Als je op deze pagina bent beland dan ben je dus op zoek naar kortingscode van The Millionaires Club. Dan hebben we goed nieuws voor jou, want er is nog steeds een werkende kortingscode voor het jaar 2023. Met onze kortingscode krijg je 20% extra korting!

Afgelopen maanden is de prijs al verhoogd maar nog steeds geven Vasco Rouw en Boef een korting van 30% op alle memberships als je snel actie onderneemt. Hoe lang deze 30% korting nog actief is onbekend al hebben beide heren op hun Instagram al aangegeven dat deze korting niet heel lang meer actief zal zijn. Onze kortingscode van 20% is een korting bovenop de lopende 30% korting!

Tevens hebben wij nog een kleine verrassing aan het einde… 🎁

Als je op deze pagina bent beland dan ben je dus op zoek naar kortingscode van The Millionaires Club. Dan hebben we goed nieuws voor jou, want er is nog steeds een werkende kortingscode voor het jaar 2021.

Tevens hebben wij nog een kleine verrassing aan het einde… 🎁

20% extra korting bovenop lopende actiekorting

[spbcta_sc id=2]

Klik op de knop om de kortingscode te bekijken & gebruiken

Afgelopen maanden is de prijs al verhoogd maar nog steeds geven Vasco Rouw en Boef een korting van 30% op alle memberships als je snel actie onderneemt. Hoe lang deze 30% korting nog actief is onbekend al hebben beide heren op hun Instagram al aangegeven dat deze korting niet heel lang meer actief zal zijn. Onze kortingscode van 20% is een korting bovenop de lopende 30% korting!

Werkende Kortingscode The Millionaires Club

Deze kortingscode is op dit moment nog steeds actief. Hoe lang deze nog te gebruiken is onduidelijk. Naar grote waarschijnlijkheid zal deze binnenkort offline worden gehaald en er geen nieuwe kortingscode beschikbaar worden gemaakt. Om van de korting gebruik te maken dien je een speciale kortingspagina te bezoeken. Deze kan je bezoeken door op de knop hiernaast / hieronder te klikken en de kortingscode die tevoorschijn komt in te voeren bij het afrekenen.

[spbcta_sc id=2]

Klik op de knop om de kortingscode te bekijken & gebruiken

Hoe werkt de kortingscode voor de The Millionaires Club?

Het goede nieuws is dat je dus nu op die 30% korting nog een extra korting kunt ontvangen mits je onze kortingscode gebruikt.

Door gebruik te maken van de speciale kortingspagina i.c.m. met onze kortingscode krijg je 20% extra korting. We hebben hieronder de stappen beschreven.

Voor een Silver abonnement betaal je normaal 67 euro per maand. Met de huidige 30% kortingsactie betaal je nu maar 47 euro per maand. Met onze extra kortingscode betaal je nu maar slechts 37,60 euro per maand! Dat is 30 euro korting per maand op de normale prijs.

 1. Ga via deze link om de speciale kortingspagina te activeren waar je de kortingscode kunt invullen
 2. Klik op de knop [WORD LID] bij het gewenste abonnement (Silver of Daimond)
 3. Klik bij het afrekenen op de link “Heb je een kortingscode?” en vul de kortingsode in die tevoorschijn is gekomen bij de knop hierboven

Hieronder hebben we een voorbeeld gezet waar je de kortingscode kunt invullen en hoe de prijzen er dan uitkomt te zien. Vergeet niet dat je een jaarabonnement afsluit. Je kunt het dus niet per maand opzeggen. Maar goed, met de kortingscode scheelt het je al zo meer dan 100 euro per jaar!

The Millionaires Club - kortingscode werkend in actie

Meer weten over The Millionaires Club?

Als je nog twijfelt of je wel lid wil worden van The Millionaires Club dan is het wellicht nog een idee om onze review over de The Millionaires Club te lezen. In deze review geven wij onze eerlijk mening over het online platform.

Klik hier om onze review te lezen van de The Millionaires Club

Onze 'Beleggingsportefeuille' als bonus!

Je bent op deze pagina gekomen omdat je aan het overwegen bent of je een abonnement bij The Millionaires Club wilt kopen. We denken dat je inmiddels al redelijk wat informatie hebt verzameld om een beslissing te nemen.

Er zijn nu 2 keuzes:

 1. Sluit een abonnement af bij The Millionaires Club en betaal 47 euro per maand, met de 14 dagen niet goed, geld terug garantie.
 2. Sluit een abonnement af bij The Millionaires Club en betaal 37,60 per maand met onze kortingscode en de 14 dagen niet goed, geld terug garantie.

