maximale opnamebedragen of frequentie van opnames. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van deze beperkingen voordat je een opnameverzoek indient. Controleer de Binance-website of de officiële documentatie voor specifieke informatie over de geldende beperkingen en limieten. Als je problemen ondervindt als gevolg van deze beperkingen, zoals het niet kunnen voldoen aan minimale opnamevereisten, moet je contact opnemen met de klantenservice van Binance om mogelijke oplossingen te bespreken.

Bij het opnemen van geld vanuit Binance kunnen er enkele veelvoorkomende problemen optreden, zoals vertragingen in de opnameverwerking, ongeldige opnameadressen en beperkingen of limieten voor opnames. Het is belangrijk om geduldig te blijven en de juiste stappen te nemen om deze problemen aan te pakken. Neem contact op met de klantenservice van Binance voor gerichte ondersteuning en oplossingen bij specifieke problemen. Door voorzichtigheid en zorgvuldigheid te betrachten, kun je met vertrouwen geld opnemen vanuit Binance en je cryptocurrency-activa effectief beheren.

Tips voor het opnemen van geld vanuit Binance via Bitvavo

Het opnemen van geld vanuit Binance via Bitvavo is een belangrijke stap bij het beheren van je cryptocurrency-activa. Om ervoor te zorgen dat dit proces veilig en probleemloos verloopt, is het essentieel om de juiste maatregelen te nemen. In dit hoofdstuk delen we enkele waardevolle tips om je te helpen bij het veilig opnemen van geld vanuit Binance via Bitvavo.

Bescherm je account met sterke wachtwoorden

Een sterk wachtwoord is de eerste verdedigingslinie tegen ongeoorloofde toegang tot je Bitvavo-account. Zorg ervoor dat je een uniek en complex wachtwoord gebruikt, bestaande uit een combinatie van letters, cijfers en speciale tekens. Vermijd het gebruik van voor de hand liggende wachtwoorden of persoonlijke informatie die gemakkelijk te raden is. Het regelmatig wijzigen van je wachtwoord is ook een goede gewoonte om de beveiliging van je account te waarborgen.

Gebruik tweestapsverificatie en beveiligingsfuncties

Bitvavo biedt tweestapsverificatie (2FA) als extra beveiligingslaag voor je account. Schakel deze functie in en maak gebruik van een 2FA-app zoals Google Authenticator om de verificatiecode te genereren. Hierdoor is er een extra stap vereist naast het invoeren van je wachtwoord om toegang te krijgen tot je account. Vergeet niet om je 2FA-apparaat regelmatig te beveiligen en te updaten om potentiële risico’s te minimaliseren.

Wees voorzichtig met phishing-pogingen en verdachte links

Phishing-pogingen zijn een veelvoorkomende methode om persoonlijke gegevens te stelen en toegang te krijgen tot accounts. Wees altijd alert op verdachte e-mails, berichten of websites die proberen om je persoonlijke gegevens te verkrijgen. Klik nooit op verdachte links en deel nooit je inloggegevens of verificatiecodes met onbekende bronnen. Controleer altijd de legitimiteit van de communicatie en ga rechtstreeks naar de officiële Bitvavo-website om in te loggen op je account.

Houd je apparaat en software up-to-date

Het is van cruciaal belang om je apparaat en software up-to-date te houden met de nieuwste beveiligingsupdates en patches. Installeer regelmatig updates voor je besturingssysteem, antivirusprogramma’s en andere relevante software. Deze updates bevatten vaak belangrijke beveiligingsverbeteringen die je beschermen tegen bekende kwetsbaarheden en bedreigingen.

Bij het opnemen van geld vanuit Binance via Bitvavo is het waarborgen van de beveiliging van je account essentieel. Door sterke wachtwoorden te gebruiken, tweestapsverificatie in te schakelen, alert te zijn op phishing-pogingen en je apparaat up-to-date te houden, kun je de veiligheid van je cryptocurrency-activa maximaliseren. Wees altijd waakzaam en neem de nodige voorzorgsmaatregelen om een veilige opname-ervaring te garanderen.

Conclusie

Het opnemen van geld vanuit Binance via Bitvavo is een belangrijke stap bij het beheren van je cryptocurrency-activa. Het proces vereist zorgvuldigheid en aandacht voor veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat je transacties soepel en veilig verlopen. In deze conclusie zullen we de belangrijkste punten samenvatten en benadrukken waarom Bitvavo een uitstekend alternatief is voor het opnemen van geld vanuit Binance.

Samenvatting van het opnameproces vanuit Binance via Bitvavo

Het opnameproces vanuit Binance via Bitvavo kan worden samengevat in een aantal stappen:

 1. Controleer de juistheid van het opnameadres: Verifieer altijd het opnameadres om ervoor te zorgen dat je de cryptovaluta naar de juiste bestemming stuurt.
 2. Controleer de minimale opnamebedragen en eventuele kosten: Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de minimale opnamebedragen en eventuele kosten die in rekening worden gebracht voor het uitvoeren van de transactie.
 3. Zorg voor een veilige externe wallet om je geld op te slaan: Overweeg het gebruik van een externe wallet om je cryptocurrency veilig op te slaan, weg van de exchange.
 4. Maak gebruik van tweestapsverificatie voor extra beveiliging: Schakel tweestapsverificatie in om een extra beveiligingslaag toe te voegen aan je Bitvavo-account en bescherm je geld tegen ongeoorloofde toegang.

Bij het opnemen van geld is veiligheid een cruciale factor. Het zorgvuldig volgen van de juiste procedures en beveiligingsmaatregelen helpt bij het beschermen van je cryptocurrency-activa tegen mogelijke risico’s, zoals phishing-pogingen, ongeldige opnameadressen en vertragingen in de verwerking. Het is belangrijk om altijd waakzaam te zijn en verdachte activiteiten te vermijden.

Waarom Bitvavo het beste alternatief is voor Binance

Bitvavo biedt verschillende voordelen en maakt het opnemen van geld vanuit Binance een betrouwbare keuze. Enkele redenen waarom Bitvavo een uitstekend alternatief is:

 1. Gebruiksvriendelijk platform: Bitvavo staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en intuïtieve functies, waardoor het gemakkelijk is om transacties uit te voeren en geld op te nemen.
 2. Veiligheidsmaatregelen: Bitvavo neemt uitgebreide beveiligingsmaatregelen, zoals tweestapsverificatie en geavanceerde encryptietechnologie, om de veiligheid van je account en fondsen te waarborgen.
 3. Brede selectie van cryptocurrencies: Bitvavo biedt een breed scala aan cryptocurrency-opties, waardoor je toegang hebt tot verschillende digitale activa om op te nemen en te verhandelen.
 4. Snelle en betrouwbare opnameverwerking: Bitvavo staat bekend om zijn efficiënte opnameverwerking, waardoor je snel en probleemloos geld kunt opnemen vanuit Binance.

Het opnemen van geld vanuit Binance via Bitvavo vereist aandacht voor veiligheidsmaatregelen en zorgvuldigheid om een soepele en veilige transactie-ervaring te garanderen. Door het volgen van de juiste procedures en het kiezen van een betrouwbaar platform zoals Bitvavo, kun je met vertrouwen je cryptocurrency-activa beheren en opnemen.