Een passief inkomen met NFT’s, wie wil dat nou niet? Doen wat je wilt maar ondertussen gewoon geld verdienen. Voor vele een droom, een doel en voor sommige zelfs werkelijkheid. Een passief inkomen met NFT’s betekent simpelweg dat je dagelijks geld krijgt (vaak door het hebben van bepaalde NFT’s) waarvoor je niks meer hoeft te doen.

De NFT space is booming en steeds meer geld vloeit er van de crypto space de NFT space in. De NFT space is sneller populair geworden dan de crypto space. De potentie is enorm en de mogelijkheden oneindig. NFT’s zullen niet meer uit de wereld verdwijnen en zal alleen nog maar groeien…

Maar hoe kan jij nu een passief inkomen met NFT’s opbouwen? Dat is immers de hamvraag waarvoor je op dit artikel bent gekomen. In dit artikel gaan we je dit allemaal uitleggen.

Tip! Volg de Gratis Training van Mitchel van Duuren hoe hij in 3 weken tijd een jaarsalaris verdiende door het handelen in NFT’s

Hoe kan je een passief inkomen met NFT’s opbouwen

We gaan er een beetje vanuit dat je nu wel weet wat een NFT is, zo niet Google dan even. Want aangezien je wilt weten hoe je een passief inkomen met NFT’s kunt generen ben je al 1 stap verder dan de mensen die nog aan het uitzoeken zijn wat een NFT is.

That being said; hoe werkt dus een passief inkomen met NFT’s dus eigenlijk? Want in principe koop je een NFT en dan? Wist je dat je bij onze NFT sets de mogelijkheid krijgt tot het claimen van een token? Wist je dat je sommige NFT’s kunt staken? Precies…

Je kunt het zien als het investeren in vastgoed, waar de tokens die je krijgt voor het houden van de NFT je huur zijn. Kortom je krijgt dus tokens in ruil voor het hebben van een NFT. Deze tokens is dus een crypto token welke jij kunt claimen en kunt verkopen voor cash (of gewoon houden).

Wat moet je doen om een passief inkomen te genereren

Laten we even een voorbeeld erbij pakken wat je nu precies moet doen. Bij elke NFT set werkt het net even anders en soms moet je dat even uitzoeken maar in hoofdlijnen komt het allemaal wel op hetzelfde neer.

Ten eerste moet je identificeren bij welke NFT set je een token krijgt. Niet elke NFT set geeft je tokens in ruil dat jij de NFT behoudt. In feite doet een NFT set dit in de hoop dat jij je NFT zult vast houden (en dus niet verkopen) zodat de NFT set in waarde zal toenemen.

Een goed voorbeeld hiervan is Creepz. Bij deze NFT set kan je dus elke dag zogenoemde LOOMI claimen. Die stond op een gegeven moment zo hoog dat iemand met 2 Creepz (met wat extra armoury items) zo’n 48.000 euro per maand verdiende als een passief inkomen. Alleen maar door het vasthouden van de Creepz NFT en het claimen van de LOOMI tokens. Zie hieronder als bewijs:

De prijs van de LOOMI is inmiddels gezakt van 25 cent naar 0,006 cent. Je begrijpt dus dat het inmiddels een stuk minder interessant is geworden. Aan de andere kant is het ook niet uit te sluiten dat de LOOMI weer zal stijgen. Al met al laat dit wel de mogelijkheden zien.

Een andere set waarmee je een passief inkomen kunt generen is de Nifty League DEGENs. Bij het hebben van 1 Nifty League DEGEN kan je elke dag 68,5 $NFTL claimen. Bij de Nifty League DEGENs hoef je niet perse je wallet te connecten aan hun website om dit te activeren. Deze 68,5 $NFTL zitten gekoppeld aan de Nifty League DEGEN en deze kan jij 1x in de zoveel tijd claimen via hun website.

