Je bent op dit artikel gekomen omdat je simpelweg wilt weten hoe je geld kunt opnemen op Binance. Oftewel hoe kan je bij Binance geld opnemen en weer storten op je eigen rekening. Het antwoord op dit moment is; dat kan helaas niet…

Binance heeft alle SEPA-betalingen opgeschort. Eerder had Binance de iDeal betaalmogelijkheid al stopgezet maar nu zijn dus ook alle SEPA-betalingen niet meer mogelijk. Binance verklaart zelf dat dit van tijdelijke aard is en buiten hun controle is maar goed, hoe kan jij nu je geld opnemen van Binance?

Wat zijn nu de mogelijkheden om je geld van Binance te krijgen? Moet je het juist laten staan en wachten totdat het probleem is opgelost of zijn er ook alternatieven? Wij gaan je helpen om je geld weer op je rekening te krijgen middels dit artikel.

Tip: Als je nog geen account hebt bij Bitvavo (en deze heb je wel nodig om het geld van Binance op te nemen): Klik dan hier om een gratis account aan te maken en betaal over de eerste 1.000 EURO geen transactiekosten

Binance onder vuur

Wat is er nu precies aan de hand met Binance de laatste tijd? Eerst ondersteunde Binance gewoon iDeal en SEPA betalingen en nu ineens niet meer.

Met zoals iDeal en SEPA kan je makkelijk en snel betalingen doen binnen Europa. Naar verluidt was vooral SEPA een van de belangrijkste en populairste betaalmethodes van Binance.

Je kunt nu vooral Euro’s storten op je Binance account middels een Creditcard of debitcard. In Nederland is iDeal verreweg de populairste betaalmethode en naar verwachting zijn meer en meer nieuwe gebruikers dan ook niet Binance gaan gebruiken.

Binance ligt onder vuur bij toezichthouders en regelgevers. Door onvoldoende controle en naar verluidt niet voldoen aan alle registraties zijn daarom iDeal en SEPA betaalmethodes opgeschort.

Sommige toezichthouders claimen zelfs dat Binance illegaal in hun land actief is omdat het dus niet beschikt over de juiste registratie. Meer en meer komt de grootste crypto exchange van de wereld onder vuur te liggen.

Zo heeft Binance in de UK een officiële waarschuwing gekregen en zijn sommige banken gestopt met het geld overmaken naar deze exchange. Het wordt dus steeds lastiger om geld te storten / geld op te nemen op Binance.

Binance geld opnemen via Bitvavo

Eigenlijk is er vooral heel veel onduidelijk over de huidige situatie omtrent Binance. Het is daarmee dus ook onduidelijk wanneer iDeal en SEPA betaalmethodes weer beschikbaar worden. En of ze überhaupt nog ooit beschikbaar komen.

Veel experts roepen al dat je geld veilig moet stellen en niet op je Binance account moet laten staan. Mocht je daarover twijfelen dan zouden ook wij dat adviseren om te doen.

Laten we even stap voor stap bespreken hoe jij je geld kunt opnemen op Binance. Om dit te kunnen doen moeten we het eerst naar een andere grote crypto exchange sturen. Wij gebruiken hiervoor Bitvavo. Bitvavo is een Nederlands bedrijf en is gevestigd in Amsterdam. Grotere kans dat zij wel alles bester geregeld hebben aangezien zij aan de Nederlandse wet moeten voldoen.

Stap voor stap beschrijving:

  1. Maak eerst een account aan bij Bitvavo. Dat kan via deze link en dan krijg je zelfs ook nog een welkomstbonus waardoor je geen fee betaald over de eerste 1.000 dollar.
  2. Vul al je gegevens in en doorloop de verificatie stappen. Bitvavo moet aan de wet voldoen en daarvoor is dit verplicht.
  3. Als je helemaal bent geverifieerd dan kunnen we nu coins sturen vanuit je Binance wallet naar je Bitvavo wallet. We willen dit doen met een coin zonder dat het ons veel fee gaat kosten. We willen het immers opnemen dus zo min mogelijk kosten betalen.
  4. Koop van je fiat (EUR) op Binance de Litecoin. Bij deze coin betaal je het minste en kan je dan van je litecoin wallet op Binance naar je litecoin wallet op Bitvavo sturen.
  5. Stuur nu de litecoin coins van Binance naar Bitvavo (test voor de zekerheid eerst met een klein deel, pas als dat succesvol is aangekomen stuur je de rest).
  6. Op Bitvavo kan je de litecoin coins weer omzetten naar EURO.
  7. In het beginscherm van Bitvavo zie je de knop [Tegoed opnemen]. Klik daarop.
  8. Vul het bedrag in dat je wilt opnemen, check je bankrekening nummer en klik op [doorgaan]

Voila! Je hebt nu je geld van Binance via Bitvavo op je rekening gestort.

Mocht je er niet uitkomen, check dan ook even onderstaande video. Ook hier zal het stap voor stap worden uitgelegd en zie je exact hoe het moet.

Alternatieven voor Binance

Mocht je een alternatief willen voor Binance dan zouden wij Bitvavo willen adviseren. Bitvavo is een Nederlandse crypto exchange waar je eenvoudig je kunt op kunt storten maar ook weer eenvoudig je geld vanaf kunt halen.

Daarnaast heeft Bitvavo veel goede reviews. Je kunt onze Bitvavo Review hier lezen maar ook online kan je meerdere ervaringen vinden. Ook op Trustpilot kan je meer dan 10.000 reviews lezen die over het algemeen positief zijn.

Het werkt goed, is makkelijk te gebruiken en is duidelijk. Daarnaast hebben ze een lekkere app en is het allemaal snel. Klanten support is in het Nederlands (ook handig) en ze reageren over het algemeen snel.

Hieronder kan je nog wat meer reviews vinden omtrent Bitvavo.

Profiteer nu nog van deze instap-actie voordat het te laat is. Het betreft een tijdelijke actie en kan elk moment stoppen. Maak via onderstaande knop een GRATIS account aan en claim die welkomstbonus.

account aanmaken is gratis en 100% veilig