Dagenlang slijten op kantoor? Dag in dag uit dezelfde sleur op het werk? File? Doen wat je manager/baas vraagt te doen. Klink je waarschijnlijk allemaal niet als muziek in de oren? Toch?

Wat nu als je in plaats van mee te doen aan die ratrace, geld op een andere manier zou kunnen verdienen. Overal, onafhankelijk van een plaats en op ieder moment van de dag. Zelfs als je slaapt. Dit is zo ongeveer het grote voordeel van online geld verdienen door middel van Affiliate Marketing.

Geld verdienen met affiliate Marketing

Wat is Affiliate Marketing?

Affiliate marketing is een vorm van online marketing waarbij een website producten promoot van een bepaalde adverteerder. Als ruil hiervoor ontvangt de website een commissie bij het bereiken van bijvoorbeeld een klik of een sale.

Voor wie is affiliate marketing geschikt?

Iedereen kan aan de slag met affiliate marketing. Je hoeft geen marketingexpert te zijn om online geld te verdienen als affiliate. Het enige dat je hoeft te doen is je aanmelden bij een affiliate programma. Je hoeft geen contract te tekenen en meestal worden er ook geen speciale eisen gesteld. Zelfs het hebben van een website is geen vereiste. Feit blijft wel dat een eigen website of weblog het beste middel is om succes te kunnen behalen met affiliate marketing.

Hoe krijg je betaald met affiliate marketing?

Affiliate marketing is een snelle en goedkope manier om online geld te verdienen zonder zelf de handen uit de mouwen te moeten steken om daadwerkelijk een product te moeten verkopen. Affiliate marketing heeft zijn waarde al bewezen aan diegenen die hun inkomen online verdienen. Maar hoe krijg je als affiliate nou eigenlijk betaald?

Afhankelijk van het affiliate programma waar je aan mee doet zijn er verschillende manieren om je commissie te kunnen ontvangen.

Pay per sale (PPS)
Pay per sale is zo ongeveer de standaard manier waarop je online geld kunt verdienen met affiliate marketing. De adverteerder, Merchant in affiliate termen, betaald de affiliate een percentage van de verkoopprijs van het product, nadat de klant het product heeft gekocht als gevolg van een van de affiliate campagne.

Pay per lead (PPL)
Dit is een iets gecompliceerder systeem om als affiliate provisie te verdienen. Je krijgt als affiliate betaald op basis van de conversie van leads. Met andere woorden, als affiliate moet je zorgen dat de klant de website van de adverteerder iets doet. Van het invullen van een contact formulier, aanmelden voor de nieuwsbrief of het downloaden van software of bestanden.

Pay per click (PPC)
Wil je geld verdienen met een PPC affiliate programma dan is het zaak zoveel mogelijk kliks te generen naar de website van de adverteerder. Je wordt betaald per klant die klikt op een link of button.

De koning van Nederland op het gebied van Affiliate Marketing is Jacko Meijaard van Internet Succes Gids. Hieronder een video van hem die dieper ingaat hoe affiliate marketing werkt en laat 1 strategie zien die voor hem werkt.

Affiliate marketing is een zeer goede vorm om passief inkomen te verdienen. Maar, een belangrijke is wel om te onthouden dat je passief inkomen niet moet verwarren met geld verdienen met niets doen. Geld verdienen met Affiliate marketing vereist doorzettingsvermogen en een lange adem.

Zelf geld verdienen met affiliate marketing?

Met 1-2 uur ‘werk’ per dag minimaal 10K per maand leren verdienen? Leer de strategie van Jacko Meijaard op je eigen tempo.