  1. Ten eerste koop je een Nifty League DEGEN via opensea.io. Voor meer informatie over hoe je een NFT moet kopen wil ik je graag verwijzen naar het artikel “NFT Kopen”.
  2. Ga naar de website van Nift League DEGEN (https://niftyleague.com/)
  3. Connect je MetaMask wallet (of een andere wallet) aan de website
  4. Je zult nu je Degen zien met het aantal te claimen $NFTL (soms heb je mazzel en heeft de persoon waarvan je de Degen gekocht hebt de $NFTL niet geclaimd). Claim de $NFTL (let wel op de gasfee prijs, als deze te hoog is dan beter op een later moment doen).
  5. Rechtsboven verschijnt nu “Add NFTL to your Metamask wallet”. Klik hierop en deze zullen nu zichtbaar worden in je Metamask wallet.

Momenteel is $NFTL wat gezakt in prijs en staat deze nu op 0,02 dollar cent. De verwachting is dat het de komende tijd wel weer iets zal stijgen maar laten we nu even een berekening maken met 2 dollar cent.

Als je 1 Nifty League Degen hebt dan verdien je dus als passief inkomen;

  • 68,5 $NFTL per dag
  • 68,5 $NFTL x 365 dagen = 25.002 $NFTL op jaarbasis
  • 002 $NFTL x 0,02 dollar cent = 500 dollar op jaarbasis waarvoor je niks hoeft te doen

Veel mensen zullen nu als eerste reactie hebben; “nou, lekker veel…”. En dat begrijpen wij ook, daarom hebben veel mensen ook meerdere degens in hun wallet. Daarnaast kan je op dit moment een Nifty League Degen kopen voor een halve ETH wat dus een leuke lange termijn investering kan zijn.

Je bent nog niet te laat! Je bent zelfs nog een van de early adaptors als je nu de NFT wereld in stapt. Mitchel geeft nu een GRATIS training waar hij een live demonstratie geeft hoe het allemaal werkt in de NFT Space.

De training is gratis en 100% veilig

Met welke NFT sets een passief inkomen genereren

We hebben in dit artikel al een voorbeeld besproken van een NFT set waar je een passief inkomen mee kunt genereren maar er zijn er natuurlijk meer. We hebben geen overzicht van alle NFT sets met een passief inkomen maar we willen er graag een paar benoemen.

Bekijk het grotere plaatje; door het houden van meerdere NFT’s ga je uiteindelijk een passief inkomen opbouwen. Dat is een mix van verschillende NFT’s aangezien je niet afhankelijk wilt zijn van 1 NFT. Spreiding is key.

CyberKongz

De NFT set CyberKongz was het eerste NFT project dat als eerste het concept van een passief inkomen via de distributie van tokens heeft gelanceerd. De houders van deze NFT set krijgen de komende 10 jaar (vanaf het moment van minten) elke dag 10 $BANANA tokens.

Tot dusverre is de $BANANA token coin een van de beste van een NFT project. De $BANANA tokens zijn nog niet verhandelbaar om een crypto exchange (grote kans dat dit wel gaat gebeuren in de toekomst) maar stelt je in staat om Baby Kongz en Cyberkongz VX te minten.

The Bored Ape Yacht Club

Wellicht niet helemaal te betalen op dit moment maar het ziet er naar uit dat de Bored Ape Yacht Club binnenkort ook een token gaat lanceren voor alle NFT holders.

Er is een aankondiging gedaan dat er een token gelanceerd zal worden in Q1-2022 en dat kan dus elk moment het geval zijn. Grote kans dat deze coins een flinke passieve inkomen zal genereren voor de holders aangezien dit het meest succesvolle NFT project is.

Bears Deluxe

Bij de NFT set van Bears Deluxe krijg je elke dag de token $HONEYD erbij. Omgerekend naar de huidige marktwaarde is dit zo’n 6 dollar per dag per Bear Deluxe.