Maar wij willen jou een 3e keuze aanbieden…

Wanneer jij besluit om een abonnement van de The Millionaires Club via onze link af te sluiten en ons hiervan een bewijs te sturen, dan sturen wij je een kopie van onze ‘Beleggingsportefeuille’. Onze Beleggingsportefeuille kost normaal gesproken 97 euro maar jij krijgt het dan als bonus bij je lidmaatschap van The Millionaires Club.

Onze Beleggingsportefeuille is een waardevolle toevoeging aan The Millionaires Club als je serieus aan de slag wilt gaan met het beleggen in aandelen. Overzicht is key.

Win-win situatie voor beide partijen 🚀

Deze deal ga je nergens anders vinden…

Om onze bonus ook daadwerkelijk te krijgen moet je ervoor zorgen dat je het abonnement van The Millionaires Club afsluit via een van de links op deze pagina.

Alleen als een klik op een van onze links de laatste was voordat jij het abonnement afsluit, dan zullen wij beloond worden met een kleine commissie en ALLEEN dan zal jij de bonus “Beleggingsportefeuille” ontvangen.

Wij hebben een kopie van je aankoopbevestiging / factuur (de tijd / datum moet goed zichtbaar zijn) nodig om je aankoop te kunnen verifiëren. Stuur het bewijs naar info@websiteacademie.nl en wij zullen dan jou de bonus toesturen.

Om er 100% zeker van te zijn dat je deze bonus ook krijgt:

 1. Open de incognito browser
  • Windows, Linux, of Chrome OS gebruikers: druk tegelijkertijd op de toetsen Ctrl + Shift + N
  • Mac gebruikers: druk tegelijkertijd op de toetsen ⌘ + Shift + N
 2. Kopieer en plak onze link: https://www.websiteacademie.nl/go/the-millionaires-club/
 3. Gebruik onze kortingscode (voor extra korting) die je hierboven kunt vinden en stuur een screenshot van je aankoop naar info@websiteacademie.nl

LET OP: Om misbruik te voorkomen zullen wij je de bonus 14 dagen na aankoop pas opsturen zodat de niet-goed-geld-terug periode is verstreken.

Veel gestelde vragen The Millionaires Club

Wij van websiteacademie.nl zijn constant op zoek hoe je slimmer met je geld kunt omgaan en meer (online) geld kunt verdienen. The Millionairs Club van Vasco en Boef past perfect in dit straatje. Zowel Vasco en Boef zweren bij het principe; laat geld voor je werken en niet andersom.

Wij krijgen veel vragen van bezoekers via onze website en social kanalen en hebben getracht deze hieronder te beantwoorden. We zullen deze vragenlijst blijven updaten.

👉 Geeft de kortingscode extra korting op lopende actiekorting?

Ja! Onze kortingscode van 20% is bovenop de lopende actiekorting. Dat betekent dat je geen 35% korting, maar 55% korting in totaal krijgt als je ook onze kortingscode gebruikt.

👉 Wat kost een lidmaatschap van The Millionaires Club?

Er zijn twee soorten van abonnementen voor The Millionaires Club die Vasco Rouw en Boef aanbieden. Je hebt het Silver lidmaatschap en Diamond lidmaatschap.

Als je besluit om het per maand te betalen dan ga je het volgende betalen:

  • Silver Membership: Van €67 naar € 37 per maand (tijdelijke actie 30% korting + onze kortingscode)
  • Diamond Membership: Van €197 naar € 97 per jaar (tijdelijke actie 30% korting + onze kortingscode)

Als je besluit om het niet per maand maar per jaar te betalen dan krijg je zelfs nog een extra korting:

  • Silver Membership: Van €597 naar € 317 per jaar (tijdelijke actie 30% korting + onze kortingscode)
  • Diamond Membership: Van €1.797 naar € 717 per jaar (tijdelijke actie 30% korting + onze kortingscode)

👉 Werkt de kortingscode nog steeds voor The Millionaires Club?

Jazeker! Wij trachten de kortingscode (coupon) bijna dagelijks te testen of deze nog werkt. Zoals je ook in bovenstaande afbeelding kunt zien werkt de kortingscode nog en krijg je 20% extra korting!

👉 Is er ook een proefperiode beschikbaar?

Wettelijk gezien heb je standaard een bedenktijd van 14 dagen. Als jij dus niet tevreden bent met de cursus, dan mag jij je geld binnen 14 dagen terugvragen. 👉 Is er ook een gratis cursus beschikbaar?

Een tijdje geleden hebben Vasco en Boef een Masterclass van 10 sessies gratis beschikbaar gesteld. Aangezien veel mensen worstelen het moeilijk hebben met Corona hebben wij speciaal 10 mindset sessies gemaakt. Deze gratis masterclass kan je nog steeds volgen (ondanks dat het eigenlijk niet meer mogelijk zou zijn) en kan je hier vinden.

Mocht je nog andere vragen hebben, laat het ons gerust weten.

Succes!