Als je op deze pagina bent geland dan ben je waarschijnlijk geïnteresseerd in de High Ticket Dropship Academy kortingscode. De High Ticket Dropship Academy cursus leert je te dropshippen met Nederlandse leveranciers en voor de high-end producten (boven de 100 euro).

Door middel van de High Ticket Dropship Academy ga je ontdekken…

 • Hoe je een succesvolle High Ticket Business stap voor stap opzet

 • Hoe je producten kunt verkopen van duizenden euro’s (+ marge)

 • Hoe je Nederlandse leveranciers kunt vinden (nee, niet vanuit China)

 • Hoe je bezoekers en klanten kunt krijgen door andere kanalen (niet FB ads)

 • Hoe je Google voor je kunt laten werken

 • Hoe je samen in de grootste community van NL/BE verder kunt groeien

 • Hoe je wekelijks samen met een coach kunt bouwen aan je online winkel

Tevens hebben wij nog een kleine verrassing aan het einde… 🎁

Aanstaande dinsdag geeft Joshua voor het eerst een gloednieuwe (LIVE) Masterclass over hoe jij kunt starten met je eigen High Ticket E-Commerce Business

Aanstaande dinsdag geeft Joshua voor het eerst een gloednieuwe (LIVE) Masterclass over hoe jij kunt starten met je eigen High Ticket E-Commerce Business

Werkende Kortingscode High Ticket Dropship Academy

Dat de kortingscode vandaag nog werkt, wil niet zeggen dat dit morgen ook nog het geval is. Ons vermoeden werkt deze kortingscode nog maar tijdelijk en kan die elk moment offline gehaald worden. Wij denken dat deze kortingscode eigenlijk al offline had moeten zijn. Deze kortingscode kan je alleen invullen op een speciale pagina (kan je bezoeken via de knop) en dan krijg je de mogelijkheid om de kortingscode in te vullen. Als je toch al van plan bent om het aan te schaffen, waarom dan niet met wat extra korting!

TIP: gebruik de kortingscode in combinatie met onze 70% korting hack hieronder!

70% korting hack

Ok, in de loop van de tijd zijn er aantal dingen gewijzigd. De High Ticket Dropship Academy is erg populair geworden en dat heeft Joshua en Sven doen besluiten om de standaard prijs omhoog te hogen.

Maar wij hebben een hack gevonden waardoor je wel de laagste prijs krijgt. Net zoals bij vliegtickets is het altijd goed om je cookies te verwijderen of om incognito modus te gaan. No worries, wij gaan het stap voor stap uitleggen.

Als je nu naar de high ticket dropship academy website gaat dan zal je zo rond de 3.000 euro betalen. Wij zijn er dus achter gekomen door het volgen van een aantal stappen dat je dit voor 1/3 van de prijs kunt krijgen.

Om er zeker 100% zeker van te zijn dat jij deze korting kunt krijgen, dien je echt elke stap nauwkeurig te volgen:

 1. Klik met je rechtermuisknop op deze link en kies “Link openen in incognitovenster” om ervoor te zorgen dat je zonder cookies de website gaat benaderen (je gaat simpelweg meer betalen als je dit niet doet!)
 2. Schrijf je in voor de webinar
 3. Volg de webinar
 4. Bij het einde van de webinar ga je nu een flinke korting krijgen die je niet zou krijgen als je het direct zou kopen
 5. Soms krijg je de mogelijkheid om een kortingscode nog in te vullen; probeer dan eens DROPSHIPLISA
 6. Je hebt nu de meer dan 70% korting geclaimd en deze stappen hebben je zojuist 2.000 euro bespaart!

Dat ziet er dan als volgt uit:

htdsa korting hack

High Ticket Dropship Academy Ervaring van student Danny Jansen

Onlangs heeft Joshua Kaats een podcast opgenomen met Danny Jansen. Danny is een goed voorbeeld hoe je met 0 kennis een succesvolle ecom business kunt opbouwen. Danny Jansen is een kok (bekend van TV) en had tijd over om hiernaast wat op te zetten. Luister zelf naar het verhaal van Danny en laat je inspireren.

High Ticket Dropship Academy Review

Twijfel je nog of de High Ticket Dropship Academy iets voor jou is? Wellicht is het dan interessant om eerst onze review en ervaring te lezen over de High Ticket Dropship Academy. Je kunt ook een kijkje binnen nemen.

Klik hier om de High Ticket Dropship Academy Review te lezen.

Succes and see you on the inside!

Onze 'Goldmine' lijst met 200+ producten als bonus!

Je bent op deze pagina gekomen omdat je aan het overwegen bent of je de cursus High Ticket Dropship Academy wilt aanschaffen. We denken dat je inmiddels al redelijk wat informatie hebt verzameld om een beslissing te nemen.

Er zijn nu 2 keuzes:

 1. Koop de cursus High Ticket Dropship Academy en betaal de normale prijs (3.000 euro), met de 14 dagen niet goed, geld terug garantie.
 2. Koop de cursus High Ticket Dropship Academy via onze hack + onze kortingscode voor 100 euro extra korting en de 14 dagen niet goed, geld terug garantie

Maar wij willen jou een 3e keuze aanbieden…

Wanneer jij besluit om de cursus High Ticket Dropship Academy via onze link af te sluiten en ons hiervan een bewijs te sturen, dan sturen wij je gratis een kopie van onze ‘Goldmine’ lijst met 200+ producten. Wij weten uit ervaring dat dit het meeste tijd kost om te starten. Daarnaast is het lastig “met welk product moet ik starten”? Wij kunnen je directe een goede start geven met deze 200+ high ticket producten.

Onze Goldmine lijst met 200+ high ticket producten is een waardevolle toevoeging aan de High Ticket Dropship Academy als je serieus aan de slag wilt gaan.

Win-win situatie voor beide partijen 🚀

Deze deal ga je nergens anders vinden…

Om onze bonus ook daadwerkelijk te krijgen moet je ervoor zorgen dat je cursus High Ticket Dropship Academy afsluit via een van de links op deze pagina.

Alleen als een klik op een van onze links de laatste was voordat jij het abonnement afsluit, dan zullen wij beloond worden met een kleine commissie en ALLEEN dan zal jij de bonus “Goldmine” lijst met 200+ high ticket producten ontvangen.

Wij hebben een kopie van je aankoopbevestiging / factuur (de tijd / datum moet goed zichtbaar zijn) nodig om je aankoop te kunnen verifiëren. Stuur het bewijs naar info@websiteacademie.nl en wij zullen dan jou de bonus toesturen.

Om er 100% zeker van te zijn dat je deze bonus ook krijgt:

 1. Klik me je rechtermuisknop op deze link en kies “Link openen in incognitovenster”
 2. Kopieer en plak onze link: https://www.websiteacademie.nl/go/high-ticket-dropshipping-webinar/
 3. Gebruik onze kortingscode (voor extra korting) die je hierboven kunt vinden en stuur een screenshot van je aankoop naar info@websiteacademie.nl

LET OP: Om misbruik te voorkomen zullen wij je de bonus 14 dagen na aankoop pas opsturen zodat de niet-goed-geld-terug periode is verstreken.