Op jaarbasis is dit toch dik 2.000 dollar. Dit krijg je gewoon extra op het hebben van de NFT. Als deze in waarde stijgt dan is het dubbel winst. Kan interessant zijn om een paar bears deluxe in je wallet te hebben dus.

Nifty League Degens

Deze hebben we in onze vorige hoofdstukken als benoemd. Bij het NFT project Nifty League Degens krijg je 68,5 $NFTL per dag. Nog geen vet pot met de huidige koers maar dit is natuurlijk een moment opname.

Bij veel NFT sets krijg je dus helemaal geen token distributie dus dit is puur extra. Zo moet je het ook benaderen en kan je slim je portefeuille mee opbouwen.

Creepz Genesis

Bij het NFT project krijg je zogenoemde $Loomi tokens. Deze stonden op een gegeven moment zo hoog op de markt dat deze echt 100-en euro’s per dag opleverde. Zoals je in een van de afbeeldingen hierboven kon lezen verdiende iemand met 2 Creepz en wat Armour meer dan 40.000 dollar per maand.

Inmiddels is de $Loomi redelijk gekelderd en is het inmiddels een schijntje van de 40.000 dollar. Maar het geeft wel de potentie weer. De kans is niet heel groot dat de $Loomi weer zo hoog zal staan maar als het al de helft is dan kan het nog steeds leuk zijn.

Supducks

Bij het NFT project Supducks krijg je elke dag 10 $VOLT. Deze kan je claimen als je connect met hun website op ongeveer dezelfde manier als een Nifty League Degen.

Op het moment van schrijven is 1 $VOLT ongeveer 0,40 waard. Oftewel per dag kan dit je zo rond de 4 dollar opleveren. Op jaarbasis is dit dan bijna 1.500 dollar. Al met al als je wat Supducks in je wallet hebt zitten kan dit leuk zijn.

Hierboven heb je al 6 interessante NFT projecten gezien die jou op den duur een mooi passief inkomen kan geven. Maar er zijn natuurlijk meer NFT projecten. Hieronder volgt een overzicht van 29 NFT projecten gemaakt door het twitter account @crypto__Kermit. Super interessant om een blik op te werpen en om te zien welk NFT nu wat oplevert.

Wil jij ook een passief inkomen genereren met NFT’s?

Mitchel van Duuren heeft zichzelf als doel gesteld om ongeveer 10.000 dollar per maand aan token te genereren. Een soort van appeltje voor de dorst. Op de automatische piloot passief geld krijgen door het houden van je NFT’s. Zo simpel kan het zijn.

Je kunt het zien als investeren in vastgoed, waar de tokens je huur zijn. Spreiding is key en wees niet afhankelijk van 1 enkele set (Creepz is hiervan een goed voorbeeld). Mitchel heeft dus niet alleen geïnvesteerd in Creepz maar ook in Nifty League, Supducks, Bears Deluxe en in de toekomst nog wat andere sets.

Weet niet of het mag maar dit zijn NFT sets die Mitchel deelt in zijn NFT insider kanaal. Honderden mensen volgen zijn strategie om ook een passief inkomen op te bouwen. Elke dag deelt Mitchel zijn aankopen en kijk op de markt.

Mitchel van Duuren biedt 2 programma’s aan:

  1. NFT Secrets; hierin leert hij je vissen
  2. NFT Insiders; hier krijg je de vis gefileerd op je bord geserveerd

Je kunt NFT Insiders niet kopen zonder eerst NFT Secrets (check ook ons artikel NFT Secrets Review voor meer informatie) gekocht te hebben. Waarom? Omdat Mitchel wilt dat je de NFT space zelf snapt en niet zomaar klakkeloos zijn acties volgt.

DIT IS HET MOMENT…. Mensen verkopen nu in paniek hun ‘goede’ NFT en wij in de NFT Secrets community kopen juist deze met een flinke korting.

Kijk maar wat je met al deze informatie doet. Maar als je serieus aan de slag wilt dan zouden wij je adviseren om vandaag nog te starten.